Umudumuz 2014 Ekim =)

ben de engel olamıyorum ki bat a 1 gün var, dün 3 tane test aldım
Seninle de batımız aynı cnm. İnşallah Nasip olur bu ay. Benim de kafamdan test almak geçiyor sonra da diyorum ki nasıl olsa bir iki güne anlaşılır şimdi test alacaksın da ne olacak. Alsak mı test almasak mı: en güzel başka şeylere odaklanalım kızlar bu şekilde zaman geçmiyor

bnde bu topiğe yazmıştım ekim ayı umut olacak die bana gerçekten oldu kızlar dilerim hepinize umut olur daha bu ayın bitmesine var hayırlı haberlerinizi alırız inş hadi bakalım
Gözün aydın hazal1595, hayırlısı ile kucağına alırsın bebeişini inşallah. Darısı başımıza, bizlere dua et olur mu

cnm bende de çok üşüme vardı elim ayağım donuyodu hala öyleyinm bundan şüphelenmiştim kasıklarda batma vardı hala var akıntımda artmıştı inşallah belirtilerin hamileliktir:)

Gözün aydın hazal1595, hayırlısı ile kucağına alırsın bebeişini inşallah. Darısı başımıza, bizlere dua et olur mu
inan cnm öğrendiğimden beri gece gündüz sizler için ediyorum isteyen herkes için biliyorum çnki beklemek ne demek ama inanıyorum herkes anne olacak :)

inan cnm öğrendiğimden beri gece gündüz sizler için ediyorum isteyen herkes için biliyorum çnki beklemek ne demek ama inanıyorum herkes anne olacak :)
inşallah canım ya, geçmek bilmiyor zaman ne gibi belirtilerin oldu senin, nasıl hissettin yoksa adet gecikmesi ile mi anladın?

inşallah canım ya, geçmek bilmiyor zaman ne gibi belirtilerin oldu senin, nasıl hissettin yoksa adet gecikmesi ile mi anladın?
yok tatlım ya bn ağustosta düşük yaptım eylülde 2 kes adet gördüm inan bu ay adet tarihi bile bilmiyordum sadece göğüs ağrım ve kasık ağrım oldu ilknden farklı ara ara bulantı bir test yaptım slik çıktı snra kanda kesinleşti

canım kanda da çıkmadımı gebelik? yanlış hatılamıyorsam doktor adet söktürücü verdi demiştin, ilaç verdiğinde gebeliğe dair bişey dememişmiydi doktorun?

Kanda negatif çıktı. Zaten doktorda gebelik olup olmadığını şimdilik ancak kanda anlayabilir. Eğer varsa kesenin oluşması için zamana ihtiyaç var. Ama kandaki sonuca kesin gözüyle bakıyor onlar. Ben cumartesi tekrar gidicem doktora. Yumurtam kist olup kaldıysa diye korkuyorum. Baktırıcam ne var ne yok. Gerçi bu ay klomen falan kullanmadım. Yada hiç yumurtam oluşmadı mı acaba. Eee o zaman bu kasık ağrıları neyin nesi. Anlayacağın kafam çok karışık. Cumartesi ak koyun kara koyun belli olacak :)

canum mrb ins hamilesindir benim pek belirti olmadi sadece hissediosun yani bn hissetmistim kasik agrisi oluo ara ara bide akintim hoc bitmemisti adet oncesi kesilirdi normalde

Arkadaşlar ov. Testimm bugün 8 gün oldu 8 gündür en ççok bugün bu kadar koyu oldu yani digerleeri hiç yok gibi idi. Bugün 16. Günüm ve testi az önce saat 2de yaptım sizce ben ne yapmalıyım bu gece çalışma olmalimi

Hayırlı olsun arkadaşım
allah isteyen herkese nasip etsin
kanda değer olarak kaç çıktı beta hcg?

"T" bölümündeki çizgi "C" bölümündeki çizgiye yakın koyulukta olması gerekiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…