Umudumuz 2014 Ekim =)

Ayyyy listede adımı da görünce daha bi heyecan yaptım, geçmiyor günlerrrrrrr :) Gelsin 30ekim ve gelsin artık . Benimde böyle yuvarlanan bir bebişim olsun

bende soğan kürüne başlayacağım saraçoğlunun birçok videosunu izledim hepsinde farklı gün diyor kafam karıştı. 1 tanesinde adet bitiminden iki gün sonra bir diğerinde 10 gün sonra bir diğerinde de adet başlangıcına 15 gün kala yardımcı olur musunuz?

Canım naptın batımıza 1 gün kaldı. Bugün sol kasığımda batma var. Sabah batmadan dolayı oturamadım hala. Ya kırmızılar gelecek ya bebiş. Sen ne durumdasın

bata 2 gun kalmasina ragmen bu sabah dayanamayip test yaptim ilk test bozuk cikti hic bir sey olmadi bembeyazdi. ben de ikinciyi denedim. ikincide sagdaki cizgi belirdi oyle olunca test bozuk oluyormus daha sonra soldaki cizgi hafif pembelesti. hic sagdaki kirmizi soldaki pembe olan oldu mu aranizda? yarin sabah yeniden deniycem artik.

cevap verecek yok mu

kızlar bata 3 gün kaldı umudum var gibi de yok gibide çünkü heray aynı hüsran test yapmamak icin zor tutuyorum ama yapmicam günümü beklicem hafif bi agrı var gibi kasıklarımda fakat normalde benm adet agrılarım 1 hafta önceden baslar bu ay öle deil insallah bu ay gelir bebeğim rabbm hepimize nasip eder insallah bu arada hamile arkaslarımızı tebrik ediyorum sag salim alırsınız işte bebişlerinizi .:)

benim kırmızılar geldi 1 gün erken hemde neyse hayırlsı olsun diyorum.yarın doktora gidip kanverceğim bütün testlar yapılaçak.aynı zamanda eşim de gidip testlerini yaptıracak.umudum kasım oldu.

benim kırmızılar geldi 1 gün erken hemde neyse hayırlsı olsun diyorum.yarın doktora gidip kanverceğim bütün testlar yapılaçak.aynı zamanda eşim de gidip testlerini yaptıracak.umudum kasım oldu.
Olsun strese girmeden önümüzdeki ayın çalışmalarına odaklanacağız Benimde 2 gündür gelecek gibi oluyor gelmedi. Sabah test yaptım negatif. Biraz nezleyim öksürdüğümde ve hapşurduğumda sağ kasığım acıyor

canım kanda da çıkmadımı gebelik? yanlış hatılamıyorsam doktor adet söktürücü verdi demiştin, ilaç verdiğinde gebeliğe dair bişey dememişmiydi doktorun?

hergün dua ediyorum rabbim kimsenin muradını gözünde bırakmasın herkese bu duguyu yaşatsın benide ayırmasın diye.
hepimize allh kolaylıklar versin sağlıkla bir an önce bebeişimiz olsun.

Ben de seni merak ettim. Bat günlerimiz aynı. Benim de daha gelen giden yk yarın olmam gerekiyor normalde. Sol kasığımda sancı var bir de su gibi akıntım başladı bugün

hergün dua ediyorum rabbim kimsenin muradını gözünde bırakmasın herkese bu duguyu yaşatsın benide ayırmasın diye.
hepimize allh kolaylıklar versin sağlıkla bir an önce bebeişimiz olsun.
Amin Rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını ve gönlünü boş bırakmasın inşallah. Ben de hep hem kendim için hem de isteyen herkes için dua ediyorum Allah yardımcımız olsun. O zamanını biliyordur biz sadece gerekli ortamı hazırlayacağız o ol diyecek ve olacak inşallah

Ben de seni merak ettim. Bat günlerimiz aynı. Benim de daha gelen giden yk yarın olmam gerekiyor normalde. Sol kasığımda sancı var bir de su gibi akıntım başladı bugün
Bende akıntı yok ama 2 gündür gelecek gibi adetim ama gelmedi. Birde dediğim gibi bende hapşurunca öksürünce oluyor kasıkta acı ama ben bugün sabah test yaptım negatif Yine de kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok

Gunaydın
bugun test yaptım ıkıncı çizgi sılık cıktı :)
canım inşallah hamilesin.kan testinide gecikmeden yaptır.bir bebeğini 3 aylıkken kaybetmişsin bunu mutlaka dr una söyle sana tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne versin veya ilaç.butür kayıplar genelde kandaki pıhtılaşma sorunundan kaynaklanıyor.gözünaydın olsun.

kızlar,kandave idrarda gebeliktestler iiçinbir ik idetay bilgi yazmak istedim, hepiniz biliyorsunuzdur ama ne bileyim üstünden geçmekte yarar var diye düşünüyorum;
döllenmiş yumurta, 8 hücreli olduğu andan itibaren b-hcg hormonu salgılanmaya başlıyor, fakat, rahime yerleşme(implantasyon) olana kadar anne kanında tespit edilemiyor, yerleşme de yumurtlama işleminden 10-14 gün sonra gerçekleşiyor(ki çekilme kanaması dediğimiz şey e adet gününe falan denk geliyor genelde). b-hch değeri rahime yerleşme olayından sonra ilk haftalarda48 saatte bir mevcut değerini ortalama ikiye katlayarak yükseliyor. idrarda yapılan testlerde test kitlerinin hassasiyeti minimum 20 yada 50 ml b-hcg hormonunu ölçebiliyor bu yüzden ilk etapta kanda hcg olsa bile mesela 10 mg lik bi miktar olsa, idrarda tespit edilemeyecek.
özetle, adet günü geçer de adet kanaması gelmezse, ancak o zaman gebelikten şüphe etmek gerek ve idrarda ilk etapta çıkmazsa kan testi yaptırmak lazım
saygılarımlaa.....

Merakımıza engel olabilsek keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…