Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Allah tekrar sabır versin secdenurum..
Benim oğlumda ortakulak iltihabı oldu küçükken bayağı uğraştık..
Hala en ufak yelde hastalanır kalır..
Kızlarım öyle değil ama..
Allah sana sabırlar versin..

Hoşgelmişsin tosun annesi:))
İnşallah gönlüne göre doktoru bulursun..
Bu konuda Müjdenin fikirlerine önem ver..
Gerçekten bu konuda takdir ediyorum onu..
Hem İstanbulda Anadolu yakasında o da...

Ay bayıldım kız..
Okurken gülme krizlerine girdim..
Benimkilerde öyle..
Çıplak karnıma bir şaplak vurup kaçıyorlar yan odaya...
Hele şimdi küçük kızım dişte çıkarıyor ya..
Dişliyor beni..

Anlat nolur biraz daha..
Valla ilaç gibi geldin..

Benim doktorum 3 opsiyon tanıdı iste :) o yuzden kolayıma geldi.. Kadıköy sifadada iki odalı daire yapmışlar terasli.. Onuda geceliği 850 .. Benim durumumdan ötürü orayı tercih edicem.. Gerçi Dr dışardan gelince onunda ücreti eklenicek fln cicik olucak yani :)
Kadıköy fn ye gittim ve burda ismini veremeyeceğim bir Dr yüzünden mahkemelik oluyorduk en son etik kurula göndereceklerini söylediler Dr U öyle kapandı gitti konu
Bence aysebaharin dediği gibi Gökmen iyigune de bak derim onada ilgili ve iyi Dr diyorlar..

AySembaharimmm hani sen bayramda ist e gelince aricaktinnnn??

Canım...
Bayramda başıma gelenleri bir bilsen..
Hani bizimkiler bilmiyorlardı ya hamileliğimi..
Artık biliyorlar...
Ve tabi bir kamyon laf şu an bir böğrümde öylece duruyor hazmedilmeyi

Sonra makinamın borusu patladı her yer su içinde kaldı..
Sanki bayram temizliğini bayramda yapmış kadar oldum..

Sonra benim adam hasta düştü..
Salgın var burda.. Bir yere gidemedik..
Hayallerimin üzerine bir bardak soğuk su içtim..

Ama her ne olursa olsun eninde sonunda geleceğim senin için..

Çok gecmisolsun canım
Demek ailen öğrendi... Benim annem yok zaten.. Babamda 2 hafta önce fln öğrendi ve aynen dedikleri kaldı öyle ortada... Gerçi ben hazmetmem hiicc umrumm degill zatenn
Simdi bisey derim ama
Argo olur burda yazmam kulağına söylerim sonra :)
Bunlar sorun edilcek mevzuu değil cicim
Baksana doğurmaya bile cocuklarım bakıcıları fln seklinde gidicem
Eeee konuşmasınlar o zaman :)

Gokmen bey dedıgnz medclparkta sanırım duymstum ısmını cok yogun oldugndn sıkyt edıo hastalrı ama hep olumlu seyler duydum yaa bılmıorum hayırlısı neyse o olsn artık sonucta bı sekılde cıkack bu cocuk burdan:)))

Hahaha 'dogru tabi :) bende gorev üstlendim kendimee doktorunu
Hastaneni netlestirmeden gondermicem burdan seni :) anac oldum iyiceee
Hakkında hayırlısı canım saka bı yana.. Bir saglık sorunu olmadıgı sürece doktor bile teferruat oluyo.. Saglikla dogsunda gerisi sıkıntı degill :)

Hoşbulduk arkadaşlar cevaplarınız için çok tşk.ediyorum.ksr bkmyın tek tek cevap yazamıyorum küçük oğlum bugünlerde çok huysuz sürekli ağlama modunda ve saniye kucağımdan inmiyo.şimdide kucağımda ve biyandanda mızmızlandığı için böle kestirme cevaplar yazıyorum ksr bkmyın artık.bu arada secdenurcum bebeğin için çok üzüldüm tatlım allah rahmet eylesin birdaha ne sana ne hiç bir anneye böle acılar yaşatmasın.bebeklere malesef ben bakmak durumundayım çünkü şu anki maddi durumumuz malesef bi yardımcı tutmak için yeterli deil.4 yaşındaki oğlumda hiç bi şekilde kreşe veremiyorum çünkü beni kaybetme yalnız kalma korkusu var oda küçüğü gibi saniye yanımdan ayrılmıyo okula gitmeyi reddediyo denedim hiçbişekilde alışamadı ortalığı yıktı almak durumunda kaldım tuvalete bile böle 3 kişi gidiyoruz.bebekte doğunca 4 lenecek bu sayı yani:)).annem var sadece yardım edecek ama oda rahatsız sıkıntıya yorgunluğa gelemiyo yani sadece hastaneye gidiceğim zaman bırakıp aceleyle gidip geliyorum.bu arada benim doğumlarımda 2007-2009-2010-allah nasip ederse 2012 olacak..2009 daki malesef dış gebelikti sonlandırmak zorunda kaldık.3 aylıktım.teşhis bi türlü konulamadı o yüzden sonlandırdık malesef.öle şimdilik.bu arada benim doktorda medipolden şule selvi.3 senelik doktorum.süper bi doktor bence.kendisinden çok memnunum.doğumda 2000 lira ama bebek yoğun bakım ünitesi çok iyi.odalar küçük ama ben daha önceki seferlerde hEm Eşimle hem oğullarımla kalmıştım orada bi sorun çıkarmamışlardı..amma kısa cevap yazmışım:)) öpüyorum hepinizi şimdilik hoşçakalın..

