Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

tesekkur ederim canim insallah. zaman gecmiyor 3 gunu nasil gecirecegim bilemiyorum

Teşekkür ederim kizlarrr inşallah hepimiz cocuklarimizla kocalarimizla mutlu mutlu günler yasarız :))

Ay kadının teki forum acmış hamileyim hazır değilim diye!!!!

Çok sinir oluyorum böylelerine

Muhtemelen banlanirim oraya yazdıklarımdan sonra

allah iyiligini versin mujdecim cenemizi tutamiyoruz boylelerine sinir olup yaziyoruz olan bize oluyor,bu arada dun doktora gittim kont. vardi bebisim kapadi bacak arasini ama doktor kiza benzetti diger randevuye kadar kesin bisey yok alisveris kaldi benim

iyi pazarlar kızlar

yoruldum valla aşure pişiriyom geçen sene bu zamanlar yine pişirmiştim kızım göbüşümdeydi

arkadaslar bende üçüncüye hamileyim 14. haftam bitti sayılır,gecenlerde ikili test yapmıştık,negatif diyo ama yaş riski çıktı biraz tedirgin oldum korktum sizın testler nasıldı inşallah hayırlısıyla saglıkla alırız kucağımıza

iyi pazarlar kızlar

yoruldum valla aşure pişiriyom geçen sene bu zamanlar yine pişirmiştim kızım göbüşümdeydi

merhaba canim,

ooohhh ne güzel olmustur o asure simdi.. sen nasil yapiyorsun tarifini yazsana lütfen... bende hazirlardan yaptimda pek evde yapilana benzemedi... sevinirim yazarsan canim..

özlem hayirli olsun canim,
dogumlarin normal mi olmustu?? Insallah sag salim aliriz hepimiz kucagimiaz yavrularimizi... benim daha 1ci olacak Allah nasip ederse...

sagol canım ilki normal ikinci sezeryan olmuştu inşallah hayırlısıyla canım

sagol canım ilki normal ikinci sezeryan olmuştu inşallah hayırlısıyla canım

özlemcim ya,

her iki dogum seklinide yasamis biri olarak, tavsiyen nedir???

Ben normalden korkuyorum ve sezeryandan da korkuyorum..ne yapicam bilmiyorum halen.... sali günü kontrole gidecegim, ama doktorumda bisey demiyor tam olarak... sastim kaldim...:44:

Merhaba canım hoşgeldin aramıza Özlemcim..
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
Diğer çocukların cinsiyeti ne?
Yaşları kaç kaç?
Tahmini doğum tarihi ne bu bebeğin
mayıs haziarn gibi sanki..
HAdi yaz yaz:))

bir de şu doğum çizelgesini yapamadım ama yardım ederseniz.

Canım sen satını ve tahmini doğum tarihini yaz ben sana yaparım..

günaydin kizlar,

nasilsiniz bugün?? Biz iyiyiz sükür, evdeyiz yine, isi kaytardik - yani dinlenmek icin... Doktora gidip rapor alicam bu hafta icin yine. Güzel bir hafta olur insallah...

öpüyoruz sizleri teyzeleri )

benim 2 tane oğlum var üçüncüğü istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum inşallah en kısa zamanda kalırım çok istiyoruz çocuklar büyüdü artık yeni bir bebiş yeni heyecan ne güzel allahım inşallah nasip eder

günaydin kizlar,

nasilsiniz bugün?? Biz iyiyiz sükür, evdeyiz yine, isi kaytardik - yani dinlenmek icin... Doktora gidip rapor alicam bu hafta icin yine. Güzel bir hafta olur insallah...

öpüyoruz sizleri teyzeleri )

CAnım ben iyiyim
inşallah kızlarda öyledirler..
hiç aynı anda giremedik şu nete yaaaaaaaaaa:)))

fındık kurdu nasıl

Hurr hoşgeldin canım
gel canım sende hamiş kal listeye ekleyeyim senle özlemi..
inşallah kızın olur kuzum seninde

hoşgeldin...inşalah çok bekletmez sizi 3.kuzucuk:)
hayırlı olsun...benimde 2li test riskli çıkmıştı direk amniyo sentez yaptırdık dr.umuzun önerisiyle.sonuç iyi çıkmıştı.bu 2li testler yanılıyo bence.sıkma canını.

haticacim: yazarım tabi tatlım :)
yarım kilo buğdaydan pişiriyorum.istersen 250gr.danda yapa bilirsin...eşim aşure canavarı olduğundan anca bize yarım kilo yetiyo:)))
diğer malzemeler yarım kilo buğdaya 250 gr.
kuru kayısı,
dut,incr,portakal kabuğu,
kuş üzüm,kuru üzüm,
1su bardağı kuru fasulye,1su bardağı nohut,
1kg.şeker.

akşamdan buğdayı 5dk.kaynatıyorum,fasulyeyle nohutuda ıslıyorum.
sabah kalkıncada hepsini bir tencerede kaynatıyorum 1,5 saat kadar.
kuş üzümünü ve inciri ayrı kaynat karartmasın.sonradan ekle kapatmaya yakın.
bukadarrrrrr

selm hamişler

herkez iyidir inşallah

bende kızımı sağlık ocağına götürdüm bugün,kotrole boy kilo ölçümümüz vardı...herşey iyi çok şükür tosun biraz kızım teyzeleri:)9,5 aylık olduk 11kilo olmuş

Canım maşallah kızına
benim kız 16 aylık ama 10 kg bile değil...

tşkrler kızlar ayşebaharcım ve intervalcim inşallah bende yakında aranıza katılırım üçüncüye kalabilirim hayırlısıyla kızım olur belki allah nasip etsin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şimdiden çok heyecanlandım yaaaa

merhaba kizlar bugun doktora gitiim ve cok mutluyum ucuncu bebegim erkekmis.iki kizdan sonra cbir tanede erkek.cok mutluyum Allah herkesin gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…