- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
bizde canım işbaşı yaptık
inşallah tepikoğlumla hemen cuma olur diye dua ediyoruzzzzzzzzzzzzz
bugün aşure günü ya
az da olsa alışveriş yapmalıymışız
bereket açısından kızlar...
insallah canim ya, cabuk gecen bir hafta olur. Allah´tan bizim burada persembe günü tatil - heryer kapali, 4 gün calisacagim...
Bugün asure günü mü?????- hmm aslinda asure yapsak ne güzel olur ya... esime diyimde hazirlardan bari alsin, hemen evde yapivereyim isten eve gidince... Ben bilmiyorum diger türlü asure yapmayida ondan, isin kolayina kaciorum...
sen yurtdışında mıydın canım?
ne iş yapıyorsun
oğluna isim buldun mu
hoş önce bana lazım isim ve az kaldııııııııııııııııı
oğlum isimsiz kaldı kızlar...:))))
aşureyi çok severim ama keşke birileri sevabına yapıverse:)))))
evet canim ben yurt disindayim. Bir büroda calisiyorum, fatura gir, fatura kes, dosyala falan bu tür seyler. Ogluma malesef isim bulamadik halen, esimde bende bilmiyoruz ne versek adini.senin durum bizden kötü desene, ehehe sende bulamadigina göre .
ya benim istedigim anlami güzel olacak ve pek yaygin bir isim olmayacak, ama iste onuda bulamiyoruz
Anladım canım..
Bende öyle bir isim istiyorum canım
ama nerde.....................
yardım et banaaaaaaaaa
Bak benim buldugum bir kac isim ve anlami - belki isine yarar:
Ebrar: Hayir sahipleri, iyiler, dindarlar, özü sözü dogru olanlar
Eymen: Daha ugurlu, cok talihli, Sahabeden.
Kerem: Cömertlik, soyluluk, büyüklük
Salih: dinin emir ve yasaklarina uyan, iyi ahlak sahibi
Harun: Musa peygamberin kardesi
kerem beğendim...
Düşüneyim..
sence kerem nasıl?
Kerem güzel bence, hem anlami hem söylenisi. Eger bir kizim olursa ileride, simdi ogluma Kerem adini koyarsam, kizimada Irem (Cennet Bahcesi demek) ismini vermeyi düsünüyorum... ikisi hem kafiyeli gibi oluyor
sağol canım işlerden ancak bakıyorum arada..:))
hatice ablacım nasılsın gorusemıyoruz uzun zamandır bebiş nasıl kac aylık oldu dogum nezaman kısmetse cinsiyeti erkekti dimi ya hiç denk gelip konusamadık msneden bakıyorum bazen yoksun burdan yazayım dedim öpuyorum kocamannnn
Bak benim buldugum bir kac isim ve anlami - belki isine yarar:
Ebrar: Hayir sahipleri, iyiler, dindarlar, özü sözü dogru olanlar
Eymen: Daha ugurlu, cok talihli, Sahabeden.
Kerem: Cömertlik, soyluluk, büyüklük
Salih: dinin emir ve yasaklarina uyan, iyi ahlak sahibi
Harun: Musa peygamberin kardesi
selam hanimlar evde net yoktu kac gundur giremedim.aysecim benimde kizimin ismi yok hala ben meryem istiyorum ama evde pek ragbet gormedi bu isim oglum olsaydi kesin salih koyacaktim
selam kizlar bugun bayagi kaynatmissiniz simdi kimsecikler kalmamis,bugun bende asureye niyetlendim ama usengeclikten yapamadim
kızlar isimleremi geldik:) ben hiç böyle isim telaşına girmedim yaa ama çok heycanlı e güzel:))
tünaydin güzel hamisler,
nasilsiniz bugün iyimisiniz - bebislerde iyi insallah.. Kizlar benim findik yegenim 5,5 yasinda bugün yani birazdan fitik ameliyati olacak, lütfen dualarinizi eksik etmeyin... Az önce konustum onunla, gözlerim doldu... Rabbim sag salim kurtulmasini nasip etsin insallah..
Canım Allah şifasını versin inşallah..
ÜZülme sende moral ver emi..
ben şimdi tetanoz aşımın ilk dozu için çıkıyorum...
sizleri seviyorum...
Öptüm...
findik yegenim ameliyattan cikmis, uyanmis sonra yine uyumus, sükür hersey yolunda gitmis... sükürler olsun.. dualariniz icin sagolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?