- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
merhaba pamuk helva..doktor randevuna az kalmış,hadi hayırlısı inşallah..doktorun 12. haftada iyi tahmin yürütmüş.çünkü o dönem şekilleri birbirine benziyor.14.haftamda gittiğim doktor söylemedi.1 ay sonra gel dedi.16. haftamda başka ve bulunduğum şehrin en namlılarından birine gittim yüzde yüz erkek dedi.hala inanamıyorum.kordonu felan benzetmiş olmasın diyorum.birde şu beta hcg seviyesi bende tuttu.değerler 50 nin altı ise erkek ,üstü ise kız diye..bununla ilgili yazılanları okudum bazılarında da hiç tutmamış..ya ben 18. haftama girdim ve hala hissedemedim.önceki gebeliklerimde çabuk hissetmiştim..eşim takılıyor diyor ki önce zayıftın göbeğin inceydi,eee şimdi kalın ya zavallı bebek ne kadar tekme atsada işlemiyor diyor..bilemiyorum belkide haklı..pamuk helva senin dediğin gibi rabbim yaşatmasın olduktan sonra doğum esnasındada oksijensiz kalıp olan oluyor.. Allahım kimselere bu durumu yaşatmasın
ailemde türkiye sınırları içinde bende ama kısmet gelmeleri babam da doğuma kadar kalırmı belli degil burda kimsem yokki ablacım bir kaç arkadaş dost olsa ne güzel olurdu inş olur birgün bende çok istiyorum ama evdende çıktığım yokki komşularda gelmiyo nerden olsun böyle oturmakla olmazki hayırlısı neyse bizde kendimiz yeriz şekerleri:) sizde baya kilo alıyormuşsunuz maşallah bende kendime diyorum çok alıyorum diye..evet tahmininiz doğru 165 boyum..
aayyy kızlarrr..şu kilo konusunu açmasanız ha...yarama tuz basıyorsunuz.şaka bir yana ama ben şu an 81 kilodayım..18. haftaya girdik.ve ben hamile kaldığım kilodayım.benim için çook güzel bir durum ama bebeğin gelişimi için nasıl bilemiyorum.gerçi doktor onun kilosunun da iyi olduğunu söyledi.inşallah ben almam da sadece bebeğim alır..ayşebahar canım çocuklarım iyi şükür..bebek şekeri hazırlamayı düşünmedim hiç.gelene lokum çikolata ikram ederim artık.doğumdan sonra mevlit düşünüyorum ama yapamazsam da inşallah kurbanı kesin keseceğiz..bu arada beşik araştırıyorum..fazladan bir bazamız var ama biraz büyüyene kadar bir beşik düşünüyorum..çok iyisi olmasın,3 yada 4 yaşına kadar idare etsin yeter.oyun parkı tarzında beşik düşünüyorum.ve bebeğime süveter başladım teyzeleri..
damla sudecim şu doğum ve sancı korkusu bende de başladı..eşim kızıyor sanki 3 tana doğurmadın diyor.ama her doğum başlı başına sıkıntı zaten..benim de bu aralar safra kesemde sorun var gibi.bazı besinleri yedikten sonra sağ kaburga altında şişlik oluyor.zaten annem de safra kesesini aldırmıştı.ırsi herhalde.doktora gideceğim ama cesaretim yok.herhalde gerçekle yüzleşmekten korkuyorum
merhabalar arkadaşlar..bağlantımda bir sorun vardı uğrayamadım uzun zamandır..herkes iyidir inşaAllah..
ben en son 12.haftamda gitmiştim erkeğe benzettiğini söyledi, 9 ocakta yeniden gideceğim netleşecek, inşaAllah sağlıklı sıhhatli olsun da..
maşaAllah yusuf yüzlü yağız oğlana Ayşecim,
ne güzel bir günde gelecek..sağlıkla mutlulukla kucakla inşaAllah..
ismi belirlediniz mi cnm?
merhaba cnm..ben de 11. haftamdan beri hissediyorum bağırsak ya da gaz olmadığına eminim dr.um da annenin dikkati ile alakalı olduğunu ve o haftalarda da hissetmemin olası oolduğunu söyledi, ancak büyük bir bebek gibi istikrarlı hareketler değil cnm, bazen günde bir iki kere hissettiğim, bazen hiç hissetmediğim de oluyor..için rahat olsun
dr.un deneyimiyle alakalı sanırım canım, bizim dr. kızımda taa en başından kemik yapısından kıza benzediğini söylüyordu mesela..
inşaAllah kalbine göre verir ALLAH cnm,
dördüncü yavrunun haberini alırız hayırlısı ile...
cnm bu testler risk belirtiyor zaten 10000 de 1 de olsa yine bir risk var, gönlünü ferah tut...
