Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

CAnım koş koş sen küçümen bebeciğine...
Acıkmıştır o şimdi..
Süt ister...
Emziriyorsun değil mi?

Evet canım çalışıyorum..
Bakıcım var ama çokta memnun sayılmam.
Az kaldı sabrediyorum doğum iznime

En güzeli kendimizin bakması en azından ilk 3 yıl.
Ama şu an durumum yok.
RAbbim yardım eder diyoruz.

3 çocuğa bakmak kolay inan.
Ben 4 ü merak ediyorum.
Eğer bir fark hissedersem yazarım zaten..
Ama şimdi herşey güzel..
İnşallah sende hayatı üçlersin merzehim..

insallah sende bi an once hamile kalirsin canim ,hosgeldin..

masallah fistigina annesi bi dunyaya geldimi buyuyup gidiyorlar valla
merhaba kizlar bugun doktora gitiim ve cok mutluyum ucuncu bebegim erkekmis.iki kizdan sonra cbir tanede erkek.cok mutluyum Allah herkesin gonlune gore versin

ay cok sevindim canim senin adina ,saglikli bi sekilde dunyaya gelir tosuncugun ins.
merhaba
benim 3 kizim var
4.bebegime hamileyim
5 hafta 4 günlük

hosgeldin canim masallah,insallah bide erkekin olur hayirlisiyla oncelikle saglikli olsun tabiki.

kelebeklerim sağol tatlım

afiyet olsun aysecim

bende mutfağa girem yemek yapam görüşürüz tatlı hamişler

Ay maşallah ne çok hamile var böyle... Gerçi disarda göremiyorum hicc benim gibileri.. Beni görenlerde deliymisim gibi bakiyorlarr

merhaba mujdesim,
cok gecmis olsun canim ya, simdi nasilsin daha iyisin insallah? Foruma bende fazla takilamadim.. dün doktor kontrolüm vardi, sükür hersey yolunda... sanirim bu hafta sonu yada haftaya kan tahlili ve seker yüklemesi yaptiracagim.. 24 haftalik olmus oglusumuz.. Onun disinda baska bir yenilik yok su an icin..
Testinin sonucunun güzel cikmasinada sevindim. Saka maka az kalmis seninde baya.. abooooo sira bizede gelecek :18::18:

==============================

Aysebaharim,
sen nasilsin canim? ben iyiyim sükür, simdi disari cikicam kendime panco almayi düsünüyorum bulabilirsem bakalim.. dün ki aldigim montun rengi siyah ve gri karisik, örgü ceketlere benziyor. Bakalim onu ne kadar giyebilecegim :44:. Sen nerde calisiyorsun canim ?? Kac saat calisiyorsun günde? Benim cuma ev doktorunda kontrolüm var, rapor almistim ya.. belki raporu 1 hafta daha uzatirim, evde dinlenmek iyi geliyor, her ne kadar canim SIKILSAda...

Neyse canim, simdi cikayim gelince yine görüsürüz insallah.. öpüyorum hepiniziiiiiii

evet evtt lütfen bebişin olduktan sonra sık olmasada arada bizleri haberdar edersen iyi olur inşallah akıllı bi bebişoon olur canım seni çok yormaz ayyy işte kalbim evet diyoo ama geceleri benim tosunişkoo zırt pırt memişko için kalkınca off diyorumm ya bidaha bu sıkıntıları çekmesemmi acepp evet canım benim tonton hala memeyi deli gibi istiyoo maşşalah ne emzik ne biberon asla kabul ettiremiyom cici bebeme sorma halimi arda muhallebi gece yatarken işte bilindik meyve sebze falan filan tadıyoo fazla yiyemiyo azar azar inan dört beş aylık bebişler daha çok yiyoo benimki aç kurt gibi meme emiyoo emzirmekte zor iş bilirsin canım bakalım ya hayırlısı nasıl kesicem inan kara kara düşünüyorum çocuk su içmeyi bile reddetti biberondan az az kaşıkla yada bardaga damla damla koyup veriyorum tercihi bardak tabii çook fenaa çokk sorma canımm böyle kalmıycaklar tabi büyüyecekler evet ama ne biliyim işte bazende kendimi çokmu yıpratırım diye düşündürmüyo değil beni bakacaz ama zaten kararım kesinleşirse 2013 hedefim yani en fazla sonayları olur tabi rabbim yeniden kısmet ederse sen yaz bize tatlım yaz dörtlenince neler olcak gerçekten merak ediyorum bende buu arada bebişin sevgililer gününde doğacak sanırım sezeryan olduğundanmı o gün kesin benim cicibebem geçen mayıs sekizi anneler gününe denk geliyoduu alimertim benim bana dünyadaki eşsiz bedelii olmayan enn büyük hediyesi rabbimin olduu sekizgün erken doğduu senin tarihte pek havalıymış şekerim sende sevgililer günü hediyem diye seversin oğulcuğunu artık ayyyyy ne çenem düşmüş şşşş neyse fırsatı iyi değerlendireyim dedim tosinişim yatarken

