- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
Sofftyden haber yok..
Merak ediyorum ben..
Dün şeker sonuçlarımı aldım kızlar..
Ve doktorum 4. bebeğe göre süper olduğunu söyledi..
İlk saat sonu: 92
2. saat sonu:80
Ve bencede harika..
Müjdecim senin sonuçların nasıl çıktı arkadaşım..
Ben az sonra havuçlu cevizli kek yapmaya çıkacağım..
Oğlan derslerini yapsın bi...
Tepikoğluma 5 tane daha çıtçıtlı bodylerden aldım..
Birkaç tanede tulum aldım..
Soffty i bende merak ettim çok umarım iyi haberlerle gelir
Ben almadım henüz sonuclarımı canım
Doktora mail atarlar problem çıkarsa haber verir artık
Benim oğlumun sadece iki tulumu var Aralık'ta yapicam inşallah alışverişini :)
kızlar sizi meraklandırdıgım için özür dilerim ancak vakıt bulup yazıyorum dun dr gıttım keseyi gorduk 7 mm çok kucuk dedı kanam için bi sey soylemedı ilaç verdi progestan gunde 3 tane içecem salı gunune tekrar çagırdı bu arada kahverengı seklınde devam edıyo akıntım aslında dr çokta memnun kalmadım salı gunu bı gıdıyım ondan sonra degıstırırım dr keseyı ultrosondo gordu sonra benden kanda gebelık testı istedı ben anlamadım niçin yaptırdıgını sonucu gosterdıgımde gebesın dedı gonderdı basından savar gıbı(ee ben zaten gebe oldugumu bılıyodum dedım içimden) ne bılıyım boyle bı seyler geldı başıma
kızlar sizi meraklandırdıgım için özür dilerim ancak vakıt bulup yazıyorum dun dr gıttım keseyi gorduk 7 mm çok kucuk dedı kanam için bi sey soylemedı ilaç verdi progestan gunde 3 tane içecem salı gunune tekrar çagırdı bu arada kahverengı seklınde devam edıyo akıntım aslında dr çokta memnun kalmadım salı gunu bı gıdıyım ondan sonra degıstırırım dr keseyı ultrosondo gordu sonra benden kanda gebelık testı istedı ben anlamadım niçin yaptırdıgını sonucu gosterdıgımde gebesın dedı gonderdı basından savar gıbı(ee ben zaten gebe oldugumu bılıyodum dedım içimden) ne bılıyım boyle bı seyler geldı başıma
Hanımlar bende 3. bebeğime hamileyimm :)
hoşgeldın canım allah tamamına erdırsın hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
Sağolasın canım Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla getirsin inşallah :) Kaç aylık cinsiyeti ne seninkinin? :)
kızlar hala kanamam devam edıyo tam kesiliyo kahverengıye donuyo bıttı bıtecek gıbı oluyo sonra tekrar kırmızılar gelıyor yarın kontrolum var dua edın iyi şeyler duyayım dr dan
kızlar hala kanamam devam edıyo tam kesiliyo kahverengıye donuyo bıttı bıtecek gıbı oluyo sonra tekrar kırmızılar gelıyor yarın kontrolum var dua edın iyi şeyler duyayım dr dan
Maaşallaahh size!! Hepinizi tebrik ediyorummm
İnşallah hayırlı zamanlarda Rabbim banada yaşatır bu duyguları...
Şimdi 6 aylık kızım var,annelik bambaşka bir duygu elhamdulillah...
Eminim diğer çocuklardada aynı heyecan yaşanır,size hayranlıkla bakıyorum şuan,darısı olmayanlarada inşallaahh ...
Maaşallaahh size!! Hepinizi tebrik ediyorummm
İnşallah hayırlı zamanlarda Rabbim banada yaşatır bu duyguları...
Şimdi 6 aylık kızım var,annelik bambaşka bir duygu elhamdulillah...
Eminim diğer çocuklardada aynı heyecan yaşanır,size hayranlıkla bakıyorum şuan,darısı olmayanlarada inşallaahh ...
Âmin canım
İnşallah...hepsinde sanki ilk defa 'anne' oluyormuş gibi hissediyor İnsan :)
Teşekkürler canım..Allah sana da yaşatsın inşallah..
Ben sevdim çok çocuklu olmayı..
İmkanım olsaydı sanırım 5. bile doğururdum..
Allah olmayanlara versin inş..
Bende biliyor musun Müjdecim bende!
Her defasında ilk gibi heyecan yapıyorum..
Canım seninde başına geliyor mu ama anlatayım bak..
Benim 3 yaşındaki kızım
'anne bebeğimiz neden çıkmıyo karnından diyor?'
Büyümesi lazım diyorum..
anne içinde nasıl yaşıyor nasıl büyüyor diyor
Havuz var ona özel diyorum...
Bana boğulmaz mı suyun içinde diyor..
Yok dedim sadece içinde nefes alabiliyor..
anne dedi..
Bende girebilir miyim içine?
Bittim anlayacağın....
:))) valla serra gayet memnun bebeğin icimde olmasından canimm
Nasıl çıkacağı konusuna daha takik.. Sezeryan izimi gördüğü için.. Ve çok aglayip basının sismesinden korkuyo.. Birde onla uğraşmak zorunda kalicaz diyor :)
Ama tüm istediklerini yaptiricakmis çünkü o prenses olduğu için küçük kardesler tüm dediklerini yapicakmid artık hiç yorulmicakmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?