Allah isterse (Allah korusun) doğum esnasında da her bebeğin başına bir sıkıntı gelebilir, yani sen üzme kendini olur mu?bebişin sapasağlam gelecek inşaAllah...
hurr kardeşim bu dediğin durum 10 yıl önce benimde başıma geldi..o zaman gebelik düşünmediğim dönemdi.hemşire arkadaşıma sordum ve bazen yumurtlama dönemi yumurtanın çatlamasının zor olduğu dönemlerde böyle olabiliyor dedi.tabi sen eğer hamilelik düşünüp korunmuyorsan başka sebep te olabilir..
aysebaharcım mrblar canım nasıl gidiyo hamişlik az kaldı dimi heyecan varmı allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahsana bişi sorcam canım ya benim reglime daha 10 gün var ama bugün baktım birazcık pembemsi bişi oldu herzaman gününde gelir bu ayın 15.de olmam lazım neden böyle oldu bilmiyom ara kanama desem çok erken daha olmaz yani sen biliyomusun bilgin varmı cevaplarsan sevinirim sağol çok şaşkınım ilk defa böyle oluyor
hurr kardeşim bu dediğin durum 10 yıl önce benimde başıma geldi..o zaman gebelik düşünmediğim dönemdi.hemşire arkadaşıma sordum ve bazen yumurtlama dönemi yumurtanın çatlamasının zor olduğu dönemlerde böyle olabiliyor dedi.tabi sen eğer hamilelik düşünüp korunmuyorsan başka sebep te olabilir..
korunmuyorum hayatım 6 ay oldu üçüncüyü istiyoruz 2 tane oğluşum var hemşerim benim çok sevindim manisalı birini görünce güzel manisamız dimi
evet hurr cüğüm merkezdeyim.manisalı değilim ama artık buraya yerleştik ve ben bu şehri çok seviyorum
Canım sen Manisa da mı oturuyorsun?
Kızlar ben de bir konuda fikir istiyorum..
Bu yaz tayin istemeyi düşünüyorum..
Bir şehir seçmek istiyorum...
Güzel olsun eğitim sağlık konusunda yeterli olsun.
Sıkıntı fazla yaşamayacağım bir yer...
Ama bulamaıyorum işte...
Sizce?
Sen Manisa diyince nasıl bir şehir merak ettim hürremim...
Senin oğlanların yaşı kaç bi de canım?
Kızın olsun senin bi de hurrum
merhaba pamuk helva..doktor randevuna az kalmış,hadi hayırlısı inşallah..doktorun 12. haftada iyi tahmin yürütmüş.çünkü o dönem şekilleri birbirine benziyor.14.haftamda gittiğim doktor söylemedi.1 ay sonra gel dedi.16. haftamda başka ve bulunduğum şehrin en namlılarından birine gittim yüzde yüz erkek dedi.hala inanamıyorum.kordonu felan benzetmiş olmasın diyorum.birde şu beta hcg seviyesi bende tuttu.değerler 50 nin altı ise erkek ,üstü ise kız diye..bununla ilgili yazılanları okudum bazılarında da hiç tutmamış..ya ben 18. haftama girdim ve hala hissedemedim.önceki gebeliklerimde çabuk hissetmiştim..eşim takılıyor diyor ki önce zayıftın göbeğin inceydi,eee şimdi kalın ya zavallı bebek ne kadar tekme atsada işlemiyor diyor..bilemiyorum belkide haklı..pamuk helva senin dediğin gibi rabbim yaşatmasın olduktan sonra doğum esnasındada oksijensiz kalıp olan oluyor.. Allahım kimselere bu durumu yaşatmasın
Dersteydim kızlar.. Bu yüzden giremedim siteye...
