Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

nasıl gidiyo tatlım az kalmış heralde allah kurtarsın hayırlısıyla inşallah bebişni kucağına alırsın amin

aysebaharcım canım kaç aylıksın ne kadar kaldı allah banada göstersin inşallah dua edermisiniz

aysebaharcım canım kaç aylıksın ne kadar kaldı allah banada göstersin inşallah dua edermisiniz

canım 8 haftam kaldı.. sevgiler gününde doğcak benim isimsiz tepikoğlan
hamilenin duası kabul olurmuş...
Rabbimden dilerim..
İnşallah sende hamile kalırsın canım...
Allah gönlüne göre versin canım

hayatım ben mesigna iğne yaptırıyordum 6 ay oldu bırakalı korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum malasef ne zaman kalır bilmiyorum bıraktıktan sonra 6 ay içinde kalırsın demişti doktor ama yok olmuyor her ay kalırım ümidiyle bakıyorum yok inşallah bu ay olur

AYSEBAHAR aşkolsun canım demin topikte nickini gördüm bir selam vermeden gitmişsin çok kırıldım açıkçası...

canım topiğe hiç girmedim...
girsem vermem mi?

kız sen beni mi ösledin?
canım ararım ben seni yarın:))))

Ay kız inşallah bu ay kalırsın inşallah....

tşkkür ederim canım inşallah kalabilirim bu ay olmazsa öteki ay belkisen ne kadar zamanda kaldın

tşkkür ederim canım inşallah kalabilirim bu ay olmazsa öteki ay belkisen ne kadar zamanda kaldın

Însallh canm.ben çoook bekledim güzel bebikimi. Bu 4. Bebgim ama ikinci.2 bebek kaybettim karnimdayken çok zor günler geçirdim...Allahıma şükurler olsun sonunda geldi bebeğim.

canim cok tesekkürler tarifin icin..insallah denemek nasip olur...

merhaba kizlar bugun doktora gitiim ve cok mutluyum ucuncu bebegim erkekmis.iki kizdan sonra cbir tanede erkek.cok mutluyum Allah herkesin gonlune gore versin

hayirli olsuln canim oglusun, insallah sag salim kucagina almakta nasip olur...

Özlemcim,
bugün gittik doktora kontrole, hersey yolunda sükür. Dogum konusunda bende sanirim sezeryan yaptiracagim, cok korkuyorum ve bu korkumdan dolayi doguma istirak edemeyecegimi düsünüyorum ve o yüzden öyle secim yapacagim sanirim... Insallah hayirlisi olur canim ya...

merhaba
benim 3 kizim var
4.bebegime hamileyim
5 hafta 4 günlük

hayirli olsun canim...

aysebaharim,

evet ya su ana kadar denk gelemedik topikte... bugün evde degildim, doktor kontrolümüz vardi ona gittik esimle, ondan sonrada alisverise ciktik..mont falan baktim, artik göbüs büyüdü ya kapanmiyor - iyi kötü bisey aldim ya birde panco alacagim sanirim.... kisi o sekilde atlatacagiz sanirim... oglusum büyümüs teyzesi, kipir kipir... basi asagida dedi doktor... 4 boyutlu resminide verdi bize doktor - dedi yilbasi hediyesi olsun ), tam bebise benzemis

Sen nasilsin canim iyimisin, nasil gidiyor???

Canım merhaba
Bende 3. Bebeğime hamileyim.. Aynen senin gibi düşünüyordum ama bebek supriz olunca bu sürece girdik.. Bende çok korkuyorum çünkü büyük kızım 3 yas 3 aylık , küçük kızım 2 yasında ve bizim düzenimiz yeni
Oturmuştu. Ama
Allah kolaylığını vericektir eminim

Günaydın kizlaaarrrr
Ne kadardır giripte bakamadım topice
Yeni arkadaslar gelmiş,hosgelmisler.. Biz bugün 30 haftalık olduk ve yavaş yavaş panik olmaya başladım .. Kocama dedim ki sanırım dogurucam salak gibi baktı yuzume.. :s
Sanki şişman karniymis gibi geliyodu bundan önce bana niyeyse..
Bu arada kan uyuşmazlığımız vardı bizim, ikinci kızımda çıkmıştı doğumdan sonra iğne olmuştum .. Ama yinede korumayabilir diye test yaptırdık çok şükür güzel çıktı testin sonucu..
Sizler nasıldınız???
Haticecan?? Secdenur?? Aysebaharr bak hiç arayıp merak da etmedin askolsun sanaaa ilgi alaka bekliyorum çok senden arkadasimm

CAn Haticem..
Doktor kontrolunun iyi geçmesine çok sevindim..
Şehzaden gitgide tosun olma yolunda maşallah...
Bende senin haftandayken 4 boyutlu renkli resim vermişti bana doktorum.
Benim kontrolum 30 aralıkta..
Montun ne renk?
Kırmızı mı siyah mı?
Güle güle giy onu da:))

CAnım Müjdem inan hep aklımdasın..
Ama ben tlfumu elimden düşürdüm.
Kısa devre yapmış.. Kapandı...
Eski tlfumu eşim tamir etti.
Ama onunla da konuşmak adeta mucize gibi:))
Kuzum bende 31. haftadayım.. Ne olur sakin ol..
Biz tecrübeliyiz anam...
Beni de heyecanlandırma..
Zaten salya sümük giriyorum ameliyatlara:)))
KAn uyuşmazlığın vardı evet senin.. Test güzel çıkmış ama ha..
Gözün aydın Müjdecim..
En kısa zamanda arayacağım canım

iyi akşamlar....

aysecim sen çalışıyon kim bakıyo evdeki kuzulara?

Canım evet ben çalışıyorum..
Evde kıza 1 yaşındakine bakıcı tuttum
3 yaşındaki kreşe gönderdim
6 yaşındaki 1. sınıfa başladı...

yaa bu kapsama alanı dışında ne oluyoki böyle yazıyolar???
anaaammmm :26:

Canım şikayet edilebiliyorlar yazdıkları cevaplardan dolayı.
İşte o zaman kapsaama alanı dışına alınıyorlar.
Bu 1 günde olabiliyor süresiz de...

mutlu günler olsun hepimize inşallahmrblar nasılsınız

Hürremim günaydın..
Müjdem sana da günaydın...
Merzehim sana da....
Bundan sonra gelecek kızlar hepinize kocaman günaydın...

mutlu günler olsun hepimize inşallahmrblar nasılsınız

günaydın canııımm sanada herkesee ben azcık keyif yapıyım dedim bi bakıyım neler yazılmış dün akşamdan benim cici bebem kalktı sağolsun şimdi onla ilginecem sonra yine görüşürüz ayşebaharcımm yaa canım sen beni etkiliyceksin kesin yazdıklarını okudukça güven geliyo bana şekerimm :)))))hani şu ikiye bakan üçede bakar falan vede sen çalışan bi annesin seni inanılmaz tebrik ediyorum gerçekten herbabayiğidin harcı değill hem çalışıp hemde dörtleemekkneyse abooo cicibebem ortalığı yıkıyo uyanmış bağırıyo yatağında görüşürüzzz by by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…