- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.721
meraba güzel anneler, bende sizdenim ücüncü bebegimi bekliyorum insaallah
ismini söylersen ismen dua ederiz cnm, kimin duasının kabul olacağı belli olmaz..ayy kızlar ya çok çok özendim size..3 düşüğüm var benimde.. testlerim vs ler yapılıyor.. Allah inşAllah bana da buraya güzel şeyler yazmayı nasip eder.. benim içinde dua eder misiniz? aklınıza gelirsemm.. çok çok şanslısınız.. hepiniz çok çok mutlu olun inşAllah.. evlatlarınızla ailelerinizle..
ayy kızlar ya çok çok özendim size..3 düşüğüm var benimde.. testlerim vs ler yapılıyor.. Allah inşAllah bana da buraya güzel şeyler yazmayı nasip eder.. benim içinde dua eder misiniz? aklınıza gelirsemm.. çok çok şanslısınız.. hepiniz çok çok mutlu olun inşAllah.. evlatlarınızla ailelerinizle..
meraba güzel anneler, bende sizdenim ücüncü bebegimi bekliyorum insaallah
merhaba, hoşgeldin elisa..
sağlıkla kucağına al inşaAllah üçüncü yavrunu da..kaç yaşındalar, cinsiyetleri ne yavrularının? Allah bağışlasın üç evladını da..
sagolasin canim iki kizim var biri 9 digeri 6 simdide oglumuz olacakmis kismetse
ismini söylersen ismen dua ederiz cnm, kimin duasının kabul olacağı belli olmaz..
inşaAllah en kısa zamanda sağlıkla sana da nasib eder Allah, kaç tane bebek istiyorsan...her şeyin hayırlısını versin Rabbim hepimize..yavrularımıza da sağlık sıhhat versin inşaAllah..
slm canim allahim tez zamanda saglikla sihatle sagsaglim kazasiz belasiz azasiz noksansiz kucagina almayi nasip etsin bebegin hayirli olsun canim gözün aydin saglikla al kucagina insallhhh amin...
merhaba, hoşgeldin elisa..
sağlıkla kucağına al inşaAllah üçüncü yavrunu da..kaç yaşındalar, cinsiyetleri ne yavrularının? Allah bağışlasın üç evladını da..
ismini söylersen ismen dua ederiz cnm, kimin duasının kabul olacağı belli olmaz..
inşaAllah en kısa zamanda sağlıkla sana da nasib eder Allah, kaç tane bebek istiyorsan...her şeyin hayırlısını versin Rabbim hepimize..yavrularımıza da sağlık sıhhat versin inşaAllah..
slm canim düsüklerine cok üzüldüm gercekten yüce rabbim kurban oldugum allahimmm tezzamanda kucagini doldurmayi nasip etsin insallahhh dualarim seninle ve bebek bekleyen tüm anne adaylarina insallahhh..insalllah canim sende cokkk mutlu ol canim benim sende insallahh ailenle ümidini yitirme canim allahim sanada yazdirmak nasip etsin insallahh sende kendini sansiz hissetme sakin ümidini yitirme allahim seninde yüzüne gülür kurban oldugum allahim cokk büyük inan bir bakmissin minik kelebegin konu vermis göbisine canim benim arkadasimda 3 düsük yapti simdi 4 bebegine kaldi bakkk 7 aylik hamile canim umutlu ol kendine cokkk iiyi bakk üsütme kendini siki siki giyin olurmu kendine iyi bak canim..
herkese iyi bayramlar fazla giremiyorum malum işler ,çocuklar derken yorgun düşüyorum valla bebişim 6.ayından gün aldı 24 ünde biraz meme emiyo birazda meyve püresi,suyu,biraz sebze püre aralarda h ep emiyor gecede kaşik maması veriyorum benimki kasıkla yemeyi seviyor biberon hic almadı meyve suyu delikli bardakta veriyorumbayramda fazla ev gezmesi yapamadık evdeyim tekrar herkese hayırlı bayramlar
bebimki biberon hiç almadı, bende emziriyorum aralarda meyve püre ,yoğurt,kaşık mamaları bu şekilde gidiyoruzvdede sebze püre corba yapıyorum ama severek yemiyor kavanozdakileri daha çok seviyor,d vit olarak ferrumla multıtabs kullanıyoruz yoğurt yapamadım hazır yoğurt veriyorum arada seviyor yapamıyosan ver dedi siz benim kadar bebişinize neler veriyorsunuz sevinirim paylaşırsanız
canım gece inleme mızırdama yapıyomuydu bebişn..
merhabalar anneler..uzun zaman oldu yeniden geldim, az da olsa yazışmalar oluyormuş burada da sevindim..
haticecim nasılsın Mikaille?
Özlemcim gece mızırdanması diş çıkartma döneminde oluyordu benim ilk bebeğimde, bu bebeğimde de eğer bi sıkıntısı yoksa rahat uyuyor ama geçen hafta soğuk algınlığı geçirdik ablasından bulaşmıştı, hasta olduğu üç dört gece hep mızmızlandı, gözleri kapalı inliyordu yavrucak..
Allah sağlık versin hepsine..
ek gıda olarak ben de meyva püresi ve yoğrt veriyorum şimdilik..suyu 18. aya kadar kaynatılacak iyi su da olsa...
yoğurdu minik kavanozlara mayalıyorum ben, çok kolay tutuyor bir de öyle dene istersen, hazır yoğurttan daha çok seviyorlar ev yoğurdunu hem daha sağlıklı..
Selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim...
Bayağı yoğun çalışıyoruz...
Çocuklar hasta oldu düzeldi derken tekrar şifayı kaptılar...
Bronşit oldu kuzum...
Diğer kızlarda faranjit...
Sizler nasılsınız?
merhaba canim,
hosgeldin. Hamd olsun kendi adimiza iyiyiz sükür. Benim oglum da 2 hafta önce larenjit oldu, bogazlari falan kizarikti, öksürük ates ve su andada kulak iltihabi var.. ama hamd olsun sadece kulak iltihabi kaldi...
Sizede gecmis olsun canim, insallah yavrularin daha da iyilerdir simdi... Baya özlettiniz kendinizi ya, topikte yanliz kaldim. Insallah daha SIK gelme imkaniniz olur...
Öpüyorum canim.. Allaha emanet olun....
Canım haticem...
Allaha şükür iyiyiz canım...
oğlusuna çok geçmiş olsun...
inşallah iii olur oğlunda ...
çok zamanım olmuyor girmek için...
canım seni inan çok özledim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?