Umudumuz 2014 Ekim =)

bat tarihlerimiz aynı benim de adet belirtisi var ama ümit de var ovulasyon testi denedim bu ay.
Ben onu ikinci ay denedim cnm benim reglim çok düzenli 28 günde maşallah diyeyim. Ama biz zaten doktorun tavsiyesi ile reglin 8 günü itibari ile gün aşırı çalışmaları yapıyoruz. ama yine de tutmadı 4 aydır . İnaşallah denizz87 bu ay bize de gelir bebişlerimiz.

Benim de denememin 3. ayı ilk ay olmadı 2. ay zamanı tutturamadık. Farklı illerde görev yapıyoruz maalesef o yüzden bu ay yumurtlama dönemini kaçırmayalım bari diye denedim. Ben de korunmayı bırakınca doktora çıktım hiçbir aksilik görünmüyor dedi ama 6 ay uğrama olmuyor diye dedi İnşallah İnşallah umudumuzu yitirmeyelim inşallah o bebişler geleceeeeek

anladım canım hayırlısı olsun bakalım.peki dr söktürücü vermeden önce baktımı canım kist falan var mı diye?

anladım canım bende hamile kaldığım ay 2 tane vurulmuştum .sonra düşük yaptım.taşınınca başka hastaneye gittim dr tek doz 5000 lik vurul yeterli dedi.2 ay denedik olmadı acaba tek doz azmı geldi diye düşündüm de

Bugun regli olmam gerekiyordu ama olmadim sabahtan doktoruma gidip kan vereyim dedim ama o da haftasonunu bekle dedi Cok kolay ya beklemek Dayanamadim bir idrar testi daha yaptim veeee cift cizgiii Sukurler olsunnn

Hayırlı olsun cnm

ne kadard
Bugun regli olmam gerekiyordu ama olmadim sabahtan doktoruma gidip kan vereyim dedim ama o da haftasonunu bekle dedi Cok kolay ya beklemek Dayanamadim bir idrar testi daha yaptim veeee cift cizgiii Sukurler olsunnn
ne kadardır bekliyordunuz canım bugüzel haberi ?

inşallah canım allah razı olsun.ne kadardır bekliyordunuz?

Yanliz sana bir tavsiyem var yumurtlama donemi zaten asagi yukari 5-6 gun ve sen doktor gun asiri calisin dedi diye boyle yapiyorsan bu biraz olasilik yuzdesi kaybettirir size..Normalde bir kadinin her ay icin gebe kalma sansi %30 ise senin sansini %15'e kadar dusuruyor demek .. Bircok uzman hergun beraber olmanin daha iyi sonuc verecegini soyluyor... Bence reglinin 8. gunu itibariyle 16. gun kadar her gun calismali.. :)

En kisa zamanda guzel haberlerini bekliyorum

canım benim,yumurtlama günüm yaklaşık 15-16-17.günler bu ay adetin 10.gününden itibaren başladık 10.12.13.15.16.17.18.günlerde birliktelik oldu.bu ay adetin 21.gününe kadar denemeye karar vermiştim zaten canım.inşallah tutar bugün 20.günüm ekimin 3 ünde hastalanmıştım bakalım kasımı bekliyorum.

