- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
selam kızlaarrr bende 4. bebeğimle geldim 25haftalığım. topik i yeni gördüm
pamuk helvacım merak etme bende en sona kalanlardanım.hayırlısıyla doğumum haziran ortası gibi..bu arada hepinize iyi akşamlar anneler..
geçmiş olsun cnm, çok bol su iç inşaAllah ağrın sızın olmadan dökersin..arkadaşlar iyi geceler hepinize.dün geceden beri çok kötüyüm paylaşmak istedim.dün bütün gece kasıklarıma giren ağrı uyutmadı.sabah uyanır uyanmaz dr.umu aradım,gel muayene edelim dedi.neyse tahlil ultrason şubu derken kum döküp taş düşürüyormuşumbebeğim iyiymiş çok şükür.kalsiyuma başlıycaktım onada başlıyamıycam.moralim bozuk anlıycağınız.aman aman dikkat edin kendinize.ev,çocuk,koşturmacsı derken iyice ihmal etmişim kendimi...
Canım 5 haftam kaldı ama çok yemiyorum bunları evet ben..
Şimdiden başalsam da faydası olur mu bilmem
hoşgeldin sevil..seninle yakın haftalarımız, ama benim ikinci bebeğim..Arkadaslar ben de araniza katildim ucuncu cocuguma hamileyim
daha 12 haftalik oldum ins hep guzel haberler aliriz bu topikte
Günaydın güzel anneler mübarek cuma günü rabbim hamilelerin hayırlı bir nefeste doğum nasip etsin bebek isteyenlere en kısa zaman versin inşallahh dualarım sizinle... ayrıca hepinize teşekkür ederim hoş buldumayşebahar cım bilgilerimi birazdan eklerim
Hosgeldin canım... Saglikla alırsın inşallah bebeğini kucağına...cocukların kaç yasında?
cnm cok saol sen de saglicakla alirsin ins bebisini cinsiyetini ogrene bildinmi bu konuda doktor ne diyor?hoşgeldin damlasudedördüncü meleğini sağlıkla kucağına al inşaAllah...
benim miniğim de haziranda doğacak inşaAllah..en geç 15- 20 si arası hayırlısı ile...
geçmiş olsun cnm, çok bol su iç inşaAllah ağrın sızın olmadan dökersin..
çok az kalmış Ayşecimm heyecanlandım ben bile, ne güzell
hoşgeldin sevil..seninle yakın haftalarımız, ama benim ikinci bebeğim..
sağlıkla kucakla inşaAllah cnm...
Hoşgeldin sevil...
Cinsiyeti de belli olur senin az kalmış..
Bilgilerini verde ilk sayfaya ekleyelim canım...
Müjdecim sen nasılsın kuzum
bebeklerin nasıl?
hosbulduk canim.Buyuk kizimin subatda 5 yashi olucak
kucuk daha 1 yas 8 aylik
suan hamileyim shukurler olsun Yaradana bi oglusum olucak eli ayagi duz olsun da saglikli olsun bu bana yeter
cnm senin kacinci hamileligin?
