gectıgımız ay soldaydı 2 yumurtam. ama sag kasıgım da cok acıdı hatta soldan cok acıdıkızlar azıcıkta ben soru sorayım size?
adetim yaklaşınca sol kasığımda ağrı oluyo,yumurtlama sürecindede sadece sol kasığımda oluyo ağrım,üşütünce falanda sol hep solsizdede aynı durumu yaşayan varmı??? normalde yumurtlama bir ay sağdan bir ay soldan olurmuş acaba bende hep soldan mı oluyo???
canım
gectıgımız ay soldaydı 2 yumurtam. ama sag kasıgım da cok acıdı hatta soldan cok acıdı
halıne sukret 21 aydır husrana ugruyorum:):) ki daha neler var.Benimde umudum ekim ayi üç aydır husrana ugrayanlardanim rabbim isteyene versin on Eylül adet gunum bugün tdmizleniyorum ayın 24 de kontrolum var doktor infilok toz ilaç verdi herkese iyi akşamlar yine görüşürüz
halıne sukret 21 aydır husrana ugruyorum:):) ki daha neler var.
insanlar aylarca hatta yıllarca beklıyorlar. Allah hepimize bir an önce nasip etsin.
ilk zamanlar soranlara düşünmüyoruz diyordum halbuki yalan:)28 ay oldu offff offfff ama umutluyum yakında hamile kalcam içime doğuyo nedense yada züğürt avuntusu neyse ne olcak işte olcakkkkkkkkkkkkkkkk
O BEBİŞ BU GÖBİŞE GİRCEK O KADAR
ilk zamanlar soranlara düşünmüyoruz diyordum halbuki yalan:)
klomen kullandığım ay mayıs-haziran gibi nedense o ay hamıle kalırım sandım. o zaman herkese artık dusundugumuzu soyledım.soylemez olaydım. biri sorunca o kadar sınır oluyorumkı( yanı anlamadım sankı hamıle olsak soylemıcez mı.hem sorunca ne oluyorkı karsındakını yıpratmaktan baska!
bır akrabamız cok sorar ben de uyuz olurum ona. oglunu evlendırdı hem ıcımden dedım kendı cocugu aynı seyı yasarmıs bır de oyle anlar bu kadın. nerdeee gelını evlenır evlenmez hamıle kaldı. kurban oldugum allahım nelere kadırsın bıze de nasıp et bu ay olsun nolur olsun yaaaaaa
Sorma canım ya bende bi memlekete gideyim eşimin tarafı başlıyor bebek yok mu dusunmuyoz diyorum zamanı geçiyor yapın artık bir tane diyorlar. Ay o anda ortadan catliyorum sinirdenah be güzelim herkes üzmeye programlanmış sankiyardımları dokunmaz ama dedikodu dedinmi herkes pek bi bilgili maşallah.bizde durum pekte farklı değil ailede benden sonra evlenipte hamile kalanların tek ilk lafı allbaby'den önce hamile kaldım o kısır galiba haydaaaaaaa sanane kardeşim ister doğururum ister doğurmam ben hiç dert etmiyom şükür problemimiz yok beklicez ama millet pek bi dert edindi ben doğuramıyom diye sanki onlar bakcak
Allah akıl fıkır versın ne dıyelım. Bize de sabır versın boyle gerızekalılarla ugrasabılmek ıcın:))))hayır yanı doktor yıgınla tahlıl test ve cıhazla sorun yok kader kısmet dıyor ama onlar tek bakısta bıze kısır teshısı koyabılıyorlar.ah be güzelim herkes üzmeye programlanmış sankiyardımları dokunmaz ama dedikodu dedinmi herkes pek bi bilgili maşallah.bizde durum pekte farklı değil ailede benden sonra evlenipte hamile kalanların tek ilk lafı allbaby'den önce hamile kaldım o kısır galiba haydaaaaaaa sanane kardeşim ister doğururum ister doğurmam ben hiç dert etmiyom şükür problemimiz yok beklicez ama millet pek bi dert edindi ben doğuramıyom diye sanki onlar bakcak
Sorma canım ya bende bi memlekete gideyim eşimin tarafı başlıyor bebek yok mu dusunmuyoz diyorum zamanı geçiyor yapın artık bir tane diyorlar. Ay o anda ortadan catliyorum sinirden
Deli rolüne yatıcaksınliseyi bitirdim hangi üniversiteyi kazandın dediler
üniversite bitti ne iş yapcan ne oldun sen şimdi dediler
çalışmaya başladım koca adayı yokmu evde kalcan dediler
koca buldum adını koyun nişan yapın artık dediler
nişan oldu düğünü sordular
evlendim bebek yokmu dediler
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeee bu ne yaaa yeter ama bıktım elalem sorularından mahalle baskısından
pıçağı takacan götüne öyle suscek:)))))))))))liseyi bitirdim hangi üniversiteyi kazandın dediler
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeee bu ne yaaa yeter ama bıktım elalem sorularından mahalle baskısından
hayirlara vesile olsun ruyan, baktin mi ruya tabirine falan neymis anlami ikiz bebek dogurmanin?Yine rüyamda ikiz erkek bebislerim olduğunu gördüm. keske gercek olsa. Bi de komşunun kızını emziriyordum.Ahhhh ahhhhh kedi ruyasinda ciğer götürmüş:))
sağol canım, baktım canım hep güzel şeylere yorumlamışlarhayirlara vesile olsun ruyan, baktin mi ruya tabirine falan neymis anlami ikiz bebek dogurmanin?
Persa ben senden umutluyum ikiz konusunda ♥ niye olmasin ? Olur mu olur, insallah. Bu ay gene klomen kullanip drye gitmicem keske bana da surpriz olsa.Yine rüyamda ikiz erkek bebislerim olduğunu gördüm. keske gercek olsa. Bi de komşunun kızını emziriyordum.Ahhhh ahhhhh kedi ruyasinda ciğer götürmüş:))
İnşallah canım Allah hayırlı bir şekilde isteyen herkese, hepimize nasip etsinPersa ben senden umutluyum ikiz konusunda ♥ niye olmasin ? Olur mu olur, insallah. Bu ay gene klomen kullanip drye gitmicem keske bana da surpriz olsa.
günaydın herkese ahh ahhh bende de aynı sorun var her gören veya görmeyen hamilemi die soruyorlar.liseyi bitirdim hangi üniversiteyi kazandın dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?