Herşeyi boşvermeni anlarım da klomen işini doktorsuz yapma derim. Hadi önceki aydan kistin kalsa, bir sonraki ay kullandığın klomen kisti büyütüp kocaman etse naparsın? Ameliyata kadar gder bu iş allah korusunKizlar karar verdim ben dr kontrolune falan gitmiyorun. Ovulasyon yapmiyorum. Ates olcmuyorum. Unifolic ve klomeni kullanip seviscem. Aaa olsun bu ay olsun diye de degil. Neyi cok istediysem neyi dile getirdiysem hic olmadi. Koyveriyorum gidiyor su saatten sonra. Valla ciddiyim. Olmazsa da iki ay sonunda esimle gemiye cikicam. Sigortam icin 7 ayim var onu da dusunmicem, ona da cok stres olmustum. Gider dogururum zeynep kamilde heeeyytt, ozel hastanede totoma boncuk mu takcekler.
Ahhh o kilolargünaydın herkese ahh ahhh bende de aynı sorun var her gören veya görmeyen hamilemi die soruyorlar.
birde ben biraz kilo aldım evlendikten sonra göbeğim aynı hamile karnı gibi yolda gören bile bebekmi var diip çeviriyorlar.
Gecen sene ilk bebek istedigimde her ay bekliyordum olmadi 2-3 ay. Sonra eylul ayinda isler cok yogundu hic takip etmedim dusunmedim bile hamile kaldim. (Sonra dusuk yaptim gerci) Bazen koyvermek iyi olabiliyorKizlar karar verdim ben dr kontrolune falan gitmiyorun. Ovulasyon yapmiyorum. Ates olcmuyorum. Unifolic ve klomeni kullanip seviscem. Aaa olsun bu ay olsun diye de degil. Neyi cok istediysem neyi dile getirdiysem hic olmadi. Koyveriyorum gidiyor su saatten sonra. Valla ciddiyim. Olmazsa da iki ay sonunda esimle gemiye cikicam. Sigortam icin 7 ayim var onu da dusunmicem, ona da cok stres olmustum. Gider dogururum zeynep kamilde heeeyytt, ozel hastanede totoma boncuk mu takcekler.
Yine rüyamda ikiz erkek bebislerim olduğunu gördüm. keske gercek olsa. Bi de komşunun kızını emziriyordum.Ahhhh ahhhhh kedi ruyasinda ciğer götürmüş:))
elalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
adetin baslama tarihine kadar gün aşırı devam et canım. pes etme. hıc bellı olmaz bunca zaman yumurtlama donemınde yaptık da ne oldu. bosuna zaman kaybı. eskılere bak yıgınla cocuk yapmıslar hepsının yumurtlama gunune denk gelmesı mumkun olabılır mı. belkı gerıden gelen bır yumurta dollenecek belkı gec dollenme olacak. ben bu ay adet tarıhıme kadar gun asırı devam edecem. bı de dız dırsek pozisyonunda:)) o pozisyonda tutma ıhtımalı artıyormus
adetin baslama tarihine kadar gün aşırı devam et canım. pes etme. hıc bellı olmaz bunca zaman yumurtlama donemınde yaptık da ne oldu. bosuna zaman kaybı. eskılere bak yıgınla cocuk yapmıslar hepsının yumurtlama gunune denk gelmesı mumkun olabılır mı. belkı gerıden gelen bır yumurta dollenecek belkı gec dollenme olacak. ben bu ay adet tarıhıme kadar gun asırı devam edecem. bı de dız dırsek pozisyonunda:)) o pozisyonda tutma ıhtımalı artıyormus
hani şu kadının domalıp: )))) erkeğin arkadan yapması. Ayıptır söylemesi hayvanlar gibi yani:))))))))))diz dirsekanlat hemen denicemmmmmmm
hani şu kadının domalıp: )))) erkeğin arkadan yapması. Ayıptır söylemesi hayvanlar gibi yani:))))))))))
Cok sukur listenin sonunda tek degilim hos geldin yoldas ♥Eylülden ekime transfer olmanın gururuyla hepinize merhaba der artık transfer olmak istemediğimin altını çizerimbenide eklermisiniz listenize BAT:15 Ekim
Cnm benide eklermisn 23 ekimelalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
ayseygt1453..................10 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Lepmature....................15 Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?