- 20 Temmuz 2018
- 463
- 1.315
- 63
- Konu Sahibi Civciv saliha
Şükür namazı kılınız efendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarasız çıkacak olmalarından emin olmayın. Bazıları yaralarını çok iyi gizliyorlar aman dışarısı bilmesin diye. Yüzde yüz emin olun kimsenin ettiği yanına kalmaz. Dediğiniz gibi öteki dünya var. Ablaya ev alınıyorsa zaten amaç belli olmuş. Onlar para kaynaklarını kaybetmekten korkmuşlar. Bence siz artık onlardan hiçbir şekilde haber almamaya, aldığınız haberleri de umursamamaya çalışın. Bundan sonra nasıl insanlarla karşılaşacaklar bilinmez. Onlar için gelen gideni aratabilir kim bilir. Umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız. Allah hakkınızda hayırlısını versin.Şimdilik kaybeden ben gibi görünüyorum. Adı geçen ablaya ev alıyormuş eski nişanlı. Ne güzel her şey tıkır tıkır ilerliyor. Bu dünya da belki böyle olacak ama öteki dünya var. Ama bu kadar yarasız çıkmaları zoruma gidiyor
Sadaka vermelisin.dualar etmelisin.boyle bir aileye kendini yakistiriyormuydun? Hadi onu gectim annecigine babacigina yazik degilmi boyle dengesiz bir aile ve damatla onlari hayat boyu bir arada tutacaksin.bence sevin onlarinda cekecegi zaman gelecektirMerhaba arkadaşlar, ben düğünüme 1 ay kala nişan attım. Daha doğrusu terk edildim. Nişanlımın annesi ilk gördüğü andan itibaren beni hiç istemedi. Başım açık diye hatta sevgili olduğumuz dönemde nişanlım annemin kapalı gelin hayali var deyip terk etmişti beni. Aslında başından belliymiş her şey. Sonra barıştık ailesi tanışmaya geldi sofra kuruldu annesi bi lokma atmadı ağzına kimseyle konuşmadı. Biz dört döndük ama herkese zehir etti o günü eve gidincede istemiyorum diye kıyametleri kopartmış. Eski nişanlımın ablası ikna etti sonra nişanlandık.
Bu süreçte bissürü saçma sapan şey yaşattı bu kadın. Her şeye karıştı. Kendimizi unutup onun hayallerini gerçekleştirme peşine düştük. Nişanlımla düğün alışverişine çıktık aldığımız hiçbir şeyi beğenmedi. Tarih verdi şu tarihte gel başka bişi alalım sizin aldıklarınız güzel değil diye. Anne dedim o tarihte davetiye dağıtcaz gelemem ki. Gelmezsen gelme bende çok meraklıydım sanki yazmış bana. Her şey de böyle başladı.
Ablası da bian da cephe aldı bana. Bu olaydan 1 ay geçtikten sonra düğüne 1 ay kala aldıklarını bırakmak için bize gelcekerdi. 1 gün önce ablası aradı konuyu o mesaja getirdi. Davete icabet etmen gerekirdi diye abla kaç kez geldim işim olmasa yine gelirdim nişanda terlik alalım gel dediniz kalktım gelmedim mi dedim olay koptu bianda vay sen nankörsün sana o kadar iyilik yaptım sen teşekkür etceğine bi de nasıl konuşıyosun filan diye. İnanmadım sinir krizleri geçirdim. Sabah gelcekler diye kalktım yemek, pasta börek yaptım bide o halimde.
Geldiler kahvaltı yaptık aldıklarına baktık aldıklarımıza baktılar. Derken konu açıldı. Bana kırıldığı noktaları söyledi ben de söyledim. Söylemez görmez olaydım başladı yine sen nankörsün demeye bağırdı çağırdı aldı kocasını kaçar gibi gitti evden biz hepimiz şoka girdik. Annesi ve babası kaldı onlar da şaşkındı. Aç gitmesinler diye sofra kurduk bide bunlara biz. Sonra yediler güzelce gittiler. Ertesi gün anneme hakaret dolu bi mesaj ben bağırdı diye kızına iftira atıyomuşum edepsizmişim ahlaksızmışım yüzümü görmek istemiyomuş. Bu arada nişanlımada evlenin siz ben arkanızdayım diyor o mesajdan sonra ben ayrılayım da oğullarının gözünde kötü olmasınlar diye. Ben tamam devam edelim ama annen mesajından dolayı özürdilesin dedim. Annesi yok dilemem bu iş bitti dedi. Babam son karar sizin dedi aramızda hiç problem yoktu çünkü eski nişanlımı aradı ama açmadı. Böylece bitti. Herkes Allahından bulur onlar şükret diyor ama tüm işleri o kadar güzel gidiyor ki. Allah benden aldıkça onlara veriyor ve ben buna dayanamıyorum...
