uçurumun kenarındayım...

Yaşanmışlıkları düşünüyorum ailemi düşünüyorum küçük yer babam tanınmış biri başkalarını düşünüyorum bu yüzden dahada kötü olmaktan korkuyorum

boşanmak ayıp değil günah değil. aileniz de arkanızdaymış. daha ne istiyosunuz ?

Benim korkum bi işim yok lise mevzunuyum doğru düzgün meslek yok boşanırsam nasıl bir hayatım olur
Mesela lise mezunusun okula devam edebilirsin, kendine göre is arayabilirsin bunlar sorun degil ki, sonuçta mezunsun her turlu yolunu bulursun.

Boşanmış olanlara soruyorum.boşanınca nasıl hayatlarınız oldu. Ben daha çok çevremdeki insanların tutumlarından çekiniyorum.

Yanlis anlamadiysam babanizami demis esiniz cocugum olmuyo diye yuzume vuruyor kiziniz.
Eger boyleyse karsilikli hatalar var.onun disinda evin icindeki kim olursa olsun bu kisiler disari yansiyinca kolay kolay duzelmiyor.
Eger boyle bir huyu varsa cocukta yokmus sende bosanmayi dusunuyosan hicbirsey kolay degil ama dunyanin sonu da degil.

3.5 yıl oldu hala git anneme babama hizmet et ben hizmetçimiyim anlamadım babam sinirli orda ters konuşsun eşim inceldiği yerden kopsun der. Ben sorunlarımıza katma diyorum aileyi ya kendi ailesini arıyor yada benimkini
Kusura bakmayın ama , siz evliliğinizi ailelerinizle beraber yaşıyorsunuz o zaman.böyle olmaz.al karşına konuş kendi aranızda halledin dicem ama eşiniz sanırım biraz dediğim dedik bir insan.Allah yardımcınız olsun.

Boşanınca daha çok mutsuz olmaktan insanların ne diyeceklerinden korkuyorum yaşadığımız yer ilçe küçük biryer
Kim ne diyor diye yaşama öyle yaşarsan hayat zından olur herşeyi bırak oluruna o adam uçmuşş ailenlede konuştuğunda ssen sıkıntılarını ânlat seni hırpaladığınıda söyle kendin için yaşıyorsun bu dünyaya 1 kere geliyoruz kimsenin zehir etmesine izin vermeyin

Boşanınca daha çok mutsuz olmaktan insanların ne diyeceklerinden korkuyorum yaşadığımız yer ilçe küçük biryer
Kim ne diyor diye yaşama öyle yaşarsan hayat zından olur herşeyi bırak oluruna o adam uçmuşş ailenlede konuştuğunda ssen sıkıntılarını ânlat seni hırpaladığınıda söyle kendin için yaşıyorsun bu dünyaya 1 kere geliyoruz kimsenin zehir etmesine izin vermeyin

Yorumlarınız için tşk ederim. Evde kalıyorum düşünüyorum herşeyi şuan ilerde ne yapacağımı felan düzelmeyecek biliyorum.

Ne kara verirseniz verin kendinizi geleceğiniİ düşünerek verin.
Kimseyi memnun etmeye çalışmayın.
Elalem ne der, küçük yer, yok şu yok bu, boşverin.. Siz ne istiyorsunuz? Kendine değer vermeli insan

Ne kara verirseniz verin kendinizi geleceğiniİ düşünerek verin.
Kimseyi memnun etmeye çalışmayın.
Elalem ne der, küçük yer, yok şu yok bu, boşverin.. Siz ne istiyorsunuz? Kendine değer vermeli insan
Oluru yok biliyorum biraz zamana ihtiyacım var çünkü şuan boşanıyorum diye açıklamanın vakti değil çünkü başka çok büyük sorunlar var onların biraz düzelmesini bekleyip. Sonra ailemle konuşacağım

Azosperm mi var kocanızda?

Benim korkum bi işim yok lise mevzunuyum doğru düzgün meslek yok boşanırsam nasıl bir hayatım olur
Ne kadar acı,bir erkeği geçim kaynağı görmek,ekonomik özgürlüğün olmaması..kurslara gidip meslek sahibi olabilirsin.yeter ki iste.

Ne kadar acı,bir erkeği geçim kaynağı görmek,ekonomik özgürlüğün olmaması..kurslara gidip meslek sahibi olabilirsin.yeter ki iste.
Normalde çalışıyordum 4 ay oldu işten çıktım. Birikimim var maddi sıkıntı çekmem ailemde destek olur. Boşanırsam nasıl hayatım olur derken bir mesleğim olsa işle meşkul olurum demek istedim

Ooo komplex... Hayatı zindan eder sana. Bisüre azalt annene gitmeyi istersen. Bizimki laf etmiyor mesela ama yine de sık gitmiyorum çünkü onun ailesine de sık gitmiyorum huyum bu diyorum geçiyorum. Çok mu katı yani yönlendirilebilir hiçbir yanı yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…