canım tarıhı belırtmemıssınarkadaslar benıde ekleyın beraber bekleyelım
canım bence hemen sogan kurune basla myom erir gıder belkı kafan rahat olur. sogan kurunun yumurtayı ve rahmı de hazırlama ozellıgı de varHerkes hayırlısıyla çocuk sahibi olur inşallah arkadaşlar. Benim regl tarihim 30 eylül nisan ayında d.kontrol hapını bıraktım ve kesin olarak bu ay eylülde çalışmaya başladık ayın 10 undan beri gün aşırı devam ediyoruz. Bu ay dr'a gittim kan testi ve smear aldırdım herhangi bir sorun olmadığını söyledi dr fakat bir myom olduğu belirtti yaklaşık 6 cm ama yinede önce gebeliği denememi söyledi böyle bir sorunu olan varmı ?
Iyi akşamlar ben burada bekliyorum biri gelsin diye bişey sorcam belki tshmini olan vardir doktora gitmistim adetin üçüncü günü 24 de kontrol verdi tam yumurtlama doğurgangunlere ggeliyor bide infolik toz ilaç verdi şimdi kotrolde ne yapcak fikri olan varmı
canım inofolic i ben de kullanıyorum. içerisinde hem folik asit var hem de yumurtaların gelişimini destekliyor. yumurtlama gunlerınde cagırmıssa yumurtalarını ölçmek için çağırmıştır. yeterli büyüklüğe gelmişse çatlatma iğnesi verecektir belkide.Iyi akşamlar ben burada bekliyorum biri gelsin diye bişey sorcam belki tshmini olan vardir doktora gitmistim adetin üçüncü günü 24 de kontrol verdi tam yumurtlama doğurgangunlere ggeliyor bide infolik toz ilaç verdi şimdi kotrolde ne yapcak fikri olan varmı
2 ekım benımkı decanım tarıhı belırtmemıssın
tsk ederım ınsallah hepımıze ıyı gelır ekım ayıelalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
asivemavi1989..............27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
eylul_tlh........................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
ayseygt1453..................10 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Lepmature....................15 Ekim
ozlem_2015..................23 Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!
Cok sukur listenin sonunda tek degilim hos geldin yoldas ♥
yok oyle değil sanırım, ddoktor belli olmaz hangi yumurtalıktan yumurtladığın demişti banakızlar azıcıkta ben soru sorayım size?
adetim yaklaşınca sol kasığımda ağrı oluyo,yumurtlama sürecindede sadece sol kasığımda oluyo ağrım,üşütünce falanda sol hep solsizdede aynı durumu yaşayan varmı??? normalde yumurtlama bir ay sağdan bir ay soldan olurmuş acaba bende hep soldan mı oluyo???
kızlar azıcıkta ben soru sorayım size?
adetim yaklaşınca sol kasığımda ağrı oluyo,yumurtlama sürecindede sadece sol kasığımda oluyo ağrım,üşütünce falanda sol hep solsizdede aynı durumu yaşayan varmı??? normalde yumurtlama bir ay sağdan bir ay soldan olurmuş acaba bende hep soldan mı oluyo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?