- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
İnsan üzülüyor. Artık belli bir yaşa gelmişiz. Ben ailemin evine elim kolum dolu gideceğime yada ufakta olsa bir yardım edeceğime . Onlar bana yapmaya çalışıyor ben evliyim zoruma gidiyor. Evlenmemiş olsam başka, ama evlenince ağırıma gidiyor. Anlatabildim mi bilemiyorum.
Üslubunuzdan olgun biri olduğunuz belli bu sebeple kendiniz için en doğru kararı vereceğinize inanıyorum. Tarif ettiğiniz kadın ben adam da eski eşim! Ama tek farkla ilk evliliğimdi benim. Eşim babasız büyümüş ikametgah senedi almayı bile beceremez , hiçbir işte sebat edemez, eve aylarca ben bakarım ailemden para isterim borçlar....... Ben boşandım ama bu sebeplerden değil... Eşim 3 ay sonra nişanlandı desem anlarsınız sanırım sebebini..
Size gelince, eşiniz sizi seviyor ki şehir değiştirmiş bundan sanırım şüpheniz yoktur. Ama herkes sebat etmiyor ben de özel sektörde çok ağır şartlarda çalıştım sizi anlıyorum üstelik sizin çocuk da varmış. Ve erkeğin sebat etmeyeni de çok can sıkıyor tecrübe i sabit! Aklıma acaba ufak bir iş mi açsanız fikri geldi, hani çiğköfteci olur minik bir kafe olur ya da gözlemeci.. Siz de nefes alırsınız eşinizin de işi olur hem para da kazanırsınız.
Öylede ticaret bu ufakta olsa zor. Eşimin parası yok bir köşede, kredi çeksem ancak ben çekerim. Ama eşim biraz duygusal, böyle ticaret kafası yok gibi geliyor bana. Yaş tahtaya basmak istemiyorum. Ev alırken yıllarca borç ödedim bitti sayılır. Bi rahat maaşımla alışveriş bile yapmadım desem yeridir. Birde bankaya borçlanırsam ne biliyim açıkcası cesaret edemiyorum şimdilik. Ama zaman ne gösterir bilemiyorum.
ne deseniz haklisiniz siz su zor hayatta size destek olacak bi omuz ararken yukunuz daha da artmis gibi. esiniz biraz kolaya kacmis gibi. kadinlar cok sey istemiyor aslinda. simdiki kadinlar erkeklerden daha adam. Allah yardimciniz olsun
Çok iyi anlıyorum. Ama ailelerin gözünde hep küçüğüz onların da aklı hep bizde ve onlar sizin aileniz gurur yapmayın bu konuda.
Eşinizden büyük müsünüz 9 yaş farkı nedir ? Sizden küçükse olgunlaşmamış da olabilir belki ciddi bir konuşma yapsanız kendine çeki düzen verir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?