Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

aysebahar hanım sanırım öğretmensiniz.Ben de öğretmenim ,meslektaşız.Yanılmıyorsam 4.bebeği bekliyorsunuz.Ne güzel inşaallah hayırlısı ile alırsınız kucağınıza. Ben de 22Nisan da alacaktım meleğimi kucağıma ama nasip değilmiş. 8ekimde kaybettim onu. Şimdi tek düşüncem yeniden olur mu acaba.Çünkü bebeğimi trizomi 18 den dolayı kaybettim.Tekrarlama riski olabilir.Bu riski nasıl göz ardı edeceğiz bilmiyorum. Ama çok istiyorum bir bebek daha.çevremdekilere göre bu çılgınlık olsa gerek.Ama içimde bitmeyen bir bebek özlemi var.3tane çocum olmasına rağmen bu özlemi taşıyorum içimde.Sanırım sizler beni daha iyi anlayabilirsiniz.Benim için dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.

kızlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim,inşallah hepimizinde bebişleri sağlıklıdır dualarım bütün anneler için

açık açık yazim en iyisi ne uğraştırıyorum bende onlar sivasta ben ankaradayım aslen sivaslıyım duyrulur
:)))
Canım biz komşu illerdeyiz o zaman:)
Çok sevindim...
bu arada az önce eczanede tartıldım 70 çıktım. yok yok o kadar olmam yaa tartı bozuktur kesin

ben 77((

Evet edb öğretmenim canım...
Ne güzel meslektaş olmamız...
evet 4. bebek inşallah ...
Amin...
Canım az önce trizomi 18 i araştırdım..
Çok çok üzüldüm...
Neden olduğu ile ilgili bilgiler aradım bulamadım.
Diğer çocuklarının cinsiyeti ne edb?
Rabbim inşallah sana tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder bu cuma gününde....
Bu bir çılgınlık değil bence...
LAkin neden olduğu kafama takılıdı
Muhakkak doktoruma soracağım...
Dikkate t kendine..
Herşey gönlünce olsun canım..

kızlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim,inşallah hepimizinde bebişleri sağlıklıdır dualarım bütün anneler için

Amin...

Evet edb öğretmenim canım...
Ne güzel meslektaş olmamız...
evet 4. bebek inşallah ...
Amin...
Canım az önce trizomi 18 i araştırdım..
Çok çok üzüldüm...
Neden olduğu ile ilgili bilgiler aradım bulamadım.
Diğer çocuklarının cinsiyeti ne edb?
Rabbim inşallah sana tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder bu cuma gününde....
Bu bir çılgınlık değil bence...
LAkin neden olduğu kafama takılıdı
Muhakkak doktoruma soracağım...
Dikkate t kendine..
Herşey gönlünce olsun canım..

Amin...

sevgili meslektaşım bebeğimin rahatsızlığı trizomi 18 di.doktorumun teşhisine göre.Bu rahatsızlık kısaca
(Annedeki mayotik iyi ayrılmamadan kaynaklanır.

En çok trizomi 18 ile sonuçlanan iyi ayrılamamadan kaynaklanmaktadır.

18.kromozomun trizomisi translokasyonlarda ( kromozumun bir parçası kırılıp yalnış yere tutunduğunda

traslakosyon ortaya çıkar ) Down sendromunda olduğu gibi annenin yaşı çok önemli bir faktördür.)

