Test yapmak için acele etmiyoruz, batı bekleriyoruz, canımızı sıkmıyoruz, sabretmeyi öğreniyoruz, okeyto
hem sen çatlatma iğnesi yapmışsın. 14. günden önce test yapsan yanlış çıkabilir. 14 veya 15. güne kadar bekle öyle yaparsın
Darısı başımıza inşallaahhhBugun regli olmam gerekiyordu ama olmadim sabahtan doktoruma gidip kan vereyim dedim ama o da haftasonunu bekle dediCok kolay ya beklemek Dayanamadim bir idrar testi daha yaptim veeee cift cizgiii Sukurler olsunnn
Ben sabahın 4 unde yaptım testı cıkmadı bıse ama adet olmadım daha ve 3 gunu oncesi pembe kanamam oldu sadece peceteye geldı. Oyuzden cok suphelıyım ve goguslerım cok sıztı acıyorlar bakalım ne olckBugun regli olmam gerekiyordu ama olmadim sabahtan doktoruma gidip kan vereyim dedim ama o da haftasonunu bekle dediCok kolay ya beklemek Dayanamadim bir idrar testi daha yaptim veeee cift cizgiii Sukurler olsunnn
İnş cnm :)hayırlı sebeplerle gelmesin mümkünseee canımmmmmmmmmm :)
yok canım alınganlık falan yaptığım yok tatilde olduğun dönemide biliyorum hatta sen yoksun diye listeyi toparlamaya calıstığımıda görmüsssün sen gelene kadar bikaçkere bişeyler ekledimki konu sahibi döndüğünde hiç olassa cok uğraşmasın die sen onuda hatırlamassın sen geldiğinde tek bi güncelleme yapmadım sen güncelliyosun karışıklık olmasın diye neyse anlaşılamamak benim sucum değil ama senin bişeyleri anlamadığın kesin@pnr59 ....................................hamiş
@BBD ......................................hamiş
@Esaskiz43 ..............................hamiş
@cgdozdgn ..............................hamiş
@mvmv ....................................hamiş
@selda metin ............................hamiş
@pretty1406 .............................hamiş
@nam_ .....................................hamiş
@evrem_evrem11 .....................hamiş
@elifns ......................................hamiş
@medineelverdi ........................hamiş
@pertavli ...................................hamiş
@ahneslim .................................hamiş
@sfkaydn ....................................hamiş
@gamzelim34 .............................hamiş
@cimcimesevilay ........................hamiş
@gecee .......................................hamiş
@miante .....................................hamiş
@PaytiPo ....................................hamiş
@Nonukk .....................................hamiş
@nazclp ......................................hamiş
@Alenay .........................................?beklemede------------------------------- inofolic+soğan kürü
@eslem22 ............................22 Ekim
@ozlem_2015 ......................23 Ekim
@gulsheen ............................24 Ekim
@Baharrrrr2014 ...................24 Ekim
@kecozz ...............................24 Ekim---------- folio(iyotlu)+ovu test + keçi boynuzu pekmezi(eşime)
@cumba ................................24 Ekim
@sekerhamurum ...................24 Ekim
@denizz87 .............................24 Ekim
@luckyone11 ..........................24 Ekim
@no_anest .............................25 Ekim
@umteka ................................25 Ekim
@denizyildizi2 .......................26 Ekim
azure34 ...............................26 Ekim
@semus06 .............................27 Ekim
@cemrecinar .........................27 Ekim
@esmera52 ............................28 Ekim
@kumral55 ............................28 Ekim
@bsra2445 .............................29 Ekim
@ebrar09 ...............................29 Ekim
@oykucu .................................29 Ekim
@Ceycey61 ..............................29 Ekim
@yesilce ...................................29 Ekim
aleysa ....................................30 Ekim
@kuskan .................................2 Kasım
@miyankizu ...........................3 Kasım
@allbaby .................................3 Kasım
@_semka_ ..............................3 Kasım
@ayseygt1453 .........................4 Kasım
@ssaka ....................................5 Kasım
@mine_burcu .........................5 Kasım
@persa33 ................................6 Kasım--------------------------ovulasyon testi+inofolic
@cansev007 ............................6 Kasım
@Direngezipark ......................8 Kasım
@thetis_tuba ..........................8 Kasım
@amanda29 ............................9 Kasım
@IPEKGURCAN .....................9 Kasım
@amanda29 ............................10 Kasım------------------------klomen (aşılama)
@smile53 ...............................10 Kasım
@thetis_tuba ..........................10 Kasım
@Hilla1980 .............................10 Kasım
@elalmami ..............................11 Kasım------------------------soğan kürü (aşılama)
@blgsdr ...................................11 Kasım
@DoraNora ............................12 Kasım-------------------------klomen+ovulasyon testi+inofolic
@ThirtyFouR ..........................12 Kasım
@bluemermaid ........................14 Kasım
@kymrym ................................16 Kasım-----------------------soğan kürü
@istanbulmavisi3434 ...............17 Kasım
@yaren92 ................................18 Kasım
@EYLULcansin .......................18 Kasım
@tpm ...................................... ? Kasım
@schatzsalamon ......................? Kasım
gul280411 farkında mısın bilmiyorum ama liste hazırlamak, güncellemek, takip etmek öyle çok kolay değil. Benim tek işim de bu değil ve buna mecbur da değilim. Burda gönül rızasıyla birşeyler yapmaya çalışıyorum hepimiz adına. Arada görmediklerim, kaynayanlar bile oluyor. Ki kimse bu tarz sitem etmiyor ve anlayış gösteriyor. Çünkü arada yazıyorum göremediklerim olabilir diye..
