- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.261
selm hanımlar
sabahtan beri kar yağıyor evimizde oturuyoruz okullar tatil iyikide tatil:) 33yılın en soğuk günlerini yaşıyormuş istanbul
belli zaten :18: bugün dışarı çıktım markete kadar yolda kayıp düşecedim yaa :18: zor tuttum kendimi
bu arada güzel kızımın 26gün sonra doğum günüAllahın izninle...nasılda geçiyo aylar anlamıyorsun bile
dışarlarda gezip alış veriş yapamam netten sipariş vercem doğum günü süsleri için:) evi süslicem heryer pespembe yapıcam
pastaya kara veremedim henüz,okadar çeşit varki...
aysebaharım çooook az kaldı şekerimaklımdasın sakın seni unuttuğumu sanma Allah yardımcın olsun Allah bir havazda kurtarsın canım.
bütün hamileleri kurtarsın Allahım.
merhaba canim,
aman dikkat et, disari cikma... düsersin falan... hmm demek dogum günü var ne güzel simdiden baslamissin hazirliklara... Kolay gelsin canim... Kac yasina girecek minik.. resimlerini cekte burda paylas ok...
Merhaba arkadaşlar sezeryan doğumumun üstünden 8 sene geçti ve kızıma
kardeş düşünüyorum BAT ıma 6 gün var ama dikişlerime vuran sancılar
belirti olabilirmi sezeryan sonrası 2 bebeğini bekleyen arkadaşlar varmıııııııııııı?
Merhaba arkadaşlar sezeryan doğumumun üstünden 8 sene geçti ve kızıma
kardeş düşünüyorum BAT ıma 6 gün var ama dikişlerime vuran sancılar
belirti olabilirmi sezeryan sonrası 2 bebeğini bekleyen arkadaşlar varmıııııııııııı?
b merhabalar hanımlar,nasılsınız bende dün bakırköye gittim ,detaylı ultrason için gittim,çok şükür bir sorun yok dedi,iyi çıktı yani sadece isterseniz yaş materyali nedeniyle a.s önerilir dedi ama yaptırmıycam rahat olmaya çalışıcam artıkayın 15 inde şeker yüklemesi var
Hem ne guzel normal dogum yapabilme olanağın var :) 8 sene gecmis üzerinden ilkinin...
Gözün aydın canm.bende aynısi olmuştu resim ve cd.ye çekmislerdi çok güzeldi.kızlar dün detaylıya girmiştim yaklaşık yarım saate yakın sürdü önce siyah beyaz bakıp ölçüm yaptı galiba en sonda renkli oldu bi sorun yok dedi Allaha şükür sizlerindemi böyle bakıldı,bide doktorum detaylı diye yazdı gönderdiği yere gittim raporun başındaobstetrik renkli doppler us incelemesinde , diye yazıyor sizinde aynımıydi
Canm ben 10yil geçmesine rağmen normal doğum yaptırmadı dr.um. olmaz dedi riskliymis.
Esasında 2 yıl yeterliymis..pek çok doktor bunu söylüyor fakat dikişlerin ve kesinin nasıl yapildigiyla alakaliymis..çok çok az bir risk var ama iste doktorun o riski alabilmesi esas olan.. Yani hayırlısı hangisiyse o olsun fakat bu doktorların herseyi kolaylarına nasıl gidiyosa öyle yönlendirmelerine sinirleniyorumm.. Benim iki sezeryanimda ayrıntılı rapor bile verilmedi,nasıl kesı yapıldığına dair..ay herneyse ben bu dogum sekli konusunda pek doluyum
kızlar dün detaylıya girmiştim yaklaşık yarım saate yakın sürdü önce siyah beyaz bakıp ölçüm yaptı galiba en sonda renkli oldu bi sorun yok dedi Allaha şükür sizlerindemi böyle bakıldı,bide doktorum detaylı diye yazdı gönderdiği yere gittim raporun başındaobstetrik renkli doppler us incelemesinde , diye yazıyor sizinde aynımıydi
Aysebaharim merhaba canim,
Sali aksami evde olmadigim icin yazamadim, annemlerdeydik, oradan da gec geldik.
