Uğradığım haksızlık

Şükret:KK33:
Sabret:110:
SeyretEn Büyük KK ister karma de ister bumerang etkisi de istersen ilahi adalet sonunda muhakkak tecelli edecektir.
İnşallah tek istediğim bu sanırım fazlası olmasın bana ettikleri çıksın yeter. Bi insana o gelinliği giydirip sonra kafalarına esti mi bu iş olmayacak demenin bi vebali olmalı, olsun lütfen. Çok geç tecelli etmez bende sizinle paylaşırım yine ☺️

Ben mezun olduktan sonra çok iş aradım bi türlü olmadı. Nişanlıyken iş buldum en sonunda dedim ama öğrencilerimi yarı yolda bırakamazdım. Okul kapanmadan düğün olacaktı ve başka şehre taşıncaktık. Düğün tarihini erteleyelim dedim kabul etmediler. İnsanlar yarı yolda kalmasın diyr işi kabul etmedim bende. Ama yarı yolda ben bırakıldım. Şimdi onlar hayatını rahatça devam ettiriyor ben hayal bile kuramıyorum...
Bu hikayeleri ask ask diye geberen kizlarimiza ibretlik diye kisa film yapip kamu spotu olarak cebimden yayinlamak istiyorum. Ilgililere duyrulur. Yani ilk bu mevzular cikinca ayrilmamaktaki israriniz neydi? Yani evladinin mutkulugunu isteyen mantikli bi anne bunlari yapar mi? Ayrica hadi oglu karsi cikti diyelim( ki nerde oyle omurgali turk erkegi) omur boyu bu cekismeye dayanilir mi? Benim felsefem su aile mantiklo bi sebepten oturu istemez ise, ya da karsi tarafin saygisizligini gordugum anda sabanci bile olsa ayrilirim. Ayrilmaliyim. Cunku hep on tane hayati varmis gibi yasiyor insanlar ama aldigimiz nefes sayili. Onu da boyle ailelere harcamaya deger mi? Bi de ben hayal bile kuramiyorum Demissiniz ama neden? Hayatta serefsiz cok. Bi tek bunlar mi cikti karsiniza. Hepsinde yikilacak misiniz? Geciniz efenim! Siradaki!!!!

İnşallah tek istediğim bu sanırım fazlası olmasın bana ettikleri çıksın yeter. Bi insana o gelinliği giydirip sonra kafalarına esti mi bu iş olmayacak demenin bi vebali olmalı, olsun lütfen. Çok geç tecelli etmez bende sizinle paylaşırım yine ☺️
Ama ilk gunden giyme demis onlar size. Ama siz monaco kraliyet ailesine gelin gitmeye zorlar gibi sansinizi zorlamissiniz ve giymissiniz o gelinligi. Onlar da cikarmasini bilmisler. Azcik kendimize ve ailemize saygimiz olmali. Bize saygisizlik edenin daha o anda agzinin payini vermeliyiz.

Bu hikayeleri ask ask diye geberen kizlarimiza ibretlik diye kisa film yapip kamu spotu olarak cebimden yayinlamak istiyorum. Ilgililere duyrulur. Yani ilk bu mevzular cikinca ayrilmamaktaki israriniz neydi? Yani evladinin mutkulugunu isteyen mantikli bi anne bunlari yapar mi? Ayrica hadi oglu karsi cikti diyelim( ki nerde oyle omurgali turk erkegi) omur boyu bu cekismeye dayanilir mi? Benim felsefem su aile mantiklo bi sebepten oturu istemez ise, ya da karsi tarafin saygisizligini gordugum anda sabanci bile olsa ayrilirim. Ayrilmaliyim. Cunku hep on tane hayati varmis gibi yasiyor insanlar ama aldigimiz nefes sayili. Onu da boyle ailelere harcamaya deger mi? Bi de ben hayal bile kuramiyorum Demissiniz ama neden? Hayatta serefsiz cok. Bi tek bunlar mi cikti karsiniza. Hepsinde yikilacak misiniz? Geciniz efenim! Siradaki!!!!
Evet o zaman ayrılmam gerekirdi. Mantıklı davranamadım. Etrafımdaki herkeste oğlan iyi ailesini boşver dedi. İçlerine girdikçe girdikçe değişti. Bide ablası hep bana destek oldu ona kandık birazda. Bi yüzü melek bi yüzü şeytanmış. Annesi başını kaldırdıkça ablası susturuyodu. Meğerse biz öyle sanıyomuşuz. Öyle ya da böyle olan oldu baştan bitmeliydi hep zorladık kazanan o oldu ne deyim

Evet o zaman ayrılmam gerekirdi. Mantıklı davranamadım. Etrafımdaki herkeste oğlan iyi ailesini boşver dedi. İçlerine girdikçe girdikçe değişti. Bide ablası hep bana destek oldu ona kandık birazda. Bi yüzü melek bi yüzü şeytanmış. Annesi başını kaldırdıkça ablası susturuyodu. Meğerse biz öyle sanıyomuşuz. Öyle ya da böyle olan oldu baştan bitmeliydi hep zorladık kazanan o oldu ne deyim
Hayir kaybeden onlar ,kazanan sizsiniz.Hic uzulmeyin.Nisanliniz sizi gercekten seviyor olsa bile karakteri oturmamis birlikte huzuru bulmaniz zordu.İllaki baska baska problemler olacakti .
Kendi istedikleri gibi birini bulacaklarina inanmiyorum hic .Bu karakter meselesi cunku gorus farkliligi degil .Surekli annesi tarafindan yonlendirilen bir erkek var.Kendisi karar veremeyen,mutlu huzurlu bir yuva icin ugrasmayan,ailesinin ise karismasini onleyemeyen..Ya cocugunuz olsaydi siz bosanma asamasina gelseydiniz size simdi bu hakareti yapanlar o zaman kimbilir neler yapardi!

