- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.741
pamuk helvam canim hosgeldin tekrar,
hamd olsun iyi olmaya calisiyoruz. Mikail 2 haftadir hastaydi canim ya, larenjit oldu - bu aralar burada salgin - bütün cocuklarda ve yetiskinlerde var. Ama sükür baya atlattik, yavrum 3 saatte bir atesleniyordu, inip cikip duruyordu atesi. 4 defa hastaneye falan gittik... su an öksürügü var halen ve burnu akiyor. Pazartesi doktoruna götürecegim bir kontrol etsin diye... hastanede ki doktorlar cigerleri temiz dediler ama ben garanti olsun diye götürecegim bakalim...
Siz nasilsiniz, özlettin kendini... artik burada yanliz kaldik ya... Ayse Bahar da gelmiyor, Özlem de yok.. ben arada bakiyorum bu topige... girdigim bir diger topik daha vardi orada ki arkadaslarla devam ediyoruz konusmalara...
Canim yogurdu sen nasil yapiyorsun ya, ben tutturamiyorum bir türlü... yavrularina cok gecmis olsun canim.. gitsinde gelmesin bu hastaliklar... Rabbim dermasiz dert vermesin cümlemize insallah..
Kocaman öpüyoruz sizi canim....
Selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim...
Bayağı yoğun çalışıyoruz...
Çocuklar hasta oldu düzeldi derken tekrar şifayı kaptılar...
Bronşit oldu kuzum...
Diğer kızlarda faranjit...
Sizler nasılsınız?
cok sagolasin canim, giremediginin farkindayim, özletiyorsunuz kendinizi... ama iyi olunda o yeter.. Insallah Ayse Bahar da arada ses verir. Oglusumla ben iyiyiz sükür, atlattik....
Kendinize dikkat et, öpüyoruz sizi!!!
cok sagolasin canim, giremediginin farkindayim, özletiyorsunuz kendinizi... ama iyi olunda o yeter.. Insallah Ayse Bahar da arada ses verir. Oglusumla ben iyiyiz sükür, atlattik....
Kendinize dikkat et, öpüyoruz sizi!!!
hoşbulduk canım haticecimsayfamız hep gerilere kayboluyor ben de bulmakta zorlanıyorum,
çok geçmiş olsun Mikaile cnm, nasıl oldu yazdığından beri iyileşmiştir inşaAllah..
burun akıntısı bizimkinde de var hala, öksürük,ateş geçti çok şükür...
ablası okuldan getiriyor öksürük sümük ne ararsanAllah'tan 15 tatile girdik de hastalıklar biraz bırakacak yakamızı...
yoğurdu minik mama kavanozlarına mayalıyorum cnm her güne bir tane günlük,
sütü cezvede iyice kaynatıyorum, sonra ılıklaşınca bir çay kaşığı güzel bir yoğurtla mayalıyorumi kapağını sıkıca kapatıyorum kavanozun...birkaç saat sonra hazır oluyor miss gibi ev yapımı yoğurdumuz
hoşgeldin Ayşebaharcım,
domino taşları gibi oluyormuş bu çocuklar,
biri yıkıldı mı komple yıkılıyorlar,
hastalık geldi mi bütün fertleri yıkmadan geçmiyor..
Allah dermansız dert vermesin Hatice'nin dediği gibi...
yavrularınla sağlıklı günler, sana da kolaylıklar cnm..
iyileşmişsiniz siz de çok şükür cnm,
Mikailciği öp yerime olur mu
Bu dördüncü fazla geldi diyorlar bana....
Desinle "tırt" yani umurumda değil...
Rabbime sığınıyorum kızlar...
O en büyük yardımcım şimdi...
Ha zorlanmıyorum muyum....
Zorlanıyorum tabiiiii
Ama onlardan asla vazgeçmem şikayet etmem....
Hep bir gün büyüyeceklerinin hayalini kuruyorum kızlar...
Kocaman olmuşlar sıra sıra:)))
Bakıcı buldum ama o işte sallantıda....
Bakalım hayreylesin Rabbim de...
Sizler neler yapmadasınız kızlar....
Annemler doğum sonrası bir kere geldiler gittiler...
Sonrası yok....
Artık eskisi kadar kafama takmıyorum...
Sürekli çalışıyorum ....
Bana dua edin kızlar...
Dualarımdasınız.....
merhaba,
hamd olsun iyilestik canim... seninle de görüsemedik bayadir ya... aman yavrularin simdi daha iyilerdir insallah... Sorma buralardada su an yine salgin var, abimin cocuklari yine hasta. oglan okuldan buldu geldi, ufagada gecirdi, simdi komple aile hasta... anne-babamda dahil yani... Rabbim hepsine tez sifa versin, tüm hasta olanlara..
