- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
Ders oldu bu olay hepimize... Kardesleri olunca sanki buyuklermis
Geliyo bu cocuklar bize ..
Ben napim bir tanıdığım rüyasında gormuş beni, 34 haftalık doğurmuşum cocuğum vefat etmis... Bana bunu söyledikten sonra, tansiyonum hep dusuktu
Dün doktora gittim
Çok şükür hersey yolunda gözüküyor
2 kilo verdim doktorda şaşırdı bu sefer
Bebeğimde 1900 gr olmuş
Bu arada 12 Şubat 2012 gün aldık :)
Ayşecim büyük geçmiş olsun, Allah korumuş, vaktinde görmüş yetişmişsiniz çok şükür.. çocukları saniye yalnız bırakmaya dahi gelmiyor akıllarına ne gelecekleri belli değil işte, afacanlar..Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin tüm yavrulara..
Sağol pamuk helvacım..
Allah korudu evet..
Her anım şükürle geçiyor..
Hiç benim çocuklarım yapmaz sanırdım..
Yanıldım...
Amin hepimizin yavrularına..
Sen nasılsın?
Bu arada topiğimiz bayağı aristokrat bi topik oldu..
Hepiniz kürklü kürklü dolaşıyorsunuz..
Kıskandım..
Bende mi kürklensem:?:))))
sağolasın canım ben de iyiyim hamdolsun...
bana da bizim kız yapmaz gibi gelir hep ama belli olmuyo işte çocuk aklı..
hemen birşeyler dağıt cnm belki yapmışsındır, bir muhtaç sahibine sadaka, ekmek, yiyecek ne olursa..
evet topiğimizde kürkler çok sen de katıl aramıza
yılbaşı hediyesi mi etsem kendime:)))
maşaAllah Emre'ye canım kocaman abi olmuşdoğum tarihiniz de çok güzel, sağlıkla huzurla kucakla inşaAllah...
rüyayı anlatan tanıdık da bir garipmiş, bu hassas dönemde böyle bir rüya anlatılır mı hiçhayırlara vesile olsun rüya cnm..
ayşebahar kardeşim çook geçmiş olsun..hamdolsun çocuğuna birşey olmamış.ben evlat acısını yaşamış bir anne olarak ki çocuğum büyük bir ihmal sonucu 2,5 senedir sakat.RABBİM kimseye evlat acısı yaşatmasın..sapasağlam evladım şimdi bana muhtaç ve sebebi de kendi babam..ah ah kardeşim bol bol sadaka dağıt.sadaka belaları defeder.
aysebahar cok gecmis olsun
herkese selamlar iyi gecen hamileligim son bir haftadir bulanti ve kusmalarla cehenneme döndü yarin ilk doktor randevumuza gedecegiz ins,hersey yolundadir
Günaydın kızlar...
Beni soran arkadaşlara teşekkür ederim...
Birkaç gündür yoğundum.
Dün toplantım vardı..
Akşam evde hoş olmayan bir olay yaşadım...
25 kuruş tek sebepti olanlarda..
Az sonra yazaacağım...
Şimdi çocukları yerlerine alayım...
Ders oldu bu olay hepimize... Kardesleri olunca sanki buyuklermis
Geliyo bu cocuklar bize ..
Ben napim bir tanıdığım rüyasında gormuş beni, 34 haftalık doğurmuşum cocuğum vefat etmis... Bana bunu söyledikten sonra, tansiyonum hep dusuktu
Dün doktora gittim
Çok şükür hersey yolunda gözüküyor
2 kilo verdim doktorda şaşırdı bu sefer
Bebeğimde 1900 gr olmuş
Bu arada 12 Şubat 2012 gün aldık :)
merhaba Aysebaharim,
canim cok büyük gecmis olsun, Rabbim korumus findigini. Insan basina gelmeyince pek idrak edemiyor ama gercekten dikkat etmek cok önemli, bazen böyle aradan kaciyor iste evde yerde atilan ufak tefek seyler.
