Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

sen bide ayşebaharcımdan yardım al şu adet günlerini falan yaz hesap yaptır kaymasın günün falan denemesi bedava ya parayla değil ya tutarsa hesabıı hadi bakalım hayırlısı hakkında baharcım ayşebaharım sen nasılsın şeker senin şu hasaplama nası oluyo kız erkek günlerini hesaplama adetten kaç gün sonrası mesala kız yada erkek olur diyosınsen daha tecrübelisin malum ikinci tosinişkoo aklımın bi köşesinde seninde tavsiyelerin kalcım cicim belki seneye işe koyulurum tabi gönlüm oğluma bi gardaşş iki bacı var ahh rabbim bden hayırlısını dilerim herkes için kendim içinde güzel allahım kalplerimize göre ver nooolurr......

Hepinize çok imrendim arkadaslar ne güzel uç veya dört cocuk ben otuzdort yaşındayım.bir oğlum var 4.5 yasında ikinciyi hamileyken kaybettim 4 ay evvel bes buçuk aylık hamileydim şimdi esim cocuk olayına yanasmiyor bende büyük konuşmayayım da hiç tek cocuk düşünmedim hatta esimle İkinci iki yasına gelince üçüncü dıyorduk ama bu kayıptan sonra esim yanasmiyor herhalde onun keyfi gelene kadar da otuzbez otuzaltinci belkide daha fazla olurum yine Rabbim en iyisini bilir ama ancak birtane daha olur herhalde bazen tuple ikizim yapsak diyorum cocukları çok seviyorum

Canım biz doktorda keseyi gördük sonra serrayi almaya gittik, daha arabaya bindirirken babası dedi kardes geliyor diye... Duşun aylardır ne çektiğimi :)
Hergün aynı sorular... Ama sezeryan olacağım için ve kızlarımda yanımda kalacağı için hergün hastanede neler olacağından bahsediyoruz ki alışsın diye...
Neticede bir anda beni öyle serumlarla fln görünce uzulmemesi ve yeni gelen bebeğe baglamamasi lazım
Sen en iyisi söyle bir kaç hafta kalana kadar söyleme sonra söylersin vakitte çabuk gecer :)

Canım basın sagolsun... Cocuk pek tabiki güzel şey... İnşallah eşinin kararı degisirde bir an önce kardes getirirsin kuzuna...

İyiyim canimm kesilen parmağımın hala ağrıması dısında
Cocuk gibi oldum Been

Sen nasilsinnn

Canım benim.. Erkek çocuklar bir kardeş daha istiyor evet..
Ama alışması iyi olmuş...

Amin canım...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Amin Arzucum..

Canım evet daha hiç bişey yapmadım ama biliyor musun...
Ne yıkadım ne ütüledim..
Ne hastane ne doğum fotosu ..
Ki doğum fotosu yapmayacağım sanırım..
Bende sırt üstü yatmayı özledim..

Amin canım..
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?

Günaydın Müjdem...
Sen nasılsın..

Canım günaydın pamuk helvammmmm[/QUOTE]

Canım basın sagolsun... Cocuk pek tabiki güzel şey... İnşallah eşinin kararı degisirde bir an önce kardes getirirsin kuzuna...

Âmin çok sagolsun âmin inşallah 29 yasında evlendim otuzda oğlum doğdu iyiki hemen hamile kalmışım hamile kaldığımda 5 aylık evliydim keşkede oğlum iki yaşındayken ikinci niyetine girseydim uç yaşındayken niyetine girdik bir sene sonra geldi onu da kaybettik malesef yasım genc oksa dört tane de düşünürüm ama yas geçiyor

Olsun öyle deme .. Niye Yasin geç olsun canım? Nasipleri
Ne zamansa o zaman geliyor bu bebikler :)
Sen başla çaktırmadan çalısmalara elbet gelir kuzucun :)

Canım kaç günde adet olduğu günü alıyorum mesela..
Sonra yumurtlama gününü hesaplıyorum..
Genellikle yumurtlama günü 36. saat ilişkiler erkek çocukla sonuçlanıyor...
Benimki tam yumurtlama günümdü ve sanırım 1. saatti...
Kız bebekler sık sık ilişki adet sonrası...

