ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

yanlış hatırlamıyorsam afiyette de 90 tl canım ikili test. amin buarada hem msjındaki dua hem de imzandaki niyetin için.

allah razı olsun canım.araştırıcam artık napıyım. olmazsa afiyette yaptırırım fiyatı cokta pahalı degilmiş.

of of bir sürü iş yahu onlarla ugrasana kadar insan sinir olur. normal senin gittigin gibi bir poliklinige gidersem eger böyle karneyle felan ugrasmaya gerek kalmaz sanırım. aman ben böyle ugrasamam bir sürü iş. eziyet resmen ohaoldumsmile

ben özlem hanıma 2 hafta önce rahatsızlandığım için iş çıkışı gittim. o gün nöbetçiydi ve hasta çok yoktu ama özlem hanımdan memnun kaldım. çünkü gerçekten ilgilendi benimle o akşam, bilgilendirmeye çalıştı, çokta samimi karşıladı. derdimi anlattım bana hamilelikte içebileceğim ağrı kesici ve mide şurubunu o yazdı mesela. hatta çıktığımda acaba özlem hanıma mı devam etsem diye düşündüm, sonra ayşe katrancıyı bir kez daha deneyeyim dedim, sonra aklım kalmasın diye.

napalım artık onlar düşünsün değil mi? hisar pahalı canım evet ve ssk ile anlaşması yok sadece özel sağlık sigortalılara yada düz bakıyo. yani ayıptır söylemesi ben %20 sini ödedim geçen 2 testin ama tam kan testi ve idrar testine muayene dahil 740 tl fatura çıkardı

evet canım özlem hanımıda cok övüyorlar tip olarakta tatlı sıcak kanlı birisi.

Son düzenleyen: Moderatör:

testlere 740tl mi cıkardılar vay vayy cok pahalı gercekten.Orası öyle onlar düşünsün yapacak birşeyimiz yok.

Tuba canım benim sende bakarsın duruma göre sana da o güveni vermezse baska doktor denersin canım.

sitarem bırak aramanı evine bile tahlil sonucu için gelir dr 1 milyar verirsek:))))))))

Ben açık ve net yazayım...
hospitalium bahar besen mükemmel... ben ilk hamileliğimde ona gittim. ama düşük oldu. kalbi durdu.. sonra yumurta takibi için bahar a gittim. inan bir tane ilaç bile yazmadı. iki günde bir gördü beni. cebini verdi.... buraya kadar herşey mükemmel. baharın tek problemi çok çabuk hasta kontrol etmesi. inanın 3 dakikada yanına girip çıkıyorsunuz. tek problemi bu. bunun nedenide çok hastası olması sanırım.
ve hamile kaldım şükür Allahıma...
şu an ben hospitalimun karşısında ki afiyete gidiyorum. fazilet hanım a . çok şeker. çok açıklayıcı, sevimli, ilgili... bununda tek problemi cebini vermiyor. doğuma girmeyi taahüt etmiyor. akşm dörtten sonra kadın ulaşılamaz.

hadi bari bana da söyleyin. hangisine gideyim. her ikisinden de elektirik alıyorum.

neden ikincisinde bahar a gitmedin derseniz piskolojik. ilk bebeğimi orda kaybettiğim için sanırım. ama aştım şu an bu olayıda...

son bişey daha
afiyette ikili test geçen hafta fiyat aldım ssk lıya 126 tl...
ama ben 40 tl ye yapan özel hastane buldum:))))
araştırma geliştirme:))

son bişey daha
afiyette ikili test geçen hafta fiyat aldım ssk lıya 126 tl...
ama ben 40 tl ye yapan özel hastane buldum:))))
araştırma geliştirme:))

canım merhaba...
baharr hanım çok yoğun evet bunun için kararsız klamıştım bende. bahar hanımı hiç görmedim ama tülay hanıma 1 kere gitmiştim iyi bi dr.
bahar hanım cep no veriyor mu

evet fazilet hanım çok çok bilgili, tecrübeli ancak çooooooook yoğun malesef.
çok sıra bekleniyor. randevuyu 1 hafta önceden alıyorsun vs vs
cep sormadım ama vermemişti bana.
doğuma da ordaysa giriyor. benim düşükte kürtajımı yapmıştı çok memnun kaldım

selmacım neresiymiş o buldugun yer benimle de paylasırmısın acaba bende arastırıyorum da kaydirigubbakcemile3

tuba canım bahar hanım veriyor cebini.. hoş bir doktor ama insan biraz kendini özel hissetmek istiyor. e tamam paran kadar özel oluyorsun ama çokta aceleye geldimi bişey anlamıyorsun:))))
fazilete dördüncü gidişim hep rahat randevu aldım ve odasının önü hep sakindi. belki benim şansım:))) ya ben faziletle yarım saat eşimle beraber sohbet edebildim. bahar hanımın yoğunluğundan sonra bana çok iyi geldi:)))

dark canım kızlar hepinize söylüyorum,
afiyet 8 haftada yapılan testler için 120 tl istedi (ssk) bu diyeceğim hasteneye 35 e yaptırdım. 8 tane test. çok komik değilmi?
hastene medical time. yerleri ferhatpaşa da ümraniye... çok kısa bir örnek daha vereyim. kist problemiden dolayı millet yine renkli dopler için 120 lerden açtı kapıyı ben burada 35 tl ye çektirdim. ve çok tatlı bir doktoru vardı. bu hastenenin üsküdar da da şubesi var. sadece üsküdarda kilerede bayan dr diğerleri erkek..
nasıl fiyatlar kızlar:))))

kızlar,
birde afiyet hastanesi hijyen ve kabaca mikropsuzluk konusunda ümraniye çevresinde ki en risksiz hastane seçilmiş. önemli bir ayrıntı:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiymiş canım ama netten baktımda bulamadım. adı tam olarak nedir? eger üsküdardaki subesindekiler bayansa orayı tercih ederim. tel nosu felan varsa bana özel mesajla verirmisin canım.

kızlar,
birde afiyet hastanesi hijyen ve kabaca mikropsuzluk konusunda ümraniye çevresinde ki en risksiz hastane seçilmiş. önemli bir ayrıntı:)))

bence de çok temiz ben bir kez kürtaj bir kez de ufak bi ameliyat geçirdim genel cerrah ayşegül hanımdı dr um oda çok iyi bi dr
gerçekten odaları falanda çok temiz. en güzelide personelin tamamı bayan, çok rahat ediyor insan.. ama işte artık oraya gitmek istemiyorum aslında. özel sebeplerden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…