Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Günaydın güzel anneler mübarek cuma günü rabbim hamilelerin hayırlı bir nefeste doğum nasip etsin bebek isteyenlere en kısa zaman versin inşallahh dualarım sizinle... ayrıca hepinize teşekkür ederim hoş buldumayşebahar cım bilgilerimi birazdan eklerim

selam kızlaarrr bende 4. bebeğimle geldim 25haftalığım. topik i yeni gördüm

hoşgeldin damlasude dördüncü meleğini sağlıkla kucağına al inşaAllah...

pamuk helvacım merak etme bende en sona kalanlardanım.hayırlısıyla doğumum haziran ortası gibi..bu arada hepinize iyi akşamlar anneler..

benim miniğim de haziranda doğacak inşaAllah..en geç 15- 20 si arası hayırlısı ile...
geçmiş olsun cnm, çok bol su iç inşaAllah ağrın sızın olmadan dökersin..

Canım 5 haftam kaldı ama çok yemiyorum bunları evet ben..
Şimdiden başalsam da faydası olur mu bilmem

çok az kalmış Ayşecimm heyecanlandım ben bile, ne güzell

Arkadaslar ben de araniza katildim ucuncu cocuguma hamileyim
daha 12 haftalik oldum ins hep guzel haberler aliriz bu topikte
hoşgeldin sevil..seninle yakın haftalarımız, ama benim ikinci bebeğim..
sağlıkla kucakla inşaAllah cnm...

hayırlı cumalar arkadaşlar...

aminn..amin ...hepimize inşaAllah..
bebiş isteyenlerin de kucakları dolsun hayırlısı ile...

Arkadaslar son iki haftasinda olan ve normal dogum dusunenler hurma yeyin bol bol
Dogumu kolaylaştırıyor ben hurma sayesinde 9 cm açık girdm doguma arkadaslarıma tavsiye ettim onlarda hurma yedi kolay dogurdu

herkeze merhaba

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

aysebaharım naptın tatlım?? dr.gidicektin

tünaydin kizlar,

hayirli cumalar olsun hepimiz icin insallah. Bizde oglusumla kahvalti yaptik sallana sallana, simdide disari alis verise cikmadan topige bir bakalim dedik..

Ekmek, yogurt, yumurta falan alip dönecegim.. fazla agir kaldiramadigim icin - esim fazla yüklenme diyor, yarin aliriz gerisini.. simdi aramis kontrol icin )...

Aramiza yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler sefalar getirmisler insallah.. bebis isteyenlerede Rabbim hayirlisiyla evlat nasip etsin, kimsenin kucagini bos birakmasin su mübarek günün yüzü suyu hürmetine insallah...

Rabbim hepimiz sana emanetiz.. görüsmek dilegiyle kizlar, birazdan gelirim yine insallah... öpüyorum hepinizi...

Hosgeldin canım... Saglikla alırsın inşallah bebeğini kucağına...cocukların kaç yasında?

hosbulduk canim.Buyuk kizimin subatda 5 yashi olucak
kucuk daha 1 yas 8 aylik
suan hamileyim shukurler olsun Yaradana bi oglusum olucak eli ayagi duz olsun da saglikli olsun bu bana yeter
cnm senin kacinci hamileligin?

cnm cok saol sen de saglicakla alirsin ins bebisini cinsiyetini ogrene bildinmi bu konuda doktor ne diyor?

Hoşgeldin sevil...
Cinsiyeti de belli olur senin az kalmış..
Bilgilerini verde ilk sayfaya ekleyelim canım...

Müjdecim sen nasılsın kuzum
bebeklerin nasıl?

hosbulduk cnm
evet 11 haftalikken erkek dedi doktor ama 90% dedi
son adet tarihim 30 eylul
ucuncu bebisim
iki kizim var
yurtdisi

Son düzenleme:
hosbulduk canim.Buyuk kizimin subatda 5 yashi olucak
kucuk daha 1 yas 8 aylik
suan hamileyim shukurler olsun Yaradana bi oglusum olucak eli ayagi duz olsun da saglikli olsun bu bana yeter
cnm senin kacinci hamileligin?

