- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
kızzzzlaaaaaaaar..bugün öğleden sonra 3 te evimin yakınındaki tıp merkezine gittim.birden esti hadi gideyim cinsiyetini öğreneyim dedim.doktor baktı önce yüzde doksan dedi daha sonra tam gördü ve yüzde yüz OĞLAN dedi.çooook mutluyum.3 kızdan sonra rabbim birde oğlan bahşetti.bebelerimiz sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürlü olur inşallah..rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa bahşeder inşallah..16 haftalığım 2 li test temiz.bugünkü doktor 3 lüyü yapmana gerek yok dedi..
kızzzzlaaaaaaaar..bugün öğleden sonra 3 te evimin yakınındaki tıp merkezine gittim.birden esti hadi gideyim cinsiyetini öğreneyim dedim.doktor baktı önce yüzde doksan dedi daha sonra tam gördü ve yüzde yüz OĞLAN dedi.çooook mutluyum.3 kızdan sonra rabbim birde oğlan bahşetti.bebelerimiz sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürlü olur inşallah..rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa bahşeder inşallah..16 haftalığım 2 li test temiz.bugünkü doktor 3 lüyü yapmana gerek yok dedi..
Canım hiç endiselenme o korkunç ağrıları ben
Hergün yasıyorum ve doktor normal olduğunu söylüyor...
Hatta benimki bazen durup
Dururken oluyor
İnsanı endiselendirecek ağrılar tabi haklısın ama
Doktor normal diyor
Cekicez artık doguma kadar
merhabalar bende ara ara bakıyorum kızlar 5.ayıma girdim bende ikili testimde yaş riski demişti doktor, yarın da dörtlü test için gidicem inşallah iyi çıkar kızlar dua edin..
geçmiş olsun canım, hapşırınca ve ani hareketlerde benim de kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyor..uzun süre de geçmiyor..ilk bebeğim sezeryan bir de, bugün hapşırınca sanki içerdeki dikiş yerlerine kadar sızladığını hissettim....
doğum korkusu konusunda; o anı düşünmemeye, doğumla alakalı hikayeler okumayıp, dinlememeye çalış...Allah'tan hayırlı doğum sağlıkla yavruna kavuşmayı dile..ben Allah'a sığındığımda gerçek manada çok çok rahatlıyorum...
inşaAllah kolaycacık yavruna kavuşacaksın sen de..hepimiz inşaAllah
haklisin canim, Allah baska agrilar vermesin.. beterin beteri var deyip hamd edeyim halime... Sen nasilsin canim bu arada??
özlemcim,
dualarimiz seninle, insallah güzel sonuclarla gelirsin...
sagolasin canim,
insallah dedigin gibi dogum konusunda korkularimi yener ve sadece bebegime konsantre olurum... amin canim umarim hepimiz sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza...
Sen nasilsin bu arada???
canim, hayirli olsun cinsiyetini ögrenmissin...varmi aklinda düsündügün bir isim???
İyiyim canım noolsun
Kızlarım uyuduu kocamla öyle bir gecer zaman ki izliyoruz... Bir yandan topice bakıyorum...
Serra dünden beri çıksın bebek artık diye kendini yırtıyor..bende daha vakti var dedikce iyice sinirleniyor..
Küçük anne oldu kızım, kardesi ayse beril e nasıl kol kanat geriyor :) sanırım küçüğün de herseyine karışacaklar :)
Ağrı dediğin fena.. Bugün balkabagi çorbası yapicam diye parmağımı dogradim resmen :/ o yüzden bu aksam canım parmağımda cunku orası ağrıyor :/
Hiiicc ağrımız sizimiz olmasın insallahhh
ayşebahar canım.bana sıkıntımı sormuşsun.babamın tamamen kusurlu olduğu trafik kazasında kızımda arabadaydı ve OF oldu.kişi kendi derdini bilir ..çook sıkıntılar çektik..
allahımm okurken hem şok oldum hemde çok üzüldüm inan senin o halini düşünmek bile yordu beni allahım ya çok büyük geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm adına böle zor bi durum yaşadığın için inan saniyeler uzayıp yıla dönüyo sanki bende oğlumda zor anlar yaşamıştım elligünlük bebekken rabbime şükür evladını bağışlamış iyiki eşin soğukkanlı davranıp çabuk müdahele etmiş rabbim ya yavrum ne korkmuştur allahım bir daha böle sıkıntılar vermesin yavrularımızı korusun bizim gözümüzün görmediği gücümüzün yetmediği durumlardarabbim korusun yavrularımızı büyük geçmiş olsun canım:
merhaba kizlar,
az önce hic iyi bir gece gecirmedigimi yazmistim. Paylasmak istiyorum kafam dagilsin biraz diye...
gece normal uyuduk, hic bir seyim yoktu, sadece her zaman ki gibi saga sola dönerken agrilarim oluyordu. Gecenin kaciydi bilmiyorum, lavaboya kalktim geri geldigimde uzandim, sirt üstü yatmistim, tam bu sirada hapsuruk gelmedi mi, kendimi tutamadim hapsurdum, hapsurmayla birlikte sag kasima bir agri girdi ki, sanki biri bicak sapladi. Ciglik attim nerdeyse, esim uyandi, sagolsun agri giren yeri biraz ovaladi, gecti. Sonra mendil alayim diye kalkmak istedim ama kasiklarimda ki agridan kalkamadim.
