Umudumuz 2014 Ekim =)

günaydın kızlar; bende sizdenim:) beni de listeye eklermisiniz?
bat günüm 2 kasım.ilk defa bu ay denedik çok heyecanlıyım,

evet canım batım geçti basımdan geçenleri anlattım yaptığım kürleride yazdım ama zaten diğer batımıda baya bi söylemeyle yazdırmıştım onun için sıkıntı yok kafana göre çıkarıyosun bari hakkıyla çıkarsaydın iyi olurdu

Herkese hayırlı,mutlu,huzurlu,sağlıklı,keyifli günler diliyorum ^_^ Benim de bat 29 ekim beni de listeye eklerseniz çooook sevinirim :)) bol bol dua ederim size ^_^

maşallah size benide eklermisiniz 17 kasım....

Bende varım, bende varım :) bat 30 ekim, heyecanla ve merakla beklemedeyiz

bat 26 Ekim klomen sonrasında pregnly iğne oldum bekliyoruz bakalım hayırlısı

:) canım yumurtladığın zaman akıntın yumurta akı gibi sümüksü ama şeffaf oluyo.Gebelikte ise hafif kahverengiye dönüşüyormuş ablam söyledi.peynir gibi ise veya kokulu ise akıntın enfeksiyon ya da mantar.benimde akıntım var ama çamaşırım ıslak gibi oluyor sürkli idrara çıkmaktan heralde sabah 9 dan beri 4.kez gittim herdefasında iyice temizleyip kuruluyorum ama çamaşırımı 2 kere değiştirmek zorunda kalıyorum gün içerisinde bilmiyorum bakalım neolucak

canım ne yaptın testi tekrarladın mı merak ediyorum seniiii...

Sabah kalktım test yaptım. 10 dakika bekledim negatif görünüyordu. Testin üstünde 10 dakikadan sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin yazdığı için ben de bir daha bakmadım. Üstümü giyip işe geldim. Yani kısacası negatif. Hala adet olmadım. Ama kafaya koydum yani adet olana kadar beklicem. Söktürücü içmicem. Aslında şu saatten sonra hamile olduğumu düşünmüyorum ama yinede beklemeye karar verdim.

Bugun regli olmam gerekiyordu ama olmadim sabahtan doktoruma gidip kan vereyim dedim ama o da haftasonunu bekle dedi Cok kolay ya beklemek Dayanamadim bir idrar testi daha yaptim veeee cift cizgiii Sukurler olsunnn
Hayırlı olsun burda böyle hamiş haberlerini okudukça çok seviniyorum Ben de inşallah zamanı geldiğinde yaşayacağım bu duyguyu Allahım çok bekletmesin o zamanını biliyordur Benim de 2 gün var bakalım

Ya kızlar benim iyice artı kasık ağrılarım kırmızılar gelecek galiba 2 gün var bata. 5 ayımız bu ay. Hiç bir sorun da yok ama kafayı yiyeceğim. Başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum olmuyor. Sabır sabır sabır :) ben de artık bu ay çift çizgi görmek istiyorum hayırlısıyla

bat tarihlerimiz aynı benim de adet belirtisi var ama ümit de var ovulasyon testi denedim bu ay.

Ay ne güzel cnm tebrikler :) :) senin neydi adet öncesi belrtiler

Benim adet oncesindeki en onemli belirtilerim bel agrisi, halsizlik, agizda kuruluktu. Goguslerimde yanlarda agri vardi ama surekli bir agri ya da sizi yoktu. Bir de ben normalde akintisi olan bir kadin olmama ragmen bu ay akintim tamamen kesildi yumurtladiktan sonra..

Cok tesekkur ederim insallah en kisa zamanda sen de guzel haberlerini alirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…