Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Günaydın haticecim
Benim kızım delirdi bugün gitmedi okula :/ neden bilmiyorum cildirtti beni yanii
Halbuki okulda parti fln var, ama serra Hanim içerde barbieleriyle oynuyor ayse beril le...
Bense ooyle oturuyorum.. Alışverişe cikicam... Kızlar kalsın kadınla.. Yalnız takilicam bugün
Sen napicaksinnn

Nasılsın canım?? Nasıl gidiyor?? Keske sende ticker koysanda görsek bebeğin kaç haftalık olmuş :)

Tam yazacağım bişey çıkıyor kızlar anlamadım valla((

Müjdecim yarın doğum olarak kesin gün belirlenecek bende
30 aralaık saat 15:30 da randevum var çünkü:))))
Akşam girer yazarım sana..

Kızlarda iyi keyifler yerinde..
Sizi gidi gidiler..
Gün içinde uğramıyorsunuz akşam gece kuşları gibi burdasınız hepiniz:)))

Ben cepten giriyorum hep :) gece iyi oluyo kocamla tv izlerken bakıyorum arada :) 12 sine ayarla gunu doğuralım birlikteee

Canım benim..
Bende birkaç gündür şiştim..
Çizmelerden anlıyorum tam gelmeye başladı..
Kızlar okulda dediler sen şiştin iki günde..
Bende fark ettim hantallaştım zira...

Keşke eşin yanında olsaydı canım...
Ama üzülme bak arkadaşların gelecekmiş

Canım duvar ünitesi alsana..
Şimdi bunlar moda..
Bende bişey almadım adam akıllı..
Vestelin masası var bende de ama beğenmiyorum
Sen nasılsın kuzum

Allah kabul etsin simurgminam..
Günler Allahtan kısa canım..
Hamile hamile fazla yorma kendini..
Dikkat et ne olur..
Hırka mı örüyorsun sende?
Ne kadar mahirsiniz kızlar..
Ne yazık ki benim böyle marifetlerim yok((17:

sanada günaydın canım cicibebelerden anca bakıyoz tabii biraz geç oldu ama nasılsın iyisin inşallah canım

Günaydın canım sen nasılsın

Ben cepten giriyorum hep :) gece iyi oluyo kocamla tv izlerken bakıyorum arada :) 12 sine ayarla gunu doğuralım birlikteee

Kız saat de 12 ye ayarlayalım..
12.02.2012 de saat 12 :12 de doğuralım:))))

güzel olur aynı tarih bide aynı saate verirlerse artık bizde gününnüze göre kızlar doğurmak üzere hıh şimdi doğurdular diye merakla hayırlı haberlerinizi bekleriz artık allah kolaylık versin ikinizede

merhabalar
36 yaşındayım bir oğlu 12 kızım 9 yaşında mağlesef doğumda oksijensiz kaldı gelişim geriliği var. Allahıma şükrediyorum onu bize verdiği için ancak bazen gelecek korkusu geliyorç İleride kim sahip çıkacak abisinin omuzlarına çok yük binecek korkusu. 3. çocuk düşünüyorum ancak çocuklarımı yeni bebekle ilgilendiğimde ihmal ederim diye korkuyorum. Ayrıca Tiroid tembelliği var TSH 5.11 bu da beyin gelişimine negel diye okuyorum internetten. Endoklojiye gidiyorum o hayır bişey olmaz diyor ama allah korusun kızımın başına gelen talihsizliği bu kez ben kendi elimle yapmak istemiyorum. Siz ne önerirsiniz arkadaşlar?

selm arkadaşlar
herkez iyidir inşallah?

annem burdaydı 1haftadır bugün gitti canım annem geliyo nasıl rahat ediyom gittimide fena dokunuyo

haftaya annecim amelyat olucak çok korkuyorum canım sıkkın offfff bugün gitti sabahtan hastaneye 7tüp kan almışlar amelyat için testler yapılcakmış
biraz önce konuştuk...cumartesi de amelyatı olabilirmiş tam yılbaşı günü

sizlerede hiç uğrayamadım geçmişide okuyamadım iyidir inşallah keyifler...kızıda uyuttum zorla offf annemin yanında olmak istiyorum

