- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
sağolasın canım ben de iyiyim hamdolsun...
geçmiş olsun müjdecim..
serra acele ediyor demek ki kardeşi gelsin diye:)
ben kızıma henüz söylemedim..arada kardeş gelsin mi diyerek yokluyorum sadece...yoksa 6 ay boyunca neden gelmiyor diye kızar çocuğa kesinbir de zaman kavramları yok ya henüz soyut olarak şu zaman kardeş gelecek desem de algılayamayacak sonlara doğru söylemeyi düşünüyorum..
Allah gönlüne göre verir inşaAllah cnm bir de oğlan bebişle eviniz şenlenir inşaAllah...
hayırlı olsun dördüncü bebeğin cnm, sağlıkla kucakla inşaAllah..ne güzel üç kızı olan annelere imreniyorum hep, kız çocuğu bambaşka ..
:109:
evet yusuf suresini ben de duymuştum cnm hem hamileyken okumak cinsiyet dışında da çok iyiymiş çocuğun nur yüzlü güzel ahlaklı olması için...
günaydın cnm sağol sen nasılsın parmağın iyileşti mi?
benim karnım ağrıdı gece boyunca, bebişi de hissedemedim ve çok korktum ama kahvaltıdan sonra hissettim çok şükür...
Hepinize çok imrendim arkadaslar ne güzel uç veya dört cocuk ben otuzdort yaşındayım.bir oğlum var 4.5 yasında ikinciyi hamileyken kaybettim 4 ay evvel bes buçuk aylık hamileydim şimdi esim cocuk olayına yanasmiyor bende büyük konuşmayayım da hiç tek cocuk düşünmedim hatta esimle İkinci iki yasına gelince üçüncü dıyorduk ama bu kayıptan sonra esim yanasmiyor herhalde onun keyfi gelene kadar da otuzbez otuzaltinci belkide daha fazla olurum yine Rabbim en iyisini bilir ama ancak birtane daha olur herhalde bazen tuple ikizim yapsak diyorum cocukları çok seviyorum
İnşallah Arzucum inşallah canım..
Birde ben hesap yapıyorum artık tanıdıklarıma..
Mesela son adet gününü söylüyor.
Ona göre kız ve erkek günlerini hesaplıyorum..
çooook teşşekürler.canım maşallah ne güzel bir oğlun daha olması.benim oğlan bayaa üzüldü kardeşinin kız olmasına,çok içerledi.günlerce teselli ettik konuştukta şimdi alıştı kız olmasına.
Canım basın sagolsun... Cocuk pek tabiki güzel şey... İnşallah eşinin kararı degisirde bir an önce kardes getirirsin kuzuna...
Âmin çok sagolsun âmin inşallah 29 yasında evlendim otuzda oğlum doğdu iyiki hemen hamile kalmışım hamile kaldığımda 5 aylık evliydim keşkede oğlum iki yaşındayken ikinci niyetine girseydim uç yaşındayken niyetine girdik bir sene sonra geldi onu da kaybettik malesef yasım genc oksa dört tane de düşünürüm ama yas geçiyor
sen bide ayşebaharcımdan yardım al şu adet günlerini falan yaz hesap yaptır kaymasın günün falan denemesi bedava ya parayla değil ya tutarsa hesabıı hadi bakalım hayırlısı hakkında baharcım ayşebaharım sen nasılsın şeker senin şu hasaplama nası oluyo kız erkek günlerini hesaplama adetten kaç gün sonrası mesala kız yada erkek olur diyosınsen daha tecrübelisin malum ikinci tosinişkoo aklımın bi köşesinde seninde tavsiyelerin kalcım cicim belki seneye işe koyulurum tabi gönlüm oğluma bi gardaşş iki bacı var ahh rabbim bden hayırlısını dilerim herkes için kendimiçinde güzel allahım kalplerimize göre ver nooolurr......
Hepinize çok imrendim arkadaslar ne güzel uç veya dört cocuk ben otuzdort yaşındayım.bir oğlum var 4.5 yasında ikinciyi hamileyken kaybettim 4 ay evvel bes buçuk aylık hamileydim şimdi esim cocuk olayına yanasmiyor bende büyük konuşmayayım da hiç tek cocuk düşünmedim hatta esimle İkinci iki yasına gelince üçüncü dıyorduk ama bu kayıptan sonra esim yanasmiyor herhalde onun keyfi gelene kadar da otuzbez otuzaltinci belkide daha fazla olurum yine Rabbim en iyisini bilir ama ancak birtane daha olur herhalde bazen tuple ikizim yapsak diyorum cocukları çok seviyorum
Canım biz doktorda keseyi gördük sonra serrayi almaya gittik, daha arabaya bindirirken babası dedi kardes geliyor diye... Duşun aylardır ne çektiğimi :)
Hergün aynı sorular... Ama sezeryan olacağım için ve kızlarımda yanımda kalacağı için hergün hastanede neler olacağından bahsediyoruz ki alışsın diye...
Neticede bir anda beni öyle serumlarla fln görünce uzulmemesi ve yeni gelen bebeğe baglamamasi lazım
Sen en iyisi söyle bir kaç hafta kalana kadar söyleme sonra söylersin vakitte çabuk gecer :)
[/QUOTE]İyiyim canimm kesilen parmağımın hala ağrıması dısında
Cocuk gibi oldum Been
Sen nasilsinnn
Canım biz doktorda keseyi gördük sonra serrayi almaya gittik, daha arabaya bindirirken babası dedi kardes geliyor diye... Duşun aylardır ne çektiğimi :)
Hergün aynı sorular... Ama sezeryan olacağım için ve kızlarımda yanımda kalacağı için hergün hastanede neler olacağından bahsediyoruz ki alışsın diye...
Neticede bir anda beni öyle serumlarla fln görünce uzulmemesi ve yeni gelen bebeğe baglamamasi lazım
Sen en iyisi söyle bir kaç hafta kalana kadar söyleme sonra söylersin vakitte çabuk gecer :)
hakkınızda hayırlısı olsun cnm, benim bir yakınım 38 de bir bebek dünyaya getirdi, şimdi de 39,5 yaşında ikinci bebeğini bekliyor..Allah nasip ederse olur sizin de inşaAllah bir kardeş..Âmin çok sagolsun âmin inşallah 29 yasında evlendim otuzda oğlum doğdu iyiki hemen hamile kalmışım hamile kaldığımda 5 aylık evliydim keşkede oğlum iki yaşındayken ikinci niyetine girseydim uç yaşındayken niyetine girdik bir sene sonra geldi onu da kaybettik malesef yasım genc oksa dört tane de düşünürüm ama yas geçiyor
Günaydın kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?