Umudumuz 2014 Ekim =)

Merhaba kızlar nslsnz? Yazışmaları okudum da ankara da yaşıyorsunuz bende ankaradayım da siz doktora gidiyor musunuz ben doktor araştırıyorum da bilginiz öneriniz varmi yada sizin gitiginiz?

Merhaba ben Dr. Bülent Alp Aydın'ın hastasıyım cok uzun yıllardır ve kendisinden çok memnunum.. Bildiğim kadarıyla da doğum için gidenler de çok memnun :)

çok teşekkür ederim canım.eşimdede bendede sorun yok ama bebeişde yok 350 de çokmuş yaaa

canım benim ablamında 10 sene bebeği olmadı Ankara'ya Murat Beye gittiler ikinci aşılama tuttu yeğenim şimdi 5 yaşında . maddi olarak tam bilgim yok ama ablamlar sigortadan almışlardı parayı yol paralarını felanda sanırım pek bilgim yok ama

teşekkür ederim canım aşılamayı devlette yaptırmayı düşünüyorum.tüp bebeğ geçersek eğer kendisne gitmeyi düşünecem.

inşallah aşılaman tutar da gelir bebiş gerek kalmaz gitmene :)

günaydın herkese
pertavli ve K K_N_P teşekkür ederim cevaplarınıza.
Allahım inşallah bize de nasip eder bu güzel duyguyu , burda hamişleri gördükçe çok seviniyorum, darısı başımıza

Canm belietiler hic guvenilir degil. Umutlanmak ya da umudunun kirilmasi icn yeterli degil bence. Ben ates takibi yaptgm icn atesimin adete yakn dusmemesinsen az bck iskillenmistim bir de adettn onceki gn ve adet gnnde tum kemiklerm ve kaslarm agriyordu kipirdiycak halim yoktu o derece. Bir de gogslerm her zmn ymrtlamasan hmn snra agirirdi ama bu kz agrmamisti adet gunune kadar. Insallah bekleyen herkes en kisa ve hayrli bi zmnda alir bebek haberni:)

Günaydın kızlar..
Listeyi güncelledim. Batı geçip durumundan haberdar etmeyenleri veya adet olup batı yazmayınları çıkardım listeden. Eklenmek isteyen olursa Bat ve ne kullanacaksa yazarsa eklerim listeye. Günler biran önce geçse de hepimiz hamile kalsak..
Çift çizgi görmek istiyorum artık. Ovulasyon testinde 2. çizgiyi görünce bile çok hoş bir his oldu ya:)) bide gebelik testinde çift çizgi görsem uçarım heralde

pnr59 ....................................hamiş
@BBD ......................................hamiş
@Esaskiz43 ..............................hamiş
@cgdozdgn ..............................hamiş
@mvmv ....................................hamiş
@selda metin ............................hamiş
@pretty1406 .............................hamiş
@nam_ .....................................hamiş
@evrem_evrem11 .....................hamiş
@elifns ......................................hamiş
@medineelverdi ........................hamiş
@pertavli ...................................hamiş
@ahneslim .................................hamiş
@sfkaydn ....................................hamiş
@gamzelim34 .............................hamiş
@cimcimesevilay ........................hamiş
gecee .......................................hamiş
miante .....................................hamiş
@PaytiPo ....................................hamiş
gnl_brs .....................................hamiş
K K_N_P ......................................hamiş
@Alenay .........................................?beklemede------------------------------- inofolic+soğan kürü
@eslem22 ............................22 Ekim
@ozlem_2015 ......................23 Ekim
@gulsheen ............................24 Ekim
@Baharrrrr2014 ...................24 Ekim
@kecozz ...............................24 Ekim ---------- folio(iyotlu)+ovu test + keçi boynuzu pekmezi(eşime)
@cumba ................................24 Ekim
@sekerhamurum ...................24 Ekim
@denizz87 .............................24 Ekim
@luckyone11 ..........................24 Ekim
@no_anest .............................25 Ekim
U umteka ................................25 Ekim
@denizyildizi2 .......................26 Ekim
@semus06 .............................27 Ekim
@cemrecinar .........................27 Ekim
@esmera52 ............................28 Ekim
@kumral55 ............................28 Ekim
@bsra2445 .............................29 Ekim
@ebrar09 ...............................29 Ekim
@oykucu .................................29 Ekim
Ceycey61 ..............................29 Ekim
@miyankizu ...........................3 Kasım
@allbaby .................................3 Kasım
@_semka_ ..............................3 Kasım
@ayseygt1453 .........................4 Kasım
@ssaka ....................................5 Kasım
@mine_burcu .........................5 Kasım
@persa33 ................................6 Kasım --------------------------ovulasyon testi+inofolic
@cansev007 ............................6 Kasım
@Direngezipark ......................8 Kasım
@thetis_tuba ..........................8 Kasım
@amanda29 ............................9 Kasım
@IPEKGURCAN .....................9 Kasım
@amanda29 ............................10 Kasım------------------------klomen (aşılama)
@smile53 ...............................10 Kasım
@thetis_tuba ..........................10 Kasım
@Hilla1980 .............................10 Kasım
@elalmami ..............................11 Kasım------------------------soğan kürü (aşılama)
@blgsdr ...................................11 Kasım
@DoraNora ............................12 Kasım-------------------------klomen+ovulasyon testi+inofolic
@ThirtyFouR ..........................12 Kasım
@bluemermaid .......................14 Kasım
kymrym ................................16 Kasım-----------------------soğan kürü
@yaren92 ................................18 Kasım
@EYLULcansin .......................18 Kasım
@tpm ...................................... ? Kasım
@schatzsalamon ......................? Kasım

kecozz canim.ben sana belirtilerini siralayim gaz,sık idrara cikma,uyku,bacağa inen bel agrisi,goguslerde hassasiyet,iştah,kabizlik ama bazilari gün gün değişiklik gosterebiliyo bazen bel agrisi çok oluyi bazen ggaz

hayırlı olsun,Allah sağlıkla nasip etsin. Belirtilerin ne oldu canım ya? hamişlere sordum kimse cevap vermedi

canım ben iki gebelik yaşadım. belirtiler nasıl kişiden kişiye değişiyorsa gebelikten gebeliğe de değişiyor. benim ilk gebeliğimde sık idrara çıkma ve göğüs hassasiyeti olmuştu. ikinci de ise karnım şişti, kasıklarda batma ve sık idrara çıkma vardı.

kızlar yumurtlamayı akıntısından farkedenler cevap yazsın lütfen. o bahsettiğimişz akıntıyı 1 ayda kaç kez görüyorsunuz? benım hep 1 kez gelirdi. bu ay 4 kezdir o yumurta akı kıvamındaki akıntıyla karşılaşıyorum. acaba birden fazla yumurta mı var? yoksa benım vucut hepten mi sapıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…