Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Ya değilmi :) haber beklemeside heyecanlı olurrr :)
Ben gerçi ikinci kızımda toicten bir sürü arkadas aramıştı haber almışlardı
Aynı performansı sizdende bekliyorum :)

Tamam canım...
Bende bekliyorum o zaman:)))))

Canım Allah şifasını versin anacığına..
Rahmetli babam da safra kesesinden ameliyat olmuştu.
Aklına kötü bişey gelmesin..
Dua et anneciğine...
Hepimiz dua edelim...

çok sağol canım inşallah. 2 doğum da sezerayn ve o kadar titizim hiçbir kontrolü aksatmadım şimdiye kadar ancak mağlesef başımıza geldi.

aysecin noldu canım?yarın ne alcan gııı bebikimi alcan :)

çok sağol canım...Allahım korusun

çok sağol canım inşallah. 2 doğum da sezerayn ve o kadar titizim hiçbir kontrolü aksatmadım şimdiye kadar ancak mağlesef başımıza geldi.

Canım gerçekten şaşırdım. Çünkü sezeryanda oksijensiz kalındığını yada kalınabileceğini bilmiyordum..
Rabbim sana sabırlar versin dayanma gücü versin..

Canım allah şifa versin kuzuna..ablamın bir arkadasinın kızı aynı sekilde.. O da sonradan iki tane cocuk sahibi oldu, üstelik 40 kusur yaşındayken.. Hiç te cocuklarını ihmal ediyormuş gibi durmuyor Açıkcası... Bence fırsatın varken bir bebek sahibi olmak güzel olur, gerçi tabi ki senin kararın...ama ne kadar kardes o kadar iyi diyedusunuyor insan

aysecin noldu canım?yarın ne alcan gııı bebikimi alcan :)

Evt canım yarın saat 15:30 da randevum var..
Ve gün verecek doktorum...
Heyecan yaptım bak şimdi..
Yüreğim böyle güm güm atıyor...

Ayın kaçını istesem?
12.02.2012
14.02.2012
20.02.2012 çok zayıf bir ihtimal..
normal doğum tarihi bu da:)))

Çok gecmis olsun canım annene şimdiden... Allah tez vakitte şifasını verir inşallah..

Ay canım vallahi saatini pek tutturamicam dogrusu :)
Benim serra 09:16 da ayse beril De 09:15 de doğdu.. Ac kalicaz malum ameliyat... O yüzden sabah saati olur
Hem Allah saglık versinde hemencecik haber verelim kızlara :)

ayyyy bende heycan yaptım bak
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallahhhhhhhhhhh.
sevgililer günüyle doğum günü aynı istersen 14 şubat olsun:)eşine ve sana beraber sevgililer günü hediyeniz bebişiniz olur negüzeeeeeel
Çok gecmis olsun canım annene şimdiden... Allah tez vakitte şifasını verir inşallah..

çok sağol tatlım...

güzel kızım MERYEM CERENim 10.ayınıda bitirdi teyzeleri nasılda geçiyo aylar hiç anlamadan 2ay sonra kısmetse 1yaşında koca kız olcaz

Maşallah kızına canimmm yürümeye cabaliyordur şimdi ne güzel :) dogumgunude gelsin çabucak inşallah :)

geçensene bu zamanlar bende heycan içindeydim sizleri çok iyi anlıyorum arkadaşlar

bende sezeryen oldum mecburen ilki sezeryen olduğu için.39.haftam bitti doğum yaptım.
sabah erkenden gittik 09:15 te kızım doğdu...hemen kendime geldim odaya gitmeden.
3800gr.doğdu kızım boyuda 53cm.
bu güzel anların tadını çıkarın kızlar...

Maşallah kızına canimmm yürümeye cabaliyordur şimdi ne güzel :) dogumgunude gelsin çabucak inşallah :)

sağol teyzesi:) bu zamanları çok tatlı oluyolar yaa:) herşeyi karıştırmak istiyo ama daha hiç dişimiz yok...

yürütecde bütün evi geziyo kendi henüz yürümüyo...

amin pamuk helvam ne güzel yazmışsın...
sen şiir gibi yazıyorsun asıl cnm okuması çok güzel oluyor :126:
amin inşallah herkese

yavrularını Allah bağışlasın cnm..
güzel kızına güzel bir ömür versin Allah...Allah nasip de ederse yerinde olsam bir kardeş daha düşünürdüm..ileride anne babasından sonra desteği olacak bi de kız kardeşi olur inşaAllah..hakkınızda hayırlısı olsun cnm...

anneciğine geçmiş olsun cnm .. bir an evvel şifasını verir Allah, kavuşursunuz yeniden inşaAllah ..

haklısın canım çalacak kapsısı artar. tutunacak dalı çoğalır kardeşleri olunca.

hadi hayırlısıı ayşecim yarın güzel haberlerle müjdelerle gel inşaAllah..
aynı gün olmasa da yakın olacak doğumlarınız ne güzel..:119: sizden sonra sıra yavaş yavaş bize gelecek, benim de dört ayım kalıyor şubattan sonra en sona ben kalacağım doğum yapmamış sanırım, o zaman buralarda da kimsecikler olmaz

Eşimde öyle diyor sen gibi düşünüyor demek ki o da..

Maşalalh kızına canım..
10. ayı değil mi?
Hem uzun doğmuş hem kilosu yerinde maşallah

Ay canım vallahi saatini pek tutturamicam dogrusu :)
Benim serra 09:16 da ayse beril De 09:15 de doğdu.. Ac kalicaz malum ameliyat... O yüzden sabah saati olur
Hem Allah saglık versinde hemencecik haber verelim kızlara :)

Sabah alırlar kuzum seni muhtemelen...
Ay verelim kız..
ben heyecanlıyım bayağııı

Canım aşk olsun...
Biz seni yalnız bırakır mıyız hiç?
Ben hep yazarım merak etme sen..

[
sağol canım, eskik olma girememeniz de normal tabii, ilk zamanlar bebişlerden fırsat kalmıyor pek..oyy kuzular doğsa da resimlerinden bari görsek tombul tombul

evet ama yine de zaman ayırırız sizlere..
Kız benim bebkler hep cılız cılızdı..
inşallah bu yüzümü kara çıkartır da doğar 4 kg:))))

[

evet ama yine de zaman ayırırız sizlere..
Kız benim bebkler hep cılız cılızdı..
inşallah bu yüzümü kara çıkartır da doğar 4 kg:))))

eksik olmayın cnım tabii yalnız bırakmazsanız memnun oluruz...
olsun cnm bebekler sağlıklı doğsunlar da, tombul lafın gelişiydi protein ağırlıklı beslenmiştim ben özellikle son haftalarda, iştahım da çok açılmıştı..bakalım bunda ne olacak.. cnm bol bol yoğurt,süt,yumurta, muz tüket..bak nasıl tosun olur yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…