Durup biraz düşününce ben de kendime mantıklı olanı söylüyorum. Ama işte gönül. Bi sevdiği adamın yarı yol da bırakmasına yanıyor, bi verdiği emeğe, bi de onca şeye susmaya... Yaşanacağı varmış bu da benim sınavım belki. Ama İyi ki evlenmemişim. Keşke nişanlanmasaymışım. Acısı da geçer zamanı var daha galiba. Ama güzel tesellileriniz hızlandırıyor, teşekkür ederim

Oncesinde gormussun evlilik olsa daha zor olurdu ve insanin kafa yapisinin uyacagi kisiyle evlenmesi iyi olur sizi siz olarak kabul edicek kisi size daha iyi gelicektir uzulmeyin..

Asıl işi rast giden sizsiniz. Nasıl bir dertten kıl payı kurtulduğunuzun farkında mısınız? Hiç onları takip edip üzmeyin kendinizi. Haber getirenleri de susturun umrumda değil diyerek. Kendinize iş arayın. Tek zararınız işi kaybetmek diye düşünün. Belki onda da bir hayır vardır. Sizin karşınıza çok daha iyi insanlar çıkar umarım.

Merhaba arkadaşlar, ben düğünüme 1 ay kala nişan attım. Daha doğrusu terk edildim. Nişanlımın annesi ilk gördüğü andan itibaren beni hiç istemedi. Başım açık diye hatta sevgili olduğumuz dönemde nişanlım annemin kapalı gelin hayali var deyip terk etmişti beni. Aslında başından belliymiş her şey. Sonra barıştık ailesi tanışmaya geldi sofra kuruldu annesi bi lokma atmadı ağzına kimseyle konuşmadı. Biz dört döndük ama herkese zehir etti o günü eve gidincede istemiyorum diye kıyametleri kopartmış. Eski nişanlımın ablası ikna etti sonra nişanlandık.
Bu süreçte bissürü saçma sapan şey yaşattı bu kadın. Her şeye karıştı. Kendimizi unutup onun hayallerini gerçekleştirme peşine düştük. Nişanlımla düğün alışverişine çıktık aldığımız hiçbir şeyi beğenmedi. Tarih verdi şu tarihte gel başka bişi alalım sizin aldıklarınız güzel değil diye. Anne dedim o tarihte davetiye dağıtcaz gelemem ki. Gelmezsen gelme bende çok meraklıydım sanki yazmış bana. Her şey de böyle başladı.
Ablası da bian da cephe aldı bana. Bu olaydan 1 ay geçtikten sonra düğüne 1 ay kala aldıklarını bırakmak için bize gelcekerdi. 1 gün önce ablası aradı konuyu o mesaja getirdi. Davete icabet etmen gerekirdi diye abla kaç kez geldim işim olmasa yine gelirdim nişanda terlik alalım gel dediniz kalktım gelmedim mi dedim olay koptu bianda vay sen nankörsün sana o kadar iyilik yaptım sen teşekkür etceğine bi de nasıl konuşıyosun filan diye. İnanmadım sinir krizleri geçirdim. Sabah gelcekler diye kalktım yemek, pasta börek yaptım bide o halimde.
Geldiler kahvaltı yaptık aldıklarına baktık aldıklarımıza baktılar. Derken konu açıldı. Bana kırıldığı noktaları söyledi ben de söyledim. Söylemez görmez olaydım başladı yine sen nankörsün demeye bağırdı çağırdı aldı kocasını kaçar gibi gitti evden biz hepimiz şoka girdik. Annesi ve babası kaldı onlar da şaşkındı. Aç gitmesinler diye sofra kurduk bide bunlara biz. Sonra yediler güzelce gittiler. Ertesi gün anneme hakaret dolu bi mesaj ben bağırdı diye kızına iftira atıyomuşum edepsizmişim ahlaksızmışım yüzümü görmek istemiyomuş. Bu arada nişanlımada evlenin siz ben arkanızdayım diyor o mesajdan sonra ben ayrılayım da oğullarının gözünde kötü olmasınlar diye. Ben tamam devam edelim ama annen mesajından dolayı özürdilesin dedim. Annesi yok dilemem bu iş bitti dedi. Babam son karar sizin dedi aramızda hiç problem yoktu çünkü eski nişanlımı aradı ama açmadı. Böylece bitti. Herkes Allahından bulur onlar şükret diyor ama tüm işleri o kadar güzel gidiyor ki. Allah benden aldıkça onlara veriyor ve ben buna dayanamıyorum...
Allah benden aldıkça onlara veriyor mu?
aahh siz aşk mı gözünüzü kör ediyor hırs mı yapıyorsunuz anlamadım.
şükredin bu insanlar dan kurtuldugunuz için.
müstakbel validenizin egosunda heba olacaktınız

Allah benden aldıkça onlara veriyor mu?
aahh siz aşk mı gözünüzü kör ediyor hırs mı yapıyorsunuz anlamadım.
şükredin bu insanlar dan kurtuldugunuz için.
müstakbel validenizin egosunda heba olacaktınız
Haklısınız. Ne bileyim bebek haberi ev haberi derken bende işimden gücümden oldum ya onlar yüzünden artık kıskançlık mı yapıyorum fesatlık mı yapıyorum bendr bilmiyorum. Kendimi şaşırdım iyice

Back
X