- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
Allah şifanı versin tez vakit canım...
Eklerim canım listeye..
Şimdi işten çıkma saatim..
Bana ilk listede yer alan bilgileri yazarsan sevinirim.
Sat
kaçıncı hamilelik yaş şehir falan filan
bak sen listeye bi..
Öptüm kızını da seni de
tamam canım senin daha geniş bi vaktinde yazarım.
iyi dileklerin için çook teşekkürler.
biz de öptük :)
Hoşgeldin edb...İnşallah Allah sana da o sevinci paylaştırır canım..merhaba arkadaşlar ben epeyden beri bu sitenin takipçisyim.Ama bu sayfayı yeni keşfettim. Benim de 3 çocuğum var.4.bebeğime hamileydim ama 8 ekimde 12 haftalıkken kaybettim onu.sizler beni anlarsınız herhalde.insanın kaç çocuğu olursa olsun kaybedilen her bebek için canı ayrı bir yanıyor insanın.benim yaş sizlerden fazla ben 38 yaşındayım.Ama bir bebek daha istiyorum.Allah ın izniyle.İnşallah hayırlısı ile sahip olurum 4. bebeğe.İnanın bebek kokusunu özledim.Sizler ne güzel yakın zamanlarda alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza inşaallah.Lütfen benim için de dua edin kızlar. 4. Bebeğime hayırlısı ile bir an önce kavuşmak istiyorum.Allah ım onu bana nasip etsin.Burada sevinçli haberlerimi ben de paylaşayım inşaallah.
bende epeydir bakamamıştım kızlar,benim hamileliğim de sıkıntılı geçiyor biraz, dörtlü testimdede yaş riski çıktı a.s dedi ama ben ondanda korkuyorum azda olsa riskleri var dua ediyorum hep d. sendromu screen positıve yazıyo doktorum yani bu yaslardaki kişilerde 85 de 1 kişi de varmış diye acıklıyor
bende epeydir bakamamıştım kızlar,benim hamileliğim de sıkıntılı geçiyor biraz, dörtlü testimdede yaş riski çıktı a.s dedi ama ben ondanda korkuyorum azda olsa riskleri var dua ediyorum hep d. sendromu screen positıve yazıyo doktorum yani bu yaslardaki kişilerde 85 de 1 kişi de varmış diye acıklıyor
özlem 71 kardeşim,gönlünü ferah tut..inşallah bebeğin sağlıklıdır.inşallah bu durum doktorların tahmin hatasıdır..bu testler insanı strese sokuyor ..ayşebahar canım nasılsın..günün kesinleşmiş.hayırlı olur inşallah,sorunsuz sıkıntısız atlatırsın inşallah..şu kurutma makinesi de benim kafamı taktığım konu..2 yıldır istiyorum.koyacak yerim de var ama eşim lüzumsuz görüyor..2 ,3 ay kış için değmez diyor..bana kalsa lüzumlu..çünkü bebekler ve çocukların çok çamaşırı çıkıyor..inan doğum hediyesi olarak bile aldırmayı düşünüyorum,eşimin inadını kırabilsem..
günaydın güzel anneler gününüz güzel geçsin işnşallah :26::26:
merhaba arkadaşlar ben epeyden beri bu sitenin takipçisyim.Ama bu sayfayı yeni keşfettim. Benim de 3 çocuğum var.4.bebeğime hamileydim ama 8 ekimde 12 haftalıkken kaybettim onu.sizler beni anlarsınız herhalde.insanın kaç çocuğu olursa olsun kaybedilen her bebek için canı ayrı bir yanıyor insanın.benim yaş sizlerden fazla ben 38 yaşındayım.Ama bir bebek daha istiyorum.Allah ın izniyle.İnşallah hayırlısı ile sahip olurum 4. bebeğe.İnanın bebek kokusunu özledim.Sizler ne güzel yakın zamanlarda alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza inşaallah.Lütfen benim için de dua edin kızlar. 4. Bebeğime hayırlısı ile bir an önce kavuşmak istiyorum.Allah ım onu bana nasip etsin.Burada sevinçli haberlerimi ben de paylaşayım inşaallah.
Allah tan ümit kesilmez yine verir inşallah dualarım sizinle tüm bebek isteyenleri rabbim bu yıl güldürür yüzlerini inşallah(amin):26:
Günaydın canım nasılsın....
İnşallah güzel bir gün olur...
Oturdum makyajımı yaptım zaten:)))
Bir saçım kaldı.:)))
Damlacım sen 26 yaşında ve 4. bebek....