Neden bu ısrar sanırım çok seviyorum seviliyorum sandım. Yaşadığım en iyi şey sandım. Evlenip kapımı kapatınca bize karışamazlar sandım. Güzel kandırldım ya da ben çok aptaldım bilmiyorum. Artık belki mağdur edebiyatına giriyor şikayetlerim belki ama inanın dedikleri gibi miyim diye kendimi değil de arkadaşlarımı sorguladım hep ben nasılım bi hatam kabahatim var mı diye ama işte ne bileyim. Kimse mükemmel değil ama bu kadar da kötü olmasalar keşkeNeden bu kadar ısrar? Her şeye aman bizim için sustum? Adam hiç de "biz" diye düşünmemiş. Ablalar sıvamış ortalığı yakıp yıkmış. Siz niye alttan alıyorsunuz? Bir de zikkimlansinlar diye yemekler falan. Böyle böyle kızlarımız eziliyor. Yapmayın efenim. Gerekirse orada huzuru bozulsun. Niye kızlar her türlü ceremeyi çeksin ki? Madalya falan da takmıyorlar. Sustukca tepenize biniyorlar. Hayat böyle sen başını egdikce daha çok vururlar. Kurtuldugunuz isabet olmuş. Saçma sapan bir aile ile Bir ömür ugrasacaktiniz. "Kapan/açıl" diye emir veren şart koşan erkeklerin ağzına önce kürekle vurun sonra olay yerini terk edin. Kimse için böyle hayati kararlar ve tavizler vermeyin.
Yanlış anlamayın. Üzüldüm size. Gerçekten. İnanmış sevmiş guvenmissiniz. Sert yazım size değil. Böyle alttan almaya devam edip hayatını karartan kadınlara. Kirginsiniz ve haklısınız. Onlara ana bacı mi sövdünüz, silah mı çektiniz? Ne yaptınız ki de böyle davrandılar. Ufak atışmalar olur normaldir. Ama size böyle yuklenmeleri acı. Zaten suc eski nişanlı bozuntusunda. Dolduruşa gelip nisan atan. İlerde şiddet de gösterir bosar da. Kurtuldugunuza sevinin. Hatta şükür namazı kılın.Neden bu ısrar sanırım çok seviyorum seviliyorum sandım. Yaşadığım en iyi şey sandım. Evlenip kapımı kapatınca bize karışamazlar sandım. Güzel kandırldım ya da ben çok aptaldım bilmiyorum. Artık belki mağdur edebiyatına giriyor şikayetlerim belki ama inanın dedikleri gibi miyim diye kendimi değil de arkadaşlarımı sorguladım hep ben nasılım bi hatam kabahatim var mı diye ama işte ne bileyim. Kimse mükemmel değil ama bu kadar da kötü olmasalar keşke
Estağfurullah inanın bende kendime kızıyorum ilk başta ilk ayrıldığında bitmeliydi diye ama işte... Gelinliğim hazırdı, şu lavanta keselerinden bile işlemiştim emek emek. Bütün bunların sonucunda nankör olmak buna susmak üstüne terk edilmek çok koyuyor. Evet şükretmeliyim kurtuldum ama sanki onlar benden kurtulmuş gibiler ya kabullenemiyorum. İş yok güç yok ondan kafamda dağılmıyor. Dua edin bana lütfen hepinizi seviyorumYanlış anlamayın. Üzüldüm size. Gerçekten. İnanmış sevmiş guvenmissiniz. Sert yazım size değil. Böyle alttan almaya devam edip hayatını karartan kadınlara. Kirginsiniz ve haklısınız. Onlara ana bacı mi sövdünüz, silah mı çektiniz? Ne yaptınız ki de böyle davrandılar. Ufak atışmalar olur normaldir. Ama size böyle yuklenmeleri acı. Zaten suc eski nişanlı bozuntusunda. Dolduruşa gelip nisan atan. İlerde şiddet de gösterir bosar da. Kurtuldugunuza sevinin. Hatta şükür namazı kılın.