doktorumuz ayrıntılı bir araştırma yapılması gerektiğini kesin teşhisin o zaman konabileceğini söyledi.ama biz o psikoloji ile bebeğimize dokunulmasını istemedik.Ayrıca diğer 3 bebeğm sağlıklı olduğu için gerek duymadık.Sebebini tam olarak bilemiyoruz.Ama tekrarlama riski sanırım var.Doktorunuza sorarsanız sevinirim.ayrıca ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.Benim çocuklarım 2 kız bir erkek.Hocam ne öğretmenisiniz ben sınıf öğretmeniyim bu arada.Muğla da görev yapıyorum.Siz neredesiniz acaba.Sizin çocukların cinsiyeti nedir acaba.Yaşları kaç merak ettim.
Burada sizlerle paylaşımda bulunmak beni rahatlatıyor.Bebeğimi kaybetmemiş olsam şu an 6 aylık olacaktı.nisanda doğacaktı.Allh nasip etmedi.Böylesi hayırlıymış.kafam çok karışık.Bazen yete 3 çocuk diyorum.allah onlara sağlık versin diyorum.Bazen 4.bebeği Allah ım bana nasip et diyorum.Yaş da geçiyor bir taraftan.Hele ki böyle bir rahatsızlıktan kaybedince bebeğimi.Ya tekrarlarsa diyorum.Yaşla alakalı diğer rahatsızlıklar da var malum.dawn sendromu gibi .yani anlaycaınız kafam karışık.Allah tan hayırlısını diliyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah .......

arkadaslar selam nasilsiniz
hamisler uyguladiginiz olmazsa olmaz yemekleriniz nelerdir
bir menunuz varmi gunluk.
Varsa paylasirsaniz sevinirim optum

aysebahar merhaba
bunlari denedinmi sen merak ettimlde birde bebelerin cinsiyeti ne sanirim sonuncu erkekk saglicakla al kucagina bi tecrubelerin varsa paylasirsan sevinirim

merhaba kizlar,

nasilsiniz iyimisiniz?? Ben giremedim foruma, ama yazdiklarinizi okudum...umarim hepiniz iyisinizdir, bebislerde iyidir... yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler sefalar getirmisler... güzel bir hafta sonu dilerim herkese...

ben daha bi tanecik bile yapamadım
allah analı babalı büyütsün yavrularınızı inşallahh.

merhaba kizlar,

nasilsiniz iyimisiniz?? Ben giremedim foruma, ama yazdiklarinizi okudum...umarim hepiniz iyisinizdir, bebislerde iyidir... yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler sefalar getirmisler... güzel bir hafta sonu dilerim herkese...

Benim çocuklarımın cinsiyeti de şu an 1 erkek 2 kız..
Aynıyız yani..
Oğlum 2005,kızım 2008 diğeri de 2010...
Bu erkek evet ve 2012 şubat 14 inşallah..
ben Eskişehirdeyim..
Tarih öğretmeniyim..
Ama başka bir şehre taşınmak istiyorum artık...
Kesinlikle yaz canım buraya...
Yazmak beni de rahatlatıyor çünkü..
Rabbim sana tekrar ve sağlıkla bir hamilik versin edb..
Senin çocuklar büyük mü?
Yaşları falan..
Bende az sayılmam 34 yaşındayım..
Doktoruma muhakkak soracağım canım...
Bence istiyorusan yeniden dene...
Dua ederiz senin için..
İnş. bu kez sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..

arkadaslar selam nasilsiniz
hamisler uyguladiginiz olmazsa olmaz yemekleriniz nelerdir
bir menunuz varmi gunluk.
Varsa paylasirsaniz sevinirim optum

Canım özel bişey hiç yapmadım ben...
Sütümü içerim o kadar:)
Sen nasılsın

aysebahar merhaba
bunlari denedinmi sen merak ettimlde birde bebelerin cinsiyeti ne sanirim sonuncu erkekk saglicakla al kucagina bi tecrubelerin varsa paylasirsan sevinirim

Evet erkek benimki canım...
2 kız 2 erkek olacak inş....
Canım ben özellikle planlı hamile kalmadım..
Ama geçmişe dönük düşündüğümde 4 hamileliğimi..
Hepsi bu yazdıklarıma uyuyordu...
Kızlarda sık ilişki..
Erkek için tek ilişki...
yumurtlama günü...
Bunlara hakikaten inandım...

merhaba kizlar,

Canım haticem sana da hayırlı hafta sonları..
benim kızlar uyuyor geldim buraya:))
Sen neler yaptın

ben daha bi tanecik bile yapamadım
allah analı babalı büyütsün yavrularınızı inşallahh.