Kilon kaç canım?
Bu hamileliğinde ne kadar aldın?
Öncekilerde durum neydi?
Seni görenlerin tepkileri nasıl?
Bu arada kızlar bebek şekeri falan yaptınız mı?
çok şükür iyiyim babamda geldi işlerime yardım ediyo sağ olsun evi süpürdü bende sildim işim bitti oturuyorum havada güneşli daha ne isterim Allah tan...
evet yaş26 4. genelde hamileliklerimde kilo alıyorum yaklasık15 gibi 55le başlıyorum 72 ye kadar gidiyo ama sonrasında veriyorum şu an enson tartıldıgım kadarıyla 10 kilo almıştım ama bu hamileliğimde baya iştahlıyım biraz azaltmayı düşünüyorum doğuramıycam yoksa bu gidişle :)doğumum normal oluyor inş buda öyle olur ama şu doğum sancıları olmasabebeklerim kilolu oluyo ilk bebeğim 4.5 kilo idi başları büyük oluyo doğumu düşünn artık :)valla şekerdi falandı yapmadım yapsamda kim için memleketimde değilim burdada kimsem yok gelirse annem olacak doğumda yoksa o da yok yani
Yurtdışında ailen de var demek.. Ne güzel..
Yoksa baban burdan mı gitti oraya?
Canım.. Bende yaklaşık 30 ar kilo aldım..
diğerlerinde..
Bunda şimdi 16 oldu...
Sanırım en fazla 10 daha alırım...
İnşallah almam ama
Benim bebekler az kilolu doğarlar..
Hele minnak kızım 2800 doğmuştu..
Boyun 165 felan senin galiba..
Benim de 170...
Ama işte kilo:)))
Şker yapmak istiyorum ama
Kimsem yok benimde fazla..
Özeniyorum damlacım..
Dostlarım adağıtmayı düşünüyorum daha çok...
Sende o zaman normal olmuşsun..
Ama inşallah zor olmazlar..
Kesmişlerdir değil mi ama...
ben en son 12.haftamda gitmiştim erkeğe benzettiğini söyledi, 9 ocakta yeniden gideceğim netleşecek, inşaAllah sağlıklı sıhhatli olsun da..cnm cok saol sen de saglicakla alirsin ins bebisini cinsiyetini ogrene bildinmi bu konuda doktor ne diyor?
maşaAllah yusuf yüzlü yağız oğlana Ayşecim,Günaydın şekerler...
Sabah elektrikler yoktu giremedim..
Mutlu sağlıklı huzurlu başarı para ve bebiş dolu bir yıl diliyorum herkese...
Benim günüm belli oldu kızlar...
14 Şubat 2012...
Zaten içime doğuyordu...
gunaydin canim
yalniz degilsin burdayim
nasilsin cocuklar nasil,
benim bebis son gunler hareket etmiyor korkuyorum biraz
ogun kopekten korktum ama ondan onceki gun de hareketsizdi
bilmem ki 3 aylik oldu erken diyceksiniz ama 8-9 haftasindan baslamisti hareket etmeye
yorumlariniz nedir bekliyorum 13 haftaligim
tamam cnm cok saol rahatliyorium en azindan buraya yazdikca
cevap aldikca Allah razi olsun
bebisim uyuyordur o zaman
uyusun da buyusun oglusum ins
peki 11 haftada bazi doktorlar 80-90% tahminde bulundugu halde
bazilari neden 15 haftada bile bisey diyemiyor
merhaba arkadaşlar ben epeyden beri bu sitenin takipçisyim.Ama bu sayfayı yeni keşfettim. Benim de 3 çocuğum var.4.bebeğime hamileydim ama 8 ekimde 12 haftalıkken kaybettim onu.sizler beni anlarsınız herhalde.insanın kaç çocuğu olursa olsun kaybedilen her bebek için canı ayrı bir yanıyor insanın.benim yaş sizlerden fazla ben 38 yaşındayım.Ama bir bebek daha istiyorum.Allah ın izniyle.İnşallah hayırlısı ile sahip olurum 4. bebeğe.İnanın bebek kokusunu özledim.Sizler ne güzel yakın zamanlarda alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza inşaallah.Lütfen benim için de dua edin kızlar. 4. Bebeğime hayırlısı ile bir an önce kavuşmak istiyorum.Allah ım onu bana nasip etsin.Burada sevinçli haberlerimi ben de paylaşayım inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?