Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Merhaba kızlar..umarım siz ve bebekler iyisinizdir... Biz 6 buçukta hastanedeydik serra nin ateşi 41 dereceydi 9 a kadar kaldık ve nihayet düşürdüler... Kuzum hep sayikladi.. Neler neler anlattı.. Hatırlamıyor dediklerini tabi..neyseki şimdi iyi,evimiZdeyiz ve iki kızımda uyuyor..
Benimse sancılarım arttı,yorgun düştüm sanırım..tansiyonum 8/4 ..bende yaticam biraz..
İyi bakın bebiklere,kuzulara ve kendinizeee

çok çok geçmiş olsun şifalar dilerim .benmde kızım hasta idi ateşlendi doktora götürdüm 38 ateşi şimdi iyi çok şükür ama ben hastayım hafta sonu iyi gelmiyor bizlere ya bende sevmemeye başladım işler dersler alışveriş derken yoğun geçiyo

merhaba canim,
cok gecmis olsun, simdi daha iyi olduguna sevindim kizinin...peki neden ateslendi öyle, soguklardan mi üsüttü acaba??? dikkat et kendine ve ailen canim...tekrar gecmis olsun...

gecmis olsun mujde aman dikkat et kendine surda ne kaldi dogumuna allah yardimcin olsun kizinada acil sifalar diliyorum

Teşekkür ederim kızlar ama ne zaman gecicek bilmiyorum birde basında beklemek zorundayız kalkmama izin vermiyor.. Ya çok aksi ya çok tatlı, ateşin etkisiyle... Allahım hasta olan tüm cocuklara ve büyüklere şifa versin

Günaydın Müjdecim..
özlemişim seni..
Geçmiş olsun Serraya..
Tez vakit şifasını da verir Rabbim inş...
Sen de dikkat et kendine...
Pozitif düşün olumlu düşün...

HAkikaten sık oldular..
Zorlanıyorum tek başımayım bu şehirde...
NAsıl zorlanıyorum bir bilsen canım...
Eşim bu konuda çok yardımcı şükür Rabbime...
Muğlayı da sel basmış .. Köyceğizdi sanırım..
Haberlerde izledim...
Siz merkezdesiniz sanırım..

Ben doktor kontrolunde sağlıklı bir gebelik geçireceğinize çok inandım neden bilmem..
Rabbim yeniden nasip etsin sana...
Pozitif düşün canım sende...

Sen büyüttün çocukları süpersin arzucum ya..
Senin gbi olmak istedim birden..
Ama dersane özel ders..
Muhakkak büyüdükçe dertlerde değişiyor değil mi?

merhaba güzel bir hafta diliyorum hepinize..
Müjde Serra'ya çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..
benim dr rendevum var bugün, akşam beşte.. inşaAllah kuzumun sağlık haberlerini alırım..görüşmek üzere...

arkadaslar selam nasilsiniz
hamisler uyguladiginiz olmazsa olmaz yemekleriniz nelerdir
bir menunuz varmi gunluk.
Varsa paylasirsaniz sevinirim optum

hergün özellikle dikkat ettiğim şeyler var;
bir haşlanmış yumurta, bir bardak süt (aslında iki bardak diyor dr.um), yoğurt bir kase yemeye çalışıyorum..bir iki porsiyon da meyva..iki üç adet hurma, ceviz..
ana öğünler de menü değişiyor, ama etli-sebzeli sulu yemekler genellikle..haftada bir gün de balık..ekmeği tam tahıllı tercih ediyorum ve bol su..

mujdes cim çok çok geçmiş olsun,rabbim bir daha yaşatmasın canım..günün de azaldı RABBİM yardımcın olsun..

mujdesim,
bugün nasil oldu Serra? Umarim tez zamanda iyilesir eve döner. Sende dikkat et kendine lütfen.

merhaba pamuk helvam,
Tesekkürler, umarim hepimiz icin güzel bir hafta olur. Insallah güzel haberlerle gelirsin doktor randevun´dan. Bizim randevumuza daha cok var, Ocak sonunu beklicez... cok merak ediyorum bebisim kac kilo, boyu ne kadar falan..

Rabbim hepimizin bebislerini korusun insallah...

İnşallah güzel geçer randevun canım...
Cşinsiyeti de kesinleşir sanırım...

HAkikaten sık oldular..
Zorlanıyorum tek başımayım bu şehirde...
NAsıl zorlanıyorum bir bilsen canım...
Eşim bu konuda çok yardımcı şükür Rabbime...
Muğlayı da sel basmış .. Köyceğizdi sanırım..
Haberlerde izledim...
Siz merkezdesiniz sanırım..

