- 27 Kasım 2014
- 1.287
- 424
- 128
- 35
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Allah sizede sabir versin cok zor. Ne zamandir işsiz eşinizEşi iş bulamayan biri olarak sizi anlıyorum
eşinizin psikolojisini de az çok tahmin ediyorum
Benm eşim de işim yüzünden tek bir tanıdığının olmadığı şehre geldi
İş yok arkadaş yok para yok
çok zor zamanlar geçirdik ve geçirmekteyiz. Sık sık bunaldığını söylüyor
Tek yolu onu da huzursuz etmeden iş bulmasına yardımcı olmak bence. .
Zaten bunlari konustum. Açik açik. Bu sürecte cok kirildik. Ben hep bagirdim surat astim.tuubast: 38034596 .!.:Canım o şekilde alışkanlıkları varsada işin zor diyebilirim izin verme karşı çık bunalıma girdiyse öyle şeylere eğilimi daha fazla olur ama dikkat et kolay para istiyo anladığım kadarıyla ve artk o sana güvenmiş malesef bi çaba göstermiyo bu yüzden sana güvenmesine izin verme karşılaştığın zorlukları anlat bi kadın olarak bunu alışkanlık haline getirmesin nede olsa eve bakılıyo ihtiyaçlar karşılanıyo düşüncesinde kendini yıpratma
Allah sizede sabir versin cok zor. Ne zamandir işsiz eşiniz
Şuan kafam çok karisik cutemom. Dostlarim hep diyor sen bu sıkıntıları haketmedin. Bir rahat yůzü goremedim gercekten. Kimin ne dedigi umrumda degil ama herseyde ortada.. hatami kabul ediyorum kimse mutsuz olmak icin evlenmez. Heleki ben yillarca durdum evlenmedim. 2.de de bunlari yasayinca iyice çöktum. Aileme ne kadar belli etmesemde anliyorlar. Yalanda soyleyemiyorum. Telefon calipta ailemden teyzelerimden birileri ariyor diye biran duraksiyorum. Sorup uzulmelerine dayanamiyorum.Ben 2.evliligimi yaptım
ilk evliligimdeykende calisiyordum ama mecbur oldugum icin degil düzenli calismadim kafama esti ciktim sikildim bi daha girdim cok rahat yasadim herseyi yaptim
ayrildiktan sonra haftalik 125 tl ye babamin isyerinde calistim sonra ise girdim 4 senedenfazladir calisiyorum 2.5 senedjr evliyim cok sikinti yasadik alamadik gezemedik kiradaydik kendi evimize gectikten sonra evdeki hesap carsiya uymadi cok sikistik derken hamile kaldim iyi bir dr gidemedim gebelik sonlandirildi.
Esim o zamn otelde calisiyordu ben ise is yerimde cok sikinti yasadim her turli hakaret ve biktirma politikasi uygulandi biliyordum ciksaydim isten hem bu maasi bulamayacaktim hemde is bulacakmiydim bilmiyorum. Esim tam 1 sene konsolosluk icin uğraştı sinavlara girdi calisyi etti ve bu yaz is degistirdi biz rahatladik .o dönem oglumu devlet okuluna yazdirmistik ama is oldugunda hemen ozel bir okula verdik. Mucadale etti kesinlikle. hatta ben artik bu is icin ugrasma diyordum ona.
Suan benim dairemde oturuyoruz yazin ailesinden yuklu miktarda bir meblağ gelecek o zaman baska bir ev daha alicaz sikisik oldugumuz dönemde hep soyledi bende istiyorum seni cok rahay ettirmek ama elimden gelen bu diyordu.
Senin icin durum cok zor bir kere da konu acmistin gene ayni seyleri yazmistin hic bisey degismemis henuz anlasilan bilmiyorum karakter meselesi saniyorum
Cevrendekilerin ne dedigini cok takma banada dediler ki issiz hic kalmadi yada gorunrde bizden baska kimse bilmedi sikinti cektigimizi ama cogu kisi bi seni zengin biriyle evlenirsin sanmistik dediler. Ilk evliliğimde bmw binen bir kadindim ama simdide cok guzel bir arabamiz var.
