Ay canım inşallah yaa. Doktor benden çok umutsuz ama ben umudumu kaybetmiyorum.bencede en mantıklısı geç döllenme olabilir
Msj attım cnm özelden gittimi bakarmisin hiç atmadim önceden özelden oyüzden şimdiden tsk ederimYuce Rabbim hepinize nasib etsin insaallah. Kizlar.once Allahin izni ile sonra Ovu testi ve preseed vesilesi ile bu ay oldu. Sizlerde nasib olsun insaallah.
evet canım hafif pembe çizgi varKızlar bu testi gün ortasında yaptım. Siz de benim gibi hafif pembemsi bir şey görüyor musunuz?
söktürücü falan içme canım bırak eğer hamile değilsen bile kendi doğal zamanında gelsin.inşallah hamilesindir:Ay canım inşallah yaa. Doktor benden çok umutsuz ama ben umudumu kaybetmiyorum.
evet var canım büyük ihtimalle hamilesin tebriklerKızlar bu testi gün ortasında yaptım. Siz de benim gibi hafif pembemsi bir şey görüyor musunuz?
icinizi rahatlatır mi bilmem ama ben de dün bir test yaptım gün ortasında, bende de 2. çizgi silik çıktı.. Umutlandırıcı olsa da günümün geçmesini beklemeyi tercih ediyorum, sizlere de tavsiyem kendinizi strese sokmayın, hamileyseniz bebeğinizi de şimdiden strese sokarsınız[/QUOTE
keşke benimde günüm geçse keşkeee bende test yapsam pozitif çıksa keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
keşke benimde günüm geçse keşkeee bende test yapsam pozitif çıksa keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeicinizi rahatlatır mi bilmem ama ben de dün bir test yaptım gün ortasında, bende de 2. çizgi silik çıktı.. Umutlandırıcı olsa da günümün geçmesini beklemeyi tercih ediyorum, sizlere de tavsiyem kendinizi strese sokmayın, hamileyseniz bebeğinizi de şimdiden strese sokarsınız
inş. güzel haberleri alırız senden.umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyelim kızlarAy canım inşallah yaa. Doktor benden çok umutsuz ama ben umudumu kaybetmiyorum.
keşke benimde günüm geçse keşkeee bende test yapsam pozitif çıksa keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
nşallah kesinleşir canım hayırlısıyla.bende 31 yaşındayım 3 yılı geçti evliyim bir kez hamile kaldım klomen ve çatlatma iğnesiyle ama boş keseden kürtaj oldum.kürtaj sonrası 3 ay mola verdik.bu ay 4.deneme kasım 3 ünde adet olurum olursam aşılamaya geçecez.Benim de daha net değil ki, hem inan benim işim daha zor çünkü 36 yaşındayım ve olursa ilk gebeliğim olacak :) Üzme kendini lütfen, anne olmayı isteyen herkezi eninde sonunda rabbim anne yapar :)
Canım henüz erken değil mi aşılama için genelde 1 yıldan sonra yapıyorlar diye biliyorum bizim de denemelerde 5 ay ama doktorum hiç aşılamadan bahsetmedi. 1 yıldan sonra alternatif yöntemlere başvuruyorlar genelde. Yaş 31 benim denşallah kesinleşir canım hayırlısıyla.bende 31 yaşındayım 3 yılı geçti evliyim bir kez hamile kaldım klomen ve çatlatma iğnesiyle ama boş keseden kürtaj oldum.kürtaj sonrası 3 ay mola verdik.bu ay 4.deneme kasım 3 ünde adet olurum olursam aşılamaya geçecez.
nşallah kesinleşir canım hayırlısıyla.bende 31 yaşındayım 3 yılı geçti evliyim bir kez hamile kaldım klomen ve çatlatma iğnesiyle ama boş keseden kürtaj oldum.kürtaj sonrası 3 ay mola verdik.bu ay 4.deneme kasım 3 ünde adet olurum olursam aşılamaya geçecez.
hmm saol canım demekki önümüz ay böle olucak napalım bebek gelsinde herseye katlanılırcanım adetin 2.veya 3.günü gidiyosun bazı hormon tahlilleri istiyor onları yaptırıyorsun aynı gün ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyo ona göre ilaç veriyo 5 gün içiyorsun sonra seni tekrar çağırıyo yumurta gelişimine bakıyo canım istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruluyosun.iğneden 36 saat sonra ilişki öneriyor.
canım biz 17 ay denedik olmadı sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım dr aşılama yapacaktı ama biz doğal yoldan bi deneyelim ilaçla dedik.hamile kaldım ama kürtaj oldum.kürtajdan sonra 3 ay korundum bu 4.deneme yani çokk önceden aslında aşılama yapılacaktı bize zaten 2 senedir olmuyor yani 1 yıl korunmuştuk.oyüzden aşılamaCanım henüz erken değil mi aşılama için genelde 1 yıldan sonra yapıyorlar diye biliyorum bizim de denemelerde 5 ay ama doktorum hiç aşılamadan bahsetmedi. 1 yıldan sonra alternatif yöntemlere başvuruyorlar genelde. Yaş 31 benim de
Allah razı olsun canım.aslında bnada bunu tavsiye edenler oldu madem doğal yoldan olmuyor sorun olmamasına rağmen git tüp bebek yaptır kafan rahatlasın 2.si daha kolay olur doğal yoldan diye.ben ankarada yaşıyorum canım.arkadaşın nerde yaptırdı acaba?Kasım'da insallah guzel habelerini alırız :) Benim çok yakın yine benimle yaşıt bir arkadaşım bir süre denedikten sonra daha fazla riske atmamak için tüp bebek yaptırdı.. Şimdi oğluşu kucağında maşallah :) Doktoru çok iyi bir hekim eğer ilgilenirsen, ki umarım hamile kalırsın da gerek kalmaz, senin için detaylarını öğrenebilirim :) Bol sanş ve minik bir yürek diliyorum senin için :)
amin canım.ben 2.denemede klomen ve çatlatmayla hemen hamile kalmıştım inşallah seninde ilk denemede tutar canım.ilk denemede yumurtam gelişmemişti yarım kalmıştı tedavi.hmm saol canım demekki önümüz ay böle olucak napalım bebek gelsinde herseye katlanılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?