Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

pamuk helvacım merak etme bende en sona kalanlardanım.hayırlısıyla doğumum haziran ortası gibi..bu arada hepinize iyi akşamlar anneler..

arkadaşlar iyi geceler hepinize.dün geceden beri çok kötüyüm paylaşmak istedim.dün bütün gece kasıklarıma giren ağrı uyutmadı.sabah uyanır uyanmaz dr.umu aradım,gel muayene edelim dedi.neyse tahlil ultrason şubu derken kum döküp taş düşürüyormuşum bebeğim iyiymiş çok şükür.kalsiyuma başlıycaktım onada başlıyamıycam.moralim bozuk anlıycağınız.aman aman dikkat edin kendinize.ev,çocuk,koşturmacsı derken iyice ihmal etmişim kendimi...

çok geçmiş olsun canım aman annecikler kendinizi ihmal etmeyin can taşıyosunuz kolaymıı

çok geçmiş olsun canım aman annecikler kendinizi ihmal etmeyin can taşıyosunuz kolaymıı

merhaba canim,

daha dogrusu iyi aksamlar, bugün topige gelemedim, yine halsizlik vardi o yüzden yattim sayilir bütün gün. Kizin neden huzursuzdu acaba?

Ne yaptin ciktin mi alisverise, aldin mi biseyler? Ben disari ciktim mi acayip lavabo ihtiyacim artiyor, lavaboda bulamiyorum her yerde.. burada dükkana gir sor, adamlar wc yok derler..öyle giciklar yani... Bugün o yüzden pek bisey yapmadim acikcasi..

ne güzel sizin bari dogum tarihleri belli oldu, darisi bizim basimiza insallah.

aysebaharim,
nasilsin iyimisin canim? Sende aliyormussun dogum tarihini, hadi hayirlisi... insallah sag salim alirsiniz kucaginiza bebisleri... Insallah yarin güzel haberlerle gelirsin canim... simdiden heyecan yaptim bile ben )

selamlar herkese...
mutlu, güzel, sağlıklı bir günümüz olsun inşaAllah..:103:

sagolasin pamuk helvam..

canim Allah kavustursun, annenede gecmis olsun, sIKMa canini Safra kesesi ameliyatlari artik kolay oluyor bildigim kadariyla.. tez zamanda sagligina kavusur annen insallah..

selam kızlaarrr bende 4. bebeğimle geldim 25haftalığım. topik i yeni gördüm

hayirli olsun 4cü bebisin canim, sag salim alirsin insallah kucagina..

merhaba arzucum,

gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versin, bebisini korusun insallah... kendine iyi bak...

maşşalahh minnoşuna annesi yaa değilmi arkadaşım geçensene bizde heycanlıydık nekadar doğurursan doğur demekki hep heycan duyuyo anne bende mayıs annesiydim geçensene o zamn geççmekbilmiyodu sabırsızlıktan şimdi bi baktım koca adam olmuş benimki zaman su gibi geçiyo aslında insan yapmakistediklerini ertelememeli aslında evet evet bende yapmalıyım bikere daha bak yine doğurdumm gece vazgeçerim kesinherkese iyigeceler bu arada

günaydın aysecim nasılsın nasıl gidiyo az kaldı dimi senin canım şubatmıydı tatlım hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah yawrunu aysecim bana dua et tatlım yaaaaaaa bakalım bu ay nolcak her ay öyle diom ama olmuyo kalamıyorum canım hamilelerin duası kabul olurmuş tamammı canımbende istiyorummmmmmmmmmmmm

Canım Hürremim benim..
Ben iyiyim canım bugün randevum var..
Evet şubatta doğacak isimsiz tepikoğlum...
Bugün gün alacağız doğum günü....:))
Canım inan can-ı gönülden şu cuma günü dua ediyorum hepinize..
İnşallah Rabbim seni bu ay hamile olduğun müjdesi ile müjdelendirir....

Ben de 3. çocuk için uğraşıcam bu sene...Hayırlısı bakalım :)

Hayırlısı canım hoşgeldinnnnnn

Canım 5 haftam kaldı ama çok yemiyorum bunları evet ben..
Şimdiden başalsam da faydası olur mu bilmem

selam kızlaarrr bende 4. bebeğimle geldim 25haftalığım. topik i yeni gördüm

Hoşgeldin damlasu..
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın bebeğini..
Bilgilerini yazda ekleyeyim seni..

Geçmiş olsun arzucum..
fena bir ağrı bu taş düşürürken ki ağrı..
Allah şifanı versin canım...
Bebişi korusun...

merhaba haticecanım..
iyiyim şükür Allahıma..
Bir işleri yetiştiremiyorum..
evdeki işleri
düzeni kaçırdım yani..
Canım ona sıkılıyor..
Çocuklar hurra her yeri dağıtıyor...
Boşverdim valla:))

Arkadaslar ben de araniza katildim ucuncu cocuguma hamileyim
daha 12 haftalik oldum ins hep guzel haberler aliriz bu topikte

Arkadaslar ben de araniza katildim ucuncu cocuguma hamileyim
daha 12 haftalik oldum ins hep guzel haberler aliriz bu topikte

Hoşgeldin sevil...
Cinsiyeti de belli olur senin az kalmış..
Bilgilerini verde ilk sayfaya ekleyelim canım...

Müjdecim sen nasılsın kuzum
bebeklerin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…