Yeterki kari koca ayni yola bakiyor olun
umarim artık hersey güzel olur.
Merhaba,
8 yıl aradan sonra 2. evliliğimi yaptım. Bu karar benim için tahmin edersiniz ki çok zor oldu. Çocuğuma baba yada abi olsun diye yapmadım evliliğimi. Çünkü belli bir yaşa geldi çocuğum. Yalnız geçirdi çocukluğunu babadan yoksun... Yalnızlığıma son vermek istedim. Bir aile olabilmek paylaşmak, gülmek, sevmek,sevilmek için yaptım. Hiç bir zaman Çok dışa dönük açık serbest biri olamadım, erken yaşta sorumluluk aldığımdan yapım gereği de hep sakindim.. evime oğluma zaman ayırmayı hep tercih ettim. İşten eve evden işe herşeyim planlı düzenli güzel iki kişilik bir dünyamız vardı. Ailem son derece destek ve arkamda olduklarını belirtmek isterim.
Bende hep çalıştım çabaladım yıllarca kendi içimde çok dara düştüğüm oldu kimseye demedim. Çok mücadele verdim düzen kurmak için herşeye yetişmek bazen öyle zorladıki beni yinede aştım herşeyi kimseden bişey beklemeden.....
Bir çok kişi çıktı karşıma bu süreçte ama hislerimde yanılmadım doğru insan değillerdi. Varlıklısı çıktı, bekarı,çocuklusu, çocuksuzu derken.. şimdiki eşimle tanıştım. beni çok istedi. sevdi. Yıllarca hep uzaktanda olsa beni istedi. yokladı devamlı... ben yıllarca istemedim. Sonra ikna etti beni (ayrıntıya girmeyim). 1 yıl olacak nerdeyse evleneli. Eşim herşeye sıfırdan başladı beni tanıdıktan sonra. Hiçbirşeyi yoktu ama yüreği çok zengindi. Huzur olsun evimde ikimiz çalışır çabalarız dedim. Benim bulunduğum şehre geldi. İşim ve düzenim oradaydı. Anlayacağınız benim düzenime oturduk. Ona tek kuruş masraf ettirmedim (zaten ettirecek olsam yoktu birikimi parası) Nikahı bile sade bi şekilde geçiştirdik. Yaşım genç olmasına rağmen heves etmedim dünya malına şatavata... eşim ile 9 yaş var aramızda bu sorun değil. Asıl sorun eşimin sabit bir işinin olmayışı burda iş bulamadık aylarca uğraştık. Çok şaşırdım nasıl bulunmaz ama gerçekten bulamadık. Sebepleri eşimin çok vasıflarının olmayışı ve gecerli bir mesleğinin olmayışıydı belkide.. yada ne biliyim kötü birşey düşünmek istemiyorum. Çok ezik hissetti bana ve aileme karşı kendini. Ben buna asla sebep olmadım. Ama bilirsiniz işsizlik piskolojisi zor erkek için... Ben bu arada çok yorgundum zaten hayat çocuk, zorluklar zaten beni yormuştu.