Sali ögleyin 12:30 da idi randevum, vardim tansiyonuma bakti sekreter, idrar verdim kontrol icin, tansiyonum 12 - 8 cikti, bu arada kilom ise 67,5 olmus, bir önce ki kontrolde 13 Aralikta 65 kg idi. 2 Kg daha almisim... neyse iceri gectim, 5 dk bile oturmadan cagirdi doktorum, iceri girdim. Seker yüklemesi, idrar ve kan tahlili sonuclarina bakti, hersey normal dedi. Vitaminlere devam dedi. Sonra ultrasona gecti, oglusum iyi Allaha sükür, herseyi tekrar ölctü, kalbini gösterdi, diger organlarini falan.
31 haftalik olmusuz, kafa capi 89 (33 haftalik), bacaklari 32 haftalik falan dedi, ama gayet iyi dedi. Kilosuda bu arada 1.800 gr dedi. Yani dedigine göre hersey normalmis. Az önce internette baktim, 31 haftalik bebek kilosu, boyu ve kafa capi ne kadar oluyor diye... normal görünüyor oglusumun ölcüleri.
Bu arada artik ise gitmem gerekmiyor, 7 Subat´ta anne korumasi basliyor, yani doguma kadar evdeyim - calismama gerek yok. Maasimida sigorta ve firma nasil yapacaksa, birisi ödeyecek bakalim.. onun icin doktordan kagit aldim, birini sigortaya birinide firmaya verecegim, onlar hesapliyormus. Zaten ayin 6sinda sigortada ki doktor cagirmisti, raporlu oldugum icin, yani ne diyecegimi düsünmeme gerek yok artik .
Iste böyle canim.. Sen nasilsin iyimisin?? Nasil gidiyor canim, doguma pek bisey kalmadi... Sana bisey soracagim canim ya, ilk sezeryandan sonra yani ikinciye hamileyken cok agrin oldumu dikis yerlerinde??
Aysebaharim merhaba canim,
Sali aksami evde olmadigim icin yazamadim, annemlerdeydik, oradan da gec geldik.
Sali ögleyin 12:30 da idi randevum, vardim tansiyonuma bakti sekreter, idrar verdim kontrol icin, tansiyonum 12 - 8 cikti, bu arada kilom ise 67,5 olmus, bir önce ki kontrolde 13 Aralikta 65 kg idi. 2 Kg daha almisim... neyse iceri gectim, 5 dk bile oturmadan cagirdi doktorum, iceri girdim. Seker yüklemesi, idrar ve kan tahlili sonuclarina bakti, hersey normal dedi. Vitaminlere devam dedi. Sonra ultrasona gecti, oglusum iyi Allaha sükür, herseyi tekrar ölctü, kalbini gösterdi, diger organlarini falan.
31 haftalik olmusuz, kafa capi 89 (33 haftalik), bacaklari 32 haftalik falan dedi, ama gayet iyi dedi. Kilosuda bu arada 1.800 gr dedi. Yani dedigine göre hersey normalmis. Az önce internette baktim, 31 haftalik bebek kilosu, boyu ve kafa capi ne kadar oluyor diye... normal görünüyor oglusumun ölcüleri.
Bu arada artik ise gitmem gerekmiyor, 7 Subat´ta anne korumasi basliyor, yani doguma kadar evdeyim - calismama gerek yok. Maasimida sigorta ve firma nasil yapacaksa, birisi ödeyecek bakalim.. onun icin doktordan kagit aldim, birini sigortaya birinide firmaya verecegim, onlar hesapliyormus. Zaten ayin 6sinda sigortada ki doktor cagirmisti, raporlu oldugum icin, yani ne diyecegimi düsünmeme gerek yok artik .
Iste böyle canim.. Sen nasilsin iyimisin?? Nasil gidiyor canim, doguma pek bisey kalmadi... Sana bisey soracagim canim ya, ilk sezeryandan sonra yani ikinciye hamileyken cok agrin oldumu dikis yerlerinde??
Gözün aydın canm.bende aynısi olmuştu resim ve cd.ye çekmislerdi çok güzeldi.
evet cnm bana da aynı şekilde bakılmıştı ilk bebeğimde, maşaAllah yavruna
maşaAllah oğluna cnm..kafa çapı diğer ölçümlere göre bir iki hafta önde çıkıyor bizim de..kızımda da hep öyleydi..kilosu da çok güzel sağlıkla kucakla cnm..iznin de hayırlı olsun..
benim de ikinci sezeryanım olacak, dikiş yerinde ara ara sızlamalar oluyor ama çok değil cnm ...
Ayşebahar görünmüyor bir iki gündür, iyidir inşaAllah yavruları ile..
maşalla h canım oğluşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?