Ben doktor kontrolunde sağlıklı bir gebelik geçireceğinize çok inandım neden bilmem..
Rabbim yeniden nasip etsin sana...
Pozitif düşün canım sende...

aysebahar arkadaşım ben Muğla nın ortaca ilçesindeyim .biz selden etkilenmedik.
Ama buraları da epey yağış aldı.
Hakkımdaki iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ihtimalleri,riskleri de göz ardı edemiyorum.
Ya gene aynı şeyleri yaşarsam.
Hocam siz nasıl karar verdiniz 4 çocuğa.eğer sorumu çok özel bulmazsanız.
biliyor musunuz buralarda öğretmen olup da 3çocuk sahibi olan yok .bırakın dördüncüyü .
Ya 1 bilemedin 2.
Kolay iş değil 3veya 4 çocuğa bakabilmek.
Ben tek çocuk olarak büyüdüğüm için yalnızlığın acısını çocuklarımla çıkarmak istedim.
Bilmiyorum neden sizi de kendime yakın hissettim.Bebişlerinizi çok öpüyorum.Hepinize sağlık ,sıhhat diliyorum.

Teşekkürler Cnmm zor vallahi hastalıklar...çok gecmis olsun minik kizinada...

merhaba canim,
cok gecmis olsun, simdi daha iyi olduguna sevindim kizinin...peki neden ateslendi öyle, soguklardan mi üsüttü acaba??? dikkat et kendine ve ailen canim...tekrar gecmis olsun...

Dün tekrar doktordaydik, beta olmuş canım kızım ama yası küçük olduğu için çok ağır geçiriyor. 3 günlük iğne verdi .. Konjonktivit olmuş güzel kızımın güzel mavi gözler onun icinde merhem verdi doktor...
Allah şifa versin cocuklarımıza

Teşekkürler canım
Çok çaresiz hissediyorum cocuklarim hastalandığı zaman
Belkide bu yasa geldi biz ilk defa ateş gördük.. HastalanmaDi öyle çok ağır kuzum benim

Sagol canım.. Bununla gecmis olsun inşallah..
Sana ne dedi doktorun? Nasılmış bebik?

Günaydın güzel anneler, gününüz çook güzel geçsin inşaAllah..

İnşallah güzel geçer randevun canım...
Cşinsiyeti de kesinleşir sanırım...

Sagol canım.. Bununla gecmis olsun inşallah..
Sana ne dedi doktorun? Nasılmış bebik?

sağolun arkadaşlar, bebeğim iyiymiş çok şükür, kızıma bir oğlan kardeş geliyormuş, sağlıklı hayırlı evlat olur tüm yavrular inşaAllah..
Müjdecim yeniden geçmiş olsun, ikisi aynı ana denk gelmiş hemen toparlanır inşaAllah, gözü de iyileşir cnm hiç korkma Allah şifasını versin tez zamanda güzel maviş gözlerin..:114:

Canım arkadaşım...
Benim tüm çocuklarım plansız oldular...
Çünkü doktorum bana çocuğun olmaz demişti..
Düzensiz adet olurum ben.. Yılda 2-3 kez...

Veren Rabbim verdi ama...
Bizde her gelene "hoşgeldin" dedik aslında..
Kimsem yok buralarda; yalnızlığım bundan benim..

bende senin yumurcakları öpüyorum canım...
İyi bak kendine...

Geçmiş olsun Serra kıza canım..
Sanırım geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak konjonktivit olmuş Serra canım..
Beta hastalığının bakterileri nedeniyle..
Allah şifa versin canım...

Benimde 3 yaşındaki kızım hasta
Kuru öksürük bildiğin ama
Bu günlerde biraz ağırlaştı...
Rabbim yavrularımıza şifa ver....

Günaydın pamuk helvaaaaaaaaaaa
Oğlun oluyormuş gözün aydın..
Bir kızın vardı..
Rabbim birde erkek evlad nasşip etti bak...
Eşin kim bilir nasıl sevinmiştir....

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Zor vallahi hastalıklar... Ama beta değilde konjonktivit korkutuyor beni

Korkma canım.. Sen sakin olmalısın ki kolay atlatabilsinler..

sağol cnm hayırlı birer evlat olurlar inşaAllah..eşim de ben de kız erkek ayırımı yapmadık, hayırlısını diledik..çocuklarımız vatana millete hayırlı olurlar inş...
geçmiş olsun yavruna öksürük bizde de var maalesef, bir kere yapışınca bırakmıyor da yakayı..acil şifalar kuzulara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…