Evlilikte biraz oh dermiyim acaba derken sorumluluklarım dahada arttı. Artık 3 kişiydik. Eşim işe girdi çok zor şartları vardı 5 ay çalıştı dayanamadı çıktı. E bende çok zor şartlarda çalıştım zamanında ama çıkmak yerine hep mücadele ettim. O bunu yapmadı ve çıktı. aylardırda tek bir iş görüşmesinden cevap gelmedi. Ben hergün araştırmaktan bitap düştüm cv doldur gönder ara araştır hep uğraşıyorum bunlarla... oda uğraşıyor sayılır. Ve şu son günlerde aklıma kötü olumsuz şeyler takılıyor. Düşünmek istemiyorum. Acaba ben hayatım boyunca eşimin işsizliğinden yada hiçbir parası pulu birikimi olmayışından dolayı hep sıkıntımı çekeceğim. Bir çocuk okutuyorum. Ne yeni evli olduğumu bildim ne gezdim ne gördüm. Sorgular oldum neden bu yaşına kadar bi köşeye para atmamış oda tamam 2 çocuğu var bakmış para göndermiş ama hiç düzen kuramamış kendine. Yanlış anlaşılmasın ben parası olmadığını bilerek evlendim. Bir evim var yeter bize dedim. Ama şu sıra soğudum eşimden ister istemez alınıyor herşeye. Benim ne suçum var. Ben evlendim mi hiç bişey anlamadım. Yine aynı koşuşturmam var.. birde oğluma karşı mahcupmu oluyorum desem tarifsiz bir durum yaşıyorum. Ailem çevrem kesin içinden dedikleri şudur. Janseliinin seçimi bumuymuş diyorlar. Umrumda değil o ayrı konu ama insan 2. de gülmek istiyor rahat etmek istiyor. Sadece paylaşmak istedim
Çok uzun oldu özürdilerim. Ama hassas bir konu bu benim için. Yorum yapmak isteyen arkadaşlar evli yada ayrılmış.. veyahut 2. evliliğini yapmış arkadaşlar olursa sevinirim. Çünkü yaşamayan bilemeyebilir.
Evet konularini okudum biraz. Bende idareci bir kadinim. Yemege bile cikmam cogu zaman evden yada simit alirim. Ben her sekle girebilirim bugunume kolay gelmedim. Telden yaziyorum zor oluyor. Umarim allah bizede kapi acar. Cok bunaldim. Geceleri uykumda agliyorum. Esim uyandiriyor. Noldu diye ama ben uyurken agladigimi bilmiyorum. Gozlerim yastan dolmus buluyorum kendimi.Buarada esim ailesinde cok varlkkli yasamis ama evlendikten sonra yasanan şeyleri hic yadirgamadi kac kere otobus parasi vermesin diye bir durak yurudu ki hemek parasini harcamamak icin evden yemek aliyor buna benide alistirdi evde yemek yapmam icin her turlu olanagi sagliyor bu durumda aylik 400 tl gibi bir para kaliyor sirf yemekten . Ki hic evlenmemis biriydi ben 27 o 28
ben daha cok bocaladim
İzliycem. Virus yiktur degilmi. Guncelleme istiyor telefondan girdigimdenhttp://www.fullfilmhdizle.com/umudunu-kaybetme-2006-turkce-dublaj-hd-izle.html/5
tam bu filmi izledikten sonra konuna rastlamam tesadüf olamaz :) izle bence..
bn pc den izledm sorun yokİzliycem. Virus yiktur degilmi. Guncelleme istiyor telefondan girdigimden
Tamam yarin pc den izliycem. Sagolbn pc den izledm sorun yok
eger eşinizin size karsı kötü bir davranışı yoksa sabredin derim bizde cok işsizlik cektim eşim biz sevgiliyken 2 yıl iş bulamadı evliliği erteledik sonra bulundugumuz şehirden başka bir sehirde iş buldu kısmet böyleymiş dedik evlenip oraya taşındık ve burda kimsemiz yok malesef şimdide ben iş bulamıyoru 6 ay oldu sabretmekten ve umudumuzu kaybetmekten başka bi çaremiz yok malesefMerhaba,
8 yıl aradan sonra 2. evliliğimi yaptım. Bu karar benim için tahmin edersiniz ki çok zor oldu. Çocuğuma baba yada abi olsun diye yapmadım evliliğimi. Çünkü belli bir yaşa geldi çocuğum. Yalnız geçirdi çocukluğunu babadan yoksun... Yalnızlığıma son vermek istedim. Bir aile olabilmek paylaşmak, gülmek, sevmek,sevilmek için yaptım. Hiç bir zaman Çok dışa dönük açık serbest biri olamadım, erken yaşta sorumluluk aldığımdan yapım gereği de hep sakindim.. evime oğluma zaman ayırmayı hep tercih ettim. İşten eve evden işe herşeyim planlı düzenli güzel iki kişilik bir dünyamız vardı. Ailem son derece destek ve arkamda olduklarını belirtmek isterim.
