Umudumuz 2014 Ekim =)

tamam canım bekliyorum ozaman hem 4 gün kalmış 2 yıldır bekliyorum 4 gün mü çok gelecek dimi ama:)

Bugun regli olmam gerekiyordu ama olmadim sabahtan doktoruma gidip kan vereyim dedim ama o da haftasonunu bekle dedi Cok kolay ya beklemek Dayanamadim bir idrar testi daha yaptim veeee cift cizgiii Sukurler olsunnn
Darısı başımıza inşallaahhh

Bugun regli olmam gerekiyordu ama olmadim sabahtan doktoruma gidip kan vereyim dedim ama o da haftasonunu bekle dedi Cok kolay ya beklemek Dayanamadim bir idrar testi daha yaptim veeee cift cizgiii Sukurler olsunnn
Ben sabahın 4 unde yaptım testı cıkmadı bıse ama adet olmadım daha ve 3 gunu oncesi pembe kanamam oldu sadece peceteye geldı. Oyuzden cok suphelıyım ve goguslerım cok sıztı acıyorlar bakalım ne olck

Kızçeler benimle ilgilenmiyorsunuz hic alıncam :) bata kaldı 7 gün üstmde battanıye yatıyorm sag kasık batmasından ama sürekli degıl 5 dakkada bir geliyor 9 saat aralıksız uyuyan ben geceleri kalkıp su icer oldum akıntı bembeyaz haala devam bakalım ins tutmustur siz ne düsünüyorsn listede hamile olan arkdslar belirtilernzi yazp aydınlatın bizi

yok canım alınganlık falan yaptığım yok tatilde olduğun dönemide biliyorum hatta sen yoksun diye listeyi toparlamaya calıstığımıda görmüsssün sen gelene kadar bikaçkere bişeyler ekledimki konu sahibi döndüğünde hiç olassa cok uğraşmasın die sen onuda hatırlamassın sen geldiğinde tek bi güncelleme yapmadım sen güncelliyosun karışıklık olmasın diye neyse anlaşılamamak benim sucum değil ama senin bişeyleri anlamadığın kesin

persa33 hı bu arada kimse kalkıp evinin önünde gelipte persa bi konu acsada sebeplensek demedik. tezauratta bulunan olmadı heralde bi konu açta bi liste yap diye.sevabına yapar gibi yazmıssında açmak takip etmek kolay değil vakit harcayamıcağın yükümlüğü altına girme ozaman bi kezde adımı silmiştin cok nezaketsizsin.ne bi teşekkürün nede bi özrün oluyo kafana göre silip çıkarıp takip etceksen elinde oyuncağın olamıcam .geçen burda kendin azarlıyodun insanları gerçek bi istatislik olusturuyıoruz haber verin die herkesin bi tek işi senin konuna haber vermek değil bide böyle düşünnn:):):)

Ben sabahın 4 unde yaptım testı cıkmadı bıse ama adet olmadım daha ve 3 gunu oncesi pembe kanamam oldu sadece peceteye geldı. Oyuzden cok suphelıyım ve goguslerım cok sıztı acıyorlar bakalım ne olck

İnşallah guzel haberlerini aliriz cnm

Hamile olabilirsin cnm ama yine de bekle gününü

Hamile olabilirsin cnm ama yine de bekle gününü
İnş dua edın ne olur ılk benegımın kalbı durdu kaybettım 3 aylıkken 1. Kez tattım hamılelıgı bunu cok ıstıyorum onu da ıstemıstım ama olmadı allah hayırlısını versın herkes ıcın
ama kırmızılardan gelen gıden yok daha
:)

Selam kızlar ben de 3 sefer dir uğraşıyoruz ekim ayı 4. Deneme olacak sat. 8 ekim 31 ekimde sonucun belli olur ama ov. Testi hep negatifff. Ben bide ççok kafaya tanıyorum.

Selam kızlar ben de 3 sefer dir uğraşıyoruz ekim ayı 4. Deneme olacak sat. 8 ekim 31 ekimde sonucun belli olur ama ov. Testi hep negatifff. Ben bide ççok kafaya tanıyorum.

yaptığımız en büyük hata aslında canım stres. ama insanın da elinde de olmuyor, her belirtiyi hamilelik mi diye algılıyoruz, yumurtam var mı varsa çatladı mı bugün mü çatlar ki derken hep stres yapıyoruz. ve bu stres ruhende çok yoruyor.

Ya hele bide beni adet gününe yaklaşırken görün elim sürekli gogsumde ilk gebeligimde goguslerim çok agrimisti

Ya hele bide beni adet gününe yaklaşırken görün elim sürekli gogsumde ilk gebeligimde goguslerim çok agrimisti

bende aynısı canım 10 gün varken başlıyorum göğüslerime bakmaya ağrımasa da bakarken ben ağrıtıyorum. tuvalete gitsem bu kaçıncı idrarım ki ne kadar oldu ki gideli felan derken 1 hafta varken başlıyorum test yapmaya. gerçekten psikolojik olarak kötü oldum tedavi görüyordum bıraktım.

Dualarim seninle

canımmmmm hayırlı olsunnn saglıkla kucagına al bebısını ınsallah belirtilein nelerdi acaba :)

Bel agrısı en buyuk belirtimdi canim onun disinda ufak tefek seyler vardi ama adet belirtilerinden bi farkı yoktu.. Bazi arkadaslarda akıntı cogalırken bende yumurtlama sonrasinda tamemen kesildi.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…