Merhaba kızlar nslsnz? Yazışmaları okudum da ankara da yaşıyorsunuz bende ankaradayım da siz doktora gidiyor musunuz ben doktor araştırıyorum da bilginiz öneriniz varmi yada sizin gitiginiz?
inşallah canım.teşekkür ederimEvet cok fazla o yuzden sen icini rahat tut hic bunlari dusunme bence olur bebisiniz :)
çok teşekkür ederim canım.eşimdede bendede sorun yok ama bebeişde yok350 de çokmuş yaaa
teşekkür ederim canım aşılamayı devlette yaptırmayı düşünüyorum.tüp bebeğ geçersek eğer kendisne gitmeyi düşünecem.canım benim ablamında 10 sene bebeği olmadı Ankara'ya Murat Beye gittiler ikinci aşılama tuttu yeğenim şimdi 5 yaşında . maddi olarak tam bilgim yok ama ablamlar sigortadan almışlardı parayı yol paralarını felanda sanırım pek bilgim yok ama
inşallah canımmm inşallahhhhh.teşekkür ederim.inşallah aşılaman tutar da gelir bebiş gerek kalmaz gitmene :)
Ayırlı olsun canımmerhaba arkadaşlar bnde dün test yaptım pozitif sat 18 eyll
Amaninnnnnn gördüm ben o cizgiyi:) ay inşallah hamilesindir canim.Kızlar bu testi gün ortasında yaptım. Siz de benim gibi hafif pembemsi bir şey görüyor musunuz?
Teşekkür ederim cnm cevabın içinMerhaba ben Dr. Bülent Alp Aydın'ın hastasıyım cok uzun yıllardır ve kendisinden çok memnunum.. Bildiğim kadarıyla da doğum için gidenler de çok memnun :)
Tebrik edermmm hayırlı olsun :)))Kizlar ben bugün kan testi yaptırdım ve hamileymişim ama çok küçükmüş daha:):)
aslında adet olacakmışsın gibi belirtilerhayırlı olsun,Allah sağlıkla nasip etsin. Belirtilerin ne oldu canım ya? hamişlere sordum kimse cevap vermedi
Canm belietiler hic guvenilir degil. Umutlanmak ya da umudunun kirilmasi icn yeterli degil bence. Ben ates takibi yaptgm icn atesimin adete yakn dusmemesinsen az bck iskillenmistim bir de adettn onceki gn ve adet gnnde tum kemiklerm ve kaslarm agriyordu kipirdiycak halim yoktu o derece. Bir de gogslerm her zmn ymrtlamasan hmn snra agirirdi ama bu kz agrmamisti adet gunune kadar. Insallah bekleyen herkes en kisa ve hayrli bi zmnda alir bebek haberni:)@pnr59@BBD@Esaskiz43 @cgdozdgn @mvmv @selda metin @pretty1406 @nam_ @evrem_evrem11 @elifns @medineelverdi @pertavli @ahneslimsfkalyaydn @schatzsalamon @gamzelim34
arkadaşlar hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, Allah sağ salim kucaklamayı nasip eder inşallah, aklıma bişey takıldı, ilk belirtiler nelerdi? kasık ağrısı akıntı, bulantı vs. bizi bi bilgilendirseniz ya hım??
Ben gordum cnm. Hayirli olsunnn. Smdi kan tahlilinde sira.Kızlar bu testi gün ortasında yaptım. Siz de benim gibi hafif pembemsi bir şey görüyor musunuz?
hayırlı olsun,Allah sağlıkla nasip etsin. Belirtilerin ne oldu canım ya? hamişlere sordum kimse cevap vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?