Bizde iste Mikaille günün nasil gectigini anlayamiyoruz, artik iyice ayaklandi bizim minik, emekliyor, tutunup kalkiyor falan... pesimden ayrilmiyor, iyice oyun cocugu oldu. Sürekli onunla oynamami istiyor.. aksam babasiyla oynasin diyorum ama ona da pek gitmiyor...
iste bizden haberler böyle. Öpüyoruz sizi..
canim sen bosver öyle söyleyenlere, kolay degildir bakmak ama Rabbim sana güc versin....insallah icine sinen bir bakicida bulursun canim... benim ufaklik geldi kucagimda zor yaziyom, tek parmak...
sizide kocamannnn öpüyoruzzzz
Canım iyileşmenize sevindim...
İnşallah Rabbim diğerlerine de şifa verir....
Tahmin edebiliyorum o halini...
Bebek kucakta çok yazılar yazdım ben
Hele emzirirken......
Ohoooooo
Tecrübeli oldum ben tecrübeli pufffffffff
Ne tecrübeyse
canim merhaba,
kusura bakma cok gec yaziyorum ya, oglum hasta oldu yeniden de, bende hastaydim... ama simdi atlattik baya sükür, sadece öksürügümüz kaldi sanirim o da yeni gelmekte olan disimizden. siz nasilsiniz???
oglum yine kucagimda zor yaziyorum... biz bu aralar biraz istahsiziz...sanirim gecicidir... canim sen tecrübelisin, pütürlü seyleri yemeyi nasil alistirabilirim???
öpüyorum canim, fazla yazamiyorum...
Çok geçmiş olsun bebeğim....
Allah şifalar versin inşallah...
Canım ben pütürlü yediriyorum...
ben 5. ayda başladım tam manasıyla...
herşeyi yiyor...
bulgur pilavı yoğurtlu mesela.....
dün paşanın 1. yaş gününü kutladık...
havlayan zıplayan ve yürüyen oyuncak kumandalı bir köpek aldım..
ama bozuk çıktı...
o kadar da para verdim....
ona değil de...
çocuğun hevesi kursağında kaldı...
neyseki güzel geçti....
bir de sevgililer günüydü dün...
bende 5 sevgilimle kutladım işte
Büyük oğlanın öndeki dişleri sallanıyor..
biri çıktı diğeri de sallanıyor...
Öyle komik bir hali var ki
Kızlar iyi....
Hastaydılar iyileştiler....
Paşa da iyi şükür Rabbime...
Sen nasılsın Haticem....
Pütürlü yedirmeye başla bebeğim sende...
İlk başlarda diliyle teper ama sen ısrarla yedir...
canim merhaba,
uzun bir ara oldu ama, ancak mikailden firsat bulabiliyorum... kac haftadir bir grip bir öksürük, bir dis falan ugrastik durduk.. sükür yavrum atlatti baya... bu arada bugün 11 aylik olduk teyzesi... 1 ay sonra dogum günümüz var...
Pütürlü seyleri yedirmeye tekrar baslayacagim, öksürügünden dolayi ara vermistim, cünkü kusuyordu balgam gelince...
Sen nasilsin, yavrularin nasil??? Umarim hepiniz iyisinizdir??? Artik topik bos kaliyor ya, eski sohbetlerimizi özlüyorum... AyseBAhar, Pamuk helvam... nerelerdesiniz!!! Umarim iyisinizdir sizlerde...
Hepiniz aklimdasiniz, öpüyorum sizleri...
Tecrübeli olmama rağmen çok heycanlıyım tabi diğer çocuklarım halime bırakırsa
Yok mu üçüncüye hamile olan düşünen
Olsun ben burda bekliyorum:Bir gün mutlaka biri üçüncüye hamile kalacaktır.
Oh be sonun da kendime gore bir konu buldumben de 3.bebegime hamileyim iki oglum var..11 haftalik hamileyim tabii gonlumden kiz evlat geciyor..hatta cok cok istiyorum..ama herseyin hayirlisi elbette..oncelik saglik.. bebegimi bir yil sonra planliyorduk..korunurken kaldim.. bu sayfanin devam etmesini isterim..3. Belki ama sanki ilk gibi heyecanliyim ilginc bir sekilde ilk iki hamileligimde stres ve sikintilar vardi..bun da cok sukur hersey cok guzel..o yuzden belki en kucuk oglum 7 yasin da buyugum 9.. eee birazda sizler anlatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?