Merhaba hoşgeldinnMerhaba kızlar. Bende her ay olduğu gıbı bu ayda yerımı alayım . Ben artık ovulasyon testı yapmıyorum artık vücudumun verdıgı belırılerı tanıyorum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoşgeldinnMerhaba kızlar. Bende her ay olduğu gıbı bu ayda yerımı alayım . Ben artık ovulasyon testı yapmıyorum artık vücudumun verdıgı belırılerı tanıyorum zaten
Ya benimde düne kadar adet ağrılarım vardı gelecek sandım akıntım oldu bugün hiç ağrım yok bat bugün yarın ama ağrılarım kesildi anlam veremedimKızlar selam regl oldum. Bu ay da randevu aldım hormon testlerime ve değerlerime baktıracağım. Bakalım artık hayırlısı diyorum
İnşallah vardır canım.Ya benimde düne kadar adet ağrılarım vardı gelecek sandım akıntım oldu bugün hiç ağrım yok bat bugün yarın ama ağrılarım kesildi anlam veremedim
Yok yavrum negatif bu sabahta yaptımİnşallah vardır canım.![]()
Benim düzensiz adetim Ovülasyon yapmaktan başka çarem yok gibi ama Tsh değerim de yüksek acaba o değeri düşürene kadar gebelik düşünmesem mi bilmiyorumBen bu ay ovulasyon yapmayacağım çok stres yaptı beni zaten takvimle 1 gün ara ile gösterdi
Hayırlısı olsun canım o zaman. Kasım uğurlu gelsin inşallah. Ben sanırım bu ay denemeyeceğim.Yok yavrum negatif bu sabahta yaptım
Şöyle yerimi alayım regli oldum ve bat 27 kasımOnlarca testen sonra adet olmak üzereyim bat bugün yarın, kasım ayında devam ovülasyon takibini birlikte yapalım isterseniz![]()
Ahaha bende oldum bugünŞöyle yerimi alayım regli oldum ve bat 27 kasım![]()
Bence erken gebelik testi yap canımKızlar sanırım ben de elendim kasıma kaldı gibi. 19 20 pikti 18,19,20 i değerlendirdik yanlış mı yaptık bilmiyorum ilk kez ovu ile takip ettim. Sol kasık batma sol ayakta uyuşma oluyor bat 6 Kasım görünüyor. Erken gebelik testi yapsam mı bilemedim negatif görmek istemiyorum
Bat ne zamanAhaha bende oldum bugün![]()
30 gün benim canım yine 30 31 kasımBat ne zaman
Ben 27 günde bir oluyorum o yönden şanslı gibiyim30 gün benim canım yine 30 31 kasım
Yumurtlamayı geç görmem inşallahBen 27 günde bir oluyorum o yönden şanslı gibiyim![]()
Yumurtlama beklenen adetten 14 gün önce diye biliyorumYumurtlamayı geç görmem inşallah![]()
2 3 gün erken bat olursa oda geriye atar canım ovulasyon yapacağımYumurtlama beklenen adetten 14 gün önce diye biliyorum
21 Ekimde çatlama oldu bat 6 Kasım testte çıkar mı sence canımBence erken gebelik testi yap canım
Bence erken yavrum21 Ekimde çatlama oldu bat 6 Kasım testte çıkar mı sence canım