yanlış hatırlamıyorsam afiyette de 90 tl canım ikili test. amin buarada hem msjındaki dua hem de imzandaki niyetin için.
önce muayene olmak gerekiyomuş, muayene olmak için gerekli işlemleri yaptım. önce gebe izlem karnesi çıkarmak gerekiyor, ondan sonra tansiyon ve kilo ölçümü yapılıyor karnene işleniyor. tabi tüm bunlarda sıra bekliyorsun. sonra muayene oldum. doktor bana yazdı ikili testi. gittim başka bir odaya ama maalesef ikili testimi orada yaptıramadım. çünkü zeynep kamil de önceden randevu almak gerekiyormuş. bana o hafta yaptırmam gerekiyordu nisana gün verebiliriz dediler. bende başka hastanede yaptırdım testimi mecburen. yengem zeynep kamile bi doktorun özel muayenehanesine gidiyordu. ikili testi ve diğer testleri içinde zeynep kamile gidiyordu. evet sıra fln bekledi ama doktoru ona çok yardımcı oldu. sorunsuz tüm testlerini yaptırabildi orada.
İşte bak ne zorluklarla bekliyoruz ve kavusuyoruz onlar bizim icin cok onemli. Bende aynen senin gibiyim işte. Hisar hastanesi erdeme göre daha pahalı sanırım. Hiç ihanet ediyormussun gibi dusunme bence insan rahat edebildigi güvenebildigi birine gitmekte özgür. ilgilenseydi de kaybetmeseydi o zaman bizim sorunumuz degil kaydirigubbakcemile3 bende değiştirebilirim kafam karıştı özlem hanıma gidebilirim.
İşte bak ne zorluklarla bekliyoruz ve kavusuyoruz onlar bizim icin cok onemli. Bende aynen senin gibiyim işte. Hisar hastanesi erdeme göre daha pahalı sanırım. Hiç ihanet ediyormussun gibi dusunme bence insan rahat edebildigi güvenebildigi birine gitmekte özgür. ilgilenseydi de kaybetmeseydi o zaman bizim sorunumuz degil kaydirigubbakcemile3 bende değiştirebilirim kafam karıştı özlem hanıma gidebilirim.
napalım artık onlar düşünsün değil mi? hisar pahalı canım evet ve ssk ile anlaşması yok sadece özel sağlık sigortalılara yada düz bakıyo. yani ayıptır söylemesi ben %20 sini ödedim geçen 2 testin ama tam kan testi ve idrar testine muayene dahil 740 tl fatura çıkardı
Ben açık ve net yazayım...
hospitalium bahar besen mükemmel... ben ilk hamileliğimde ona gittim. ama düşük oldu. kalbi durdu.. sonra yumurta takibi için bahar a gittim. inan bir tane ilaç bile yazmadı. iki günde bir gördü beni. cebini verdi.... buraya kadar herşey mükemmel. baharın tek problemi çok çabuk hasta kontrol etmesi. inanın 3 dakikada yanına girip çıkıyorsunuz. tek problemi bu. bunun nedenide çok hastası olması sanırım.
ve hamile kaldım şükür Allahıma...
şu an ben hospitalimun karşısında ki afiyete gidiyorum. fazilet hanım a . çok şeker. çok açıklayıcı, sevimli, ilgili... bununda tek problemi cebini vermiyor. doğuma girmeyi taahüt etmiyor. akşm dörtten sonra kadın ulaşılamaz.
hadi bari bana da söyleyin. hangisine gideyim. her ikisinden de elektirik alıyorum.
neden ikincisinde bahar a gitmedin derseniz piskolojik. ilk bebeğimi orda kaybettiğim için sanırım. ama aştım şu an bu olayıda...
kızlar,
birde afiyet hastanesi hijyen ve kabaca mikropsuzluk konusunda ümraniye çevresinde ki en risksiz hastane seçilmiş. önemli bir ayrıntı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?