- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
aa büyüklermiş.Çocukları 18 ini gecti. Nafaka ödemiyor.
Ne oldu ki?
Bulamiyoruz iş. Tüm kapilar kapandi yüzümüze..Ne oldu ki?
Bulamiyoruz iş. Tüm kapilar kapandi yüzümüze..
Şüpheler, güvensizlik, sogukluk girdi araya.. umutla bekledigimiz bazi isler oldu. Tamam bu kesin dedigimiz istende olumsuz cevap aldik. Ben cok yorgunum. Üzgunum
Yok bilmedigi bir sehre geldi. Cevresi yok. Ben tüm iş çevremi devreye soktum ama yokk yokÜzülme, Allah büyüktür
hic mi iş yok? Çıraklık da yapsa bir kac kuruş kazanır.
Eşinin seni aldattığını mı düşünüyorsun şimdi de?Şüpheler, güvensizlik, sogukluk girdi araya.. umutla bekledigimiz bazi isler oldu. Tamam bu kesin dedigimiz istende olumsuz cevap aldik. Ben cok yorgunum. Üzgunum
Şurdayim diyor inanmiyorum. Eve geliyorum yok.benden sonra geliyor Geliyorum çocugum evde hep yalniz... yemek vs. Ugrasiyorum. Çocukla kaliteli zaman gecirmiyor. yasama sevincimi kaybettim. Insan icine cikmiyorumGüvensizlik, suphe derken?
Şurdayim diyor inanmiyorum. Eve geliyorum yok.benden sonra geliyor Geliyorum çocugum evde hep yalniz... yemek vs. Ugrasiyorum. Çocukla kaliteli zaman gecirmiyor. yasama sevincimi kaybettim. Insan icine cikmiyorum
Ciddi ciddi konustum gecen. Bunalimda... haklisin dedi hep.. sustu. İzliyorum onu ama kafam çok bozukCok zor Allah sabir versin.
Peki ne yapmayi düşünüyorsun?
Ciddi ciddi konustum gecen. Bunalimda... haklisin dedi hep.. sustu. İzliyorum onu ama kafam çok bozuk
2. Evliligim bu, cocuk ilk evliligimden. Cok sıkıntıli issizligi tabi problem ediyor. Bilmiyorum cok zor sadece bunu soyleyebilirim. Sanki pasif yeterli bulmuyorum azmini. Plansiz programsiz is bakiyorEvet sadece para sıkıntıysa ve eşinizden bunun için çabalıyorsa dert etmeyin eminim rabbim bi yoluna koyucaktır eşinize tabiki destek olucaksınız ama bunu alışkanlık haline getirmesine izin vermeyin sakın herşeyi üstlenmeyin çocuğunuz var tabiki mücadele vericeksiniz ama dediğim gibi herşey karşılıklı sakın alışkanlık haline getirmesine izin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?