Bende hep çalıştım çabaladım yıllarca kendi içimde çok dara düştüğüm oldu kimseye demedim. Çok mücadele verdim düzen kurmak için herşeye yetişmek bazen öyle zorladıki beni yinede aştım herşeyi kimseden bişey beklemeden.....
Bir çok kişi çıktı karşıma bu süreçte ama hislerimde yanılmadım doğru insan değillerdi. Varlıklısı çıktı, bekarı,çocuklusu, çocuksuzu derken.. şimdiki eşimle tanıştım. beni çok istedi. sevdi. Yıllarca hep uzaktanda olsa beni istedi. yokladı devamlı... ben yıllarca istemedim. Sonra ikna etti beni (ayrıntıya girmeyim). 1 yıl olacak nerdeyse evleneli. Eşim herşeye sıfırdan başladı beni tanıdıktan sonra. Hiçbirşeyi yoktu ama yüreği çok zengindi. Huzur olsun evimde ikimiz çalışır çabalarız dedim. Benim bulunduğum şehre geldi. İşim ve düzenim oradaydı. Anlayacağınız benim düzenime oturduk. Ona tek kuruş masraf ettirmedim (zaten ettirecek olsam yoktu birikimi parası) Nikahı bile sade bi şekilde geçiştirdik. Yaşım genç olmasına rağmen heves etmedim dünya malına şatavata... eşim ile 9 yaş var aramızda bu sorun değil. Asıl sorun eşimin sabit bir işinin olmayışı burda iş bulamadık aylarca uğraştık. Çok şaşırdım nasıl bulunmaz ama gerçekten bulamadık. Sebepleri eşimin çok vasıflarının olmayışı ve gecerli bir mesleğinin olmayışıydı belkide.. yada ne biliyim kötü birşey düşünmek istemiyorum. Çok ezik hissetti bana ve aileme karşı kendini. Ben buna asla sebep olmadım. Ama bilirsiniz işsizlik piskolojisi zor erkek için... Ben bu arada çok yorgundum zaten hayat çocuk, zorluklar zaten beni yormuştu.
Evlilikte biraz oh dermiyim acaba derken sorumluluklarım dahada arttı. Artık 3 kişiydik. Eşim işe girdi çok zor şartları vardı 5 ay çalıştı dayanamadı çıktı. E bende çok zor şartlarda çalıştım zamanında ama çıkmak yerine hep mücadele ettim. O bunu yapmadı ve çıktı. aylardırda tek bir iş görüşmesinden cevap gelmedi. Ben hergün araştırmaktan bitap düştüm cv doldur gönder ara araştır hep uğraşıyorum bunlarla... oda uğraşıyor sayılır. Ve şu son günlerde aklıma kötü olumsuz şeyler takılıyor. Düşünmek istemiyorum. Acaba ben hayatım boyunca eşimin işsizliğinden yada hiçbir parası pulu birikimi olmayışından dolayı hep sıkıntımı çekeceğim. Bir çocuk okutuyorum. Ne yeni evli olduğumu bildim ne gezdim ne gördüm. Sorgular oldum neden bu yaşına kadar bi köşeye para atmamış oda tamam 2 çocuğu var bakmış para göndermiş ama hiç düzen kuramamış kendine. Yanlış anlaşılmasın ben parası olmadığını bilerek evlendim. Bir evim var yeter bize dedim. Ama şu sıra soğudum eşimden ister istemez alınıyor herşeye. Benim ne suçum var. Ben evlendim mi hiç bişey anlamadım. Yine aynı koşuşturmam var.. birde oğluma karşı mahcupmu oluyorum desem tarifsiz bir durum yaşıyorum. Ailem çevrem kesin içinden dedikleri şudur. Janseliinin seçimi bumuymuş diyorlar. Umrumda değil o ayrı konu ama insan 2. de gülmek istiyor rahat etmek istiyor. Sadece paylaşmak istedim
Çok uzun oldu özürdilerim. Ama hassas bir konu bu benim için. Yorum yapmak isteyen arkadaşlar evli yada ayrılmış.. veyahut 2. evliliğini yapmış arkadaşlar olursa sevinirim. Çünkü yaşamayan bilemeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?