Her gecenin bir sabahı vardır. Muhakkak belalarini bulacaklar diyemem. Çok daha da mutlu olabilirler bu bir gerçek. Ama umarım siz daha da mutlu olursunuz ve bu günleri bir daha hatirlamazsiniz.Estağfurullah inanın bende kendime kızıyorum ilk başta ilk ayrıldığında bitmeliydi diye ama işte... Gelinliğim hazırdı, şu lavanta keselerinden bile işlemiştim emek emek. Bütün bunların sonucunda nankör olmak buna susmak üstüne terk edilmek çok koyuyor. Evet şükretmeliyim kurtuldum ama sanki onlar benden kurtulmuş gibiler ya kabullenemiyorum. İş yok güç yok ondan kafamda dağılmıyor. Dua edin bana lütfen hepinizi seviyorum![]()
Bende kapanmayı kabul etmedim. Allah için kapanırım annen için değil dedim. Bazı insanlar saçını örtüp namazını kılınca tamam Müslüman oldum diyor. Keşke o kadar basit olsa. Kalp kırmak, sözünde durmamak, yalan söylemek, kibirlenmek sanki bunlar günah değilYaaa vallahi şùkret imza atmadan gormussun yüzlerini. Şimdi hayalindeki gelini alsinlar oğullarının boşver. . Bak 34 yaşındayım ve bende 20 li yaşlarda çok çok cok aşık olmuştum seviyordum ve ailem beni bildigi için yapamazsın bak olmaz diyorlardı ama ben diretiyordum neyse bir şekilde bayanlar tanışmaya geldi bizim eve 3 ablalari ve annesi falan gayet guzeldi herseyi sohbet muhabbet kahkaha falan ve ablası çocuk uyutmak istedi bende benim odama aldım onları neyse orda kaldi uyuttu falan daha sonra bizde sizi bekleriz diyerek evimizde ayrıldılar. . Akşamında biz mesajlasirken birden konu benim odama geldi neymiş efendim benim odamda çalışma masamda askılı fotoğrafım varmış o orda nasill olurmş dedim pardon ama ben sokağa bilbord şeklinde afiş olarak asmadim oda benim Odam ve fotografim var gayet normal bu dedm.. ve şart kosmuslar kapansın ve yüzükleri yakalım demişler bu yalvardi ne olur kapan diye. . Bende peki benimde sartim var senin ablalarindan 1 tanesi açılsın bende kapanicam dedim o nedemek asla olmaz dedi ee bana yaptiriyorsunuz ama dedim ve orda zaten bitti kapandi konu ve İyiki olmamış diyorum şimdi cok şükür. .
. Nişanlımın annesi ilk gördüğü andan itibaren beni hiç istemedi. Başım açık diye hatta sevgili olduğumuz dönemde nişanlım annemin kapalı gelin hayali var deyip terk etmişti beni. Aslında başından belliymiş her şey. Sonra barıştık ailesi tanışmaya geldi sofra kuruldu annesi bi lokma atmadı ağzına kimseyle konuşmadı. Biz dört döndük ama herkese zehir etti o günü eve gidincede istemiyorum diye kıyametleri kopartmış.
Annenize babanıza hakaret etmiş.Babanızın telefonunu açmamış.Sizin en güzel günleriniz olması gereken zamanları size zehir etmiş şeytan Kaynana ve görümce.Kılıbık oğullarına bakalım sizden daha iyisini bulabilecekler mi ? Hiç onların işleri rast gidiyor diye üzülmeyin.Bir anda tepetaklak olurlar.Kapalı gelin diye yırtınmışlar.Bulurlar kapalıyı ama bakalım bu kapalı gelin başlarına neler getirir duyarsınız haberlerini.Evlenmeden gerçek yüzlerini göstermeleri iyi olmuş.Eminim bu rezil aileden daha iyilerini bulup Mutlu olacaksınız.Merhaba arkadaşlar, ben düğünüme 1 ay kala nişan attım. Daha doğrusu terk edildim. Nişanlımın annesi ilk gördüğü andan itibaren beni hiç istemedi. Başım açık diye hatta sevgili olduğumuz dönemde nişanlım annemin kapalı gelin hayali var deyip terk etmişti beni. Aslında başından belliymiş her şey. Sonra barıştık ailesi tanışmaya geldi sofra kuruldu annesi bi lokma atmadı ağzına kimseyle konuşmadı. Biz dört döndük ama herkese zehir etti o günü eve gidincede istemiyorum diye kıyametleri kopartmış. Eski nişanlımın ablası ikna etti sonra nişanlandık.
Bu süreçte bissürü saçma sapan şey yaşattı bu kadın. Her şeye karıştı. Kendimizi unutup onun hayallerini gerçekleştirme peşine düştük. Nişanlımla düğün alışverişine çıktık aldığımız hiçbir şeyi beğenmedi. Tarih verdi şu tarihte gel başka bişi alalım sizin aldıklarınız güzel değil diye. Anne dedim o tarihte davetiye dağıtcaz gelemem ki. Gelmezsen gelme bende çok meraklıydım sanki yazmış bana. Her şey de böyle başladı.
