- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
kızıma hamileydim 3aylık ama cinsiyetini bilmiyoduk...bi gece rüyamda kız olduğunu gödüm:)ve ertesi gecede ismini gördüm...MERYEM diye seslendiler kucağımdaki kız bebeğe.hala etkileniyorum.
eşimle aynı gece gördük bu rüyayı uyandık aynı anda gece 4 te bir birimize rüyamızı anlattık hiç unutamam bu olayı.
oğlumda çok istediği için MERYEM in yanına CERENi ekledik:) MERYEM CEREN oldu kızımın adı.oğlumun adıda EREN:)
kızım gerçekten adıyla geldi.
aysecim senin bıdıkların isimleri ne?
yazıverde onlara uygun isim bakıyım tatlım:)
sana yardımım dokunsun
tünaydin güzel anneler,
nasilsiniz iyimisiniz bugün, bebisler ne alemde??
Bende iyiyim diyeyim iyi olayim, isteyim su an.. yarin Allah´tan tatil... bu arada minik findik oglanim hastaneden cikiyor bugün, sükür dün hersey yolunda gitmis, is cikisi onu görmeye gidicem... kesin anlata anlata bitiremez hastanede yasadiklarini
Nasıldınız kizlarr gecmisi okuyamadimm
İsimlerden konuşulmuş benimde oğlumun ismi anlaşıldığı üzere Yavuz olucak inşallah :) Muhammed Yavuz :)
Tüylerim ürperdi canım ya..
Maşallah...
Kızın adıyla geldi..
Adıyla yaşasın canım..
Tamam canım :)
Değilmi aysebaharim??? Bende çok gicik oluyorum ateş , hava dogu batı su Güney ateş falan nedir hani bilemiyorumm enteresan tabi hahahah
merhaba kizlar,
Aysebaharim, bugün gittik yegenimi görmeye sükür iyi, yavas yavas hareket ediyor ama Allaha sükürler olsun iyi. Cuma günü dikisleri alinacakmis... ondan sonra hizla iyilesir..
Anlata anlata bitiremedi, hemen hala göstereyim bak nereyi kestiler diye - findigim benim.. Ona puzzle aldim hediye olarak, cok sevindi..
---------------------------
Kizlar sizler nasilsiniz iyimisiniz? Benim hafif kasik agrilarim oluyor, sanirim ise giderken hizli yürüdügümden oluyor.. yine evde dinlenecegim rapor alip.. yoruluyorum ise gidip gelirken, o metrodan in ikinciye bin, ondan sonra otobüsü bekle falan.. Onun disinda hamd olsun iyiyim..
öpüyorum sizleriiii - görüsmek dilegiyle...
sağol tatlım amiiiiin.
Yesinler ağzını:))))
Bal damlıyor valla...
Bende çok gülüyorum bu isimlere:))))
Ne güzel Haticem.. Bak iyileşiyor fındık...
Kasık ağrıları bende de oluyor canım.
Normal sanırım...
Sen nasılsın?
Ay kadının teki forum acmış hamileyim hazır değilim diye!!!!
Çok sinir oluyorum böylelerine
Muhtemelen banlanirim oraya yazdıklarımdan sonra
günaydin,
sükür canim iyilesiyor, dün aksam oradaydik gördüm findigimi. Cuma günü dikisleride alindimi daha hizli iyilesir artik. Hamd olsun iyiyim, kasik agrilarim sanirim hizli hareket ettigim icin oluyor. Yine rapor almam gerekecek, dinlenmem icin. Onun disinda iyi bir yaramazlik yok, aksam misafir gelecek, hazirlik yapicam.. foruma bakim ondan sonra ise koyulayim dedim
Sen nasilsin, nasil gidiyor?
eee mujdescim dünya tersine derler ya, kimisi cok ister ne tedavilerden gecer olmaz yada zar zor olur, kimiside istemedigi halde üst üste hamile kalir..
Rabbim dileyen isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin, kucagini bos birakmasin...
