Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

maşaAllah Emre'ye canım kocaman abi olmuş doğum tarihiniz de çok güzel, sağlıkla huzurla kucakla inşaAllah...
rüyayı anlatan tanıdık da bir garipmiş, bu hassas dönemde böyle bir rüya anlatılır mı hiç hayırlara vesile olsun rüya cnm..

Sağol pamuk helvacım..
Allah korudu evet..
Her anım şükürle geçiyor..
Hiç benim çocuklarım yapmaz sanırdım..
Yanıldım...
Amin hepimizin yavrularına..
Sen nasılsın?

Bu arada topiğimiz bayağı aristokrat bi topik oldu..
Hepiniz kürklü kürklü dolaşıyorsunuz..
Kıskandım..
Bende mi kürklensem:?:))))

sağolasın canım ben de iyiyim hamdolsun...
bana da bizim kız yapmaz gibi gelir hep ama belli olmuyo işte çocuk aklı..
hemen birşeyler dağıt cnm belki yapmışsındır, bir muhtaç sahibine sadaka, ekmek, yiyecek ne olursa..
evet topiğimizde kürkler çok sen de katıl aramıza

yılbaşı hediyesi mi etsem kendime:)))

CoK etkilendim bende canım ama inşallah hepimiz vaktinde alicaz bebeklerimizi kucağımıza...

ayşebahar kardeşim çook geçmiş olsun..hamdolsun çocuğuna birşey olmamış.ben evlat acısını yaşamış bir anne olarak ki çocuğum büyük bir ihmal sonucu 2,5 senedir sakat.RABBİM kimseye evlat acısı yaşatmasın..sapasağlam evladım şimdi bana muhtaç ve sebebi de kendi babam..ah ah kardeşim bol bol sadaka dağıt.sadaka belaları defeder.

aysebahar cok gecmis olsun
herkese selamlar iyi gecen hamileligim son bir haftadir bulanti ve kusmalarla cehenneme döndü yarin ilk doktor randevumuza gedecegiz ins,hersey yolundadir

Amin canım kardeşim..
Allah korudu yavrumu evet canım..
Canım sana da Allah çok sabır versin...
Ne oldu canım yavruna?
Babam demişsin müsebbibi..
Ne oldu canım?
Allah sana da bol bol sabır versin..
Sadaka dağıtayım canım...

aysebahar cok gecmis olsun
herkese selamlar iyi gecen hamileligim son bir haftadir bulanti ve kusmalarla cehenneme döndü yarin ilk doktor randevumuza gedecegiz ins,hersey yolundadir

Sağol canım..
İnşallah herşey yolundadır canım...
Çok geçmiş olsun sana..
Allah şifanı versin

merhaba Aysebaharim,
canim cok büyük gecmis olsun, Rabbim korumus findigini. Insan basina gelmeyince pek idrak edemiyor ama gercekten dikkat etmek cok önemli, bazen böyle aradan kaciyor iste evde yerde atilan ufak tefek seyler.
Gercekten verilmis sadakaniz varmis, o yüzden sadaka vermek belalari, kazalari def eder diyorlar, dogruymus. Tekrar büyük gecmis olsun, Rabbim yavrularina uzun ömürler versin...

Seni tekrar burada görmek sevindirdi beni. Öpüyorum canim..

merhaba mujdesim,
sen nasilsin canim iyimisin? Sonunda dogum tarihini almissin, hadi hayirlisi olsun bakalim. Darisi biz diger annelerin basina diyelim. Nasil, heyecan var mi ??
Masallah bebisinde kilosu iyi.. Doguma kadarda kilo alir daha... Birde su tanidigin hic iyi etmemis, sana öyle bir rüyayi anlatmakla, senin strese girip üzülebilecegini düsünmeliydi.. iste bazen insanlar dengesiz konusabiliyorlar.

Canim birazdan yine yazarim, simdi az isim var... bugün bende pek iyi bir gece gecirmedim aslinda..