Ablası da bian da cephe aldı bana. Bu olaydan 1 ay geçtikten sonra düğüne 1 ay kala aldıklarını bırakmak için bize gelcekerdi. 1 gün önce ablası aradı konuyu o mesaja getirdi. Davete icabet etmen gerekirdi diye abla kaç kez geldim işim olmasa yine gelirdim nişanda terlik alalım gel dediniz kalktım gelmedim mi dedim olay koptu bianda vay sen nankörsün sana o kadar iyilik yaptım sen teşekkür etceğine bi de nasıl konuşıyosun filan diye. İnanmadım sinir krizleri geçirdim. Sabah gelcekler diye kalktım yemek, pasta börek yaptım bide o halimde.
Geldiler kahvaltı yaptık aldıklarına baktık aldıklarımıza baktılar. Derken konu açıldı. Bana kırıldığı noktaları söyledi ben de söyledim. Söylemez görmez olaydım başladı yine sen nankörsün demeye bağırdı çağırdı aldı kocasını kaçar gibi gitti evden biz hepimiz şoka girdik. Annesi ve babası kaldı onlar da şaşkındı. Aç gitmesinler diye sofra kurduk bide bunlara biz. Sonra yediler güzelce gittiler. Ertesi gün anneme hakaret dolu bi mesaj ben bağırdı diye kızına iftira atıyomuşum edepsizmişim ahlaksızmışım yüzümü görmek istemiyomuş. Bu arada nişanlımada evlenin siz ben arkanızdayım diyor o mesajdan sonra ben ayrılayım da oğullarının gözünde kötü olmasınlar diye. Ben tamam devam edelim ama annen mesajından dolayı özürdilesin dedim. Annesi yok dilemem bu iş bitti dedi. Babam son karar sizin dedi aramızda hiç problem yoktu çünkü eski nişanlımı aradı ama açmadı. Böylece bitti. Herkes Allahından bulur onlar şükret diyor ama tüm işleri o kadar güzel gidiyor ki. Allah benden aldıkça onlara veriyor ve ben buna dayanamıyorum...
Benim içimden geçen o Allah öyle bi gelin verir ki diyorum ama.. Şuan onların hayatında her şey çok iyi gidiyor. Ablası hamileymiş yeni ev alacakmış... Hiç biri bi durup düşünmüyo biz böyle bi kötülük yaptık diye. Belki her şeyin zamanı var.Annenize babanıza hakaret etmiş.Babanızın telefonunu açmamış.Sizin en güzel günleriniz olması gereken zamanları size zehir etmiş şeytan Kaynana ve görümce.Kılıbık oğullarına bakalım sizden daha iyisini bulabilecekler mi ? Hiç onların işleri rast gidiyor diye üzülmeyin.Bir anda tepetaklak olurlar.Kapalı gelin diye yırtınmışlar.Bulurlar kapalıyı ama bakalım bu kapalı gelin başlarına neler getirir duyarsınız haberlerini.Evlenmeden gerçek yüzlerini göstermeleri iyi olmuş.Eminim bu rezil aileden daha iyilerini bulup Mutlu olacaksınız.
Hiç istememesi evet açık olduğum için. Devamı ayrılmamıza sebep olan düğün de alışverişinde onu yanımıza almamamız onu aldıklarımızı beğenmeyip tekrar çağırmadı benimde gelemem deyişim. Bu yüzden ayrıldık ve bi ton hakaret yedim insan inanamıyor. Günlük dizi senaryosu gibiHerşey bir kapanma yüzünden mi oldu . Dünyada hala bu kafa yapısına sahip insanlar çok. Benim babam da çok büyük konuşur ben açık gelin almam evlenince kapanacak diye ama abim sağolsun bugüne kadar konuştuğu sevgilileri açıktı. Insan mi değil mi ona bakmak lazım kimeneyse senin saçın başın.
Saçma sapan sebeplerden sorun çıkartmışlar boşver gerçek yüzlerini görmüşsün.Hiç istememesi evet açık olduğum için. Devamı ayrılmamıza sebep olan düğün de alışverişinde onu yanımıza almamamız onu aldıklarımızı beğenmeyip tekrar çağırmadı benimde gelemem deyişim. Bu yüzden ayrıldık ve bi ton hakaret yedim insan inanamıyor. Günlük dizi senaryosu gibi
ŞükretMerhaba arkadaşlar, ben düğünüme 1 ay kala nişan attım. Daha doğrusu terk edildim. Nişanlımın annesi ilk gördüğü andan itibaren beni hiç istemedi. Başım açık diye hatta sevgili olduğumuz dönemde nişanlım annemin kapalı gelin hayali var deyip terk etmişti beni. Aslında başından belliymiş her şey. Sonra barıştık ailesi tanışmaya geldi sofra kuruldu annesi bi lokma atmadı ağzına kimseyle konuşmadı. Biz dört döndük ama herkese zehir etti o günü eve gidincede istemiyorum diye kıyametleri kopartmış. Eski nişanlımın ablası ikna etti sonra nişanlandık.