- 30 Kasım 2010
- 9.743
- 19.698
- 448
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
saol canım cümlemizin evladını bağışlasın evett ben kesin yaparsam deniycem bunu hani şu yumurtlama günü zamnlaması falan filan bakalım tutacakmı çünki oğluşum süprizdi planlı değil ama bakalım deneyelimsağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil allah herkese nasip etsin valla sanırım bundan sonra sizlere daha çok takılıcam vakit buldukça tabi takip edicem sizi öpüyorum allah kolaylık versin hepimize sizlere daha çok tabi malumm hem çocuklu hem göbüşlüüsünüz şimdik görüşmek üzre canım ben kaçmak zorunda cici bebeler huysuzluuk yaparlar ilgi lazınn
benimde ikizlerin 6.5 yaşında,birde oğlum var 16 aylık.....maşaallah sen 4.yüde yapmışsın.... .allah bağışlasın...
selam kızlar nasılsınız uzzuuuun süredir uğramıyorum.biraz griple boğuştuk da..kızlar 2 li test sonucum temiz çıktı.doğumevinde testi yaptırdım oradan özele cinsiyeti için gittim.henüz erken dedi doktor 1 ay sonra gel dedi.bana göre 14,doktora göre 13 haftalık çıktı.bt hcg seviyem 30.5 civarı.bu değerlerden cinsiyet tahmini yapıldığını duydum.bir bilginiz var mı.yada cinsiyeti belli olan anneler,bu değerlerinizi yazar mısınız.50 nin üstü kız,altı erkek diyorlar..
slm hanımlar
bebişler ve siz iyisinizdir inşallahh
kızçemi yıkadım şimdi uyuyo bende bi bakıyım dedim kk.ya...oğlumda okula gitmedi bugün sabah ateşi vardı halsiz oda yattı uyuyo.
daha ütüm var bi dünyaoffffff ca ımda hiç istemiyo
aysecim sana msj.atmıştım geldimi tatlım?
Evet canım ben 4. yaptım valla...
Az kaldı sevgililer gününde geliyor benim tepikoğlanım..
Sende yap artık diyeceğim ama..
3 tanede senin var maşalah
Allah ömeür versin canım allah bağışlasın..
Hem kzın var hem oğlun maşallah sana..
Ben çok istedim ikiz olmasını
Ama hayırlısı buymuş...
Canım merhaba görmedim canım ya..
Bir bakayım bende diyorum bu kız bana küs mü niden cevap vermiyor:))
Faceten ekleyecektim ya seni?
Yazdın di mi adını bana?
Dur bakayım şimdi..
Oğluşuna geçmiş olsun
Hep havalar canım
Bir soğuyor bir sıacalıyor...
Kızına da sıhhatler olsun canım..
Bende yıkarken peşpeşe yıkıyorum ya da hepsini aynı anda alıyorum
yıkanın kızancıklar! diyorum))))
aysecim bende cts gunu yikiyorum artik haftada bir yikiyorum gobekle yikamak cok zor belim cok agriyor onlari yikarken esimde sagolsun o okunuda hic yardimci olmuyorCanım merhaba görmedim canım ya..
Bir bakayım bende diyorum bu kız bana küs mü niden cevap vermiyor:))
Faceten ekleyecektim ya seni?
Yazdın di mi adını bana?
Dur bakayım şimdi..
Oğluşuna geçmiş olsun
Hep havalar canım
Bir soğuyor bir sıacalıyor...
Kızına da sıhhatler olsun canım..
Bende yıkarken peşpeşe yıkıyorum ya da hepsini aynı anda alıyorum
yıkanın kızancıklar! diyorum))))
sağol canım...yok ben mecburi bir durum olmadıkça 4.yü düşünmüyorum..:18::18:kızımda var oğlumda,etraftan oğlun yalnız kalmasın bir daha yap diyor,ama ne malum erkek olacak. ..birde ikizler beni çok yordu,oğlumda çok yaramaz istemiyorum...
yaaww bende aynı şeyi düşündüm bu bacı bana küsmü diye:))karşılık vermedi:))
sağol canım
banyo işide baya yorucu oluya yaa...bel kopuyo bende
aysebaharım faceye bi bak canım...istek yolladım gelmişmi?
selam hanimlar hamilelerimiz baya cogalmis
aysecim bende cts gunu yikiyorum artik haftada bir yikiyorum gobekle yikamak cok zor belim cok agriyor onlari yikarken esimde sagolsun o okunuda hic yardimci olmuyor
Canım bende cumartesi yada pazar günü..
Ama benim adam yardım eder sağolsun...
Bir sesleniyorum.
hemen geliyor sağolsun
ben yıkıyorum o giydiriyor..
Canım ya eşine söyle ama sana yardım etsin..
Sanki tek başımıza yapıyoz bu kadannnnn çocuğu:))
Hayırlısı olsun canım..
Allah hayırlısını versin..
Canım bende cumartesi yada pazar günü..
Ama benim adam yardım eder sağolsun...
Bir sesleniyorum.
hemen geliyor sağolsun
ben yıkıyorum o giydiriyor..
Canım ya eşine söyle ama sana yardım etsin..
Sanki tek başımıza yapıyoz bu kadannnnn çocuğu:))
bebişim tembel mi ne.hala hareketlerini hissetmiyorum.ne zaman ultrasona girsem secde pozisyonunda.doğuştan dindar olacak herhalde..
maşaallah senin oğluşununda doğmasına az kalmış,allah kurtarsın.. .rabbim kolaylık versin ...
3taneyle zor başediyorum:84:,4.düşünemiyorum...:111:
benim eşimde sağolsun yardım eder yoksa,işim iş...
ayşebahar temennilerin için teşekkür ederim.3 kızım var haliyle muradım oğlan.senin içine kız doğmuş ama ama rabbim hayırlısı ve sağlıklısıyla gönlümdekini verir inşallah..biraz moralim bozuk.doktor plesenta rahim ağzını kısmen kapatmış dedi.yukarı çıkabilir ama çıkmazsa normal doğum olmaz dedi.benimkiler normal ve öyle olsun istiyordum.sezeryan sonuçta ameliyat.umarım herşey yolunda giderde normal doğum olur..
slm arkadaşlar dogru yeremi yuzıyorum bilmiyorum ama benimde bir kızım bir oglum var ben ücüncü konusunda kararsızım ama bazen olsa iyi olur diyorum tecrübeli arkadaşlar nasıl oluyo acaba 2sinden sonra diger kardeş nasıl bi duygu cok merak ediyorum cokmu zorlanıyosunuz cocuklar konusunda sizden bende cesaret alıyım
aysebaharcım mrblarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım ben geldim
teşekkürler hoşbuldum bende cok özledim bebekleri hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?