uğraşması var diye çiçek almamak

Cebe girdiğin için almıyor...
Eğer tavlama aşamasında da almadıysa tava çok kolay gelmişsindir...
O zaman aldıysa şimdi bıraktıysa
tavlama evresini geçmiştir, artık çabalamasına gerek kalmamıştır ceptesindir...

Aslında öküz erkek diye bişi yok, avcılık evresi bitmiş erkek var..

Cepten cıkman gerekiyor o da uzmanlık istiyor şimdi burda uzun uzun yazamam

öz
özetlesen :))

Yaşlar kaç ve adam taktik yapmaya değer mi sence?
Cepte oldugun zaten belli de ben ne kadar oldu tanısalı ve cabuk mu tavladı onu sormustum
Pardon
Sevdiğim için değer herhalde:)
6 ay oldu çok iyi anlaştığımızı görünce 2 ayda sevgili olduk

ne cicegi ya.ben hic sevmem cicek alinmasina napicam cicegi esime hep derim cicek alacagina yemege gotur beni.yada cikolata al tatli al ama cicek alma bos bisey bence

aklima kadinlar cicektir videosu geldi.adam diyodu ya butun paramiz onlarda kendilerine alsinlar ))

evett başlıktada okuduğunuz gibi aynen böyle söyledi!
kaba olduğundan mı yoksa sevmediğinden mi böyle anlayamadım. sizce ?

Bir çiçekçiye girmeyi ya da çiçeksepetine girip bir çiçek sipariş etmeyi sana çok gören adam seni seviyor olamaz...
Düşünsene onu bile yapmaktana ciz. Çünkü uğraştırıyormuş...

Ama tabi evliyseniz bu durum biraz değişebiliyor.. Bizim erkekler malum evlenince odunlaşıyorlar.. Seviyor ama nasılsa evlendik yaa diyip :) zor geliyor olabilr...

Peki çiçek yerine, sevgisini gösteren başka jestleri oluyor mu? Bu önemli.

Çiçeklerin delisiyim. Kullanıcı adımdan da anlaşılır. Eşim sevgiliyken de, nişanlıyken de, evliyken de her hafta en az bir defa çiçekle yanıma gelmiştir. Tâ ki bir gün o çiçeklere 80-100 TL verdiğini öğrenince bir daha almamasını istedim. O parayı burs olarak bir öğrenciye vermek daha mantıklı. Şimdi çiçek yerine 10-15 günde bir elinde balonla gelir ya da gezerken gördüğü her baloncudan balon alır. 5-10 TL bir şey oluyor. Fakat jestini yapıyor.

SAdece bu konu üzerinden bi yorum yapamayız ki,konuyu etraflıca da anlatmamışsınız
Yani bunu söyleyiş tarzı hoşuma gitmedi.6 aydır birlikteyiz hiç çiçek almadı mesela ama başka hediyeleri oldu.Aramızda pek bi sevgi sözcüğüde kullanmıyoruz, seni seviyorum bile demez (bende demiyorum pek:))bunun nedeni olarakta böyle şeyler sık söylendiğinde anlamı kalmazmış

Daha adamakilli gelismemistir sevgi,bakalim bir asamasindasinizdir.
Ama yine de kulaklar duymak istiyor degilmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…