Neyse şükür kavuşturan Rabbime:))
...
Canım canım demek net olmasa da bir şehzade daha geliyor topiğimize....
Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın pamuk helvam..
Kız erkek önemli değil zira...
9 ocakta haber ver..
3 günün kalmış bak....
Ben isim konusunda kararsız kaldım...
CAnım Kerem , Melih ve Yusuf arasında düşünüyorum...
Bilemiyorum...
Yusuf a.s. ın çileli bir hayatı olmuş...
İsmi Yusuf olan öğrencilerime bakıp incelediğimde
Çoğunun çileli bir hayata merhaba dediklerini gördüm...
Hatta bir arkadşaımın oğlunun adı da Yusuf...
Hep şöyle der
" lütfen oğlumun adını 2 kez üst üste söylemeyin".....
Yusuf yusuf misali.....
ayşebahar şu mide olayını hiç sorma.benim şimdiden başladı ve son aylar çekiyorum resmen..bende variste var.gebeliklerimde oluştu ve geçmedi.onlarda belirginleşmeye başladı.çatlak dersen hiç sorma..evlatlar için kendimizden ne kadar çok ödün veriyoruz değil mi..
öylemi canım nerelisin ben doğma büyüme manisalıyım bende çok seviyorum memleketimi simurgminacım özel mesaj atıp tanışalımmı belki görüşürüz ne dersin
ayşebahar manisa çok güzel,sakin,her türlü imkan var..meyve sebze cenneti.yazları bunaltıyor ama kışları çok güzel ılık...spil gibi görkemli ve yeşil bir dağın eteklerinde..izmire çok yakın.ben sakin yerleri seviyorum..ayşebaharım bu arada eşim deöğretmen..
ewet canım manisada oturuyorum walla memleketim diye söylemiyorum burası yaşanabilecek en güzel şehir cennet yaaaa bana göre tabi memnun kalırsın tanışırız buraya gelirsen ben seni yalnız bırakmam oğluşlarımın yaşlarına gelince büyük oğlum 11 küçük oğlum 6.5 yaşındalar keşke kızım olsa çok isterim ama herşeyin hayırlısı tabiki canım
yok canım zaten yüzde yüz net bi açıklama yapmadı, hatta ben daha çok minik olduğundan tahmin dahi yapacağını sanmıyordum..hayırlısı olsun benim için kız da dese erkek de dese mühim değil, sağlıklı akıllı hayırlı bir evlat olması tek duam..
seninki yüzde yüz erkek denmiş canım, değişmez artık Allah sağlıkla kavuştursun yavruna...
evet, bebek hareketlerini hissetmek o bölgenin yağ oranıyla da ilgili olabilir, bilemiyorum
amin canım, sağolasın.. ama henüz net bir bilgi değil o:) kesinleşirse ayın dokuzunda inşaAllah, yazarım size canım..üç güncük kaldı evet çok heyecanlıyım
düşündüğün üç isim de güzel canım..melih de çok güzel ..yusuf ismi hep masumluğu, güzelliği çağrıştırıyor bana..hayırlısı olsun ..adıyla yaşasın kuzucuk ..
Biliyorum canım netleşsin söyle bize...
rabbim gönlüne göre versin pamuk helvam....
ayşe bahar hanım beni yanlış anladınız yada ben anlatamadım galiba bende ailemde türkiyedeyiz yurtdışında kimse yok farklı şehirlerdeyiz sadece
damla sudecim şu doğum ve sancı korkusu bende de başladı..eşim kızıyor sanki 3 tana doğurmadın diyor.ama her doğum başlı başına sıkıntı zaten..benim de bu aralar safra kesemde sorun var gibi.bazı besinleri yedikten sonra sağ kaburga altında şişlik oluyor.zaten annem de safra kesesini aldırmıştı.ırsi herhalde.doktora gideceğim ama cesaretim yok.herhalde gerçekle yüzleşmekten korkuyorum
Anladım canım şimdi:)))
Ben seni yurtdışında sandım...
Farklı şehirlerdesin ama uzak değildir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?