Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

merhaba arkadaşlar ben epeyden beri bu sitenin takipçisyim.Ama bu sayfayı yeni keşfettim. Benim de 3 çocuğum var.4.bebeğime hamileydim ama 8 ekimde 12 haftalıkken kaybettim onu.sizler beni anlarsınız herhalde.insanın kaç çocuğu olursa olsun kaybedilen her bebek için canı ayrı bir yanıyor insanın.benim yaş sizlerden fazla ben 38 yaşındayım.Ama bir bebek daha istiyorum.Allah ın izniyle.İnşallah hayırlısı ile sahip olurum 4. bebeğe.İnanın bebek kokusunu özledim.Sizler ne güzel yakın zamanlarda alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza inşaallah.Lütfen benim için de dua edin kızlar. 4. Bebeğime hayırlısı ile bir an önce kavuşmak istiyorum.Allah ım onu bana nasip etsin.Burada sevinçli haberlerimi ben de paylaşayım inşaallah.

bende epeydir bakamamıştım kızlar,benim hamileliğim de sıkıntılı geçiyor biraz, dörtlü testimdede yaş riski çıktı a.s dedi ama ben ondanda korkuyorum azda olsa riskleri var dua ediyorum hep d. sendromu screen positıve yazıyo doktorum yani bu yaslardaki kişilerde 85 de 1 kişi de varmış diye acıklıyor

Son düzenleme:
Hoşgeldin edb...İnşallah Allah sana da o sevinci paylaştırır canım..
Allahtan umudunu kesme...

CAnım bende başvuracağım ama etrafımda postane ve banka yok malesef...
Uzun zamandır bu sebeple müzdaribim.. Zaten iş ev arasındayım sadece...
Aslında doğuma dek katılamazsam gerçekten üzüleceğim..

Canım geçmiş olsun..
Ama ne olur yüreğini ferah tut..
Bebeğin gayet sağlıklı bunu düşün...
Keşke benim doktorumla konuşabilseydin...
İnan bu konuda insanı çok rahatlatan konuşmaları var...

Dua et...

özlem 71 kardeşim,gönlünü ferah tut..inşallah bebeğin sağlıklıdır.inşallah bu durum doktorların tahmin hatasıdır..bu testler insanı strese sokuyor ..ayşebahar canım nasılsın..günün kesinleşmiş.hayırlı olur inşallah,sorunsuz sıkıntısız atlatırsın inşallah..şu kurutma makinesi de benim kafamı taktığım konu..2 yıldır istiyorum.koyacak yerim de var ama eşim lüzumsuz görüyor..2 ,3 ay kış için değmez diyor..bana kalsa lüzumlu..çünkü bebekler ve çocukların çok çamaşırı çıkıyor..inan doğum hediyesi olarak bile aldırmayı düşünüyorum,eşimin inadını kırabilsem..

geçmiç olsun canım düzelir inşallah bozma moralini

Evet canım günüm kesinleşti..
Bende çocuklar da iyi..
Seninkiler nasıl?=
Nasıl gidiyor hayat?
Canım eşim istiyor bende de makineyi..
Olmuyor böyle diyor
Sürekli dışarda makinalara bakıp inceliyor..
Geniş bir evim olsa ahhhhh

günaydın güzel anneler gününüz güzel geçsin işnşallah :26::26:

Günaydın canım nasılsın....
İnşallah güzel bir gün olur...
Oturdum makyajımı yaptım zaten:)))
Bir saçım kaldı.:)))

Allah tan ümit kesilmez yine verir inşallah dualarım sizinle tüm bebek isteyenleri rabbim bu yıl güldürür yüzlerini inşallah(amin):26:

Allah tan ümit kesilmez yine verir inşallah dualarım sizinle tüm bebek isteyenleri rabbim bu yıl güldürür yüzlerini inşallah(amin):26:

Damlacım sen 26 yaşında ve 4. bebek....
Kilon kaç canım?
Bu hamileliğinde ne kadar aldın?
Öncekilerde durum neydi?

Seni görenlerin tepkileri nasıl?
Bu arada kızlar bebek şekeri falan yaptınız mı?

Günaydın canım nasılsın....
İnşallah güzel bir gün olur...
Oturdum makyajımı yaptım zaten:)))
Bir saçım kaldı.:)))

çok şükür iyiyim babamda geldi işlerime yardım ediyo sağ olsun evi süpürdü bende sildim işim bitti oturuyorum havada güneşli daha ne isterim Allah tan...

Damlacım sen 26 yaşında ve 4. bebek....
Kilon kaç canım?
Bu hamileliğinde ne kadar aldın?
Öncekilerde durum neydi?

Seni görenlerin tepkileri nasıl?
Bu arada kızlar bebek şekeri falan yaptınız mı?

evet yaş26 4. genelde hamileliklerimde kilo alıyorum yaklasık15 gibi 55le başlıyorum 72 ye kadar gidiyo ama sonrasında veriyorum şu an enson tartıldıgım kadarıyla 10 kilo almıştım ama bu hamileliğimde baya iştahlıyım biraz azaltmayı düşünüyorum doğuramıycam yoksa bu gidişle :)doğumum normal oluyor inş buda öyle olur ama şu doğum sancıları olmasa bebeklerim kilolu oluyo ilk bebeğim 4.5 kilo idi başları büyük oluyo doğumu düşünn artık :)valla şekerdi falandı yapmadım yapsamda kim için memleketimde değilim burdada kimsem yok gelirse annem olacak doğumda yoksa o da yok yani

çok şükür iyiyim babamda geldi işlerime yardım ediyo sağ olsun evi süpürdü bende sildim işim bitti oturuyorum havada güneşli daha ne isterim Allah tan...