Allah bagislasin canım... Benimde 3. Bebeğim geliyor Şubat'ta :) iki güzel kızım var benimm büyük 3 yas iki aylık...küçüğüm 2 yasinda

hosbulduk cnm
evet 11 haftalikken erkek dedi doktor ama 90% dedi
son adet tarihim 30 eylul
ucuncu bebisim
iki kizim var
yurtdisi

herkese merhabalar hayırlı cumalar 2011 in son mübarek günü rabbim heristediğinizi gönlünüze göre verin yeni sene yeni güzellikler getirsin hepimize kızlar tüm dualarımız kabul olsun iş isteyene işş para isteyene para aşk isteyene aşk mutluluk huzur bolluk bereket kuzucuk isteyene hayırlı kuzucuklar nasip etsin güzel allahımm hepsini isteyenede heeeepsinndennn bol bol versin güzel allahım bu vesileyle gelecek yeni yılımız hayırla uğurla gelsin inşallah sende hoşgeldin arkadşım hayırlı olsun minik adamınn sağlıkla alırsın inşallah annesi kucagına

hayirli cumalar canim,

kendi adima bu güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim... amin amin amin...

4. hamileliğim 4.bebeğim olacak 2 oğlum bir kızım var 2003.2005.2008 ve 2012olacak inş doğum tarihleri yaşım 26.cinsiyeti kız isim bulamadık henüz doğum nisan 10 gibi. yaşadığım şehir ankara.yazmadığım bişe kalmamıştır umarım

Allah bagislasin canım... Benimde 3. Bebeğim geliyor Şubat'ta :) iki güzel kızım var benimm büyük 3 yas iki aylık...küçüğüm 2 yasinda
masallah bebislerine daha kucukler ins zor olmaz sana cnm ama cocuklu ev gibisi varmi
Allah bagislasin
subata ne kaldiki cnm ucuncu bebisin oglan qaliba ne guzel olmus her iki cinsiyetten bebk istiyor insan
Saglicakla kucagina almani dilerim

cok saol cnm benim bi yandan da ayy bu sefer doktora giderim kiz der diye cok merak icindeyim
Allah bagislasin cok zordur buyutmek ama bosuna dememisler cennet analarin ayaklari altinda bu kadar zahmetin karsiliginda ins hayirli evlatlar nasibimiz olur

Teşekkür ederim canım ... Supriz bebek geliyor yakında :)
Zorlukları ilk 1 sene oldu ikisininde, inşallah bu hiç zorluk vermez... Kardes olunca çok güzel oluyor, hele kızkardeş gibisi yok :)

Ah canım seni görünce yaşlı hissettim kendimii 28 im been ... Ne güzel yapmışsınız genc yasta cocuklarinlar ilgilenmek daha kolay oluyor.. Öyle diyorlar yani :)

Dilediğin tüm güzellikler sana donsun canım :) mutlu mutlu olalım hepimiz yeni yılda insallahhh :)

merhaba,

Aysebaharim nerelerdesin, bugün doktora gidecektin - hadi haberlerini bekliyoruz... sevgiler selamlar

kesinnileke evet her karanlık yolun sonunda bir ışık vardır benim ve cümlemizin öyle olur umarım

Ah canım seni görünce yaşlı hissettim kendimii 28 im been ... Ne güzel yapmışsınız genc yasta cocuklarinlar ilgilenmek daha kolay oluyor.. Öyle diyorlar yani :)

sizde daha tecrübeli bilinçli olursunuz iki yaş farkından ne olur sizde çok gençsiniz. hem ben 26 dan ileri gitmek istemiyorum böyle kalsam keşke ehüehüehü hastanede ilkmi diyorlar dört deyince şöyle bir süzüyorlar artık içlerinden ne derler onu bilemem biraz hızlımı yaşadık hayatı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…