Merhaba arkadaşlar, ben düğünüme 1 ay kala nişan attım. Daha doğrusu terk edildim. Nişanlımın annesi ilk gördüğü andan itibaren beni hiç istemedi. Başım açık diye hatta sevgili olduğumuz dönemde nişanlım annemin kapalı gelin hayali var deyip terk etmişti beni. Aslında başından belliymiş her şey. Sonra barıştık ailesi tanışmaya geldi sofra kuruldu annesi bi lokma atmadı ağzına kimseyle konuşmadı. Biz dört döndük ama herkese zehir etti o günü eve gidincede istemiyorum diye kıyametleri kopartmış. Eski nişanlımın ablası ikna etti sonra nişanlandık.
Bu süreçte bissürü saçma sapan şey yaşattı bu kadın. Her şeye karıştı. Kendimizi unutup onun hayallerini gerçekleştirme peşine düştük. Nişanlımla düğün alışverişine çıktık aldığımız hiçbir şeyi beğenmedi. Tarih verdi şu tarihte gel başka bişi alalım sizin aldıklarınız güzel değil diye. Anne dedim o tarihte davetiye dağıtcaz gelemem ki. Gelmezsen gelme bende çok meraklıydım sanki yazmış bana. Her şey de böyle başladı.
Ablası da bian da cephe aldı bana. Bu olaydan 1 ay geçtikten sonra düğüne 1 ay kala aldıklarını bırakmak için bize gelcekerdi. 1 gün önce ablası aradı konuyu o mesaja getirdi. Davete icabet etmen gerekirdi diye abla kaç kez geldim işim olmasa yine gelirdim nişanda terlik alalım gel dediniz kalktım gelmedim mi dedim olay koptu bianda vay sen nankörsün sana o kadar iyilik yaptım sen teşekkür etceğine bi de nasıl konuşıyosun filan diye. İnanmadım sinir krizleri geçirdim. Sabah gelcekler diye kalktım yemek, pasta börek yaptım bide o halimde.
Geldiler kahvaltı yaptık aldıklarına baktık aldıklarımıza baktılar. Derken konu açıldı. Bana kırıldığı noktaları söyledi ben de söyledim. Söylemez görmez olaydım başladı yine sen nankörsün demeye bağırdı çağırdı aldı kocasını kaçar gibi gitti evden biz hepimiz şoka girdik. Annesi ve babası kaldı onlar da şaşkındı. Aç gitmesinler diye sofra kurduk bide bunlara biz. Sonra yediler güzelce gittiler. Ertesi gün anneme hakaret dolu bi mesaj ben bağırdı diye kızına iftira atıyomuşum edepsizmişim ahlaksızmışım yüzümü görmek istemiyomuş. Bu arada nişanlımada evlenin siz ben arkanızdayım diyor o mesajdan sonra ben ayrılayım da oğullarının gözünde kötü olmasınlar diye. Ben tamam devam edelim ama annen mesajından dolayı özürdilesin dedim. Annesi yok dilemem bu iş bitti dedi. Babam son karar sizin dedi aramızda hiç problem yoktu çünkü eski nişanlımı aradı ama açmadı. Böylece bitti. Herkes Allahından bulur onlar şükret diyor ama tüm işleri o kadar güzel gidiyor ki. Allah benden aldıkça onlara veriyor ve ben buna dayanamıyorum...