Sağol Haticecanım..
Teşekkür ederim..

allahımm okurken hem şok oldum hemde çok üzüldüm inan senin o halini düşünmek bile yordu beni allahım ya çok büyük geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm adına böle zor bi durum yaşadığın için inan saniyeler uzayıp yıla dönüyo sanki bende oğlumda zor anlar yaşamıştım elligünlük bebekken rabbime şükür evladını bağışlamış iyiki eşin soğukkanlı davranıp çabuk müdahele etmiş rabbim ya yavrum ne korkmuştur allahım bir daha böle sıkıntılar vermesin yavrularımızı korusun bizim gözümüzün görmediği gücümüzün yetmediği durumlardarabbim korusun yavrularımızı büyük geçmiş olsun canım:

merhaba kizlar,
az önce hic iyi bir gece gecirmedigimi yazmistim. Paylasmak istiyorum kafam dagilsin biraz diye...

gece normal uyuduk, hic bir seyim yoktu, sadece her zaman ki gibi saga sola dönerken agrilarim oluyordu. Gecenin kaciydi bilmiyorum, lavaboya kalktim geri geldigimde uzandim, sirt üstü yatmistim, tam bu sirada hapsuruk gelmedi mi, kendimi tutamadim hapsurdum, hapsurmayla birlikte sag kasima bir agri girdi ki, sanki biri bicak sapladi. Ciglik attim nerdeyse, esim uyandi, sagolsun agri giren yeri biraz ovaladi, gecti. Sonra mendil alayim diye kalkmak istedim ama kasiklarimda ki agridan kalkamadim.

Sonra uykuya dalmisim ve rüyamdada dogum yaptigimi gördüm. Sezeryan olmusum, fakat kesi yeri bacagimdaydi ne alakaysa. Allah Allah bu yeni teknik mi acaba diyorum, niye oradan kestilerse diyorum. Daha sonra ayni hastanede büyük bir odada bir sürü yatak gördüm, bir yatakta dogum yapmis bir kadin vardi. Sonra diger bir yatakta belinden ameliyat olmus bir adam..

Anlayacaginiz karma karisik bir rüya gördüm. Sabah kalktigimda hala etkisindeydim ve dogum korkularim yeniden canlandi sanki... uzun süre yataktan kalkmak istemedim, uyuyunca hersey geciyormus gibi. Oglusumun tekmeleriyle uyandim, sanki anne aciktim kalk der gibi..

Iste böyle arkadaslar ya... Bu korkularimla nasil bas edecegimi inanin bilmiyorum... Böyle korkulari yasayan varmi benim gibi??? Ne yapmaliyim sizce?

merhabalar bende ara ara bakıyorum kızlar 5.ayıma girdim bende ikili testimde yaş riski demişti doktor, yarın da dörtlü test için gidicem inşallah iyi çıkar kızlar dua edin..

Canım hiç endiselenme o korkunç ağrıları ben
Hergün yasıyorum ve doktor normal olduğunu söylüyor...
Hatta benimki bazen durup
Dururken oluyor
İnsanı endiselendirecek ağrılar tabi haklısın ama
Doktor normal diyor
Cekicez artık doguma kadar

merhabalar bende ara ara bakıyorum kızlar 5.ayıma girdim bende ikili testimde yaş riski demişti doktor, yarın da dörtlü test için gidicem inşallah iyi çıkar kızlar dua edin..

Birsey çıkmaz inşallah canım ferah tut icini sen
Evham yapma sakin

geçmiş olsun canım, hapşırınca ve ani hareketlerde benim de kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyor..uzun süre de geçmiyor..ilk bebeğim sezeryan bir de, bugün hapşırınca sanki içerdeki dikiş yerlerine kadar sızladığını hissettim....
doğum korkusu konusunda; o anı düşünmemeye, doğumla alakalı hikayeler okumayıp, dinlememeye çalış...Allah'tan hayırlı doğum sağlıkla yavruna kavuşmayı dile..ben Allah'a sığındığımda gerçek manada çok çok rahatlıyorum...
inşaAllah kolaycacık yavruna kavuşacaksın sen de..hepimiz inşaAllah

kızzzzlaaaaaaaar..bugün öğleden sonra 3 te evimin yakınındaki tıp merkezine gittim.birden esti hadi gideyim cinsiyetini öğreneyim dedim.doktor baktı önce yüzde doksan dedi daha sonra tam gördü ve yüzde yüz OĞLAN dedi.çooook mutluyum.3 kızdan sonra rabbim birde oğlan bahşetti.bebelerimiz sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürlü olur inşallah..rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa bahşeder inşallah..16 haftalığım 2 li test temiz.bugünkü doktor 3 lüyü yapmana gerek yok dedi..

özlem 71 kardeşim inşallah testlerin temiz çıkar .ben duanın gücüne çok inanırım.bol bol dua et..inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…