Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

merhaba pamuk helva..doktor randevuna az kalmış,hadi hayırlısı inşallah..doktorun 12. haftada iyi tahmin yürütmüş.çünkü o dönem şekilleri birbirine benziyor.14.haftamda gittiğim doktor söylemedi.1 ay sonra gel dedi.16. haftamda başka ve bulunduğum şehrin en namlılarından birine gittim yüzde yüz erkek dedi.hala inanamıyorum.kordonu felan benzetmiş olmasın diyorum.birde şu beta hcg seviyesi bende tuttu.değerler 50 nin altı ise erkek ,üstü ise kız diye..bununla ilgili yazılanları okudum bazılarında da hiç tutmamış..ya ben 18. haftama girdim ve hala hissedemedim.önceki gebeliklerimde çabuk hissetmiştim..eşim takılıyor diyor ki önce zayıftın göbeğin inceydi,eee şimdi kalın ya zavallı bebek ne kadar tekme atsada işlemiyor diyor..bilemiyorum belkide haklı..pamuk helva senin dediğin gibi rabbim yaşatmasın olduktan sonra doğum esnasındada oksijensiz kalıp olan oluyor.. Allahım kimselere bu durumu yaşatmasın

mrhblarr simurgmina bende manisalıyım hemşerim merkezdenmisin sen selam sana

Dersteydim kızlar.. Bu yüzden giremedim siteye...
Neyse şükür kavuşturan Rabbime:))

Yurtdışında öyle canım.. ben Hollanda da yaşadım yıllarca..
Yabancı düşmanlığı vardı benim yıllarımda..
Bu yüzden çok özlemle andığım yıllar olsa da
Bir buruk yanı var gönlümde...
Benim yapım bu canım..
İlk aylarda almam
Ama son aylarda bir atak yaparım ve 30 kg ile tamamlarım...
Ama veriyorum sonradan ve umudum hiç tükenmez ..

Canım bence harikasın... sen zaten baştan almışsın kiloları simurgminammm...
Bu yüzden kilo limitin az ...
Ben 20. haftamdan sonra açıldım canım..
Aman ne olur sen dikkat et..
-2 kg daydım..+16 oldum....

Bende kurban keserim.. mevlüdü hepsi için birden okutacağım..
Şekerler içimde ukte kalmasın diye....
Sanırım alacağım..

Ben ranza aldım. 6 yaş ve 3 yaş kuzularım için..
1 yaşındaki tekli bazada..
0 yaşındakine de park yatak..
sallanan hamak var...
Şimdilik park yatağın içini oyun alanı yaptım..
1 yaşındaki oynuyor..

Sveteeri bitirince ekle canım..
Ben pek mahir değilim bu konuda..

Bende dün akşam oturdum ağladım..
Öleceğim diye
Çocuklara iyi bak diye mektup yazmaya başalmak üzereyken..
Noluyo ya dedim...

Sanırım bu doğum korkusu bende başladı...
nasıl yeneceğiz bilmiyorum....

bence şişliği ihmal etme canım..
benim arkadaşım doğumdan sonra safradan ameliyat oldu..
Sanırım sende olacak gibisin..
Rabbim korusun..
Ne olur doktora git canım...

Canım canım demek net olmasa da bir şehzade daha geliyor topiğimize....
Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın pamuk helvam..
Kız erkek önemli değil zira...
9 ocakta haber ver..
3 günün kalmış bak....

Ben isim konusunda kararsız kaldım...
CAnım Kerem , Melih ve Yusuf arasında düşünüyorum...
Bilemiyorum...
Yusuf a.s. ın çileli bir hayatı olmuş...
İsmi Yusuf olan öğrencilerime bakıp incelediğimde
Çoğunun çileli bir hayata merhaba dediklerini gördüm...

Hatta bir arkadşaımın oğlunun adı da Yusuf...
Hep şöyle der
" lütfen oğlumun adını 2 kez üst üste söylemeyin".....
Yusuf yusuf misali.....

hurr kardeşim bu dediğin durum 10 yıl önce benimde başıma geldi..o zaman gebelik düşünmediğim dönemdi.hemşire arkadaşıma sordum ve bazen yumurtlama dönemi yumurtanın çatlamasının zor olduğu dönemlerde böyle olabiliyor dedi.tabi sen eğer hamilelik düşünüp korunmuyorsan başka sebep te olabilir..

korunmuyorum hayatım 6 ay oldu üçüncüyü istiyoruz 2 tane oğluşum var hemşerim benim çok sevindim manisalı birini görünce güzel manisamız dimi

Canım hamilelik son demler artık..
Mide yanması dışında iyiyim..
Bi de hantallaştım ki sorma...
Sen de çabuk hamile kal katıl aramıza....

regl olma 10 gün sonra yani:))

Söylediğin konu hakkında bilgim gerçekten yoktu..
Simurgmina cevap vermiş sağolsun..
Bana söyledikleri mantıklı geldi..

Teşekkürler canım bende sayende öğrenmiş oldum...
Ben çok düzensiz oldum adet...

korunmuyorum hayatım 6 ay oldu üçüncüyü istiyoruz 2 tane oğluşum var hemşerim benim çok sevindim manisalı birini görünce güzel manisamız dimi

Canım sen Manisa da mı oturuyorsun?

Kızlar ben de bir konuda fikir istiyorum..
Bu yaz tayin istemeyi düşünüyorum..
Bir şehir seçmek istiyorum...
Güzel olsun eğitim sağlık konusunda yeterli olsun.
Sıkıntı fazla yaşamayacağım bir yer...
Ama bulamaıyorum işte...

