Umudumuz 2014 Ekim =)

Anladım cnm, hayırlı olsun inşallah hemen bebiş gelir sana da

Benim de daha net değil ki, hem inan benim işim daha zor çünkü 36 yaşındayım ve olursa ilk gebeliğim olacak :) Üzme kendini lütfen, anne olmayı isteyen herkezi eninde sonunda rabbim anne yapar :)
sen nezamandır deniyordun canım?bi sıkıntı var mı eşinde veya sende neden olmuyor ?

amin canım.ben 2.denemede klomen ve çatlatmayla hemen hamile kalmıştım inşallah seninde ilk denemede tutar canım.ilk denemede yumurtam gelişmemişti yarım kalmıştı tedavi.
insallah canım ben 4 ay adet düzensizliğiyle ugraştım kücük bi basit kistim vardı prolaktin hormonum sınırdaydı ilac falan verdi ama kullanmadım 4 ayda düzeldi doktora gttim tekrar hormonlarıma baktı düzelmiş dedi 3 ay dene olmazsa gel dedi önümüz ay 3 ay doluyo gidicem bebeiş olmazsa bide ben kafaya cok takıyorum bu ay cok takmadım ama yine olmuyo tek avantajım yaşımın kücük olması

yaşın küçükse toplamda 6 ay dene bence canım.bende kafaya çok takıyorum ama kafamdan nasıl sileceğimide bilmiyorum buarada samsunlusun sanırım bende samsunluyum canım.

Normal adet döngümde adete bir hafta kala göğüslerim ağırırdı ve akıntımın rengi hafiften koyulaşmaya başlardı. Ama bu ay hiç göğüslerim ağrımadı. Akıntım da hep beyazdı. Kasık, karın ağrısı hiç yaşamadım. Günüm geçtikten sonra sabahları hafif bulantı ve göğüslerimde hassaslık başladı o kadar...

ayrıca hormon ların için ilaç kullanmıyorsan testere dişli aslan pençesi kürünü tavsiye ederim canım hormonları dengeliyor.

sen nezamandır deniyordun canım?bi sıkıntı var mı eşinde veya sende neden olmuyor ?

Yok canim ikimizde gayet saglikliyiz sadece biraz fazla erteledik bebek isini :) Kariyer her zaman ön plandaydı bizim için.. Rahat ve huzurlu bir hayatımız olsun çocuklarımızla istedik.. Şimdi Allah kısmet ederse onlar da gelir inşallah aramıza :)

anladım canım inşallah çok beklemezsiniz sağlıkla bi hamile kalırsın :)

yaşın küçükse toplamda 6 ay dene bence canım.bende kafaya çok takıyorum ama kafamdan nasıl sileceğimide bilmiyorum buarada samsunlusun sanırım bende samsunluyum canım.
evet canım samsunluyum eşimde gtme hemen 1 yıl olsun bi diyor yaşım 19 kafaya takma konusuna gelince bnde bi türlü atamıyorum kafamdan gecen ay hele rüyalarıma kadar griyodu hep aglıypdum bu ay pek takmamaya calıstım ama yinede aklımın bi köşesindeydi hep adetim düzeldi cokşükür hatta 32 33 gnde adet olurdum 28 e düştü hayrlısı artık

Arkadasim da ankarada yaptirdi zaten biz de Ankara'da yasiyoruz :) Doktorun bilgileri: Prof. Dr. Murat Sönmezer. Tıp Fakültesinin doktoruymuş. Kan ve kontrol işlerini orada yapıyormuş. Onlar SGK ile yapıldığı için bedava. 4500 aliyorlarmış onlarınki tüp bebek, aşilamayla olmaz boşuna denemeyelim demiş doktor. Direk tüp yaptımışlar ve yerlestirmeden sonra her 15 günde bir kontrole gitmişler. Her biri 350 tl...

İnsallah gerek kalmaz ve hemen hamile kalırsın :)

çok gençsin canım eğer üzerinde bi baskı yoksa bencede bekle biraz daha.ama kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap.benimde öyle canım 29 günden aşağı hiç adet olmuyorum genelde 30-31-32.günlerde oluyorum.hormon tahlillerimde bi sıkıntı yok eşimdede yok ama malesef bebişde yok adetini nasıl düzene soktun ?

çok teşekkür ederim canım.eşimdede bendede sorun yok ama bebeişde yok 350 de çokmuş yaaa

adetim ben düzene sokmadım kendi grdi :) bnde bilmiyorum cnm kistim kaybolduktan snra adetim 28 düştü he bide 1 hafta sogan kürü yapmıstım o ay 28 günde oldum

keşke benimde günüm geçse keşkeee bende test yapsam pozitif çıksa keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Merhaba kızlar nslsnz? Yazışmaları okudum da ankara da yaşıyorsunuz bende ankaradayım da siz doktora gidiyor musunuz ben doktor araştırıyorum da bilginiz öneriniz varmi yada sizin gitiginiz?

Merhaba kızlar nslsnz? Yazışmaları okudum da ankara da yaşıyorsunuz bende ankaradayım da siz doktora gidiyor musunuz ben doktor araştırıyorum da bilginiz öneriniz varmi yada sizin gitiginiz?
canım ben daha önce etlik zübeyde hanım hastanesinde infertilite bölümüne gittim gerçekten herşeyi çok detaylı araştırıp muayne ediyolar.ordaki tedavimin 2.ayında doğal yoldan ilaç ve iğneyle hamile kalmıştım.ama boş keseden kürtaj oldum.şimdi kasımdaki adetimde zekai tahire gidecem orda tanıdığımız biri çalışıyor randevumu o alacak hangi dr dan alacak bilmiyorum.hastanemiz bu konuda çok iyi dedi mutlaka gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…