Canım allah seninde gönlüne göre verir inşallah.
tez vakit hamile kalırsın..
İkiz olsunlar hatta üçüz :))))

Canım benimkilerde biliyor ilk günden..
ben cuma gün alacağım..
12 sini alsam kız bende:))

İyiyim canimm kesilen parmağımın hala ağrıması dısında
Cocuk gibi oldum Been

Sen nasilsinnn
[/QUOTE]

Geçmişler olsun sultanım benim...

Aysebahar ve müjdes sagolun arkadaslar çalısmalara başlamak icin esimin ikna olması lazım ikna olmuyo bir turlu

12 sine al tabiiii :)
Ben paZar gunü iyi ekip olmaz hastanede diye düşündüm ama doktorum yok dedi ayarlamış eee 14 Şubat olmazz şimdi ılerde sevgilisi olur ayrılır o gunn ne bilim hemde dogumgunu... Ayyy neler düşünüyorum boylee :)

selam hanimlar nasilsiniz benim baska sehirden arkadaslarim gelecek yeni yilda onlarla beraber olacagim heyecenli ve telasliyom cok yanlizim (cocuklarim ve esim disinda)onlar gelince bir kac gun yogun gececek.benim aygimda odem oluyor sizlerde boyle sorun varmi ne yapsamda indiremiyorum.

ben de aynı şeyi düşünüyordum cnm bizi o şekilde hasta yatarken gördüklerinde gelen kardeşe cephe almasın bu minik kızlar ben de yanımda götürmeyi düşünüyorum kızımı çünkü ..
evet cnm ben de birkaç hafta kala ya da karnım çok büyüyüp de onun ilgisini çekince söylemeyi düşünüyorum..acayip sabırsız çünkü, şimdiye kadar başımın etini yerdi kesin:)

hakkınızda hayırlısı olsun cnm, benim bir yakınım 38 de bir bebek dünyaya getirdi, şimdi de 39,5 yaşında ikinci bebeğini bekliyor..Allah nasip ederse olur sizin de inşaAllah bir kardeş..

selam kizlar,

nasilsiniz, gününüz nasil gecti? Dün ben gelemedim topige, evde degildim, Sabahtan tv masasi almaya gittik ama bos döndük, bulamadik istedigimiz gibi.. oradan sonrada annemlere gittik, esim ise gitti, isten sonrada maci vardi ben annemlerde vakit gecirdim...eve gelince hemen topige geldim, ne var ne yok diye..

Özlemisim sizleri yaaaaa

görüsmek dilegiyle yine...hepiniz kendinize ve bebislerinizi iyi bakin lütfen....

selam canımm..yatmadanson bir bakayım dedim.malum sık sık uğrayamıyoruz ama fırsat buldukça okuyorum .sayfamızı seviyorum inanın.seviyeli,içten,samimi ve ağzı dualı bayanların olduğu çok sıcak bir ortam..başka topiklerede baktım ama seviye ve muhabbet sarmadı bıraktım..neyse güzel anneler..umarım daha çook yazışırız inşallah...

haticeciğim kendi adıma herşey yolunda hamdolsun canım..benim günüm evde geçti.oruçluydum adağım vardı.3 günlük adak..e biraz halsiz düştüm ama iyiyim canım..kendimi toparlayayım da oğluşuma birkaç parça yelek hırka öreyim..artık ufak ufak hazırlığa başlamak lazım...

canım ya allahım sabır versin valla insanın unutması zor oluyo gerçekten haklısınız hep şüpheyle korkuyla bakmaya acaba budamı öyle olur demeye zor allah yardımcıınz olsun hakkınızda hayırlı olaanı nasip etsin yaş konusu çokta sorun değil aslında bi tanıdığım 38 birde 37 yaşında ikinci bebekleri oldu hamileleikleri biraz sıkıntılı geçmişti hani biraz kiloalma durumu falan oluyo haliyle son zamanlarda biraz sıkıntı yaşamaları dışında bi sorun olmadı ama tabi bebek bakımı falan derken dahada uzatmamak lazım eger kesin istiyorsanız bende otuzbir yaşındayım valla otuzlu yaşlardayım falan demiycem kesin karar verirsem bidaha istiyorum rabbim nasip ederse ben sabah isteyip gece cayanlardanım daoğlum sekiz aylık olcakbaya gece uyandırıyo o sebeptennhakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…