ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

biliyorum canım ama o dedigin sekilde elevit daha iyiymiş hersey varmıs icinde. allah allah napsak acaba. baska doktora mı gitsek. erdem hastanesine kadın dogum da iyi bir hastane ne biliyim ya biz cok vesvese ediyoruz kendimize anlamadım gitti kafam allak bullak oldu. ama bebislerimizi ne zorluklarla bekledik ve bulduk kendi adıma öyle oldu vallahi.

kesinlikle katılıyorum, zeynep kamil'e gittim ikili test için açıkçası çokta fark göremedim erdem'le arasında. yine sıra bekledim, yine randevu saatimde alınmadım, yine muayene edilmedim, ultrasona yine alınmadım vb.... aa erdem'in hakkını yememek lazım en azından doktorun yanına 2 hasta aynı anda girmiyor.

yani dimi ama azcık bizi anlasalar. biz ne bilelim? sağlıklı desen ölür müsün be kadın. tıp diliyle canlı cansız diyip insanın içini bi garip ediyo. bizim dilimizle konuş dimi. o doktor soğukkanlı tabi biz vesvese edicez normal.

haklı sitarem haklı ilk 3 ay bebiş aslında hiçbişey yemesende besleniyor merak etme yani
ama işte yine çok dikkat etmemiz beslenmemizi iyi yapmamız gerekşyor

doğru canım bir bildiği var demek ki bizim doktorun :)
az kaldı gitmemize bakalım ne diyecek ikili test ile alakalı. erdem hastanesinde 250tlmiş ikili test öyle mi sitare canım ?

kaydirigubbakcemile3 gülüyoz ağlancak halimizekaydirigubbakcemile3

kızlar bu kadar evham yapmayalım ya biraz daha sakin olun kızlar bebişler rahatsız olur he:))))

kızlar hangi dr un yanında kendimizi iyi hissediyorsak ona gitmeliyiz bence

bence de öyle ama ben kendi kendime endiseleniyorum diyordum ama aynı durumda olan birisiyle karsılastım :)

gulden canım zeynep kamilde nasıl oluyor ikili test bana bilgi verirmisin canım ? ne istiyorlar?

doğru canım bir bildiği var demek ki bizim doktorun :)
az kaldı gitmemize bakalım ne diyecek ikili test ile alakalı. erdem hastanesinde 250tlmiş ikili test öyle mi sitare canım ?

fiyat haftasına göre değişiyor galiba. çünkü randevu alırken fiyatını sordum kaçıncı haftasındasınız diye sordu 13. haftadayım dedim ozaman 250 dedi.
mustafa bey yaptı 2li testi ultrasona girdim çok iyi her şeyi tam çok şükür hiç bi risk yok biz şüphelenince kan testi ile irdeliyoruz yaşın genç ense kalınlığı düşük risk çok düşük dedi kan testi yaptırmadı ben de 170 tl üzerinden verdim ama zaten bnm eşim dolayısıyla özel sigortam var bunun da %2o sini ödedim.

tuba pisman oldu hangi doktor diye sorduguna soracagına yazık seninde kafanı karıstırdık :kedi:

biliyorum ama ben hala folik asit içmeye devam ediyordum. ben sormadan bana bir bilgi vermediği için ben yakınıyorum. ya ben okuyup öğrenmesem ve ona sormasam, o da bana birşey demese ben devam etsem... sadece folik asit için deil bu başka bi ilaçta, başka birşeyde olabilirdi. erdem hastanesi 250 TL ye yapıyor ikili testi ben özel selimiye hastanesinde 50 TL ye yaptırdım, çokta memnun kaldım. hastane biraz poliklinik gibi ama çok temiz ztn eskiden beri bildiğimiz bir hastane. üstelik hiç kalabalık deil, ben aradığım gün randevu alabildim. yalnız kadın doğumda tek doktor var ve erkek. eğer rahat edebileceğimi bilsem oraya giderdim. üstelik kilomu ve tansiyonumu ölçen tek özel doktor. zeynep kamil'de ölçmüşlerdi birde.

anladım canım. Bazı yerler hem ultrasondan bakıp hem de kandan da bakıyorlarmış ta ondan kafam karıştı benim de. Marmara üniversitesi hastanesinde ücretsizmiş ultrasondan bakmışlar eltim orada yaptırmıştı.Allah'ın izniyle bizde kurtulsak su ikili test olayından gün gectikce stres yapıyorum.

zaten biz sormasak söylemiyorlar birşey bizde buna kızıyoruz işte klava: allahtan araştırıyoruz herşeyi de öğreniyoruz. Kendi kendimizin doktoru oluyoruz napalım.
Anladım canım tesekkur ederim bende suan arastırıyorum iste nerede yaptırabilirim acaba diye.

ben de canım bebişimi çok bekledim yani bana göre uzun bi süreydi. o yüzden biraz pimpirikliyim sanırım. bu haftada kontrol için hisara gidicem ama testler çok pahalı tutuyor doğum da öyle devam edemiycem sanırım. o yüzden büyük ihtimal zeynep yeşim hanıma gidebilirim.

bana da öyle ters ki biliyo musun canım böyle şeyleri çok takarım. haftalardır adalet hanıma ihanet etmişim satmışım gibi hissediyorum kendimi. vicadan yapıorum sonrada napayım içime sinmedi diye kendimi avutuyorum.

sitare canım senin cinsiyet belli olmuş sanırım :) bu kadar erken belli oluyor mu ya :)

yanlış hatırlamıyorsam afiyette de 90 tl canım ikili test. amin buarada hem msjındaki dua hem de imzandaki niyetin için.

gulden canım zeynep kamilde nasıl oluyor ikili test bana bilgi verirmisin canım ? ne istiyorlar?

önce muayene olmak gerekiyomuş, muayene olmak için gerekli işlemleri yaptım. önce gebe izlem karnesi çıkarmak gerekiyor, ondan sonra tansiyon ve kilo ölçümü yapılıyor karnene işleniyor. tabi tüm bunlarda sıra bekliyorsun. sonra muayene oldum. doktor bana yazdı ikili testi. gittim başka bir odaya ama maalesef ikili testimi orada yaptıramadım. çünkü zeynep kamil de önceden randevu almak gerekiyormuş. bana o hafta yaptırmam gerekiyordu nisana gün verebiliriz dediler. bende başka hastanede yaptırdım testimi mecburen. yengem zeynep kamile bi doktorun özel muayenehanesine gidiyordu. ikili testi ve diğer testleri içinde zeynep kamile gidiyordu. evet sıra fln bekledi ama doktoru ona çok yardımcı oldu. sorunsuz tüm testlerini yaptırabildi orada.

İşte bak ne zorluklarla bekliyoruz ve kavusuyoruz onlar bizim icin cok onemli. Bende aynen senin gibiyim işte. Hisar hastanesi erdeme göre daha pahalı sanırım. Hiç ihanet ediyormussun gibi dusunme bence insan rahat edebildigi güvenebildigi birine gitmekte özgür. ilgilenseydi de kaybetmeseydi o zaman bizim sorunumuz degil kaydirigubbakcemile3 bende değiştirebilirim kafam karıştı özlem hanıma gidebilirim.

tuba pisman oldu hangi doktor diye sorduguna soracagına yazık seninde kafanı karıstırdık :kedi:

kaydirigubbakcemile3 doğru söylüyorsun ama iiyisini kötüsünü tartmam lazım iyi oldu yani:))))
ben bu hafta sonu giderek karar vereceğim inş.
eğer memnun kalmazsam hospıtalıum tülay yada bahar hanıma giderim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…