Umudumuz 2014 Ekim =)

canım
gectıgımız ay soldaydı 2 yumurtam. ama sag kasıgım da cok acıdı hatta soldan cok acıdı

Benimde umudum ekim ayi üç aydır husrana ugrayanlardanim rabbim isteyene versin on Eylül adet gunum bugün tdmizleniyorum ayın 24 de kontrolum var doktor infilok toz ilaç verdi herkese iyi akşamlar yine görüşürüz

halıne sukret 21 aydır husrana ugruyorum:):) ki daha neler var.
insanlar aylarca hatta yıllarca beklıyorlar. Allah hepimize bir an önce nasip etsin.

halıne sukret 21 aydır husrana ugruyorum:):) ki daha neler var.
insanlar aylarca hatta yıllarca beklıyorlar. Allah hepimize bir an önce nasip etsin.

28 ay oldu offff offfff ama umutluyum yakında hamile kalcam içime doğuyo nedense yada züğürt avuntusu neyse ne olcak işte olcakkkkkkkkkkkkkkkk
O BEBİŞ BU GÖBİŞE GİRCEK O KADAR

28 ay oldu offff offfff ama umutluyum yakında hamile kalcam içime doğuyo nedense yada züğürt avuntusu neyse ne olcak işte olcakkkkkkkkkkkkkkkk
O BEBİŞ BU GÖBİŞE GİRCEK O KADAR
ilk zamanlar soranlara düşünmüyoruz diyordum halbuki yalan:)
klomen kullandığım ay mayıs-haziran gibi nedense o ay hamıle kalırım sandım. o zaman herkese artık dusundugumuzu soyledım.soylemez olaydım. biri sorunca o kadar sınır oluyorumkı ( yanı anlamadım sankı hamıle olsak soylemıcez mı.hem sorunca ne oluyorkı karsındakını yıpratmaktan baska!
bır akrabamız cok sorar ben de uyuz olurum ona. oglunu evlendırdı hem ıcımden dedım kendı cocugu aynı seyı yasarmıs bır de oyle anlar bu kadın. nerdeee gelını evlenır evlenmez hamıle kaldı. kurban oldugum allahım nelere kadırsın bıze de nasıp et bu ay olsun nolur olsun yaaaaaa

ah be güzelim herkes üzmeye programlanmış sanki yardımları dokunmaz ama dedikodu dedinmi herkes pek bi bilgili maşallah.bizde durum pekte farklı değil ailede benden sonra evlenipte hamile kalanların tek ilk lafı allbaby'den önce hamile kaldım o kısır galiba haydaaaaaaa sanane kardeşim ister doğururum ister doğurmam ben hiç dert etmiyom şükür problemimiz yok beklicez ama millet pek bi dert edindi ben doğuramıyom diye sanki onlar bakcak

Sorma canım ya bende bi memlekete gideyim eşimin tarafı başlıyor bebek yok mu dusunmuyoz diyorum zamanı geçiyor yapın artık bir tane diyorlar. Ay o anda ortadan catliyorum sinirden

Allah akıl fıkır versın ne dıyelım. Bize de sabır versın boyle gerızekalılarla ugrasabılmek ıcın:))))hayır yanı doktor yıgınla tahlıl test ve cıhazla sorun yok kader kısmet dıyor ama onlar tek bakısta bıze kısır teshısı koyabılıyorlar.

Sorma canım ya bende bi memlekete gideyim eşimin tarafı başlıyor bebek yok mu dusunmuyoz diyorum zamanı geçiyor yapın artık bir tane diyorlar. Ay o anda ortadan catliyorum sinirden

liseyi bitirdim hangi üniversiteyi kazandın dediler
üniversite bitti ne iş yapcan ne oldun sen şimdi dediler
çalışmaya başladım koca adayı yokmu evde kalcan dediler
koca buldum adını koyun nişan yapın artık dediler
nişan oldu düğünü sordular
evlendim bebek yokmu dediler
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeee bu ne yaaa yeter ama bıktım elalem sorularından mahalle baskısından

Deli rolüne yatıcaksın

pıçağı takacan götüne öyle suscek:)))))))))))

kızlar bi bilgi paylaşıyım sizinle
türk kahvesi sperm hareketliliğini arttırıyomuş ilişkiden 2 saat önce içilmeli diyo diğer topiklerde biz bu ara pek müptela olduk kahveye hadi hayırlısı bide fal bakan olsa pek bi güzel olcek

Yine rüyamda ikiz erkek bebislerim olduğunu gördüm. keske gercek olsa. Bi de komşunun kızını emziriyordum.Ahhhh ahhhhh kedi ruyasinda ciğer götürmüş:))

Yine rüyamda ikiz erkek bebislerim olduğunu gördüm. keske gercek olsa. Bi de komşunun kızını emziriyordum.Ahhhh ahhhhh kedi ruyasinda ciğer götürmüş:))
Persa ben senden umutluyum ikiz konusunda ♥ niye olmasin ? Olur mu olur, insallah. Bu ay gene klomen kullanip drye gitmicem keske bana da surpriz olsa.

günaydın herkese ahh ahhh bende de aynı sorun var her gören veya görmeyen hamilemi die soruyorlar.
birde ben biraz kilo aldım evlendikten sonra göbeğim aynı hamile karnı gibi yolda gören bile bebekmi var diip çeviriyorlar.

Kizlar karar verdim ben dr kontrolune falan gitmiyorun. Ovulasyon yapmiyorum. Ates olcmuyorum. Unifolic ve klomeni kullanip seviscem. Aaa olsun bu ay olsun diye de degil. Neyi cok istediysem neyi dile getirdiysem hic olmadi. Koyveriyorum gidiyor su saatten sonra. Valla ciddiyim. Olmazsa da iki ay sonunda esimle gemiye cikicam. Sigortam icin 7 ayim var onu da dusunmicem, ona da cok stres olmustum. Gider dogururum zeynep kamilde heeeyytt, ozel hastanede totoma boncuk mu takcekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…