@pnr59 ....................................hamiş
@BBD ......................................hamiş
@Esaskiz43 ..............................hamiş
@cgdozdgn ..............................hamiş
@mvmv ....................................hamiş
@selda metin ............................hamiş
@pretty1406 .............................hamiş
@nam_ .....................................hamiş
@evrem_evrem11 .....................hamiş
@elifns ......................................hamiş
@medineelverdi ........................hamiş
@pertavli ...................................hamiş
@ahneslim .................................hamiş
@sfkaydn ....................................hamiş
@gamzelim34 .............................hamiş
@cimcimesevilay ........................hamiş
@gecee .......................................hamiş
@miante .....................................hamiş
@PaytiPo ....................................hamiş
@Nonukk .....................................hamiş
@nazclp ......................................hamiş
@Alenay .........................................?beklemede------------------------------- inofolic+soğan kürü
@eslem22 ............................22 Ekim
@ozlem_2015 ......................23 Ekim
@gulsheen ............................24 Ekim
@Baharrrrr2014 ...................24 Ekim
@kecozz ...............................24 Ekim ---------- folio(iyotlu)+ovu test + keçi boynuzu pekmezi(eşime)
@cumba ................................24 Ekim
@sekerhamurum ...................24 Ekim
@denizz87 .............................24 Ekim
@luckyone11 ..........................24 Ekim
@no_anest .............................25 Ekim
@umteka ................................25 Ekim
@denizyildizi2 .......................26 Ekim
azure34 ...............................26 Ekim
@semus06 .............................27 Ekim
@cemrecinar .........................27 Ekim
@esmera52 ............................28 Ekim
@kumral55 ............................28 Ekim
@bsra2445 .............................29 Ekim
@ebrar09 ...............................29 Ekim
@oykucu .................................29 Ekim
@Ceycey61 ..............................29 Ekim
yesilce ...................................29 Ekim
aleysa ....................................30 Ekim
@kuskan .................................2 Kasım
@miyankizu ...........................3 Kasım
@allbaby .................................3 Kasım
@_semka_ ..............................3 Kasım
@ayseygt1453 .........................4 Kasım
@ssaka ....................................5 Kasım
@mine_burcu .........................5 Kasım
@persa33 ................................6 Kasım --------------------------ovulasyon testi+inofolic
@cansev007 ............................6 Kasım
@Direngezipark ......................8 Kasım
@thetis_tuba ..........................8 Kasım
@amanda29 ............................9 Kasım
@IPEKGURCAN .....................9 Kasım
@amanda29 ............................10 Kasım------------------------klomen (aşılama)
@smile53 ...............................10 Kasım
@thetis_tuba ..........................10 Kasım
@Hilla1980 .............................10 Kasım
@elalmami ..............................11 Kasım------------------------soğan kürü (aşılama)
@blgsdr ...................................11 Kasım
@DoraNora ............................12 Kasım-------------------------klomen+ovulasyon testi+inofolic
@ThirtyFouR ..........................12 Kasım
@bluemermaid ........................14 Kasım
@kymrym ................................16 Kasım-----------------------soğan kürü
@istanbulmavisi3434 ...............17 Kasım
@yaren92 ................................18 Kasım
@EYLULcansin .......................18 Kasım
@tpm ...................................... ? Kasım
@schatzsalamon ......................? Kasım

@gulsah8435 farkında mısın bilmiyorum ama liste hazırlamak, güncellemek, takip etmek öyle çok kolay değil. Benim tek işim de bu değil ve buna mecbur da değilim. Burda gönül rızasıyla birşeyler yapmaya çalışıyorum hepimiz adına. Arada görmediklerim, kaynayanlar bile oluyor. Ki kimse bu tarz sitem etmiyor ve anlayış gösteriyor. Çünkü arada yazıyorum göremediklerim olabilir diye..
Adımı zorla yazdırdım dediğin dönemde de ben tatildeydim. Buraya bakamadım bile. Dönüşte de sen ve senin gibi birçok kişiyi ekledim listeye.
Bugün listeyi güncellerken haber vermeyenler veBELİRSİZLERi çıkardım yazan olursa eklerim dedim. Bu kadar insan içinden nedense tek alınganlık yapan sensin. Burda birbirimize destek olmak, yaşadıklarımızı paylaşmak için varız. Birbirimize gereksiz alınganlık yapıp kızmanın anlamı yok. Yapılan sana özel birşey değil.Ve sende takdir edersinki ben herkesin ismini yaptığını yaşadığını falanını filanını aklımda tutamam heralde.

ayy
Emeğine sağlık arkdasım hepimiz hassas dönemler yaşıyoruz hoş gör sen arkadasın alınganlığını bu iğneler haplar hep böyle yapıyor insanı
bu arada listede adımı görünce dahada çok korkmaya başladım ne yapsam test için beklesemmi geçen ay test negatif çıkınca hemen kırmızılar geldi off bu ayda korkuyorum ne yapacağız biz böyle ya

Test yapmak için acele etmiyoruz, batı bekleriyoruz, canımızı sıkmıyoruz, sabretmeyi öğreniyoruz, okeyto
hem sen çatlatma iğnesi yapmışsın. 14. günden önce test yapsan yanlış çıkabilir. 14 veya 15. güne kadar bekle öyle yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…