Son düzenleme:
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım ne diyim... Keske yasitlariyla olabileceği bı yer olsaydı oglusunun belki sarmazdi bu kadar sana... Benimkilerde öyleydi 'anne' anneeeee diye ama kesin konusmiyim galiba atlattık :))
Benim dogumlaimi da Hakan apaydin yaptı medipolde hastane gercekten iyi ama sanki sigamazmisiz gibi geliyo bu sefer.. Basarlar beni orda :)

Ben çıkıyorum kizlar küçük
Kızımı doktora goturucez iyi bakın bebiklere ve kendinizeee

benim ailemde bilmiyor doguma kadarda soylemeyi dusunmuyorum gecen gece ruyamda hastanede yatiyormusum doktor gelip beni sezeryana alip beni dikip cocugu kucagima veriyorlar hersey okadar cabuk oluyor aaa diyorum ben kordonlarimi baglatacaktimo sirada annem geliyor uykudan uyandimki cok sukur yatagimdayim.

Valla ben normal bı ınsn degılım hıc oyle gorev ustlenme sonra belkı benı bogmak ısteyebılrsın bırımz hpse bırımz kara topraklara yazık olcak bebelerımıze:))) ayrıca aynen oyle yaa soncta dusunce dıorum cocugu kendım dogrcm dr bana dıcek ıkın ıkınma bıde tutck bebegı poposuna vurcak:)))) ben sonrkı ıslemden korkuorum acıkcası cok ıyı mudahale edılmesını ıstıorum dıkıs fln olrsa bıde amerıkn hastansnde gelınmzn ablası dogm yaptı ona dıkıs yerıne lazr yapmslr cok etkıledı benı acaba acıbmdede yapıolrmıdır?:) ondn cok korkuorum yok gecmıo yok mıkrop kaptı yok oturamadm yatamdm yıkanamdm tuvalete cıkamadm vs vs okudkca odum patlıo hüüü dogumdn cok bundn korkuorum dua edıorum ALLAH ım benı hayırlı dogum yapıp cıkacgım hastaneye yonlendır dıye:))))

Canımsın ya.. Bayılıyorum senin konuşmana dobra arkadaşım benim:))
Benimde umurumda değil artık..
Alttan aldım onları bişey demedim ama..

Canım Allah kolaylık versin sana da Ayşem..
Ben Eskişehirdeyim ama benimde eşim kaldı yanımda doğumlarımda..
Kimseden fayda yok kızlar..

al işte kızların sacma sapan uyku saati yuzunden doktor iptal oldu :/
yarın benim şeker yuklememe giderken artık kabilecek giderizzz
cok cocuklu olamanın ogrettigi en buyuk seyy asla asla asla plan yapmıcaksınnn

al işte kızların sacma sapan uyku saati yuzunden doktor iptal oldu :/
yarın benim şeker yuklememe giderken artık kabilecek giderizzz
cok cocuklu olamanın ogrettigi en buyuk seyy asla asla asla plan yapmıcaksınnn

Canım şeker yüklemen hakkında bilgi ver..
Ben hala sonuçlarımı almadım..
Yarın vaktim olursa ona bakarım bende..

Ben artık hiç plan yapmıyorum canım..
Herşey doğal herşey şeffaf...

Bu arada benim küçük altına yaptı!!!!!:18::18::18::18:

kızlar dün gece saat 2 de tuvalte gıttım peçeteye bı sılındım kan az buz degıl içinde kan pıhtılarıda vardı şok oldum uyku muyku kalmadı bende 1saat sırt ustu yattım sonra tekrar gıttım kahverengıye donmuş şimdi hala kahverengı dr saat 11 gelecekmiş içim içimi yıyıyo bı sey olmusmudur dıye küçük kızmdan once bı hamıleleı geçırmıştım oda 5 haftalık fılndı düşürdüm acaba budamı oyle olcak dıye odum kopuyor

cnm benim keşke bi acile falan gitseydin.için rahat olurdu.benim küçük oğlumda ilk 5 ay sürekli yoğun bi kanamam oldu baya adet olur gibi şakır şakır geliyodu allahın izniyle bişey olmadı sanada olmaz inşallah.ama ben senin yerinde olsam daha o dakika gitmiştim doktora.rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah

ya ben gıdecemde bızım adam sabah ola hayır ola dedı durdu kanama kahverengıye donunce bıraz rahatladım ne yalan soyleyım belkı yerleşme kanamasıdır dıye

İcini ferah tut birseyolmaz inşallah... Ben bu bebekten one düşük yaptım 5 haftalık...korkunç bir agriyla birlikte düşük yaptım... Yerleşme kanamasidir inşallah canım... Haber ver bize de.. Hakkında hayırlısı olsun..

Çok geçmiş olsun canım.. Bende yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum..
Muhakkak doktora git ve bizleri de haberdar et..
Tekrar geçmiş olsun..

Sofftyden haber yok..
Merak ediyorum ben..

Dün şeker sonuçlarımı aldım kızlar..
Ve doktorum 4. bebeğe göre süper olduğunu söyledi..

İlk saat sonu: 92
2. saat sonu:80

Ve bencede harika..
Müjdecim senin sonuçların nasıl çıktı arkadaşım..

Ben az sonra havuçlu cevizli kek yapmaya çıkacağım..
Oğlan derslerini yapsın bi...

Tepikoğluma 5 tane daha çıtçıtlı bodylerden aldım..
Birkaç tanede tulum aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…