- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
selam kizlar,
nasilsiniz, gününüz nasil gecti? Dün ben gelemedim topige, evde degildim, Sabahtan tv masasi almaya gittik ama bos döndük, bulamadik istedigimiz gibi.. oradan sonrada annemlere gittik, esim ise gitti, isten sonrada maci vardi ben annemlerde vakit gecirdim...eve gelince hemen topige geldim, ne var ne yok diye..
Özlemisim sizleri yaaaaa
görüsmek dilegiyle yine...hepiniz kendinize ve bebislerinizi iyi bakin lütfen....
selam canımm..yatmadanson bir bakayım dedim.malum sık sık uğrayamıyoruz ama fırsat buldukça okuyorum .sayfamızı seviyorum inanın.seviyeli,içten,samimi ve ağzı dualı bayanların olduğu çok sıcak bir ortam..başka topiklerede baktım ama seviye ve muhabbet sarmadı bıraktım..neyse güzel anneler..umarım daha çook yazışırız inşallah...
Günaydın kızlar....
selamlar herkese...
mutlu, güzel, sağlıklı bir günümüz olsun inşaAllah..:103:
Tam yazacağım bişey çıkıyor kızlar anlamadım valla((
Müjdecim yarın doğum olarak kesin gün belirlenecek bende
30 aralaık saat 15:30 da randevum var çünkü:))))
Akşam girer yazarım sana..
Kızlarda iyi keyifler yerinde..
Sizi gidi gidiler..
Gün içinde uğramıyorsunuz akşam gece kuşları gibi burdasınız hepiniz:)))
selam hanimlar nasilsiniz benim baska sehirden arkadaslarim gelecek yeni yilda onlarla beraber olacagim heyecenli ve telasliyom cok yanlizim (cocuklarim ve esim disinda)onlar gelince bir kac gun yogun gececek.benim aygimda odem oluyor sizlerde boyle sorun varmi ne yapsamda indiremiyorum.
selam kizlar,
nasilsiniz, gününüz nasil gecti? Dün ben gelemedim topige, evde degildim, Sabahtan tv masasi almaya gittik ama bos döndük, bulamadik istedigimiz gibi.. oradan sonrada annemlere gittik, esim ise gitti, isten sonrada maci vardi ben annemlerde vakit gecirdim...eve gelince hemen topige geldim, ne var ne yok diye..
Özlemisim sizleri yaaaaa
görüsmek dilegiyle yine...hepiniz kendinize ve bebislerinizi iyi bakin lütfen....
haticeciğim kendi adıma herşey yolunda hamdolsun canım..benim günüm evde geçti.oruçluydum adağım vardı.3 günlük adak..e biraz halsiz düştüm ama iyiyim canım..kendimi toparlayayım da oğluşuma birkaç parça yelek hırka öreyim..artık ufak ufak hazırlığa başlamak lazım...
sanada günaydın canım cicibebelerden anca bakıyoz tabii biraz geç oldu ama nasılsın iyisin inşallah canım
Ben cepten giriyorum hep :) gece iyi oluyo kocamla tv izlerken bakıyorum arada :) 12 sine ayarla gunu doğuralım birlikteee
Ben cepten giriyorum hep :) gece iyi oluyo kocamla tv izlerken bakıyorum arada :) 12 sine ayarla gunu doğuralım birlikteee
selamlar herkese...
mutlu, güzel, sağlıklı bir günümüz olsun inşaAllah..:103:
güzel olur aynı tarih bide aynı saate verirlerse artık bizde gününnüze göre kızlar doğurmak üzere hıh şimdi doğurdular diye merakla hayırlı haberlerinizi bekleriz artık allah kolaylık versin ikinizede
merhabalar
36 yaşındayım bir oğlu 12 kızım 9 yaşında mağlesef doğumda oksijensiz kaldı gelişim geriliği var. Allahıma şükrediyorum onu bize verdiği için ancak bazen gelecek korkusu geliyorç İleride kim sahip çıkacak abisinin omuzlarına çok yük binecek korkusu. 3. çocuk düşünüyorum ancak çocuklarımı yeni bebekle ilgilendiğimde ihmal ederim diye korkuyorum. Ayrıca Tiroid tembelliği var TSH 5.11 bu da beyin gelişimine negel diye okuyorum internetten. Endoklojiye gidiyorum o hayır bişey olmaz diyor ama allah korusun kızımın başına gelen talihsizliği bu kez ben kendi elimle yapmak istemiyorum. Siz ne önerirsiniz arkadaşlar?
selm arkadaşlar
herkez iyidir inşallah?
annem burdaydı 1haftadır bugün gitticanım annem geliyo nasıl rahat ediyom gittimide fena dokunuyo
haftaya annecim amelyat olucakçok korkuyorum canım sıkkın offfff bugün gitti sabahtan hastaneye 7tüp kan almışlar amelyat için testler yapılcakmış
biraz önce konuştuk...cumartesi de amelyatı olabilirmiş tam yılbaşı günü
sizlerede hiç uğrayamadım geçmişide okuyamadım iyidir inşallah keyifler...kızıda uyuttum zorla offf annemin yanında olmak istiyorum
selm arkadaşlar
herkez iyidir inşallah?
annem burdaydı 1haftadır bugün gitticanım annem geliyo nasıl rahat ediyom gittimide fena dokunuyo
haftaya annecim amelyat olucakçok korkuyorum canım sıkkın offfff bugün gitti sabahtan hastaneye 7tüp kan almışlar amelyat için testler yapılcakmış
biraz önce konuştuk...cumartesi de amelyatı olabilirmiş tam yılbaşı günü
sizlerede hiç uğrayamadım geçmişide okuyamadım iyidir inşallah keyifler...kızıda uyuttum zorla offf annemin yanında olmak istiyorum
güzel olur aynı tarih bide aynı saate verirlerse artık bizde gününnüze göre kızlar doğurmak üzere hıh şimdi doğurdular diye merakla hayırlı haberlerinizi bekleriz artık allah kolaylık versin ikinizede
merabalar canım allahım annecini sizlere bağışlasın allah yardımcınız olsun umarım kısa zamnda sağlığına kavuşur benim annecimde geçen sene rahim alındı gidemedim bile yanına çünki ondan beşgün sonra doğum yaptım şimdi şükür sağlığı iyi senin annenin nesi var canım nneden ameliyat olcak moral verin annenize bolbol üzüldüğünüzü belli etmeyin cesaret oluyo onlar için inanın biraz güçlü durmak ah vah edince onlar dünden hazır zaten korku içinde oluyolar hemen ağlıyodu annem bende ne aglıyosun annecim bunu çekmek dahamı yiy falan bak iki üçgün içinde herşey güzel olcak falan hiç taviz vermedik yani kardeşlerle hep rahatlacı konuştuk ve rahat davrandık cesaretlendirdik allah sizinde yardımcınız olsun
aaa ben nasıl okumadan atladım kaçırdım orayıı ha tamam canımm aldın sende 12yi kaptın yani hadi allahım kolaylık versin sağlıkla alın bebikolarınızı yok tabi canım hemen giremessinizde yani en kısa zamanda alırız inşallah haberlerinizi ayy ayşem baharım habersizde bırakma bizlerii kızz biz senin takipcileriniz yaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?