Az kaldı ama panik yapmak için vaktim var :)
Dün esimle cocukları uyuttuk tv izliyoruz dedim ki bu kadar sakın
Olmayabiliriz Şubat'ta.. O da 4-5 ay surucek bisey değil diyor

kelebeklerim sağol tatlım

afiyet olsun aysecim

bende mutfağa girem yemek yapam görüşürüz tatlı hamişler
Kız ne pişirdin?
Fikir olur bana akşama..
Valla ben aç kaldım burda..
yemek bitmiş..
kk yüzünden aç kaldım.
Kazen bana inşallah maaş bağlar:))))

Ay maşallah ne çok hamile var böyle... Gerçi disarda göremiyorum hicc benim gibileri.. Beni görenlerde deliymisim gibi bakiyorlarr

Neden canım sana öyle bakıyorlar?
Nasılsın bebeşim..

Kuzum ben iyiyim şükür Rabbime..
Oy oy oy.. Sen bayağı şık geziyorsun tontişim:)))
Dün bir bugün iki..
Güle güle giy inşallah..
CAnım ben devletteyim.. KAmuda.. Müdür yardımcısıyım..
8:00-17:00 mesai...
Sen raporluyken maaşını kesiyorlarmı
beni kesiyorlar da(

Bende seni öptüm...

Amin inşallah canım..
İnşallah gecelerce tepiklediğini unutur hep uyur:))
CAnım benimkilerde hep emdiler.
bu son kuzum hala emiyor bıraktıramadım.
Düşün yakında doğuracağım..
Emen bebekler iştahsız oluyor biraz.
Daha erken başla ek gıdaya bunlarda..

İnşallah girerim bebeği uyutup kız ben sizden haber almadan yapamam ki..
FAceleri olanlar özelden atalım birbirimize..
İnterval ve benim ve müjdesin face var..
Kızlar olanlar face atsın ekleyelim birbirimizi..

Kızlar alakasız olucak ama belimde regl olucakmisim gibi ağrı var korktum :/
Ben hiç aniden doguma gitmedim ve dogum sancısı çekmedim yardımcı olurmusunuzz

Iyi olmana sevindim canim. Tesekkürler, esim sagolsun beni sIK gezdirmeye cok calisir, demistim ya sana kendime panco alicam diye, gittim 2 tane aldim, biri siyah biri kahverengi renkte... esim ne diyecek bakalim ).

Ben calismadigim zaman, raporluyken maasimi normal aliyorum yine, yani kesilme falan olmuyor. Ayrica izine ciksam bile yine maasim geliyor normal. Ayrica burda söyle bisey var, calisan hamileler koruma altinda. Hamile oldugunu firmaya bildirdigin an seni isten cikartamiyorlar ve bu dogumdan sonrasina kadar da devam ediyor. Yani dogum izninden sonra (2,5 yil evde cocugunla kalabiliyorsun) yine son calistigin firmada calismaya devam edebiliyorsun. Firma seni kabul etmek zorunda. Ancak 4-5 ay sonra cikis verebiliyor.

Bende normalde 8-17 arasi calisiyorum.. benim is yeri evime 1 saat mesafede, gidip gelirken zorlaniyorum, ama rapor bitti mi yine gidicem ise.
Iste böyle... kendine dikkat et canim..

müjdesim,
dikkat et canim. Insallah erken dogum falan yapmazsin. Senin hepsi sezeryan oldugu icin mi dogum sancisi cekmedin? Sezeryan kendi isteginmiydi?

canım az kaldı sayılır doğumuna olur böyle ağrılar endişe etme...
bende aniden doğuma gidenlerden değilim doğum sancısı çekmedim hiç.
ama hamileliklerimde senin gibi regl sancılarım oluyodu...inşallah önemli bişey değildir tatlım.
kendine dikkat et.

canım aç kalma dikkat et kendine
ben bugün sebze çorbası yaptım oğluşla kızçeme...ve zeytin yağlı kereviz pişirdim.
offf valla hergün hergün ne pişirsem diye tırlatcam

Sagolun kızlar gecti çok şükür.. Benim sezeryan olduğu için ikiside vede rahat hamilelikler olduğu için hiç yaşamamıştım böyle ağrı. İlk kızım makat geliş olduğu için mecburi oldum ben.
Facebook demişsiniz özelden atmaya gerek yok benimki müjde siewertsen .. Eklersiniz kizlarr​

iyi canım sevindim aman iyi ol Allah korusun bütün hamileleri

faceden istek gönderdim canım

canim agrinin gecmesine sevindim. dikkat et kendine.. face´den bende ekleyebilirim seni ok... haticecan oradada adim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…