Gercekten verilmis sadakaniz varmis, o yüzden sadaka vermek belalari, kazalari def eder diyorlar, dogruymus. Tekrar büyük gecmis olsun, Rabbim yavrularina uzun ömürler versin...
Seni tekrar burada görmek sevindirdi beni. Öpüyorum canim..
merhaba mujdesim,
sen nasilsin canim iyimisin? Sonunda dogum tarihini almissin, hadi hayirlisi olsun bakalim. Darisi biz diger annelerin basina diyelim. Nasil, heyecan var mi ??
Masallah bebisinde kilosu iyi.. Doguma kadarda kilo alir daha... Birde su tanidigin hic iyi etmemis, sana öyle bir rüyayi anlatmakla, senin strese girip üzülebilecegini düsünmeliydi.. iste bazen insanlar dengesiz konusabiliyorlar.
Canim birazdan yine yazarim, simdi az isim var... bugün bende pek iyi bir gece gecirmedim aslinda..
Dün zaten yorgun argın eve geldim..
Saat 17:30 du muhtemelen..
Bakıcı kadın gitti...
Ben çocuklarla az oturdum..
Sonra sabahtan sepette bıraktığım çamaşırları hatırladım.
Islaktılar...
Bildiğimiz 25 kuruş...
Dün akşam saat 18:00 - 19:00 arasıydı...
Çamaşırlar vardı asılmayı bekleyen dedim ya..
Kalktım ve onları asmaya koyuldum.
Çocuklar salonda oyun oynuyorlardı.
1 yaşındaki kızım...
3 yaşındaki kızım yeni alınan suluğuna...
Oğlum yeni aldığımız resim dosyasına bakıyordu.
Ben çamaşır asılyordum hala..
Yorgundum ya; yavaş yavaş asıyordum..
Kulaklarım televizyon sesinde...
Sonra bir hırıltı sesi duydum..
Çok sessizce..
Ama duydum..
Döndüm başımı salonun kapısından uzattım..
3 yaşındaki kızımdı..
Yere köpük şeklinde tükürüyordu.
Önce anlamadım.
Koştum " Ne oldu?" dedim.
Kızımın yüzü mosmordu.
Yere 5 kere zıpladı...
Kuş gibi çırpınıyordu.
Bağırmaya başladım.
Şok olmuştum..
Eşim mutfaktaydı..
Yemek yapıyordu...
O koşmuş gelmiş..
Hiç bişey görmedim.
Eşim kızımı kaldırdı karnına arkadan bastırdı...
25 kuruş bildiğimiz...
Yuvarlandı yere düştü...
Yüzü hala mosmordu..
Balkona çıkardı eşim onu..
Ben ağlıyordum...
Hıçkırarak...
Hala kendime gelemedim aslında..
O saniyeden sonra yaşadığı her saniyeye şükrettim.
Yaşamın pamuk ipliğine bağlı olduğunu söylediklerinde
Sadece kelimelerden ibaret sandığım o yaşam..
Dün akşam neredeyse kızımı benden alacaktı...
Eşim evde olmasaydı
Yaşanacakları tahmin etmek istemiyorum..
O an için yapılacakları bilmeme rağmen...
Saatler önce girdiğim bir toplantıda sivil savunma
ve hayat kurtarmayla ilgili bilgiler paylaşmışken..
Elimin kolumun kalkmaması nasıl işti anlayamadım..
Dün gece hepimiz bizim yatakta yattık...
Eşim bir yanda ben bir yanda..
3 çocuğumuz ortamızda...
Çok korkmuştum..
Hala korkuyorum...
Sabah onları kaldırırken şükrettim Rabbime..
Bir kez daha..
Onları bizlere bağışladığı için...
Verilmiş sadakam varmış deyip şükrettiğim.
Aklıma geldikçe engelsizce gözümden dökülen gözyaşlarım...
İlk doğduğu günü anımsadım...
2890 kg doğuşunu...
Şimdiki cimcime halini....
