- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
selam kızlaarrr bende 4. bebeğimle geldim 25haftalığım. topik i yeni gördüm
arkadaşlar iyi geceler hepinize.dün geceden beri çok kötüyüm paylaşmak istedim.dün bütün gece kasıklarıma giren ağrı uyutmadı.sabah uyanır uyanmaz dr.umu aradım,gel muayene edelim dedi.neyse tahlil ultrason şubu derken kum döküp taş düşürüyormuşumbebeğim iyiymiş çok şükür.kalsiyuma başlıycaktım onada başlıyamıycam.moralim bozuk anlıycağınız.aman aman dikkat edin kendinize.ev,çocuk,koşturmacsı derken iyice ihmal etmişim kendimi...
arkadaşlar iyi geceler hepinize.dün geceden beri çok kötüyüm paylaşmak istedim.dün bütün gece kasıklarıma giren ağrı uyutmadı.sabah uyanır uyanmaz dr.umu aradım,gel muayene edelim dedi.neyse tahlil ultrason şubu derken kum döküp taş düşürüyormuşumbebeğim iyiymiş çok şükür.kalsiyuma başlıycaktım onada başlıyamıycam.moralim bozuk anlıycağınız.aman aman dikkat edin kendinize.ev,çocuk,koşturmacsı derken iyice ihmal etmişim kendimi...
Günaydın haticecim
Benim kızım delirdi bugün gitmedi okula :/ neden bilmiyorum cildirtti beni yanii
Halbuki okulda parti fln var, ama serra Hanim içerde barbieleriyle oynuyor ayse beril le...
Bense ooyle oturuyorum.. Alışverişe cikicam... Kızlar kalsın kadınla.. Yalnız takilicam bugün
Sen napicaksinnn
Tam yazacağım bişey çıkıyor kızlar anlamadım valla((
Müjdecim yarın doğum olarak kesin gün belirlenecek bende
30 aralaık saat 15:30 da randevum var çünkü:))))
Akşam girer yazarım sana..
Kızlarda iyi keyifler yerinde..
Sizi gidi gidiler..
Gün içinde uğramıyorsunuz akşam gece kuşları gibi burdasınız hepiniz:)))
selamlar herkese...
mutlu, güzel, sağlıklı bir günümüz olsun inşaAllah..:103:
selm arkadaşlar
herkez iyidir inşallah?
annem burdaydı 1haftadır bugün gitticanım annem geliyo nasıl rahat ediyom gittimide fena dokunuyo
haftaya annecim amelyat olucakçok korkuyorum canım sıkkın offfff bugün gitti sabahtan hastaneye 7tüp kan almışlar amelyat için testler yapılcakmış
biraz önce konuştuk...cumartesi de amelyatı olabilirmiş tam yılbaşı günü
sizlerede hiç uğrayamadım geçmişide okuyamadım iyidir inşallah keyifler...kızıda uyuttum zorla offf annemin yanında olmak istiyorum
geçensene bu zamanlar bende heycan içindeydimsizleri çok iyi anlıyorum arkadaşlar
bende sezeryen oldum mecburen ilki sezeryen olduğu için.39.haftam bitti doğum yaptım.
sabah erkenden gittik 09:15 te kızım doğdu...hemen kendime geldim odaya gitmeden.
3800gr.doğdu kızım boyuda 53cm.
bu güzel anların tadını çıkarın kızlar...
çok geçmiş olsun canım aman annecikler kendinizi ihmal etmeyin can taşıyosunuz kolaymıı
Ben de 3. çocuk için uğraşıcam bu sene...Hayırlısı bakalım :)
hayırlısıyla canım sağlık sıhhatle inşallah ...
(null)
günaydın aysecim nasılsın nasıl gidiyo az kaldı dimi senin canım şubatmıydı tatlım hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah yawrunuaysecim bana dua et tatlım yaaaaaaa bakalım bu ay nolcak her ay öyle diom ama olmuyo kalamıyorum canım hamilelerin duası kabul olurmuş tamammı canım bende istiyorummmmmmmmmmmmm
Ben de 3. çocuk için uğraşıcam bu sene...Hayırlısı bakalım :)
eksik olmayın cnım tabii yalnız bırakmazsanız memnun oluruz...
olsun cnm bebekler sağlıklı doğsunlar da, tombul lafın gelişiydiprotein ağırlıklı beslenmiştim ben özellikle son haftalarda, iştahım da çok açılmıştı..bakalım bunda ne olacak.. cnm bol bol yoğurt,süt,yumurta, muz tüket..bak nasıl tosun olur yavrucak
merhaba canim,
daha dogrusu iyi aksamlar, bugün topige gelemedim, yine halsizlik vardi o yüzden yattim sayilir bütün gün. Kizin neden huzursuzdu acaba?
Ne yaptin ciktin mi alisverise, aldin mi biseyler? Ben disari ciktim mi acayip lavabo ihtiyacim artiyor, lavaboda bulamiyorum her yerde.. burada dükkana gir sor, adamlar wc yok derler..öyle giciklar yani... Bugün o yüzden pek bisey yapmadim acikcasi..
ne güzel sizin bari dogum tarihleri belli oldu, darisi bizim basimiza insallah.
aysebaharim,
nasilsin iyimisin canim? Sende aliyormussun dogum tarihini, hadi hayirlisi... insallah sag salim alirsiniz kucaginiza bebisleri... Insallah yarin güzel haberlerle gelirsin canim... simdiden heyecan yaptim bile ben)
sagolasin pamuk helvam..
canim Allah kavustursun, annenede gecmis olsun, sIKMa canini Safra kesesi ameliyatlari artik kolay oluyor bildigim kadariyla.. tez zamanda sagligina kavusur annen insallah..
hayirli olsun 4cü bebisin canim, sag salim alirsin insallah kucagina..
merhaba arzucum,
gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versin, bebisini korusun insallah... kendine iyi bak...
Arkadaslar ben de araniza katildim ucuncu cocuguma hamileyim
daha 12 haftalik oldum ins hep guzel haberler aliriz bu topikte
Arkadaslar ben de araniza katildim ucuncu cocuguma hamileyim
daha 12 haftalik oldum ins hep guzel haberler aliriz bu topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?