- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
cok saglikliydi 1 yasinda ortakulak iltahabi gecirdi o herseyin baslangici oldu iste iylesti dedi doktorlar ama cocuk ikigun iyi 3.gun atesleniyor goturuyoruz ila verip gonderiyorlar megerse o iltahap butun vucuda yayilmis iltahapli eklem romatizmasi oldu 1 yil ugrastik ama kurtaramadik dogum gununden 1 gun once vefat etti.cok zordu tabi o gunler 9 yil oldu simdi olsaydi 11 yasinda kocaman kiz olacakti.olsun nerede oldugunu bilince insanin yuregine biraz su serpiliyor
Allah tekrar sabır versin secdenurum..
Benim oğlumda ortakulak iltihabı oldu küçükken bayağı uğraştık..
Hala en ufak yelde hastalanır kalır..
Kızlarım öyle değil ama..
Allah sana sabırlar versin..
Cevaplrınz ıcın teskkur ederım ben 20 haftalk hamılym bugn ayrıntılı usgmz vardı mnk tosunumu gordum cok mutluyum zatn yere basamıorum:))) cınsıyetmz tosundnda anlıyacgnz gıbı erkek:) sımdı soylekı ben camlıcada oturuorum burda cmlıca erdm hastanesı var bana cok yakın dıye ılk kontrollerım ıcın ayak altı dıye hep orya ındm drum tulay kaya cok tatlı bı bayan sacma sapan testlerle admı bogup felaket tellallıgı yapmıo lakın hastaneden hıc memnun degılım soylekı her gıttıgmde saatlerce bklıorum cok uygn bır hastane benm hem ozel hemde normal sıgrtam var ben sadece ılk once yaknlıgı acısındn terch etmstm ama sımdı geldımz noktada artık orda dogm yapmıcma gore baska bı dr bulmam lazm 20 hafta bıtmk uzere bıran once benı norml dogmla destekleyeck dr bulmam lazm gelır medıkal parka baktm camlıca alman hastanesıne baktım atasehr memorıl baktım:)))) bunlra baktım sadece alman hastanesındekı dr gorustum ıyı hos cana yakn bı bayandı ılk gebelk haftasnda gıtmsm sadece tansma amaclı hıc muayene olmadım neysee oyle boyle ılk haftalr bılmem ne derken geldık bugunlre:)) dunde esm dedıkı artık karar ver kı o en basndn berı acıbdm olsn ıstıo benm aılemın gecmısı acıbademde yatıo dıyebılrm acı tatlı cok gunlr gecrdım o hastanede dun okdr baskı yaptıkı dedım olabılrmı benı ıkna edıcek sanırım:)) habıbe hanım varms orda onun ıcın ıyı dıolr gıdersm ılk ona gıdıcm neyse coook uzattım eger karsıda bı hastane terch etsydm kesınlkle memorıal olcktı ve fusun hanm var orda gorumcm 3 cocugunuda hanı szıe bahsettgm her seneye 1 cocuk sıgdıran bırıcık gorumcemn dr:)) ama ıste hastane bana ters kalıo kadınıda gercktn ıstememn nedenı hep norml dogm ıcın sonuna kadr cabalıo gorumcm 3nude nrmal yaptı kadın ordan ztn aklıma yattı:))) yaa cok uzattım sayın ablalarım ıste oyle kaldım bunun ıcıne kocama dıorum kuvetı dolduralım evımzde yapalım bu ısı sonra bebegı alır yatarız aşa:)))))
Hoşgelmişsin tosun annesi:))
İnşallah gönlüne göre doktoru bulursun..
Bu konuda Müjdenin fikirlerine önem ver..
Gerçekten bu konuda takdir ediyorum onu..
Hem İstanbulda Anadolu yakasında o da...
Hosgeldin canım.. Bende mujde,28 yaşındayım.. Cocuklar konusunda artık çok daha rahat hatta vurdumduymaz olmamız gerekiyor bence... Çünkü biz özellikle psikolojik acıdan iyi olmazsak bu sefer onlar perişan olur... Yardımcın yada akraban yokmu hiç sana nefes aldiricak,onlarla ilgilenicek??
Ben çok ama çok pimpirikliydim ...su an değilim artık :) 3 yaşındaki kızım haftaici okulda.. 2 yasına giricek olanı ise yardımcıma bırakıp hiç olmazsa 30dk - 1 saat dolanıyorum orda burda... Sonra rahatlayip Eve donüyorum
Çünkü bunu yapmazsam heralde çıldırırım :)
Gerçi benim kızlarım yaramaz değiller ama insan eşiyle yalnız yemeğe çıkmak istiyor, sohbet etmek
İstiyor... Bunlar sürekli cir cir konuşan çocuklarla mümkün değil tabiki :)
Nefes almak lazimmm
Zaten inşallah üçüncüler gelince eve hapsolucazz.. Su zamanları değerlendirmek lazimm
Benim küçük kızım bebeğin tekmelerini hissettiği an karnıma patlatip gidiyo odadan:)
Buyuk olanda zarfliyo bizi sürekli yeni doğacak bebeğe alışveriş yapalım gibisinden :) yersek onun laflarını vay halimize..
Kiskanicaklar tabiki ama büyüdükten sonra bence harika birsey.... Yaslariyakin kardesler olucak..
Ben kendimi anlatmaya sardım cnm
Kusura bakma :)
Dediğim gibi inşallah sana yardım edenbirileri vardır da biraz rahat edersin sende
Ay bayıldım kız..
Okurken gülme krizlerine girdim..
Benimkilerde öyle..
Çıplak karnıma bir şaplak vurup kaçıyorlar yan odaya...
Hele şimdi küçük kızım dişte çıkarıyor ya..
Dişliyor beni..
Anlat nolur biraz daha..
Valla ilaç gibi geldin..