Ufak bir umut olsa keske

Bence buna bir çözüm yok. Böyle olacağını kabul ederek başlamışsınız. İmkan varken eşiniz evden ayrılmıyor olsa öneri sunalım ama imkan yok ki. Yaşlılarmış zaten, kışın idare edin bence.

Bunalmanızı anlıyorum ama başka yolu yoksa kabullenememek daha çok bunalmanıza neden olur. Yaptığınız manevi boyutu çok yüksek bir şey, Allah sabır versin.

Size tavsiyem yazın dilediğiniz her şeyi eşinizle gönlünüzce yaşayın, onlar gelmeden önce bir de güzel tatil patlatın. Kışa olabildiğince stressiz girin :)

Kısın zaten yoklar diyor hep eşim artık yaş ilerdıkce tahammülüm kalmıyor canım kafa kaldırmıyor kendimde sabır iradesini görsem artık hıc sikayetci olmam ama hıc mutlu degıl im bu sekılde
Bunları bu şekilde eşinize ifade etmeniz gerekiyor. Başka bir çözümü yok yani gerçekten. Ya sabrederken çatlayacaksınız bi gün ya da evleri ayıracaksınız. 3. ihtimal de burada içinizi döküp rahatlayıp normal düzene devam etmek.

Sende çalış başka çocukları varsa onlarda yardım etsin. Hayat onlarla yaşayarak mı geçecek? Evde hiç özel anlarsınız olmayacak m7

İşe girin.

Bu siteden çok şey öğreniyorum çok zeki hatunlar var:))

Konu sahibi bu şekilde davranabilirsin gerekirse bende çalışır destek olurum gibi sözler söylemeyi de eksik etme

Aynn gençlik beklerken gecıyor en güzel zamanlarımı boyle strese girerek gecırıyıiorum genc kzılara tavsiyem zorunlu kalmadıkça beraber yasamayı kabul etmeyin

Hep dua ediyorum rabbıme kayınvalidemi seveyım diye insalah severim o zaman şikayet etmem onun sevgisi samimiyetsiz geldiği ıcın sevemıyorum bazı seyleree bellı ediyor cok olay oldu artık anladım çözdüm kayınvalidemi ama onla polımıge asla girmiyorum karsı gelmıyoru. Saygısızlık etmiyorum sadede sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…