- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
günaydin canim,
sanada hayirli cumalar. Geldik haftanin sonuna, ben bugün evdeyim gitmedim ise, dinleniyorum.. Desene hafta sonu isin cok, simdiden kolay gelsin sana canim... dikkat et kendine fazla yorma.
dün aksamda bizde misafir vardi, onlar gittikten sonra oturdum belimin agrisindan mahvoldum..zor hareket edebildim..
canim ya,
cok güzel yazmissin. Ayse Beril´inde yeni yasi hayirli ugurlu olsun annesiii, Rabbim onu size bagislasin.. insallah bizde böyle dogum günleri kutladigimiz günleri görebiliriz...
merhaba,
hayirli olsun canim ücüncü hamileligin.. insallah sag salim alirsin bebisini kucagina.. güzel haberlerle gelirsin insallah Pazartesi..
Teşekkür ederim kizlarrr inşallah hepimiz cocuklarimizla kocalarimizla mutlu mutlu günler yasarız :))
Ay kadının teki forum acmış hamileyim hazır değilim diye!!!!
Çok sinir oluyorum böylelerine
Muhtemelen banlanirim oraya yazdıklarımdan sonra
iyi pazarlar kızlar
yoruldum valla aşure pişiriyom geçen sene bu zamanlar yine pişirmiştim kızım göbüşümdeydi
arkadaslar bende üçüncüye hamileyim 14. haftam bitti sayılır,gecenlerde ikili test yapmıştık,negatif diyo ama yaş riski çıktı biraz tedirgin oldum korktum sizın testler nasıldı inşallah hayırlısıyla saglıkla alırız kucağımıza
merhaba canim,
ooohhh ne güzel olmustur o asure simdi.. sen nasil yapiyorsun tarifini yazsana lütfen... bende hazirlardan yaptimda pek evde yapilana benzemedi... sevinirim yazarsan canim..
özlem hayirli olsun canim,
dogumlarin normal mi olmustu?? Insallah sag salim aliriz hepimiz kucagimiaz yavrularimizi... benim daha 1ci olacak Allah nasip ederse...
sagol canım ilki normal ikinci sezeryan olmuştu inşallah hayırlısıyla canım
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Özlemcim..arkadaslar bende üçüncüye hamileyim 14. haftam bitti sayılır,gecenlerde ikili test yapmıştık,negatif diyo ama yaş riski çıktı biraz tedirgin oldum korktum sizın testler nasıldı inşallah hayırlısıyla saglıkla alırız kucağımıza
bir de şu doğum çizelgesini yapamadım ama yardım ederseniz.
günaydin kizlar,
nasilsiniz bugün?? Biz iyiyiz sükür, evdeyiz yine, isi kaytardik - yani dinlenmek icin... Doktora gidip rapor alicam bu hafta icin yine. Güzel bir hafta olur insallah...
öpüyoruz sizleri teyzeleri)
benim 2 tane oğlum var üçüncüğü istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum inşallah en kısa zamanda kalırım çok istiyoruz çocuklar büyüdü artık yeni bir bebiş yeni heyecan ne güzel allahım inşallah nasip eder
hoşgeldin...inşalah çok bekletmez sizi 3.kuzucuk:)benim 2 tane oğlum var üçüncüğü istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum inşallah en kısa zamanda kalırım çok istiyoruz çocuklar büyüdü artık yeni bir bebiş yeni heyecan ne güzel allahım inşallah nasip eder
hayırlı olsun...benimde 2li test riskli çıkmıştı direk amniyo sentez yaptırdık dr.umuzun önerisiyle.sonuç iyi çıkmıştı.bu 2li testler yanılıyo bence.sıkma canını.arkadaslar bende üçüncüye hamileyim 14. haftam bitti sayılır,gecenlerde ikili test yapmıştık,negatif diyo ama yaş riski çıktı biraz tedirgin oldum korktunm sizın testler nasıldı inşallah hayırlısıyla saglıkla alırız kucağımıza
merhaba canim,
ooohhh ne güzel olmustur o asure simdi.. sen nasil yapiyorsun tarifini yazsana lütfen... bende hazirlardan yaptimda pek evde yapilana benzemedi... sevinirim yazarsan canim..
özlem hayirli olsun canim,
dogumlarin normal mi olmustu?? Insallah sag salim aliriz hepimiz kucagimiaz yavrularimizi... benim daha 1ci olacak Allah nasip ederse...
selm hamişler
herkez iyidir inşallah
bende kızımı sağlık ocağına götürdüm bugün,kotrole boy kilo ölçümümüz vardı...herşey iyi çok şükür tosun biraz kızım teyzeleri:)9,5 aylık olduk 11kilo olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?