Sizce?
Sen Manisa diyince nasıl bir şehir merak ettim hürremim...
Senin oğlanların yaşı kaç bi de canım?
Kızın olsun senin bi de hurrum

ayşebahar şu mide olayını hiç sorma.benim şimdiden başladı ve son aylar çekiyorum resmen..bende variste var.gebeliklerimde oluştu ve geçmedi.onlarda belirginleşmeye başladı.çatlak dersen hiç sorma..evlatlar için kendimizden ne kadar çok ödün veriyoruz değil mi..

evet hurr cüğüm merkezdeyim.manisalı değilim ama artık buraya yerleştik ve ben bu şehri çok seviyorum

öylemi canım nerelisin ben doğma büyüme manisalıyım bende çok seviyorum memleketimi simurgminacım özel mesaj atıp tanışalımmı belki görüşürüz ne dersin

ayşebahar manisa çok güzel,sakin,her türlü imkan var..meyve sebze cenneti.yazları bunaltıyor ama kışları çok güzel ılık...spil gibi görkemli ve yeşil bir dağın eteklerinde..izmire çok yakın.ben sakin yerleri seviyorum..ayşebaharım bu arada eşim deöğretmen..

ewet canım manisada oturuyorum walla memleketim diye söylemiyorum burası yaşanabilecek en güzel şehir cennet yaaaa bana göre tabi memnun kalırsın tanışırız buraya gelirsen ben seni yalnız bırakmam oğluşlarımın yaşlarına gelince büyük oğlum 11 küçük oğlum 6.5 yaşındalar keşke kızım olsa çok isterim ama herşeyin hayırlısı tabiki canım

yok canım zaten yüzde yüz net bi açıklama yapmadı, hatta ben daha çok minik olduğundan tahmin dahi yapacağını sanmıyordum..hayırlısı olsun benim için kız da dese erkek de dese mühim değil, sağlıklı akıllı hayırlı bir evlat olması tek duam..
seninki yüzde yüz erkek denmiş canım, değişmez artık Allah sağlıkla kavuştursun yavruna...
evet, bebek hareketlerini hissetmek o bölgenin yağ oranıyla da ilgili olabilir, bilemiyorum ..
amin Allah hiç kimseye yaşatmasın, yavrular sağlık sıhhatle gelsin inşaAllah..

amin canım, sağolasın.. ama henüz net bir bilgi değil o:) kesinleşirse ayın dokuzunda inşaAllah, yazarım size canım..üç güncük kaldı evet çok heyecanlıyım
düşündüğün üç isim de güzel canım..melih de çok güzel ..yusuf ismi hep masumluğu, güzelliği çağrıştırıyor bana..hayırlısı olsun ..adıyla yaşasın kuzucuk ..

Son düzenleme:

Kesinlikle canım.. İnşallah vatana millete hayırlı evlatlar olurlar..
Anne babalarına saygılı atasını bilen sayan evlatlar olurlar...
O vakit iyi ki doğurmuşum diyeceğim...

çatlaklar bende göbek bölgemde ve kalçamda başladı..
3. bebkte başladı bende..
ilk ikisinde atlatmıştım sıfır hatayla...

varis görümcem de de olmuştu..
Allah yardımcın olsun canım ben çok korkuyorum varisten.
belki görümceminkiler öyle kötüydü ondan olabilir..
İnşallah sen hafif geçirirsin..

öylemi canım nerelisin ben doğma büyüme manisalıyım bende çok seviyorum memleketimi simurgminacım özel mesaj atıp tanışalımmı belki görüşürüz ne dersin

Ayyyyyyyyyyyyyy valla kıskandım orta yerimden çatladım..
ben yazın geliyorum Manisaya o vakit...

ev fiyatları nasıl orda?
Sağlık eğitim nasıl?
Trafik? bende sakin yerleri çok severim canım..
Asıl kalabalıktan korkarım ben..

Ay canım belki aynı okula düşeriz:))))

Canım sen de genç bir annesin..
erkenden evlenmiş döl almışsın derler ya atalarımız onun hesap..
Süpersin valla...

İnşallah canım.. Eşime bu akşam söyleyeyim bakalım ne diyecek...

Biliyorum canım netleşsin söyle bize...
rabbim gönlüne göre versin pamuk helvam....

ayşe bahar hanım beni yanlış anladınız yada ben anlatamadım galiba bende ailemde türkiyedeyiz yurtdışında kimse yok farklı şehirlerdeyiz sadece

ayşe bahar hanım beni yanlış anladınız yada ben anlatamadım galiba bende ailemde türkiyedeyiz yurtdışında kimse yok farklı şehirlerdeyiz sadece

Anladım canım şimdi:)))
Ben seni yurtdışında sandım...
Farklı şehirlerdesin ama uzak değildir inşallah...

geçmiş olsun canım her hamilelik beraberindede bir hastalık getiriyo aslında umarım hamilelikten sonra geçer vucut hassaslaştıgı için en klüçük şeyde masaj veriyo.aynen bende senin degin gibiyim onlarıda biz doğurduk ama o acıyı tattıgımız için zaten bu korkumuzda yaşamamış olsak bizi ne bekliyor acaba diye düşüne dururduk :) bendede arabaya bindiğim zaman aşırı mide gazı oluyu buda yeni çıktı..varisleri hiç söylemiyorum ilk iki hamileliğimde yoktu son ikisinde oldu bu kızlar varis yaptı bende:)çok şişiyo bacaklarm vajinal bölgedede çok var napcam bilmiyorum çorapta fayda etmiyo doğumdan sonra tedavi ile geçer inş. rabbim her kese sağlıklı sıhhatli doğum ve sonrası versin inş onlar için katlanıyoruz her şeyimizden vaz geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…