Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

çok sağol arkadaşım ilk defa duydum yusuf suresini Allah razı olsun sizlerden çok duygulandırdınız beni zaten stresliyim biraz dokunsalar ağlıcam nerdeyse.

HAyırlısı olsun cabnım..
Süpriz olması ayrıca çok çok güzel arzum..
benimde 2 kız 1 oğlandı.. Bu da oğlan Şükür[/QUOTE]

çooook teşşekürler.canım maşallah ne güzel bir oğlun daha olması.benim oğlan bayaa üzüldü kardeşinin kız olmasına,çok içerledi.günlerce teselli ettik konuştukta şimdi alıştı kız olmasına.

canim cok cok gecmis olsun buyuk kaza atlatmissin ,rabbim onlari bize bagislasin cocuk buyutmek gercekten zor ,allah hepimizin yardimcisi olsun emanetlerine bir zarar gelmesin
12.02.2012 olucak inşallah dogum tarihimiz :))

aa ne guzel gun almissin canim artik heyecanin daha da artmistir ,dogumdan sonra biz arkadan gelenleri unutmayin sezeryan hakkinda 3 cocuklu hayat hakkinda yazin emi

gozun aydin canim ne buyuk mutluluk ,kiz oglan farketmiyor ama hangisi olmazsa onu istiyoruz elbette ne guzel allah dilegini vermis saglikla dogurursun pasani insallah

insallah allah sanada bu guzel duyguyu tattirir canim ,bol bol dua et

çok sağol arkadaşım ilk defa duydum yusuf suresini Allah razı olsun sizlerden çok duygulandırdınız beni zaten stresliyim biraz dokunsalar ağlıcam nerdeyse.

hiç ağlayıp strese girmeye gerek yok herşeyi veren rabbim değil mi yeter ki istemeyi bilelim.hayırlısıyla bir oğlun olur inşallah.

bahar 0606 canım birde ilişkiden yarım saat önce kahve ve ilşki sırası eşin testislerini soğuk suyla yıkasın vesen önce orgazm ol canım

canım çok geçmiş olsun.büyük korku yaşamışsın.allaha emanet olsun çocuklarımız.

ne guzel butun kizlar toplandik ancak aksamin bu saatinde cocuklari yatirinca gelebiliyoruz dimi,kizlar benim kuyruk sokumumda bir agri var ki sormayin aysebahar ve mujde siz ne guzel sona yaklastiniz hayirlisiyla,bizim daha cok var bu agrilara falan daha cok katlanicaz,benim en buyuk sorunumdan biri hamileyken yuzustu yatamamam ondan sonrada sezeryandan yatamam bi sure yani daha cok hasret kalicaz:18::18:

Son düzenleme:

canım selamlar;ben de kasık ağrısından çok çekiyorum kasığıma giren kraplarla uyanıyorum.hamile yastığı almayı düşünüyorum uyku pozisyonu çok rahat oluyormuş.sen de araştır isterse madem rahat uyuyamıyorsun belki faydası olur.

canim cikti mi karnin kac haftalik seninki ,hamile yastigini bende dusunuyorum ama yurtdisindayim bilmiyorum bulabilirmiyim bi bakayim..

canim cikti mi karnin kac haftalik seninki ,hamile yastigini bende dusunuyorum ama yurtdisindayim bilmiyorum bulabilirmiyim bi bakayim..

19 haftam bitmek üzere ama karnım çok garip bi şekilde hızla büyüyor :) görüntüm 7 aylık gibi.hamile yastığını internetten bulabilirsin pekçok alışveriş sitesinde var.

çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli evladını kucagına almayı nasip etsin canım gerçekten çok sevindim adına

Canım öyle çabuk geçiyor ki zaman keske biraz daha dursami acaba dicem :)) daha hastane çantamı hazırlamadım.. Dogum fotografcisiyla konuşmadım vs.vs.
Bende diyorum doğurduktan sonra yuzustu yaticam diye ama ikisindede doğumdan iki hafta sonra becerebilmistim :)

gecmis olsun canim cok zor birdurum bende oyle durumlarda cok paniklerim hic bisey yapamam.sadaka verin canim sadaka belalari def eder insallah.allahim kimseye evlat acisi vermesin cok zor

sağolasın canım ben de iyiyim hamdolsun...

geçmiş olsun müjdecim..
serra acele ediyor demek ki kardeşi gelsin diye:)
ben kızıma henüz söylemedim..arada kardeş gelsin mi diyerek yokluyorum sadece...yoksa 6 ay boyunca neden gelmiyor diye kızar çocuğa kesin bir de zaman kavramları yok ya henüz soyut olarak şu zaman kardeş gelecek desem de algılayamayacak sonlara doğru söylemeyi düşünüyorum..

Allah gönlüne göre verir inşaAllah cnm bir de oğlan bebişle eviniz şenlenir inşaAllah...

hayırlı olsun dördüncü bebeğin cnm, sağlıkla kucakla inşaAllah..ne güzel üç kızı olan annelere imreniyorum hep, kız çocuğu bambaşka ..
:109:

evet yusuf suresini ben de duymuştum cnm hem hamileyken okumak cinsiyet dışında da çok iyiymiş çocuğun nur yüzlü güzel ahlaklı olması için...

