- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
nasıl gidiyo tatlım az kalmış heralde allah kurtarsın hayırlısıyla inşallah bebişni kucağına alırsın amin
aysebaharcım canım kaç aylıksın ne kadar kaldı allah banada göstersin inşallah dua edermisiniz
AYSEBAHAR aşkolsun canım demin topikte nickini gördüm bir selam vermeden gitmişsin çok kırıldım açıkçası...
hayatım ben mesigna iğne yaptırıyordum 6 ay oldu bırakalı korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum malasef ne zaman kalır bilmiyorum bıraktıktan sonra 6 ay içinde kalırsın demişti doktor ama yok olmuyor her ay kalırım ümidiyle bakıyorum yok inşallah bu ay olur
tşkkür ederim canım inşallah kalabilirim bu ay olmazsa öteki ay belkisen ne kadar zamanda kaldın
hoşgeldin...inşalah çok bekletmez sizi 3.kuzucuk:)
hayırlı olsun...benimde 2li test riskli çıkmıştı direk amniyo sentez yaptırdık dr.umuzun önerisiyle.sonuç iyi çıkmıştı.bu 2li testler yanılıyo bence.sıkma canını.
haticacim: yazarım tabi tatlım :)
yarım kilo buğdaydan pişiriyorum.istersen 250gr.danda yapa bilirsin...eşim aşure canavarı olduğundan anca bize yarım kilo yetiyo:)))
diğer malzemeler yarım kilo buğdaya 250 gr.
kuru kayısı,
dut,incr,portakal kabuğu,
kuş üzüm,kuru üzüm,
1su bardağı kuru fasulye,1su bardağı nohut,
1kg.şeker.
akşamdan buğdayı 5dk.kaynatıyorum,fasulyeyle nohutuda ıslıyorum.
sabah kalkıncada hepsini bir tencerede kaynatıyorum 1,5 saat kadar.
kuş üzümünü ve inciri ayrı kaynat karartmasın.sonradan ekle kapatmaya yakın.
bukadarrrrrr
merhaba kizlar bugun doktora gitiim ve cok mutluyum ucuncu bebegim erkekmis.iki kizdan sonra cbir tanede erkek.cok mutluyum Allah herkesin gonlune gore versin
canım tabi ilk doğumsa normal iyi ama benim normal doğumum çok zor olmuştu ,bi yandanda acısı ,ikinci de sezeryan olsun dedi,ler korktum am a şimdi gene sezeryan istiyorum ben herşey bitiyo gözünü actığında odandasın ne acı ne bişey tabi genede doktorun seni zaten yönlendirir doğum şekli için..
merhaba
benim 3 kizim var
4.bebegime hamileyim
5 hafta 4 günlük
canım 8 haftam kaldı.. sevgiler gününde doğcak benim isimsiz tepikoğlan
hamilenin duası kabul olurmuş...
Rabbimden dilerim..
İnşallah sende hamile kalırsın canım...
Allah gönlüne göre versin canım
slm arkadaşlar dogru yeremi yuzıyorum bilmiyorum ama benimde bir kızım bir oglum var ben ücüncü konusunda kararsızım ama bazen olsa iyi olur diyorum tecrübeli arkadaşlar nasıl oluyo acaba 2sinden sonra diger kardeş nasıl bi duygu cok merak ediyorum cokmu zorlanıyosunuz cocuklar konusunda sizden bende cesaret alıyım
canim cok tesekkürler tarifin icin..insallah denemek nasip olur...
hayirli olsuln canim oglusun, insallah sag salim kucagina almakta nasip olur...
Özlemcim,
bugün gittik doktora kontrole, hersey yolunda sükür. Dogum konusunda bende sanirim sezeryan yaptiracagim, cok korkuyorum ve bu korkumdan dolayi doguma istirak edemeyecegimi düsünüyorum ve o yüzden öyle secim yapacagim sanirim... Insallah hayirlisi olur canim ya...
hayirli olsun canim...
aysebaharim,
evet ya su ana kadar denk gelemedik topikte... bugün evde degildim, doktor kontrolümüz vardi ona gittik esimle, ondan sonrada alisverise ciktik..mont falan baktim, artik göbüs büyüdü ya kapanmiyor - iyi kötü bisey aldim ya birde panco alacagim sanirim.... kisi o sekilde atlatacagiz sanirim... oglusum büyümüs teyzesi, kipir kipir... basi asagida dedi doktor... 4 boyutlu resminide verdi bize doktor - dedi yilbasi hediyesi olsun), tam bebise benzemis
Sen nasilsin canim iyimisin, nasil gidiyor???
Günaydın kizlaaarrrr
Ne kadardır giripte bakamadım topice
Yeni arkadaslar gelmiş,hosgelmisler.. Biz bugün 30 haftalık olduk ve yavaş yavaş panik olmaya başladım .. Kocama dedim ki sanırım dogurucam salak gibi baktı yuzume.. :s
Sanki şişman karniymis gibi geliyodu bundan önce bana niyeyse..
Bu arada kan uyuşmazlığımız vardı bizim, ikinci kızımda çıkmıştı doğumdan sonra iğne olmuştum .. Ama yinede korumayabilir diye test yaptırdık çok şükür güzel çıktı testin sonucu..
Sizler nasıldınız???
Haticecan?? Secdenur?? Aysebaharr bak hiç arayıp merak da etmedin askolsun sanaaailgi alaka bekliyorum çok senden arkadasimm
iyi akşamlar....
aysecim sen çalışıyon kim bakıyo evdeki kuzulara?
yaa bu kapsama alanı dışında ne oluyoki böyle yazıyolar???
anaaammmm :26:
mutlu günler olsun hepimize inşallahmrblar nasılsınız
mutlu günler olsun hepimize inşallahmrblar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?