Umudumuz 2014 Ekim =)

Herşeyi boşvermeni anlarım da klomen işini doktorsuz yapma derim. Hadi önceki aydan kistin kalsa, bir sonraki ay kullandığın klomen kisti büyütüp kocaman etse naparsın? Ameliyata kadar gder bu iş allah korusun

Ahhh o kilolar Benim tek tesellim akrabaya uzak yasiyor olmam. Sadece telden sorabiliyorlar var mi bebek diye.. Aralikta gelcem trye, hamile olarak gelmeyi cok istiyorum.

Gecen sene ilk bebek istedigimde her ay bekliyordum olmadi 2-3 ay. Sonra eylul ayinda isler cok yogundu hic takip etmedim dusunmedim bile hamile kaldim. (Sonra dusuk yaptim gerci) Bazen koyvermek iyi olabiliyor

Rabbim tüm isteyenlere versin benim 15 yaşında ve 10 yaşında iki kizim var Rabbim desimizi duysun yasim 36 evimizin havasi değişsinOTE="persa33, post: 36956529, member: 600184"]halıne sukret 21 aydır husrana ugruyorum:):) ki daha neler var.
insanlar aylarca hatta yıllarca beklıyorlar. Allah hepimize bir an önce nasip etsin.[/QUOTE]
Rab

Yine rüyamda ikiz erkek bebislerim olduğunu gördüm. keske gercek olsa. Bi de komşunun kızını emziriyordum.Ahhhh ahhhhh kedi ruyasinda ciğer götürmüş:))

ayyy bana ikiz demeyim içim gidiyo keşke çoğul gebeliklerimiz olsa kızlarrrrrr

Eylülden ekime transfer olmanın gururuyla hepinize merhaba der artık transfer olmak istemediğimin altını çizerim benide eklermisiniz listenize BAT:15 Ekim

elalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Lepmature....................15 Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!

kızlar ben dün yumoşladım neyseki dün geceyi değerlendirmiştim bu gecede ekşın yaparım sonrası allah kerim.nezaman özlersem artık

Benide eklermisiniz lütfen 10 ekim inşallah hepimiz bebisleniriz

elalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
ayseygt1453..................10 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Lepmature....................15 Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!

adetin baslama tarihine kadar gün aşırı devam et canım. pes etme. hıc bellı olmaz bunca zaman yumurtlama donemınde yaptık da ne oldu. bosuna zaman kaybı. eskılere bak yıgınla cocuk yapmıslar hepsının yumurtlama gunune denk gelmesı mumkun olabılır mı. belkı gerıden gelen bır yumurta dollenecek belkı gec dollenme olacak. ben bu ay adet tarıhıme kadar gun asırı devam edecem. bı de dız dırsek pozisyonunda:)) o pozisyonda tutma ıhtımalı artıyormus

diz dirsek anlat hemen denicemmmmmmm

Cnm benide eklermisn 23 ekim

Herkes hayırlısıyla çocuk sahibi olur inşallah arkadaşlar. Benim regl tarihim 30 eylül nisan ayında d.kontrol hapını bıraktım ve kesin olarak bu ay eylülde çalışmaya başladık ayın 10 undan beri gün aşırı devam ediyoruz. Bu ay dr'a gittim kan testi ve smear aldırdım herhangi bir sorun olmadığını söyledi dr fakat bir myom olduğu belirtti yaklaşık 6 cm ama yinede önce gebeliği denememi söyledi böyle bir sorunu olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…