Amin canım..
Sen de inş.. tez vakit yaparsın canım bi tane...
Sonrası gelir:)

merhaba anneler nasılsınız.malum hafta sonu ve eş,çoluk çocuk hepsi evde.pazar,market,ev işleri yemek derken ancak vakit buldum.sevil 8 kardeşim benim uyguladığım beslenme şekli de değişmedi ama dikkat ettiğim şeyler var.sık sık fındık,ceviz,badem yiyorum.yeşilliği ve soğanı salata şeklinde olmasa bile mutlaka sofrada bulunduruyorum.soğanın toksin atıcı ve kemik güçlendirici etkisi var.her hafta balık yemeye çalışıyorum.balığı sık sık yemesini sevmem.ve bundan sonra düzenli süt içeceğim inşallah.çünkü ilk 3 ay zaten bebek hormonla besleniyormuş,bundan sonrası için yediklerimiz önemli..

ORKDM cinsiyet konusunda Ayşebahara katılıyorum..3 kızım var.öncelikle Rabbimizin takdiri önemli ..bu hamileliğimde kızlarda uyguladığımın daha doğrusu bilinçsiz yaptıklarımın tersini uyguladım.seyrek ilişki ve yumurtlama dönemi ilişki ..1 ay .öncesinde PH oranı yüksek su içmeye ve protein ağırlıklı beslenmeye başladık.birde ilişki öncesi vajina karbonatlı su ile yıkanmalı.spermleri öldüren asitik ortamı temizlemek için..bu bebeğim rabbimin izni ile erkek..

Benim çocuklarımın cinsiyeti de şu an 1 erkek 2 kız..
Aynıyız yani..
Oğlum 2005,kızım 2008 diğeri de 2010...
Bu erkek evet ve 2012 şubat 14 inşallah..
ben Eskişehirdeyim..
Tarih öğretmeniyim..
Ama başka bir şehre taşınmak istiyorum artık...
Kesinlikle yaz canım buraya...
Yazmak beni de rahatlatıyor çünkü..
Rabbim sana tekrar ve sağlıkla bir hamilik versin edb..
Senin çocuklar büyük mü?
Yaşları falan..
Bende az sayılmam 34 yaşındayım..
Doktoruma muhakkak soracağım canım...
Bence istiyorusan yeniden dene...
Dua ederiz senin için..
İnş. bu kez sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..

Sevgili aysebahar hocam sizin çocuklar epey sık aralıklı olmuş.Benim en büyüğüm kız 13 yaşında 7.sınıfa gidiyor.Ortanca erkek 11 yaşında.En küçüğümüz de kız o da 2006 doğumlu . 4.Bebeğimizi cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde kaybettğimizi öğrendik. O günlerin acısını epey atlattık.ancak yinede içimizde bir yara.Dualarınız için teşekkürler arkadaşım.sizin çocuklar biraz küçükmüş bakımları zor olmuyordur inşaallah.Çünkü hem çalışıp hem de 3 küçük çocuk bir de yakın zamanda bebek .Allah kolaylıklar versin .Başka bir şehir demişsiniz ya Muğla ya bekleriz .Tavsiye ederim yani buraları.sizin memleket neresi .sağlıklı bir hamilelik konusunda iyi dilekleriniz için teşekkürler.O günleri görür müyüm Allah bana nasip eder mi bilmiyorum.Bol bol dua ediyorum.Tekrar aynı şeyleri yaşamak ihtimali beni korkutuyor.

kızlar selam,nasıl geçiyor haftasonu.
insanlar normalde ptesinden nefret eder
ben haftasonlarından nefret ediyorum artık.
çocukların dersanesi,özel dersler,alışveriş...
iki kızım var büyüğüm 17,küçüğüm 14 onların ne alışverişi biter ne istekleri off offf
bugün sabah 11de çıktım akşam 6da içeri girdim kasıklarıma kramplar giriyor vallahi.
çok yoruldum ben yaaa.
bi de ben ev hanımıyım.
çalışan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun.
bugün hep sizleri düşündüm dua ettim
kolay,ağrısız,sızısız hastalıksız bir hamilelik nasip etsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…