Günaydın kızlar..
Herkese hayırlı cumalar olsun..
Bir haftayı daha devirdik bakalım..
İnşallah hafta sonu temizlik ve bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütütleyebilirim..
Dua edin bana:)))
Öyle garip hissetmiştim ki 2 sene önce... Bu saatlerde..kocamla birlikte yanımızda ilk sevgilimiz Serra yokken biz bir hastane odasindaydik..ben sürekli ne dusunecegimi bilmeden ağlarken yanımda öylece duran kocam.. Bır yandan heyecanliyken bir yandan üzgün...
En kötü şeymiş su hayatta insanın evladını arkasında bırakıp ameliyata girmesi..icim çıkmıştı aglamaktan :) şimdi sadece uykusunda kimbilir kimlerle kavga eden, dan dan diye sayiklayan benim ikinci meleğime bakıp iyi ki gelmissin melek diyorum :) öyle güzel, öyle akıllı ki benim Ayşe Beril'im..tam 2 yasında bugün :).. Dogumgunu hediyesini istedi bile dün aksamdan..insan ikinci cocukta anne olduğunu daha iyi anlıyor demişti bir arkadasım,her gecen gün böylesine güzel iki cocuğum olduğu için şükrediyorum..her gecen gün anladığım tek şey, su hayatta kızım Serra ya verebileceğim en büyük hediye bir kız kardesmis..Ayse Beril..benim minik sevgilim..her isini kendi yapmaya çalışan becerikli kızım :) iyi ki doğdun bebegimm annenin mis kokulusu,cilvenaz kızı..iyi ki geldin..nice mutlu yıllara askimm
Minik kızıma yazdimm annesinin askına :)
slm kizlar uzun zamandir giremiyordum misafirlerim falan vardi zman bulamadim iste.nasilsiniz bebislr nasil?hamilelikler iyi gidiyordur umarim.ben suanda tam 17 haftalik hamileyim ama daha kusmalarim gecmedi normalde bulanti falan yok ama ne zaman yemek yesem onu tekrar cikartmaliyim yoksa midemden rahat edemiyorum.benim de ucuncu hamileligim ama daha bebek hareketlerini hissetmiyorum yada fark etmiyorum bilemedim vallahi.ama pazartesiyi iple cekiyorum randevum var insallah cinsiyeti ogreniriz iki kizim var Allahima cok sukur simdiki ne olacak ki cok merak ediyorum hepinizi opuyorum
kendinize ve bebislerinize iyi bakin
Öyle garip hissetmiştim ki 2 sene önce... Bu saatlerde..kocamla birlikte yanımızda ilk sevgilimiz Serra yokken biz bir hastane odasindaydik..ben sürekli ne dusunecegimi bilmeden ağlarken yanımda öylece duran kocam.. Bır yandan heyecanliyken bir yandan üzgün...
En kötü şeymiş su hayatta insanın evladını arkasında bırakıp ameliyata girmesi..icim çıkmıştı aglamaktan :) şimdi sadece uykusunda kimbilir kimlerle kavga eden, dan dan diye sayiklayan benim ikinci meleğime bakıp iyi ki gelmissin melek diyorum :) öyle güzel, öyle akıllı ki benim Ayşe Beril'im..tam 2 yasında bugün :).. Dogumgunu hediyesini istedi bile dün aksamdan..insan ikinci cocukta anne olduğunu daha iyi anlıyor demişti bir arkadasım,her gecen gün böylesine güzel iki cocuğum olduğu için şükrediyorum..her gecen gün anladığım tek şey, su hayatta kızım Serra ya verebileceğim en büyük hediye bir kız kardesmis..Ayse Beril..benim minik sevgilim..her isini kendi yapmaya çalışan becerikli kızım :) iyi ki doğdun bebegimm annenin mis kokulusu,cilvenaz kızı..iyi ki geldin..nice mutlu yıllara askimm
Minik kızıma yazdimm annesinin askına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?