Günaydın kizlaarrr nasilsinizzzz

günaydın cnm sağol sen nasılsın parmağın iyileşti mi?
benim karnım ağrıdı gece boyunca, bebişi de hissedemedim ve çok korktum ama kahvaltıdan sonra hissettim çok şükür...

ayşebahar çok sağolasın canım Allah razı olsun Rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versin inşallah.yazdıklarını okudum inşallah bir gün bende yazarım oğlum oluyor diye.

İnşallah Arzucum inşallah canım..
Birde ben hesap yapıyorum artık tanıdıklarıma..
Mesela son adet gününü söylüyor.
Ona göre kız ve erkek günlerini hesaplıyorum..

HAyırlısı olsun cabnım..
Süpriz olması ayrıca çok çok güzel arzum..
benimde 2 kız 1 oğlandı.. Bu da oğlan Şükür

çooook teşşekürler.canım maşallah ne güzel bir oğlun daha olması.benim oğlan bayaa üzüldü kardeşinin kız olmasına,çok içerledi.günlerce teselli ettik konuştukta şimdi alıştı kız olmasına.[/QUOTE]

Canım benim.. Erkek çocuklar bir kardeş daha istiyor evet..
Ama alışması iyi olmuş...

canim cok cok gecmis olsun buyuk kaza atlatmissin ,rabbim onlari bize bagislasin cocuk buyutmek gercekten zor ,allah hepimizin yardimcisi olsun emanetlerine bir zarar gelmesin
:

Amin canım...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

canım çok geçmiş olsun.büyük korku yaşamışsın.allaha emanet olsun çocuklarımız.

Amin Arzucum..

Canım evet daha hiç bişey yapmadım ama biliyor musun...
Ne yıkadım ne ütüledim..
Ne hastane ne doğum fotosu ..
Ki doğum fotosu yapmayacağım sanırım..
Bende sırt üstü yatmayı özledim..

gecmis olsun canim cok zor birdurum bende oyle durumlarda cok paniklerim hic bisey yapamam.sadaka verin canim sadaka belalari def eder insallah.allahim kimseye evlat acisi vermesin cok zor

Amin canım..
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?

Günaydın kizlaarrr nasilsinizzzz

Günaydın Müjdem...
Sen nasılsın..

Canım günaydın pamuk helvammmmm

çok sağolasın arkadaşım Allah razı olsun.inşallah bu duyguyu bende tadarım kızlar hepinize iyi geceler..

öncelikle arzu4 ve bahar arkadaşım hoşgelmişler ikinizinde dördüncü bebişler hııım ne güzel allah tamamına erdirsin sağlıkla kucagınıza alıp büyütün minnoşlarınızı beimde iki kızım bi oğlum var bende gönlüm dörtten yana ama sanki daha kesinleştiremedim böle dörtleyenleri görünce evet kesinlikle vazgeçme diyor kalbim ama oğulcanım geceleri sürekli memişko için beni uyandırınca offf delimiyim hayır diyenlerdenim:44::44:bakalım kısmet diyorum yine baharcım canım inşallah seninde nurtopu gibi bi tosuncuğun olsuuuuuun allahım gönlüne göre versin arkadaşım her hamileleik farklı tabi ama sanki ufak tefek ayrımlar oluyo kızla erkek bebek arasında belki senin hepsi aynıdır bilemem da mesela benim kızlarımın ortak noktası sadece et tavuk gibi şeylerden tiksinmem oldu ilk kızımda birinde mesela tatlıya çok fazla düşkündüm birindede çok limon yedim oğlumda da tatlı nedir yaklaşık dört buçuk ay boyunca unuttum adını bile kimse söylemesin istedim sonra etti tavuktu falan hiç beni rahatsız etmedi seve seve yiyebildim mesela ilk ay hamile olduğumu bilmiyodum ama zeytin hastası olmuştum resmen kahvaltım ondan ibaretti mesela ikibuçuk üç aylıkken falan tuzlu tuzlu turşular yedim çok hoşuma gidiyodu kızlarımda turşu işi pekte içaçıcı değildi benim için sende birde bende sanki şu yumurtlama gününe biraz inananlardanım tabi doğruluğunu allah bilir belkide bi tesadüfff ama benimde tam o zamana denk geldi oğlum kızlarımı inan bilmiyorum minnoşumu nerden biliyosun dersen bak tatlım adet sonrası yumurtlama zamanına kadar ilişki olmadı ramazan ve misafirlerim vardı vs neyse tam o zamanda ilişki oldu ve tatile çıkmıştım kızlarımla vee tüm ramazan boyunca orucumu tuttum bayram temiliği anneme falan derken bayramda örendim sana tavsiyem adetten sonra bekle vee yumurtlama zamanına denk getir bi dene bakalım sendede tutucakmı hemen hemen herkeste tutuyo gibi şun yumurtlama dönemi artık bolda dua inşallah canım allah inşallah gönlüne göre verir tatlım bak olurda tutarsa bi gün oluşun falan olursa inşşşalllahhh banada dua et hamiş hamiş olurmu allah benimde gönlüme göre versin diyeeeehani dörtleyecem yaa şaka bi yana canım önce sağlıklı hayırlı bi erkek evladın olmasını gönülden dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…