Üçüncü çocuk fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunces sizi yorumlarinizdan tanır, genel olarak fikirlerinizi beğenirim. O dediğiniz konuda ben de yorum yapmıştım ve ceyceyin kastettiği isim daha önce bu tür ilişkilerle alenen övünen, yaptıklarını asla saklamayan bir uyeydi. Usenmezsem bulurum yorumlarını. Siz o konuyu bilmediğiniz için haklı olarak anlamsız bir gerginlik oldu bir ara, ceycey de üslupta sınırı aştı ve banlandi ama işi buraya kadar uzatmak veya insanlara haketmedigi yakıştırmalar yapmak da size yakışmadı şimdi.

Son düzenleme:
ben anlaşıldigimdan hala emin değilim ben kimseyi savunmuyorum sataşmıyorum da o kişinin de savunmaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Ben ceyden bağımsız o yorumu beğenmedim ama sizin arkadaşınıza bağımlı olarak üstüme geldiğinizi sanıyorum.

ay o konuda ceyceyi yanlış anladınız dedim diye bana ceyceyi sen kışkırttın senin yüzünden öyle konuştu senin dolduruşuna geldi bile dediler ya
insaanlar çok enteresan

ay o konuda ceyceyi yanlış anladınız dedim diye bana ceyceyi sen kışkırttın senin yüzünden öyle konuştu senin dolduruşuna geldi bile dediler ya
insaanlar çok enteresan
Çünkü bazıları çok sesli yurdum korosunun üyeleri gibi biri ne derse arkasından gelip resmi görmek yerine o sirtini dayadığı arkadaşının hedef gösterdigi çerçeveye saldırmayı tercih ediyor. Doğru ne ne demek istendi üstüne düşünmek beyinleri zorluyor heralde

Adabı üslubu bilen her insan alakasız yerden özel bi konuyu ortaya atmanın yanlış olduğunu bilir ve öyle davranır.

Ayyy metres mi kaldı ? Namusuna laf etmek mı kaldı bu devirde allah aşkına kızlar ? Nostaljik damarının mı tuttu en son namusuma dil uzattı tartışması 70'lerde kaldı.2022'de bunları da okudum ya.

Piraye ben kimseye hak etmedigi yakistirmalar yapmadim. Yazdiklarim yanlis mi anlasildi, yoksa carpitiliyor mu onu da bilmem. Ben inancli biriyim ve bu tip yakistirmalardan once Allahtan korkarim. Ceyceyle de oncesinde bir muhabbetimiz oldugu icin ben ciddi ciddi ozur bekledim ki bu da benim aptalligimdandir. Cunku yaptigi yakistirma cok agirdi ve benim degerlerime cok aykiriydi ve ben bunun icin ciddi ciddi uzulmustum. Sizinle de bir problemim yok ama ceyceyin arkadas grubundan farkli oldugunuz icin size cevap yazdim.

+1

Estağfurullah, aptallık ne demek? Önceden ikiniz arasındaki hukukunuzu, samimiyetinizin derecesini ben bilemem elbette ama mesela ben sırf o (evli erkeklerle ilişkisini övünerek anlatan) üyenin önceki yorumlarına denk geldiğim için orada ceycey in imalarini komik buldum geçtim. Cey niye açık açık nick ismi vermedi de, o kadar üyeyi karşısına alıp banlanmayi göze aldı bak onu hala ben de bilmiyorum? Ama kastı hepimize metres demek değildir , herhalde diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Usenmediginiz bir vakit o konuya bir bakin ben kendisine hep ilimli yazdim. Bunlarin sebeplerinden biri de bir konuda bir hastalik gecirdigini okuyup uzulmustum. Herkes kendisini alintilayinca ozellikle ilimli yazmistim ki bos yere strese girmesin. Cunku benim bu hastalik konularinda agir travmalarim vardir. O yuzden hastalik ve olum konulari benim hassas noktamdir. Herkes kendisine ilimli yazdikca dozu arttirip salak manyak deyip gitti. Bani acilinca bos yere sinir yaptigini anlar konuya yazar dedim yok. Burdan bizim metres oldugumuz sonucu cikiyor demek ki. Yoksa insan birsuru kisi kendisini alintilayip ilimli yazarken sinir krizleri gecirmez herhalde. Neyse benim yazacaklarim bu kadar. Iyi geceler.

Yanlış anlamayın lütfen, kimsenin kankisi dostu değilim, zaten forumdan da aktif iletişimde olduğum tek bir arkadaşım var. Bunu kimseyi körü körüne savunmak icin yazmıyorum yani. Olayları sizce de biraz dramatize etmiyor musunuz? O konuyu hatırlıyorum beğenmedim atıp geçmiştim hatta ama üstüme alınıp üzülmedim, hayır direkt beni alıntılayıp “pis metreeeeessss” diye alay etseler yine bu kadar takılmazdım heralde. Forum yani, bu kadar ciddiye alıp üzülmemek lazım. Size zarar, canınıza yazık.

Zaten siz hazirmissiniz
O enerji geçti bana

Yapin bence

Neden olmasın eğer bakarım diyorsanız ve nasibinizde Allah verir zaten. Allah hakkınızda hayırlısını versin

Açıkcası 2.çocuğu yapan 3-4 yapar yani.
Tekse tek tamam ama 2 olduysa 3 te olur.
Eğer imkanınız varsa şartlarınız uygunsa ben kalabalık aileleri çok seviyorum.
erken yaşta anne olmuş olsaydım üçüncü bir çocuğumun olmasını çok isterdim.

Bende öyle hissediyordum.3 olması lazım eksik bişey var diye.benimkilerin yaşı 8..2..ve 7 haftalıkta hamileyim.maddi ve manevi olarak yetersek neden olmasın

Adabı üslubu bilen her insan alakasız yerden özel bi konuyu ortaya atmanın yanlış olduğunu bilir ve öyle davranır.
peki ben de size bir sey sorayim. diyelim ki ikimiz de ayni hastaligi paylasiyoruz, ameliyat olacagiz. sizin de babaniz bu ameliyati yapabilen cerrahlardan biri. ben size babaniz su kisi mi diye sordum artik bana neyse, siz de belki yardimi dokunur diye evet babam x kisi dediniz. sonra ben yemedim icmedim ozelden insanlara durduk yerde “biliyor musun su uyenin babasi su kisi, profesor, annesi de akademisyen profesor, nisanlisinin babasi da cok bilinen biri” diye yazdim durdum. sonra siz yaptigin ayip deyince de “eee kendin soyledin” dedim. halbuki siz sadece guvendiginiz icin ozelden bana isim vermistiniz.

degerlendirmeleriniz cok hosuma gitti bir de bu olayi degerlendirseniz siz yetkili birine benziyorsunuz :))))

Sassy ben konuya ısrarla yazmadım. Ama dün çok çirkin şeyler yaşadım. insanın eşinin ilk evliliğinden çocuğu olması ne zamandan beri ayıp? Ben gizlediğinin bile farkında değildim. Onun derdi başka. Beni özelden tehdit etmesi, sonrasında eşime ima ettiği şeyler sebebiyle devam etmesi durumunda yasal haklarıma başvuracağım.

sizin aranizdaki durumu, samimiyeti hic bilmiyorum. ben sadece bu kadar ozel hayat ozel hayat diye ortalik inletilince benimki ozel degil miydi acaba bir an kamu malina mi evrildim diye dusunup sordum. alintiladigim kisi baya yetkili merci gibiydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…