Umudumu Kaybetmek İstemiyorum.!! Beni Dinler MisiniZ ?

Çocukları 18 ini gecti. Nafaka ödemiyor.
aa büyüklermiş.
nafaka ödemese de zaman gelecek evlenecekler vs.bi baba olarak bişeyler yapması gerektiği zamanlar gelecek.
ne bileyim maddiyat önemli evlilikte.
bu yaşa kadar birikimi olmaması da,sabit işi olmaması da olumsuz düşündürür kime sorsan.
ama eş olarak iyi bir insan seviyorum diyorsan sorgulamaktan vazgeçeceksin.
yoksa cidden soğursun kopma noktasına gelirsin.
baştan kabul etmişsin çünkü durumunu.

Şüpheler, güvensizlik, sogukluk girdi araya.. umutla bekledigimiz bazi isler oldu. Tamam bu kesin dedigimiz istende olumsuz cevap aldik. Ben cok yorgunum. Üzgunum

Şüpheler, güvensizlik, sogukluk girdi araya.. umutla bekledigimiz bazi isler oldu. Tamam bu kesin dedigimiz istende olumsuz cevap aldik. Ben cok yorgunum. Üzgunum
Eşinin seni aldattığını mı düşünüyorsun şimdi de?
Tek sorununuz maddiyat diye biliyorum, tavırlarında değişiklik mi oldu?

Güvensizlik, suphe derken?
Şurdayim diyor inanmiyorum. Eve geliyorum yok.benden sonra geliyor Geliyorum çocugum evde hep yalniz... yemek vs. Ugrasiyorum. Çocukla kaliteli zaman gecirmiyor. yasama sevincimi kaybettim. Insan icine cikmiyorum

Şurdayim diyor inanmiyorum. Eve geliyorum yok.benden sonra geliyor Geliyorum çocugum evde hep yalniz... yemek vs. Ugrasiyorum. Çocukla kaliteli zaman gecirmiyor. yasama sevincimi kaybettim. Insan icine cikmiyorum

Cok zor Allah sabir versin.
Peki ne yapmayi düşünüyorsun?

Evet sadece para sıkıntıysa ve eşinizden bunun için çabalıyorsa dert etmeyin eminim rabbim bi yoluna koyucaktır eşinize tabiki destek olucaksınız ama bunu alışkanlık haline getirmesine izin vermeyin sakın herşeyi üstlenmeyin çocuğunuz var tabiki mücadele vericeksiniz ama dediğim gibi herşey karşılıklı sakın alışkanlık haline getirmesine izin vermeyin

2. Evliligim bu, cocuk ilk evliligimden. Cok sıkıntıli issizligi tabi problem ediyor. Bilmiyorum cok zor sadece bunu soyleyebilirim. Sanki pasif yeterli bulmuyorum azmini. Plansiz programsiz is bakiyor

Canım ozaman herşey karşılıklı tek başına mücadele edemezsin ev geçindirmek heleki bi kadın için kolaymı zannediyor seni yıpratmasına izşn verme kimse senden ve evladından önemli diil bunu unutma

Sende iş bakmışsın, yok diyorsun demek ki bilerek yapmıyor, senin için yeni bir şehre gelmiş, seninle yeni düzen kurmuş onun içinde kolay değildir, arada kahveye gidip kafa dağıtmak isteyecektir tabi.
Çocuğuna gelincede babası değil nihayetinde, babasıymış gibi yaklaşamaz, öyle ilgilenemez, her dakika tepesinde olamaz, çocuğunuzda küçük değil zaten sanırım.

Hergun kahve gibi yerlere gidiyor. İdda oynuyot gizli benden. 3-5 neyse az bir mebla olabilir ama ben onaylamiyorum. Bir arada at yarisi kuponu yakaladim belki hep oynuyor. Ben sabah cikip aksam geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…