Rabbim...Şükürler olsun sana...
merhaba kizlar,
az önce hic iyi bir gece gecirmedigimi yazmistim. Paylasmak istiyorum kafam dagilsin biraz diye...
gece normal uyuduk, hic bir seyim yoktu, sadece her zaman ki gibi saga sola dönerken agrilarim oluyordu. Gecenin kaciydi bilmiyorum, lavaboya kalktim geri geldigimde uzandim, sirt üstü yatmistim, tam bu sirada hapsuruk gelmedi mi, kendimi tutamadim hapsurdum, hapsurmayla birlikte sag kasima bir agri girdi ki, sanki biri bicak sapladi. Ciglik attim nerdeyse, esim uyandi, sagolsun agri giren yeri biraz ovaladi, gecti. Sonra mendil alayim diye kalkmak istedim ama kasiklarimda ki agridan kalkamadim.
Sonra uykuya dalmisim ve rüyamdada dogum yaptigimi gördüm. Sezeryan olmusum, fakat kesi yeri bacagimdaydi ne alakaysa. Allah Allah bu yeni teknik mi acaba diyorum, niye oradan kestilerse diyorum. Daha sonra ayni hastanede büyük bir odada bir sürü yatak gördüm, bir yatakta dogum yapmis bir kadin vardi. Sonra diger bir yatakta belinden ameliyat olmus bir adam..
Anlayacaginiz karma karisik bir rüya gördüm. Sabah kalktigimda hala etkisindeydim ve dogum korkularim yeniden canlandi sanki... uzun süre yataktan kalkmak istemedim, uyuyunca hersey geciyormus gibi. Oglusumun tekmeleriyle uyandim, sanki anne aciktim kalk der gibi..
Iste böyle arkadaslar ya... Bu korkularimla nasil bas edecegimi inanin bilmiyorum... Böyle korkulari yasayan varmi benim gibi??? Ne yapmaliyim sizce?
merhabalar bende ara ara bakıyorum kızlar 5.ayıma girdim bende ikili testimde yaş riski demişti doktor, yarın da dörtlü test için gidicem inşallah iyi çıkar kızlar dua edin..
merhaba kizlar,
az önce hic iyi bir gece gecirmedigimi yazmistim. Paylasmak istiyorum kafam dagilsin biraz diye...
gece normal uyuduk, hic bir seyim yoktu, sadece her zaman ki gibi saga sola dönerken agrilarim oluyordu. Gecenin kaciydi bilmiyorum, lavaboya kalktim geri geldigimde uzandim, sirt üstü yatmistim, tam bu sirada hapsuruk gelmedi mi, kendimi tutamadim hapsurdum, hapsurmayla birlikte sag kasima bir agri girdi ki, sanki biri bicak sapladi. Ciglik attim nerdeyse, esim uyandi, sagolsun agri giren yeri biraz ovaladi, gecti. Sonra mendil alayim diye kalkmak istedim ama kasiklarimda ki agridan kalkamadim.
Sonra uykuya dalmisim ve rüyamdada dogum yaptigimi gördüm. Sezeryan olmusum, fakat kesi yeri bacagimdaydi ne alakaysa. Allah Allah bu yeni teknik mi acaba diyorum, niye oradan kestilerse diyorum. Daha sonra ayni hastanede büyük bir odada bir sürü yatak gördüm, bir yatakta dogum yapmis bir kadin vardi. Sonra diger bir yatakta belinden ameliyat olmus bir adam..
Anlayacaginiz karma karisik bir rüya gördüm. Sabah kalktigimda hala etkisindeydim ve dogum korkularim yeniden canlandi sanki... uzun süre yataktan kalkmak istemedim, uyuyunca hersey geciyormus gibi. Oglusumun tekmeleriyle uyandim, sanki anne aciktim kalk der gibi..
Iste böyle arkadaslar ya... Bu korkularimla nasil bas edecegimi inanin bilmiyorum... Böyle korkulari yasayan varmi benim gibi??? Ne yapmaliyim sizce?
merhabalar bende ara ara bakıyorum kızlar 5.ayıma girdim bende ikili testimde yaş riski demişti doktor, yarın da dörtlü test için gidicem inşallah iyi çıkar kızlar dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?