Sonra uykuya dalmisim ve rüyamdada dogum yaptigimi gördüm. Sezeryan olmusum, fakat kesi yeri bacagimdaydi ne alakaysa. Allah Allah bu yeni teknik mi acaba diyorum, niye oradan kestilerse diyorum. Daha sonra ayni hastanede büyük bir odada bir sürü yatak gördüm, bir yatakta dogum yapmis bir kadin vardi. Sonra diger bir yatakta belinden ameliyat olmus bir adam..
Anlayacaginiz karma karisik bir rüya gördüm. Sabah kalktigimda hala etkisindeydim ve dogum korkularim yeniden canlandi sanki... uzun süre yataktan kalkmak istemedim, uyuyunca hersey geciyormus gibi. Oglusumun tekmeleriyle uyandim, sanki anne aciktim kalk der gibi..
Iste böyle arkadaslar ya... Bu korkularimla nasil bas edecegimi inanin bilmiyorum... Böyle korkulari yasayan varmi benim gibi??? Ne yapmaliyim sizce?
merhabalar bende ara ara bakıyorum kızlar 5.ayıma girdim bende ikili testimde yaş riski demişti doktor, yarın da dörtlü test için gidicem inşallah iyi çıkar kızlar dua edin..
İyiyim canım noolsun
Kızlarım uyuduu kocamla öyle bir gecer zaman ki izliyoruz... Bir yandan topice bakıyorum...
Serra dünden beri çıksın bebek artık diye kendini yırtıyor..bende daha vakti var dedikce iyice sinirleniyor..
Küçük anne oldu kızım, kardesi ayse beril e nasıl kol kanat geriyor :) sanırım küçüğün de herseyine karışacaklar :)
Ağrı dediğin fena.. Bugün balkabagi çorbası yapicam diye parmağımı dogradim resmen :/ o yüzden bu aksam canım parmağımda cunku orası ağrıyor :/
Hiiicc ağrımız sizimiz olmasın insallahhh
merhaba kizlar,
az önce hic iyi bir gece gecirmedigimi yazmistim. Paylasmak istiyorum kafam dagilsin biraz diye...
gece normal uyuduk, hic bir seyim yoktu, sadece her zaman ki gibi saga sola dönerken agrilarim oluyordu. Gecenin kaciydi bilmiyorum, lavaboya kalktim geri geldigimde uzandim, sirt üstü yatmistim, tam bu sirada hapsuruk gelmedi mi, kendimi tutamadim hapsurdum, hapsurmayla birlikte sag kasima bir agri girdi ki, sanki biri bicak sapladi. Ciglik attim nerdeyse, esim uyandi, sagolsun agri giren yeri biraz ovaladi, gecti. Sonra mendil alayim diye kalkmak istedim ama kasiklarimda ki agridan kalkamadim.
Sonra uykuya dalmisim ve rüyamdada dogum yaptigimi gördüm. Sezeryan olmusum, fakat kesi yeri bacagimdaydi ne alakaysa. Allah Allah bu yeni teknik mi acaba diyorum, niye oradan kestilerse diyorum. Daha sonra ayni hastanede büyük bir odada bir sürü yatak gördüm, bir yatakta dogum yapmis bir kadin vardi. Sonra diger bir yatakta belinden ameliyat olmus bir adam..
Anlayacaginiz karma karisik bir rüya gördüm. Sabah kalktigimda hala etkisindeydim ve dogum korkularim yeniden canlandi sanki... uzun süre yataktan kalkmak istemedim, uyuyunca hersey geciyormus gibi. Oglusumun tekmeleriyle uyandim, sanki anne aciktim kalk der gibi..
Iste böyle arkadaslar ya... Bu korkularimla nasil bas edecegimi inanin bilmiyorum... Böyle korkulari yasayan varmi benim gibi??? Ne yapmaliyim sizce?
selam;ben de 11 yıl sonra 4. çocuğuma hamileyim.3tane normal doğum yapmama rağmen haftada 2-3 kez doğumla ilgili kabuslar görüp uyanıyorum.çok evham yapıp çok mu düşünüyoruz acaba bilemedim ki.
hoşgeldin arzucum....Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım..
Diğer çocuklarının cinsiyeti ne canım?
şimdi kaç haftalıksın?
Allahım hayırlıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.benimde 3 tane kızım var oğlum olsun çok istiyorum Rabbim nasip ederse daha hamile değilim ama düşünüyorum yumurtlama zamanı gibi herhangi birşey denedinizmi acaba.
amin canım çok teşekkürler 2 kızım 1oğlum var.bebişim kız olacak.19.hafta bitmek üzere.4.bebeğim tamamen sürpriz :) allahım tamamına erdirsin hepimizi inşallah.
kızlar ne güzel paylaşımlarda ve temennilerde bulunuyorsunuz benim içinde dua edin 3 kızım var bir tanede oğlum olsun istiyorum hapı daha yeni bıraktım bakalım ne zaman olucak 8 sene sonra Allahım hepinizin bebeğini sağlıklıca kucağınıza almanızı nasip etsin.
Allahım hayırlıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.benimde 3 tane kızım var oğlum olsun çok istiyorum Rabbim nasip ederse daha hamile değilim ama düşünüyorum yumurtlama zamanı gibi herhangi birşey denedinizmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?