Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

meraba güzel anneler, bende sizdenim ücüncü bebegimi bekliyorum insaallah

merhaba, hoşgeldin elisa..
sağlıkla kucağına al inşaAllah üçüncü yavrunu da..kaç yaşındalar, cinsiyetleri ne yavrularının? Allah bağışlasın üç evladını da..

ismini söylersen ismen dua ederiz cnm, kimin duasının kabul olacağı belli olmaz..
inşaAllah en kısa zamanda sağlıkla sana da nasib eder Allah, kaç tane bebek istiyorsan...her şeyin hayırlısını versin Rabbim hepimize..yavrularımıza da sağlık sıhhat versin inşaAllah..

slm canim düsüklerine cok üzüldüm gercekten yüce rabbim kurban oldugum allahimmm tezzamanda kucagini doldurmayi nasip etsin insallahhh dualarim seninle ve bebek bekleyen tüm anne adaylarina insallahhh..insalllah canim sende cokkk mutlu ol canim benim sende insallahh ailenle ümidini yitirme canim allahim sanada yazdirmak nasip etsin insallahh sende kendini sansiz hissetme sakin ümidini yitirme allahim seninde yüzüne gülür kurban oldugum allahim cokk büyük inan bir bakmissin minik kelebegin konu vermis göbisine canim benim arkadasimda 3 düsük yapti simdi 4 bebegine kaldi bakkk 7 aylik hamile canim umutlu ol kendine cokkk iiyi bakk üsütme kendini siki siki giyin olurmu kendine iyi bak canim..

meraba güzel anneler, bende sizdenim ücüncü bebegimi bekliyorum insaallah

slm canim allahim tez zamanda saglikla sihatle sagsaglim kazasiz belasiz azasiz noksansiz kucagina almayi nasip etsin bebegin hayirli olsun canim gözün aydin saglikla al kucagina insallhhh amin...

slm canim allahim tez zamanda saglikla sihatle sagsaglim kazasiz belasiz azasiz noksansiz kucagina almayi nasip etsin bebegin hayirli olsun canim gözün aydin saglikla al kucagina insallhhh amin...

cok cok sagol güzel dualarin icin arkadasim aaamiinnn, insaallah tüm isteyenlerede ayni sekilde nasib olsun

sabah sabah okudum yazdıklarınızı bir yutkundumm.. boğazımda düğüm oluştu resmen.. adım bedriye.. geçen aralık ayından bu yana 1 dış gebeliğim, 2 düşüğüm var.. Allah ıma dualar ediyorum bir evlat için yalvarıyorum.. bize kısmet eder mi bilinmez ama umutlar her ay çoğalarak devam ediyor.. Allah sizden razı olsun.. bana çok sıcak cümleler kurmuşsunuz.. Allah gönlünüze göre versin inşAllah. inşAllah benimde yüzümü güldürür, Rabbim bu yolda yürüyen kimsenin kucağını boş, gönlünü kırık bırakmasın. çok zor kızlar yaa.. gerçekten çok zor.

hepimizin bayrami mübarek olsun...gec yazdim ama kusura bakmayin malum bayram ziyaretleri falan...

Hepinizi kocamannn öpüyorum!!!!!

Nice güzel bayramlara insallah

herkese iyi bayramlar fazla giremiyorum malum işler ,çocuklar derken yorgun düşüyorum valla bebişim 6.ayından gün aldı 24 ünde biraz meme emiyo birazda meyve püresi,suyu,biraz sebze püre aralarda h ep emiyor gecede kaşik maması veriyorum benimki kasıkla yemeyi seviyor biberon hic almadı meyve suyu delikli bardakta veriyorumbayramda fazla ev gezmesi yapamadık evdeyim tekrar herkese hayırlı bayramlar

Merhaba canım seni gördüğüme sevindim, yalnız kaldım buralarda ). 6ci ayınız hayırlı olsun, bizde 26nda 7 aylık olduk. Çocuklarla kolay değildir canım, ben bir taneye zor giriyordum ama şimdi şükür daha iyi. Mikail de pek biberon sevmiyor ama su an iyi kötü devam sütü verebiliyorum. Gündüz bir öğün yemek bir öğün devam sütü, aksamda devam sütü, gece yatmadanda yemek. Bizim beslenme düzenimiz şimdilik böyle, ha unutuyordum gecede emiyor. Gündüzleri pek emmiyor, bol bol ısırıyor.