Adımı zorla yazdırdım dediğin dönemde de ben tatildeydim. Buraya bakamadım bile. Dönüşte de sen ve senin gibi birçok kişiyi ekledim listeye.
Bugün listeyi güncellerken haber vermeyenler veBELİRSİZLERi çıkardım yazan olursa eklerim dedim. Bu kadar insan içinden nedense tek alınganlık yapan sensin. Burda birbirimize destek olmak, yaşadıklarımızı paylaşmak için varız. Birbirimize gereksiz alınganlık yapıp kızmanın anlamı yok. Yapılan sana özel birşey değil.Ve sende takdir edersinki ben herkesin ismini yaptığını yaşadığını falanını filanını aklımda tutamam heralde.
Ben sabahın 4 unde yaptım testı cıkmadı bıse ama adet olmadım daha ve 3 gunu oncesi pembe kanamam oldu sadece peceteye geldı. Oyuzden cok suphelıyım ve goguslerım cok sıztı acıyorlar bakalım ne olck
Ben sabahın 4 unde yaptım testı cıkmadı bıse ama adet olmadım daha ve 3 gunu oncesi pembe kanamam oldu sadece peceteye geldı. Oyuzden cok suphelıyım ve goguslerım cok sıztı acıyorlar bakalım ne olck
İnş dua edın ne olur ılk benegımın kalbı durdu kaybettım 3 aylıkken 1. Kez tattım hamılelıgı bunu cok ıstıyorum onu da ıstemıstım ama olmadı allah hayırlısını versın herkes ıcınHamile olabilirsin cnm ama yine de bekle gününü
aBugun regli olmam gerekiyordu ama olmadim sabahtan doktoruma gidip kan vereyim dedim ama o da haftasonunu bekle dediCok kolay ya beklemek Dayanamadim bir idrar testi daha yaptim veeee cift cizgiii Sukurler olsunnn
canımmmmm hayırlı olsunnn saglıkla kucagına al bebısını ınsallah belirtilein nelerdi acaba :)H
a
Hayırlı olsun
Selam kızlar ben de 3 sefer dir uğraşıyoruz ekim ayı 4. Deneme olacak sat. 8 ekim 31 ekimde sonucun belli olur ama ov. Testi hep negatifff. Ben bide ççok kafaya tanıyorum.
Ya hele bide beni adet gününe yaklaşırken görün elim sürekli gogsumde ilk gebeligimde goguslerim çok agrimistiyaptığımız en büyük hata aslında canım stres. ama insanın da elinde de olmuyor, her belirtiyi hamilelik mi diye algılıyoruz, yumurtam var mı varsa çatladı mı bugün mü çatlar ki derken hep stres yapıyoruz. ve bu stres ruhende çok yoruyor.
Ya hele bide beni adet gününe yaklaşırken görün elim sürekli gogsumde ilk gebeligimde goguslerim çok agrimisti
H
a
Hayırlı olsun
İnş dua edın ne olur ılk benegımın kalbı durdu kaybettım 3 aylıkken 1. Kez tattım hamılelıgı bunu cok ıstıyorum onu da ıstemıstım ama olmadı allah hayırlısını versın herkes ıcın
ama kırmızılardan gelen gıden yok daha
:)
canımmmmm hayırlı olsunnn saglıkla kucagına al bebısını ınsallah belirtilein nelerdi acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?