Kız dedim ya ....
Saat: 12:12
Tarih: 12.02.2012

NAsıl?
Ben hemen giremem de Müjde kesin haber veriri tlfondan:)))

Merhaba TAnsel öncelikle hoşgeldin canım..
Bende 34 yaşındayım..Sende genç bir annesin...
Allah bağışlasın oğlunu da kızını da...
Sanırım normal doğum oldular...
Oksijensiz kalmalar hep normal doğumda kalıyor zira..
Allah sabır versin sana canım..
Allahtan umudunu kesme..İnşallah şifasını da verir Mevlam ....

Benim görümcem canım Tiroid hastası...
Senin gibi 7. sınıfa giden bir oğlu ve sanırım 4. sınıfa giden bir kızı var.
Geçen sene uzun uğraşlar sonucu hamile kaldı..
Bu arada bir 2008 de birde 2010 da iki bebek kaybetti..
2011 doğumlu bir kızı oldu doktor kontrolunde..

Bende çok endişe ettim..
9 ay diken üstünde bekledik
Ama gayet sağlıklı bir şeklide üstelik normal doğumla doğurdu..

bence istiyorsan cesaret et ve yap canım..

Canım benim Allah kavuştursun..
Tez vakit tekrar ana kokusunu çekesin içine intervalim..

Annenin nesi var canım?
Ne ameliyatı bu?
Rabbim şifa versin anacığına da..

merabalar canım allahım annecini sizlere bağışlasın allah yardımcınız olsun umarım kısa zamnda sağlığına kavuşur benim annecimde geçen sene rahim alındı gidemedim bile yanına çünki ondan beşgün sonra doğum yaptım şimdi şükür sağlığı iyi senin annenin nesi var canım nneden ameliyat olcak moral verin annenize bolbol üzüldüğünüzü belli etmeyin cesaret oluyo onlar için inanın biraz güçlü durmak ah vah edince onlar dünden hazır zaten korku içinde oluyolar hemen ağlıyodu annem bende ne aglıyosun annecim bunu çekmek dahamı yiy falan bak iki üçgün içinde herşey güzel olcak falan hiç taviz vermedik yani kardeşlerle hep rahatlacı konuştuk ve rahat davrandık cesaretlendirdik allah sizinde yardımcınız olsun

aaa ben nasıl okumadan atladım kaçırdım orayıı ha tamam canımm aldın sende 12yi kaptın yani hadi allahım kolaylık versin sağlıkla alın bebikolarınızı yok tabi canım hemen giremessinizde yani en kısa zamanda alırız inşallah haberlerinizi ayy ayşem baharım habersizde bırakma bizlerii kızz biz senin takipcileriniz yaa:

Ya değilmi :) haber beklemeside heyecanlı olurrr :)
Ben gerçi ikinci kızımda toicten bir sürü arkadas aramıştı haber almışlardı
Aynı performansı sizdende bekliyorum :)

çok sağol canım Allah razı olsun.
3aydır tedavi görüyo safra kesesinden amelyat olacak kısmetse...benim annemde ben nişanlıyken rahimden amelyat olmuştu aldılar rahmini...
zaten anneme hiç belli etmem burda sizlere üzüntümü anlatırım sadece

aysebaharım: canım sağol canım.
Allah beterinden korusun.

bebek olunca elin kolun bağlanıyo işte...bide okullu var

güzel kızım MERYEM CERENim 10.ayınıda bitirdi teyzeleri nasılda geçiyo aylar hiç anlamadan 2ay sonra kısmetse 1yaşında koca kız olcaz

CAnım benim..
YArın alacağım..
BAkalım Rabbim nasip kısmet ederse hayırlısı olsun diyorum..

Müjdeye diyorum ya ikimize de aynı gün aynı saat verseler diye:))
Hoş olur dedim...

Canım hemen giremezsem de muhakkak haber veririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…