- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
selam hanimlar ben cok giremiyorum bu aralar pc oturunca basim agriyor
İnşallah hersey yolundadir canım.. Haber ver mutlaka...senin kaçıncı bebegindi?
Bende tel den giriyorum ikiye ayırdı küçük kızım laptop imi çünkü
Birde çok sinir oldum dün gece iki kızımda gayet gelip aramıza yattılar :/ 3 saatlik uykuylayim cildircam pofffff!!
Böyle arada delirmiş gibi inatları tutuyor çok sinirleniyorum o zaman
canım hersey yolunda dr 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedı ama ben bıraz daha bekleyıp oyle gıdecem bu benım 3. bebegım ıkı kızım var ha bı de 5 haftalık dusugum var onunla 4. gebelık oluyor
canım hersey yolunda dr 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedı ama ben bıraz daha bekleyıp oyle gıdecem bu benım 3. bebegım ıkı kızım var ha bı de 5 haftalık dusugum var onunla 4. gebelık oluyor
Canım benimkilerde arada böyle yapıyorlar..Bir yatakta 5 kişi yatıyoruz:)))
Ama Allahtan yatak kocaman.. Bebek gelirse ne yapacağım bilmiyorum:)
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım...
Vajinal ultrasonda kesin görmesi gerek aslında doktorun kalp seslerini..
Güzel haberlerle gel canım..
AYnen benim gibisin sende... Benimde iki kızım ve 5 haftalık düşüğüm var canım.. Hayirlisiyla bunlarıda kucağımıza alalım inşallah
Sorma yahu sormaa delirdim dün gece vallahi
Canım o zaman sofftyninde senin tersin olur..
Yani senin iki kız bu erkek ya
Onun iki kızsa bu erkek olur...
Erkekse bu kız olur..
Bakalım..
Canımısn ya.. üzme kendini stres yapma..
Şker yüklemen hakkında bilgi vermedin hala
Nasıl geçti..
Mail attı mı doktorun?
slm tatlım ahh ahh ben hep öyleyim cnm benim.benim ufak oğlan doğduğundan beri yatakta hep 4 kişiyiz.bide büyük oğlumun hiç yanından ayırmadığı dinosu ve tavşanı var 5 kişi oluyoruz.yatakta küçük.uyku nedir unuttum vallahi.hele 3 gündür ufaklık girp oldu hepten gecem gündüzüm karıştı böle migrenim tutmuş bi vaziyet leyla gibi dolanıyorum ortalarda.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada benim ufaklıkta 2010 nisan doğumlu sanırım senin küçük kızla 4 yada 5 ay faln var büyük oğlumda 2007 doğumlu.Bende tel den giriyorum ikiye ayırdı küçük kızım laptop imi çünkü
Birde çok sinir oldum dün gece iki kızımda gayet gelip aramıza yattılar :/ 3 saatlik uykuylayim cildircam pofffff!!
Böyle arada delirmiş gibi inatları tutuyor çok sinirleniyorum o zaman
ben girdim ara arada cnm kimsecikler yoktu benim ufaklıkta hasta mız,mız kucağımdan inmiyo pek konuları okuyorumda cevap yazmaya fırsat bulamıyorumKızlar bugün hiç biriniz yoktunuz..
Tek başıma akşamı ettim...:)))
selam hanimlar ben cok giremiyorum bu aralar pc oturunca basim agriyor
Erkekse bu kız olur..
Bakalım..
ya ne yalan soyleyım gonlum erkek istıyor ama kız olursada karalar baglamam buyuk kızım dunden berı ahmed ismıne takmış durumda anne dogarsa ahmed koyalım dıyor ya kız olursa o zamnda ahmedıye mı koyacaz dıyorum guluyor kuçuk kızım kızı hıç kabul etmıyor erkek istıyor guzel rabbım inş çocuklarımın gonlune gore verır heveslerını yarım bırakmazda saglım kucagımıza alırız
Bı sıkıntı yok şükür canım senin nasıl?
Erkekse bu kız olur..