Nasıl uyku düzeni sağlayabildin mi? Neyse canım görüşmek dileğiyle öpüyorum sizi.

naber hanımlar zor vakit buluyorum malum üç erkekim var evde babayla dört kendimi unutuyorum valla bazen,batuhanım beşbuçuk aylık oldu bişey sorucam size bu aralar bebişim geceleri uykuda mızmız yapar gibi inleme ,sayıklama gibi ses çıkarıyor gece uykusunda sizdede oluyomuydu birde suyu bebege kullanırkenkaynatıyomusunuz yoksa iyi su almak yeterlimi öptüm herskesi,yeni anneleride

bebimki biberon hiç almadı, bende emziriyorum aralarda meyve püre ,yoğurt,kaşık mamaları bu şekilde gidiyoruzvdede sebze püre corba yapıyorum ama severek yemiyor kavanozdakileri daha çok seviyor,d vit olarak ferrumla multıtabs kullanıyoruz yoğurt yapamadım hazır yoğurt veriyorum arada seviyor yapamıyosan ver dedi siz benim kadar bebişinize neler veriyorsunuz sevinirim paylaşırsanız

merhaba canim,
nasilsin iyimisin, senin ki de kolay degil o kadar erkekle . suyu sormussun ben mineral su aliyorum, eger o olmazsa kaynamis veriyorum. Ek gida olarak bende Hipp veriyorum, sisedekilerden yani... secmeye basladi tatlari... yogurt bende hazir veriyorum arada..

merhabalar anneler..uzun zaman oldu yeniden geldim, az da olsa yazışmalar oluyormuş burada da sevindim..
haticecim nasılsın Mikaille?
Özlemcim gece mızırdanması diş çıkartma döneminde oluyordu benim ilk bebeğimde, bu bebeğimde de eğer bi sıkıntısı yoksa rahat uyuyor ama geçen hafta soğuk algınlığı geçirdik ablasından bulaşmıştı, hasta olduğu üç dört gece hep mızmızlandı, gözleri kapalı inliyordu yavrucak..
Allah sağlık versin hepsine..
ek gıda olarak ben de meyva püresi ve yoğrt veriyorum şimdilik..suyu 18. aya kadar kaynatılacak iyi su da olsa...
yoğurdu minik kavanozlara mayalıyorum ben, çok kolay tutuyor bir de öyle dene istersen, hazır yoğurttan daha çok seviyorlar ev yoğurdunu hem daha sağlıklı..

pamuk helvam canim hosgeldin tekrar,
hamd olsun iyi olmaya calisiyoruz. Mikail 2 haftadir hastaydi canim ya, larenjit oldu - bu aralar burada salgin - bütün cocuklarda ve yetiskinlerde var. Ama sükür baya atlattik, yavrum 3 saatte bir atesleniyordu, inip cikip duruyordu atesi. 4 defa hastaneye falan gittik... su an öksürügü var halen ve burnu akiyor. Pazartesi doktoruna götürecegim bir kontrol etsin diye... hastanede ki doktorlar cigerleri temiz dediler ama ben garanti olsun diye götürecegim bakalim...
Siz nasilsiniz, özlettin kendini... artik burada yanliz kaldik ya... Ayse Bahar da gelmiyor, Özlem de yok.. ben arada bakiyorum bu topige... girdigim bir diger topik daha vardi orada ki arkadaslarla devam ediyoruz konusmalara...

Canim yogurdu sen nasil yapiyorsun ya, ben tutturamiyorum bir türlü... yavrularina cok gecmis olsun canim.. gitsinde gelmesin bu hastaliklar... Rabbim dermasiz dert vermesin cümlemize insallah..

Kocaman öpüyoruz sizi canim....

Selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim...
Bayağı yoğun çalışıyoruz...
Çocuklar hasta oldu düzeldi derken tekrar şifayı kaptılar...
Bronşit oldu kuzum...
Diğer kızlarda faranjit...

Sizler nasılsınız?

merhaba canim,

hosgeldin. Hamd olsun kendi adimiza iyiyiz sükür. Benim oglum da 2 hafta önce larenjit oldu, bogazlari falan kizarikti, öksürük ates ve su andada kulak iltihabi var.. ama hamd olsun sadece kulak iltihabi kaldi...

Sizede gecmis olsun canim, insallah yavrularin daha da iyilerdir simdi... Baya özlettiniz kendinizi ya, topikte yanliz kaldim. Insallah daha SIK gelme imkaniniz olur...

Öpüyorum canim.. Allaha emanet olun....

Canım haticem...
Allaha şükür iyiyiz canım...
oğlusuna çok geçmiş olsun...
inşallah iii olur oğlunda ...
çok zamanım olmuyor girmek için...
canım seni inan çok özledim....

Canım haticem...
Allaha şükür iyiyiz canım...
oğlusuna çok geçmiş olsun...
inşallah iii olur oğlunda ...
çok zamanım olmuyor girmek için...
canım seni inan çok özledim....

cok sagolasin canim, giremediginin farkindayim, özletiyorsunuz kendinizi... ama iyi olunda o yeter.. Insallah Ayse Bahar da arada ses verir. Oglusumla ben iyiyiz sükür, atlattik....

Kendinize dikkat et, öpüyoruz sizi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…