hosbulduk cnm
evet 11 haftalikken erkek dedi doktor ama 90% dedi
son adet tarihim 30 eylul
ucuncu bebisim
iki kizim var
yurtdisi
herkese merhabalar hayırlı cumalar 2011 in son mübarek günü rabbim heristediğinizi gönlünüze göre verin yeni sene yeni güzellikler getirsin hepimize kızlar tüm dualarımız kabul olsun iş isteyene işş para isteyene para aşk isteyene aşk mutluluk huzur bolluk bereket kuzucuk isteyene hayırlı kuzucuklar nasip etsin güzel allahımm hepsini isteyenede heeeepsinndennn bol bol versin güzel allahım bu vesileyle gelecek yeni yılımız hayırla uğurla gelsin inşallah sende hoşgeldin arkadşım hayırlı olsun minik adamınn sağlıkla alırsın inşallah annesi kucagına
masallah bebislerine daha kucukler ins zor olmaz sana cnm ama cocuklu ev gibisi varmiAllah bagislasin canım... Benimde 3. Bebeğim geliyor Şubat'ta :) iki güzel kızım var benimm büyük 3 yas iki aylık...küçüğüm 2 yasinda
cok saol cnm benim bi yandan da ayy bu sefer doktora giderim kiz der diye cok merak icindeyimherkese merhabalar hayırlı cumalar 2011 in son mübarek günü rabbim heristediğinizi gönlünüze göre verin yeni sene yeni güzellikler getirsin hepimize kızlar tüm dualarımız kabul olsun iş isteyene işş para isteyene para aşk isteyene aşk mutluluk huzur bolluk bereket kuzucuk isteyene hayırlı kuzucuklar nasip etsin güzel allahımm hepsini isteyenede heeeepsinndennn bol bol versin güzel allahım bu vesileyle gelecek yeni yılımız hayırla uğurla gelsin inşallah sende hoşgeldin arkadşım hayırlı olsun minik adamınn sağlıkla alırsın inşallah annesi kucagına
Allah bagislasin cok zordur buyutmek ama bosuna dememisler cennet analarin ayaklari altinda bu kadar zahmetin karsiliginda ins hayirli evlatlar nasibimiz olur4. hamileliğim 4.bebeğim olacak 2 oğlum bir kızım var 2003.2005.2008 ve 2012olacak inş doğum tarihleri yaşım 26.cinsiyeti kız isim bulamadık henüzdoğum nisan 10 gibi. yaşadığım şehir ankara.yazmadığım bişe kalmamıştır umarım
masallah bebislerine daha kucukler ins zor olmaz sana cnm ama cocuklu ev gibisi varmi
Allah bagislasin
subata ne kaldiki cnm ucuncu bebisin oglan qaliba ne guzel olmus her iki cinsiyetten bebk istiyor insan
Saglicakla kucagina almani dilerim
cok saol cnm benim bi yandan da ayy bu sefer doktora giderim kiz der diye cok merak icindeyim
Allah bagislasin cok zordur buyutmek ama bosuna dememisler cennet analarin ayaklari altinda bu kadar zahmetin karsiliginda ins hayirli evlatlar nasibimiz olur
4. hamileliğim 4.bebeğim olacak 2 oğlum bir kızım var 2003.2005.2008 ve 2012olacak inş doğum tarihleri yaşım 26.cinsiyeti kız isim bulamadık henüzdoğum nisan 10 gibi. yaşadığım şehir ankara.yazmadığım bişe kalmamıştır umarım
herkese merhabalar hayırlı cumalar 2011 in son mübarek günü rabbim heristediğinizi gönlünüze göre verin yeni sene yeni güzellikler getirsin hepimize kızlar tüm dualarımız kabul olsun iş isteyene işş para isteyene para aşk isteyene aşk mutluluk huzur bolluk bereket kuzucuk isteyene hayırlı kuzucuklar nasip etsin güzel allahımm hepsini isteyenede heeeepsinndennn bol bol versin güzel allahım bu vesileyle gelecek yeni yılımız hayırla uğurla gelsin inşallah sende hoşgeldin arkadşım hayırlı olsun minik adamınn sağlıkla alırsın inşallah annesi kucagına
masallah bebislerine daha kucukler ins zor olmaz sana cnm ama cocuklu ev gibisi varmi
Allah bagislasin
subata ne kaldiki cnm ucuncu bebisin oglan qaliba ne guzel olmus her iki cinsiyetten bebk istiyor insan
Saglicakla kucagina almani dilerim
cok saol cnm benim bi yandan da ayy bu sefer doktora giderim kiz der diye cok merak icindeyim
Allah bagislasin cok zordur buyutmek ama bosuna dememisler cennet analarin ayaklari altinda bu kadar zahmetin karsiliginda ins hayirli evlatlar nasibimiz olur
Ah canım seni görünce yaşlı hissettim kendimii 28 im been ... Ne güzel yapmışsınız genc yasta cocuklarinlar ilgilenmek daha kolay oluyor.. Öyle diyorlar yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?