Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Günaydın kızlar...
Sanırım yine bir başıma kaldım:)))

gunaydin canim
yalniz degilsin burdayim
nasilsin cocuklar nasil,
benim bebis son gunler hareket etmiyor korkuyorum biraz
ogun kopekten korktum ama ondan onceki gun de hareketsizdi
bilmem ki 3 aylik oldu erken diyceksiniz ama 8-9 haftasindan baslamisti hareket etmeye
yorumlariniz nedir bekliyorum 13 haftaligim

günaydınnnnn

daha kahvaltı yapmadım net açıktı bi bakıyım dedim...ne var ne yok diye

sonra görüşürüz hamişler

Canım bence henüz çok çok erken endişeye kapılma lütfen..
Ben bebeğimin ilk hareketlerini en erken 17 . haftamda hissettim ..
ne olur bu kadar endişeye kapılma hemen...
Çocuklar iyi bende..
Biraz öksürük var o kadar..

Sende ne olur panik yapma oldu mu?

Günaydın kizlarrr

Günaydın çıtır anne....

günaydınnnnn

daha kahvaltı yapmadım net açıktı bi bakıyım dedim...ne var ne yok diye

sonra görüşürüz hamişler

HAdi yapta gel kahvaltını şeker anne sende...

tamam cnm cok saol rahatliyorium en azindan buraya yazdikca
cevap aldikca Allah razi olsun

bebisim uyuyordur o zaman
uyusun da buyusun oglusum ins
peki 11 haftada bazi doktorlar 80-90% tahminde bulundugu halde
bazilari neden 15 haftada bile bisey diyemiyor

Canım sana cinsiyetini söylediler mi?
11. haftanda ?
Ben 17. haftamda öğrendim
13. haftamda bana" bu haftalarda kız ve eerkek cinsiyet birbirine benzer" dediler..
Benim doktorum emin olmadan söylemedi.
Kariyerlerini etkiliyor..
Herkes konuşuyor çünkü..
Kız dedi erkek çıktı... gibilerinden...

Bence de emin olunmalı sonra söylenmeli..

selam hanimlar yeni yil hepimize hayirli olsun nasilsiniz ben 30.haftama giriyorum sukurler olsun heyecan gittikce artiyor gecmisi okuyamadim pek 2 gun yatili misafirim vardi dun gittiler burda okullar tatil cocuklarin hepside evde havada baya soguk yeni gelen arkadaslar var heralde hos geldiniz arkaslar
canim ne kadar erken hissetmissin oyle hareketleri ben bu bebegimi 17.haftadan sonra hissettim bence sorun yok o daha cok kucuk annesi

CAnım nasılsın?
Eşin yoktu yılbaşında..
seninde misafirlerin vardı yatılı değil mi?
NAsıl geçti
çok yormadılar inşallah seni..
dikkat et...

Bence bir bebek 8. haftasında daha çok küçüktür..
Ve onu hissettim demek bence olmaz..
Gaz olabilir hissedilen ama bebek değil emin olabilirsiniz...
Çoğu anne ilk bebek beklerken heyecanla o gaz hareketlerini bebek sanır...

evet canim yatili misafirlerim vardi cok guzel gecti ozlemisim arkadaslarimi cocuklar icinde degisiklik oldu evde misafir olmasina pek aliskin degiller ya

oo maşallah diyelim En Seygiliden güzel bir hediye sana hayırlısı ile doğar inşallah.bende sizin gibi çok heyecanlanıyorum bazen doğum korkusu yaşasamda diğerlerinde yaşım çok küçüktü neyin ne olduğunun farkında değildim ondan olsa gerek sanki ilk gibi

merhaba güzel anneler nasılsınız...ben iyiyimhamdolsun..sevil cim bebeğin 13 haftalıkmış ve oynamıyor diyorsun..benimki 17. haftayı bitirdi ve ben hala hissetmiyorum.geçen hafta cinsiyetini öğrendiğimde sordum,nasıl hareketlimi çünkü hissetmiyorum diye..doktorum ,gayet hareketli daha çok küçük hissetmemen normal demişti.bence senin hissettiğin hareketler damar,bağırsak,gaz hareketi..çünkü bende erken dönem hissettiğimi sanıyordum..hala ben de oğluşumun tekmelerini hissedemedim...

evet cnm bu kada yazilanlari okuduktan sonra artik emin oldum bunlar hepsi bagirsak hareketleri falanmis.Cok saolun iyiki varsiniz.
Bugun akrabamdan bisey daha ogrendim anlayan doktor bebegin cinsiyetini 8 haftasindan bile anliyormus cunku akrabamin bebisi daha 8 haftalikken doktor erkek demis ve git 1 hafta sonra gel daha net olsun ve sonraki tahminleri de dogru cikmis.Neyseki arastira arastira ogreniyoruz

güzel anneler hepinize kocaman selamlar.kum döktüğümü yazmıştım çok sancım vardı.bilgisayar vs. gözüm günlerdir hiçbişey görmüyordu.bugün iyiyim çok şükür ,magnezyum verdi dr.um o iyi geldi sanırım.bu arada hepimizin yeni yılı kutlu olsun,yavrularımızı sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin rabbim....
öpüyoruuuuum

canım maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etin inşallah.çok güzel haberler bunlar.ne güzel sen yolun sonuna geldin az kaldı bebişini kucağına almaya.dr.un söylediği gibi inşallah oğlun yusuf yüzlü,yusuf ahlaklı olur....

evet canim yatili misafirlerim vardi cok guzel gecti ozlemisim arkadaslarimi cocuklar icinde degisiklik oldu evde misafir olmasina pek aliskin degiller ya

Kudurmuşlardır o zaman..
benimkiler misafir geldi mi etrafı yıkar:))

evet canım En Sevgiliden en güzel sevgililer günü hediyesi olacak inşallah kuzum...

Amin canım az kaldı evet...
İnşallah öyle olur....inşallah...

Amin Arzucum..
ne güzel dualar bunlar...
Geçmiş olsun canım..
İnşallah şimdi daha iyisindir..

Selam kızlar...
Herkes nerde? Umarım iyisinizdir..

Ocak sonuna kadar çalışacağım...
Allah bir mani vermezse inşallah..
Hafta sonu çocukların odalarını hazırlamaya çalıştım..
Bir posta çamaşır yıkadım kuzuya
Ablaları ve abisininkileri..
Daha iki posta var yıkanacak..
Sırada ütü var..
Ve her yer çamaşır oldu bile daha hafta ortası...

Bazen kurutma makinası alasım geiyor..
Yer yok evde ama..
İnşallah kocaman büyük bir evim olur da...
herşeyi yapar gönlümce döşerim...

Ailemden hala ses yok bu arada..
En çok bu üzüyor ya beni zaten...
Ama alışmaya çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…