- 31 Mart 2016
- 28
- 45
- 18
- Konu Sahibi oxyGeN_000
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanınca daha çok mutsuz olmaktan insanların ne diyeceklerinden korkuyorum yaşadığımız yer ilçe küçük biryerboşan. en içten dileklerimle söylüyorum. sen boşan ya da adam seni boşasın da kurtul.
Boşanınca daha çok mutsuz olmaktan insanların ne diyeceklerinden korkuyorum yaşadığımız yer ilçe küçük biryer
3.5 yıl oldu hala git anneme babama hizmet et ben hizmetçimiyim anlamadım babam sinirli orda ters konuşsun eşim inceldiği yerden kopsun der. Ben sorunlarımıza katma diyorum aileyi ya kendi ailesini arıyor yada benimkiniSanırım çocuk mevzusundan dolayı problem çıkartıyor , bu şekilde olmaz ama.madem aileleri de katmış mevzuya kendiniz halledememişsiniz oturun konuşun.Pek sağlıklı şeyler değil bunlar.ne demek kendi annene gitme benimkine git.
Haklısın bahane ama gidince mutsuz olmaktan korkuyorum ailem arkandayız diyor ama ya herşey kötü olursaalllahım bitmiyo bahaneleriniz. boşanmak istiyorum ama küçü yer ama çocuk ama annem üzülür vs vs. e boşanma o zaman. git kaynananın evinde otur. yetmedi hırpalasın üstüne bi güzel.
Anneme babama hizmet et mi sen hizmetcimiymissin dengesiz adam seni el ustunde tutmasi lazm seni onlara hizmet et diye mi almis kim ne der diye korkma elalem laf etcek diye sen o adamimi cekceksin3.5 yıl oldu hala git anneme babama hizmet et ben hizmetçimiyim anlamadım babam sinirli orda ters konuşsun eşim inceldiği yerden kopsun der. Ben sorunlarımıza katma diyorum aileyi ya kendi ailesini arıyor yada benimkini
Haklısın bahane ama gidince mutsuz olmaktan korkuyorum ailem arkandayız diyor ama ya herşey kötü olursa
Değilim çok mutsuzummutsuz olmaktan korkuyomuşsun, şimdi mutlu musun?
Değilim çok mutsuzum
Bizede neler dedi insanlarBoşanınca daha çok mutsuz olmaktan insanların ne diyeceklerinden korkuyorum yaşadığımız yer ilçe küçük biryer
Yaşanmışlıkları düşünüyorum ailemi düşünüyorum küçük yer babam tanınmış biri başkalarını düşünüyorum bu yüzden dahada kötü olmaktan korkuyorumee o zaman? ayh şaka gibisiniz valla. çok mutsuzum ama mutsuz olmayım diye boşanmıyorum diyosunuz. allah akıl fikir versin ne diyelim. sizin yerinize biz boşanamıycaz ya.