Bakalım..
ya ne yalan soyleyım gonlum erkek istıyor ama kız olursada karalar baglamam buyuk kızım dunden berı ahmed ismıne takmış durumda anne dogarsa ahmed koyalım dıyor ya kız olursa o zamnda ahmedıye mı koyacaz dıyorum guluyor kuçuk kızım kızı hıç kabul etmıyor erkek istıyor guzel rabbım inş çocuklarımın gonlune gore verır heveslerını yarım bırakmazda saglım kucagımıza alırız
Canım allah gönlüne göre versin..
Benim içimden erkek geçiyor nedense senin için..
İnşallah Rabbim gönlüne göre veriri..
Canın neler istiyor
Birde ultrason resmini eklesen bi baksak?
Bende senin gibiydim..
Bu kız olursa karalar bağlamam Rabbim verdi derim dedim..
Amma çok istedi oğlum bende tabii..
Rabbim gönlümüze göre verdi..
Ahmedimiz geliyoooooo
slm tatlım ahh ahh ben hep öyleyim cnm benim.benim ufak oğlan doğduğundan beri yatakta hep 4 kişiyiz.bide büyük oğlumun hiç yanından ayırmadığı dinosu ve tavşanı var 5 kişi oluyoruz.yatakta küçük.uyku nedir unuttum vallahi.hele 3 gündür ufaklık girp oldu hepten gecem gündüzüm karıştı böle migrenim tutmuş bi vaziyet leyla gibi dolanıyorum ortalarda.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada benim ufaklıkta 2010 nisan doğumlu sanırım senin küçük kızla 4 yada 5 ay faln var büyük oğlumda 2007 doğumlu.
tatlım benimde 4.gebeliğim ama 3.bebeğim olacak allah nasip ederse.inşallah rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip eder sana.benim iki oğlandan snr 3.de erkek oldu.senin belki erkek olur o duyguyuda tatmış olursun.gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli deil..
slm tatlım ahh ahh ben hep öyleyim cnm benim.benim ufak oğlan doğduğundan beri yatakta hep 4 kişiyiz.bide büyük oğlumun hiç yanından ayırmadığı dinosu ve tavşanı var 5 kişi oluyoruz.yatakta küçük.uyku nedir unuttum vallahi.hele 3 gündür ufaklık girp oldu hepten gecem gündüzüm karıştı böle migrenim tutmuş bi vaziyet leyla gibi dolanıyorum ortalarda.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada benim ufaklıkta 2010 nisan doğumlu sanırım senin küçük kızla 4 yada 5 ay faln var büyük oğlumda 2007 doğumlu.
tatlım benimde 4.gebeliğim ama 3.bebeğim olacak allah nasip ederse.inşallah rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip eder sana.benim iki oğlandan snr 3.de erkek oldu.senin belki erkek olur o duyguyuda tatmış olursun.gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli deil..
Akimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa
o tavşam ve dino merakı benimkilerde de var ya............
Kocaman bir bebek kızımda...
Ama boyu ondan uzun:))))))))))
Sorma:)))))
Oğlanda arabalarıyla yatıyor..
Birde demir araba..
Düşün yastğın altından bi çıkıyor uykuda bom kafama:))))
Erkekse bu kız olur..
Bakalım..
Allah gönlüne göre versin canım
Erkek ister kızların tabii benim buyuk kızımda hep erkek olsun dedi barbielerini vermek istemiyomus çünkü :)
Birde cocukların icine doğuyor bence.. Serra da hep Ege bebek geliyo dediki nefret ederim Ege isminden.. Neyse ki Yavuz ismini kabullendi :)
Deli bunları hepsi :)))
Serra dün 4 te uyandı tigerim nerde diye delirdi
Megerse yere düşmüş :)
Ayse beril de kocaman kaleideskopla yatıyor gözüme giricek bı gun
merhaba güzel anneler,
yeni hamisliklerinizi tebrik ediyorum, yazdiklarinizi hayranlikla okudum.. sizden ögrenebilecegim seyler var sanirim.. ben henüz yolun basinda sayilirim, daha ilk bebisime hamileyim - Allah nasil ederse NIsan basinda olacak dogumum...
Umarim hepimiz icin hayirli dogumlar olur, sag salim bebisler kucaklarimiza gelir... Sevgiler selamlar
Allah tamamına erdirsin canım..saglikla alırsın inşallah bebeğini
Kucağına :)
tskrler canim, amin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?