Yurtdışında ailen de var demek.. Ne güzel..
Yoksa baban burdan mı gitti oraya?

Canım.. Bende yaklaşık 30 ar kilo aldım..
diğerlerinde..
Bunda şimdi 16 oldu...
Sanırım en fazla 10 daha alırım...
İnşallah almam ama

Benim bebekler az kilolu doğarlar..
Hele minnak kızım 2800 doğmuştu..

Boyun 165 felan senin galiba..
Benim de 170...
Ama işte kilo:)))

Şker yapmak istiyorum ama
Kimsem yok benimde fazla..
Özeniyorum damlacım..
Dostlarım adağıtmayı düşünüyorum daha çok...

Sende o zaman normal olmuşsun..
Ama inşallah zor olmazlar..
Kesmişlerdir değil mi ama...

ailemde türkiye sınırları içinde bende ama kısmet gelmeleri babam da doğuma kadar kalırmı belli degil burda kimsem yokki ablacım bir kaç arkadaş dost olsa ne güzel olurdu inş olur birgün bende çok istiyorum ama evdende çıktığım yokki komşularda gelmiyo nerden olsun böyle oturmakla olmazki hayırlısı neyse bizde kendimiz yeriz şekerleri:) sizde baya kilo alıyormuşsunuz maşallah bende kendime diyorum çok alıyorum diye..evet tahmininiz doğru 165 boyum..

aayyy kızlarrr..şu kilo konusunu açmasanız ha...yarama tuz basıyorsunuz.şaka bir yana ama ben şu an 81 kilodayım..18. haftaya girdik.ve ben hamile kaldığım kilodayım.benim için çook güzel bir durum ama bebeğin gelişimi için nasıl bilemiyorum.gerçi doktor onun kilosunun da iyi olduğunu söyledi.inşallah ben almam da sadece bebeğim alır..ayşebahar canım çocuklarım iyi şükür..bebek şekeri hazırlamayı düşünmedim hiç.gelene lokum çikolata ikram ederim artık.doğumdan sonra mevlit düşünüyorum ama yapamazsam da inşallah kurbanı kesin keseceğiz..bu arada beşik araştırıyorum..fazladan bir bazamız var ama biraz büyüyene kadar bir beşik düşünüyorum..çok iyisi olmasın,3 yada 4 yaşına kadar idare etsin yeter.oyun parkı tarzında beşik düşünüyorum.ve bebeğime süveter başladım teyzeleri..

damla sudecim şu doğum ve sancı korkusu bende de başladı..eşim kızıyor sanki 3 tana doğurmadın diyor.ama her doğum başlı başına sıkıntı zaten..benim de bu aralar safra kesemde sorun var gibi.bazı besinleri yedikten sonra sağ kaburga altında şişlik oluyor.zaten annem de safra kesesini aldırmıştı.ırsi herhalde.doktora gideceğim ama cesaretim yok.herhalde gerçekle yüzleşmekten korkuyorum

merhabalar arkadaşlar..bağlantımda bir sorun vardı uğrayamadım uzun zamandır..herkes iyidir inşaAllah..

cnm cok saol sen de saglicakla alirsin ins bebisini cinsiyetini ogrene bildinmi bu konuda doktor ne diyor?
ben en son 12.haftamda gitmiştim erkeğe benzettiğini söyledi, 9 ocakta yeniden gideceğim netleşecek, inşaAllah sağlıklı sıhhatli olsun da..

maşaAllah yusuf yüzlü yağız oğlana Ayşecim,
ne güzel bir günde gelecek..sağlıkla mutlulukla kucakla inşaAllah..
ismi belirlediniz mi cnm?

merhaba cnm..ben de 11. haftamdan beri hissediyorum bağırsak ya da gaz olmadığına eminim dr.um da annenin dikkati ile alakalı olduğunu ve o haftalarda da hissetmemin olası oolduğunu söyledi, ancak büyük bir bebek gibi istikrarlı hareketler değil cnm, bazen günde bir iki kere hissettiğim, bazen hiç hissetmediğim de oluyor..için rahat olsun

dr.un deneyimiyle alakalı sanırım canım, bizim dr. kızımda taa en başından kemik yapısından kıza benzediğini söylüyordu mesela..

inşaAllah kalbine göre verir ALLAH cnm,
dördüncü yavrunun haberini alırız hayırlısı ile...

cnm bu testler risk belirtiyor zaten 10000 de 1 de olsa yine bir risk var, gönlünü ferah tut...
Allah isterse (Allah korusun) doğum esnasında da her bebeğin başına bir sıkıntı gelebilir, yani sen üzme kendini olur mu?bebişin sapasağlam gelecek inşaAllah...

Son düzenleme:
aysebaharcım mrblar canım nasıl gidiyo hamişlik az kaldı dimi heyecan varmı allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahsana bişi sorcam canım ya benim reglime daha 10 gün var ama bugün baktım birazcık pembemsi bişi oldu herzaman gününde gelir bu ayın 15.de olmam lazım neden böyle oldu bilmiyom ara kanama desem çok erken daha olmaz yani sen biliyomusun bilgin varmı cevaplarsan sevinirim sağol çok şaşkınım ilk defa böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…