Merakımıza engel olabilsek keşke
Seninle de batımız aynı cnm. İnşallah Nasip olur bu ay. Benim de kafamdan test almak geçiyor sonra da diyorum ki nasıl olsa bir iki güne anlaşılır şimdi test alacaksın da ne olacak. Alsak mı test almasak mı: en güzel başka şeylere odaklanalım kızlar bu şekilde zaman geçmiyorben de engel olamıyorum kibat a 1 gün var, dün 3 tane test aldım
Gözün aydın hazal1595, hayırlısı ile kucağına alırsın bebeişini inşallah. Darısı başımıza, bizlere dua et olur mubnde bu topiğe yazmıştım ekim ayı umut olacak die bana gerçekten oldu kızlar dilerim hepinize umut olur daha bu ayın bitmesine var hayırlı haberlerinizi alırız inş hadi bakalım
Kızçeler benimle ilgilenmiyorsunuz hic alıncam :) bata kaldı 7 gün üstmde battanıye yatıyorm sag kasık batmasından ama sürekli degıl 5 dakkada bir geliyor 9 saat aralıksız uyuyan ben geceleri kalkıp su icer oldum akıntı bembeyaz haala devam bakalım ins tutmustur siz ne düsünüyorsn listede hamile olan arkdslar belirtilernzi yazp aydınlatın bizi
inan cnm öğrendiğimden beri gece gündüz sizler için ediyorum isteyen herkes için biliyorum çnki beklemek ne demek ama inanıyorum herkes anne olacak :)Gözün aydın hazal1595, hayırlısı ile kucağına alırsın bebeişini inşallah. Darısı başımıza, bizlere dua et olur mu
inşallah canım ya, geçmek bilmiyor zamaninan cnm öğrendiğimden beri gece gündüz sizler için ediyorum isteyen herkes için biliyorum çnki beklemek ne demek ama inanıyorum herkes anne olacak :)
Ben yarın gelmezse yapıcam artık bugün yaptım negatiftiben de engel olamıyorum kibat a 1 gün var, dün 3 tane test aldım
yok tatlım ya bn ağustosta düşük yaptım eylülde 2 kes adet gördüm inan bu ay adet tarihi bile bilmiyordum sadece göğüs ağrım ve kasık ağrım oldu ilknden farklı ara ara bulantı bir test yaptım slik çıktı snra kanda kesinleştiinşallah canım ya, geçmek bilmiyor zamanne gibi belirtilerin oldu senin, nasıl hissettin yoksa adet gecikmesi ile mi anladın?
canım kanda da çıkmadımı gebelik? yanlış hatılamıyorsam doktor adet söktürücü verdi demiştin, ilaç verdiğinde gebeliğe dair bişey dememişmiydi doktorun?
canım senin bat hangi gündü?inan cnm öğrendiğimden beri gece gündüz sizler için ediyorum isteyen herkes için biliyorum çnki beklemek ne demek ama inanıyorum herkes anne olacak :)
10 ekimcanım senin bat hangi gündü?
cnm bu ay bnde bat yoktu ağustosta düşük yaptım ve adet düzensizlği vardıcanım senin bat hangi gündü?
canum mrb ins hamilesindir benim pek belirti olmadi sadece hissediosun yani bn hissetmistim kasik agrisi oluo ara ara bide akintim hoc bitmemisti adet oncesi kesilirdi normalde@pnr59@BBD@Esaskiz43 @cgdozdgn @mvmv @selda metin @pretty1406 @nam_ @evrem_evrem11 @elifns @medineelverdi @pertavli @ahneslim @sfkaydn @schatzsalamon @gamzelim34
arkadaşlar hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, Allah sağ salim kucaklamayı nasip eder inşallah, aklıma bişey takıldı, ilk belirtiler nelerdi? kasık ağrısı akıntı, bulantı vs. bizi bi bilgilendirseniz ya hım??
Belki erken yapıyoruz daha canım. Sıkma canını şimdiden ama yoksa da Allah onun zamanını ayarlamıştır. Hayırlısını istemekten başka birşey yapamayız.Az önce ben de dayanamayıp test yaptım ama negatif
yok tatlım ya bn ağustosta düşük yaptım eylülde 2 kes adet gördüm inan bu ay adet tarihi bile bilmiyordum sadece göğüs ağrım ve kasık ağrım oldu ilknden farklı ara ara bulantı bir test yaptım slik çıktı snra kanda kesinleşti
Arkadaşlar ov. Testimm bugün 8 gün oldu 8 gündür en ççok bugün bu kadar koyu oldu yani digerleeri hiç yok gibi idi. Bugün 16. Günüm ve testi az önce saat 2de yaptım sizce ben ne yapmalıyım bu gece çalışma olmalimiEki Görüntüle 1278774
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?