• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uçurumun kenarındayım...

Sanırım çocuk mevzusundan dolayı problem çıkartıyor , bu şekilde olmaz ama.madem aileleri de katmış mevzuya kendiniz halledememişsiniz oturun konuşun.Pek sağlıklı şeyler değil bunlar.ne demek kendi annene gitme benimkine git.

Hayır yani alt tarafı 3 4 gün. Neden izin vermiyor anlamıyorum. Uzun sure olsa neyse.
Benim kocamda herseye karısir aldığım temizlik malzemelerine bile karışır. Ama biz kavga etmek yerine ortak karar vermeyi tercih ediyoruz.
(Genelde de benim istedigim oluyor zaten. )

Ben hemen herkese boşan deme taraftarı değilim. Madem sorunlara aileyi katıyor. O zaman sizde büyüklerin yanında rahatsızlıklarinizi dile getirin. Onların araciligiyla sorunlari çözmeye calisin.

Bu arada annenize gidin.

Boşanınca daha çok mutsuz olmaktan insanların ne diyeceklerinden korkuyorum yaşadığımız yer ilçe küçük biryer

alllahım bitmiyo bahaneleriniz. boşanmak istiyorum ama küçü yer ama çocuk ama annem üzülür vs vs. e boşanma o zaman. git kaynananın evinde otur. yetmedi hırpalasın üstüne bi güzel.

Sanırım çocuk mevzusundan dolayı problem çıkartıyor , bu şekilde olmaz ama.madem aileleri de katmış mevzuya kendiniz halledememişsiniz oturun konuşun.Pek sağlıklı şeyler değil bunlar.ne demek kendi annene gitme benimkine git.
3.5 yıl oldu hala git anneme babama hizmet et ben hizmetçimiyim anlamadım babam sinirli orda ters konuşsun eşim inceldiği yerden kopsun der. Ben sorunlarımıza katma diyorum aileyi ya kendi ailesini arıyor yada benimkini

alllahım bitmiyo bahaneleriniz. boşanmak istiyorum ama küçü yer ama çocuk ama annem üzülür vs vs. e boşanma o zaman. git kaynananın evinde otur. yetmedi hırpalasın üstüne bi güzel.
Haklısın bahane ama gidince mutsuz olmaktan korkuyorum ailem arkandayız diyor ama ya herşey kötü olursa

3.5 yıl oldu hala git anneme babama hizmet et ben hizmetçimiyim anlamadım babam sinirli orda ters konuşsun eşim inceldiği yerden kopsun der. Ben sorunlarımıza katma diyorum aileyi ya kendi ailesini arıyor yada benimkini
Anneme babama hizmet et mi sen hizmetcimiymissin dengesiz adam seni el ustunde tutmasi lazm seni onlara hizmet et diye mi almis kim ne der diye korkma elalem laf etcek diye sen o adamimi cekceksin

Hayat bize çocuk engelini çıkardı. Hayatımızı kolaylaştırmamız lazım diyorum birbirimize karşı anlamıyor. Çünkü çocuk olması ihtimalı % 10 bile değil bu durum ikimizide yıpratıyor ama o hayatımızı zorlaştırıyor

ee o zaman? ayh şaka gibisiniz valla. çok mutsuzum ama mutsuz olmayım diye boşanmıyorum diyosunuz. allah akıl fikir versin ne diyelim. sizin yerinize biz boşanamıycaz ya.
Yaşanmışlıkları düşünüyorum ailemi düşünüyorum küçük yer babam tanınmış biri başkalarını düşünüyorum bu yüzden dahada kötü olmaktan korkuyorum

Ailen arkandaymis bence cok düşünme eğer bu sorunlar bitmiyorsa. Galiba kendini eksik hissettiği icin böyle hircin davranıyor bastırmak icin

Back
X